Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Valaki biztos, én meglepődnék, ha a TARR Kft felvenné a kínálatába.
Nem nagyon van hely + HD csatornákra.És ha a TV2 HD, akkor az RTL se fog lemaradni.
-
Grande Ale
őstag
Most akkor novembertől HD-ben nézzük a TV2-őt és a STV2-őt? Gondolom...

-
emre33
addikt
Facebook-on RTL2 kérdésemre ezt irta a Tarr Kft:
"Tisztelt Nagy Imre úr! még folynak a tárgyalások, de bízunk benne, hogy hamarosan lesz megállapodás! Még egy kis türelmet kérünk!"
-
Gedeon31
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Lassan 2 éve nem a Tarrhoz tartozunk ismerem az áraikat felháborítóan pofátlanul magasak.
-
Gedeon31
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az Invitel a T-home-mal szemben most is fejleszti a lakossági optikát. Az fejlődés lenne.
Nálunk van T-home VDSL az konkurencia lenne és a T-home is lehet előbb fejlesztené a lakossági optikát.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Gedeon31
üzenetére
Ha a UPC venné meg jobb lenne, de ha az Invitel venné nem lennének olcsóbbak a havidíjak,
Az Invitel nem az olcsóságáról híres.
Megvették a Fibernetet, elvették a nézhető adásokat pl Travel,Mezző, Axn Crime Scifi
Mezzo helyére betették a Fem3-at Arra hivatkoznak, hogy kell a hely a digitális adásoknak...
UPC-nél van eszámla lehetőség, Invitelnél nincs...
Kecskeméten ahol van konkurencia (Digi, T-home optika) jobb árakon szolgáltat, de ahol nincs konkurencia ott magasabb a havidíj. -
emre33
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kösz a javítást, igazad van.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
A napokban egyik este kapcsolgattam a csatornákat, és egy addig kódolt csatorna bejött úgy 3 mp-re , majd észhez tért a TV vagy a rendszer és kiírta, hogy nincs CI modul .
Digitális kábelről van szó.
Akkor most hogy is működik ez a dolog ?
Mi tiltja a csatornákat ? -
-
-
Gedeon31
addikt
A Tarrnál van olyan internet mellé wifis modemet adnak?
-
meke11
aktív tag
A TARR mikor jut el erre a szinte, amikor nem csak egy platformon lehet TV adást nézni?
-
meke11
aktív tag
A TARR, jó szokásához híven, majd csak januártól teszi be az új csatornákat. - ne legyen igazam
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
Digitális kamerák fejlődnek mint kép mint hangminőségbe.
Nagyon nagy FULL HD robbanás várható a következő 1-2 évbe.
FULL HD felbontású tv elterjedtek, és jönnek a csatornák szép sorba!Manapság már nem nagy dolog egy FULL HD kamera a TV részére, sőt igazából szerintem mást nem is nagyon tudnak már venni.
-
emre33
addikt
http://www.hwsw.hu/hirek/48992/magyar-telekom-muhold-sat-tv-amos-spacecom.html
A hétmillió dollár értékű üzlet részeként a Telekom a korábbinál nagyobb sávszélességhez juthat hozzá, melyet elsősorban a csatornák, azon belül is a HD-s tartalmak számának növelésére fordíthat. A társaságnak a bővítésre szükséges is van, hiszen a különböző konstrukciókban elérhető közel száz SD-adás mellett csak 7 HD csatornát, és az HBO HD-t továbbítja a Magyar Telekom az AMOS műholdon keresztül.
-
emre33
addikt
Persze, de az előfizetők többségét kell nézni!
Hány % lehet az akit említesz? 5%? kicsi rábeszélésel, és megmutatásal 20-30% simán használni fogja.
Ugyan olyan távirányító, csak épp nem ezt, hanem a a másik gombot kell megnyomni.És lehet most nehéz, de pár év múlva elkerülhetetlen lesz.
Meg kell lépni, se 2, se 4 év múlva nem lesz könnyebb.
Ilyen a világ, változik, gyorsul, egyre gyorsabban. -
meke11
aktív tag
"Megjegyzés: Ha én lennék a Tarr kft, akkor más most kihirdetném: 2014.01.01-től az analóg extra csomag csak digitálisan lesz elérhető, tarr kft felkészülési idő alatt minden előfizetőjének biztosítani fogja a set to box telepítését."
Ezzel nagyonis egyetértek.
Itt azzal lesz gond, akinek többfelé van osztva a kábel (3 v. több).
Nálunk, öregapám 80 év feletti, ő nem fogja/akarja megtanulni a box kezelését. Viszont a sportcsatornákat nézi. Ami zömmel az analóg Extrában vannak. -
emre33
addikt
1: Analóg csatornák közt szerepelni fog-e.
2: Ha igen, mini vagy alap vagy extra csomag
3: Ha igen, melyik csatorna helyett.
4: Ha nem lesz benne, akkor nem lesz-e elég nagy zúgolódás amiatt? Műor tartalmát ítélve egy négynézettségű adó lesz.
5: TV2 is lesz hasonló 2. főadója. Ott szintén fennáll-e kérdés.
6: Én nem, de több ismerősöm szeretné tudni, látni fogja-e az RTL 2 a jelenlegi előfizetésével.
Kevesebb mint 1 hónap múlva indul, fél éve lehet tudni, más szolgáltató már bejelentette, hogy hol lesz elérhető.
Joggal kérdezi: mikor tudja már meg.
Én azt mondom: Be kell rakni alap (analóg) csomagba.
Persze, ugy is fel lehet fogni: Digitális csomag része, user fizessen elő érte. Csak melyik fontosabb? Egy Prizma vagy RTL2.
Na ezért írtam az egészet! Gondolkodni, gondolkodni! Kérdezni és tájékoztatni! Időbe.Megjegyzés: Ha én lennék a Tarr kft, akkor más most kihirdetném: 2014.01.01-től az analóg extra csomag csak digitálisan lesz elérhető, tarr kft felkészülési idő alatt minden előfizetőjének biztosítani fogja a set to box telepítését.
Nézd: hírek szerint előbb-utóbb lesz TV2 HD és RTLKLUB HD
Ha már az M1-en a foci közvetítés is HD, pár év múlva igen is lesz létjogosultsága.
Erre pedig fel kell készülni. -
korfa
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
szósincs róla hogy bármi is átlesz nevezve.
-
-
FZoleee
tag
Van valami infó az RTL II-ről? Október 1.-jén indul, mikortól lesz a Tarrnál is?
-
Mike88
senior tag
válasz
orange26
üzenetére
Nem, nem azért kérdeztem, mert fönntartásaim vannak a készülékkel szemben, hanem konkrétan az okára voltam kíváncsi, hogy miért 23"-os készüléket ebben az árkategóriában, de így már érthető. Mondjuk lazán megszokható ám, egy nagyobb TV is, (mint monitor). Kicsit hátrébb kell ülni, az tény, de egy vezeték nélküli egér+billentyűzet s már meg is van oldva a dolog. Én spec. egy 130 centisen szoktam netezni, olvasni, írni. Nyilván van, akit zavar, van aki nem tudná sosem megszokni, s persze nagyban függ attól is, hogy mekkora az adott helyiség, ahová bekerül. Szóval nem mondom, hogy rossz választás a tiéd, de drága, ahhoz képest, hogy mekkora, persze az is tény, hogy nincs jobb ajánlat az adott méretben s tudásban, szóval ha nem akarsz nagyobbat, mert úgy érzed nem tudnád megszokni, akkor ezt vedd meg!
-
orange26
csendes tag
Kösz a választ!
Kellene egy monitor is, meg közelröl nézem (1m).
Kerestem külső, vagy belső dvb-c-s tv-tunert, de amiben biztos
lennék, hogy jól működik a Tarral, olyat nem láttam, meg ahhoz akkor
még kell monitor is, így meg egyben lenne minden.
Ezzel a Samsunggal van valami baj, mert még változtathatok? -
orange26
csendes tag
Sziasztok
Samsung T23A750 monitor-tv-t vennék.
A kérdésem, hogy a Tarréknál menne simán vele minden?
CI slot van rajta, akkor igaz nem kell CI modul, elég a kártya?
Esetleg ha van valakinek ilyen készüléke, légyszi írjon privit! -
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
"A legtöbb végponton elég lenne a modemcsere, de egyelőre kevesen igénylik a szupergyors vezetékes internetet, ezért a régi eszközök maradnak kint az ügyfeleknél."
A mondat így lenne helyes:
A legtöbb végponton elég lenne a modemcsere, de egyelőre kevesen igénylik a drága, de szupergyors vezetékes internetet, ezért a régi eszközök maradnak kint az ügyfeleknél.
-
Grande Ale
őstag
Komótosan halad a hazai kábelhálózatok modernizációja
-
sarobee80
csendes tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Igen, még a szűrő csere előtt nem találta a csatornákat de ezt Te mondtad is, hogy miért. A szűrő csere után a TV megtalálta a csatornákat csak éppen a CI- modult nem ismeri. Mivel az M1 M2 kódolatlan ezért tudom befogni STB/CI-modul nélkül. A többi csatornánál kiirja, hogy nincs CI-modul, holott benne van/volt...
-
Tutu7030
veterán
válasz
sarobee80
üzenetére
Tegnap azt írtad, hogy egyetlen csatornát sem fogott be. Most meg m1-m2?
Véletlenül nem a "Digitális Légi(antenna)" opciót választottad a hangoláskor?
Csináld újra a hangolást, de most a "Digitális kábel" opció legyen kiválasztva.Ja, lg tv.. ott elvileg végig keresi a dvb-c csatornákat is, ha a már megtárgyalt módon, nem magyarország van kiválasztva.
-
sarobee80
csendes tag
válasz
sarobee80
üzenetére
Üdv!
Mint ahogy gondoltam tényleg nem ment zökkenőmentesen a további üzembehelyezés. Csak miért nem lepődök meg...

Röviden: Igényeltem egy CI-modult a Dzsem trió mellé. A STB-t mondták 3 munkanapon belül kihozzák. Hazavittem behelyeztem a kártyát a TV-be de egyetlenegy csatornát nem fogtam be.Felhívtam a 1223-at de fogalmuk nem volt mitől lehet. Végül sikerült megtudnom itt a forumon (köszönet Tutu7030-nak!!!), hogy mivel alap csomagom volt ezért majd szűröt kell cserélni. Természetesen a 3 napból 5 lett, mire kijöttek és valóban cserélni kellett a szűrőt. A CI-modult nem ismerte fel a TV, a szerelők javasolták cseréltessem ki egy másikra mivel kétfajtát értékesítenek. Bementem az irodába, ott azt mondta a "kedvenc" ügyintézőm, hogy nem tudja kicserélni mert nincs nekik, vagy ha lenne is azt már 12.000 Ft-ért kellene megvennem!!! Ok, kértem egy másik boxot, ezt is ki kell fizetnem természetesen és természetesen a CI-modult sem fizetik vissza. És mivel már nem új előfizető vagyok ezért 15 munkanap után hozzák ki a másik boxot. Röhej!!!
Most írtam egy kis panaszos levelet nekik, hogy ugyan cseréljék már ki nekem is ezt a szájbab...ott modult mert itt a fórumon olvasom, hogy bementek és már kapták is a másikat. Gondolom ez Szekszárdon történik mert itt Dombóváron ez a nő....katasztrófa!!!!
Na ennyit a Tarr Kft.-ről... -
badpoppy
csendes tag
Mindenkinek köszönöm aki segített! A problémám megoldódott! A Tarr Kft. kicserélte a smit ci modulomat Neotion ci+ modulra. Ha valakinek ilyen problémája van jelezze a Tarrnak és cseréltesse ki.
-
zolesz78
csendes tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nálam a maps.google.com-nál az Egyesült Államok jön be, a maps.google.hu-nál pedig Magyarország és Paks.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ha telefonon nézem, akkor kb 20 métert téved a tényleges pozíciómhoz képest..

-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Proxyt használsz?

-
Grande Ale
őstag
A Google Térkép átállt automatikus helymeghatározásra. Szerintük az Egyesült Államokban vagyok. Hogy lehet ez?
-
badpoppy
csendes tag
conax secure cam smit dvb DVB number 5877
-
badpoppy
csendes tag
Felhívtam a samsungot régebben és ott azt mondták ,hogy a modul nem jó bele. Mondtak egy tipust. Ekkor megkérdeztem a Tarrosokat hogy milyet kaptam. Hát fogalmuk sem volt, modul modul. A következő kérdésem az volt, hogy a honlapon kétféle kártyát lehet kérni, mi a különbség? Fogalmuk sem volt róla,még arról sem,hogy kétfélét árulnak! Ők mindenhová ezt az egyet teszik.
-
badpoppy
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a választ! samsung ps43d490-es a tvm. A modult 4 hónapja kaptam. Két hetes t is cimodullal is csinálja.
-
lasvegas
tag
válasz
badpoppy
üzenetére
Írtam privit.Nekem is ilyen hibám van,valahol utánaolvastam,hogy kártyahiba lassan váltják a csatornát, ,kártyacsere nem segít,van 2 Sony lcdm nem gagyik 2 kártyával,mindkettőnél létezik a probléma.Tarrosok kint voltak más miatt azt mondták ez ilyen,de mostanában nem csinálja vagy csak nagyon ritkán amikor gyorsan váltok csatornát egymásután ez van ez ilyen

ui: conax modul -
badpoppy
csendes tag
Elfelejtettem írni, hogy a háttérben megy a csatorna.
-
badpoppy
csendes tag
Valaki segítsen! Ci modulom van és néhány csatornánál csatornaváltáskor előugrik 10mp-re a no acces ablak! Nagyon idegesítő! A legjobban pedig az, hogy a Tarr-osok sem bírnak vele. Köszönöm!
-
3pdavid
csendes tag
Értem köszönöm, meg is kérdezem.
-
CsodaPOK
senior tag
Egyelőre még nem hallottam sehonnan, hogy éltek volna a 200GB-os korlátozással. Inkább csak olyan fedőszöveg az ÁSZF-ben, hogy ha valaki minden nap 10 terrát tölt le-fel, akkor legyen mi alapján intézkedni.
A hibát pedig jelentsd be!@3pdavid: sztem ha a kombi csomag többe kerül, mint amennyit most fizetsz, akkor engedik a váltást. De az a biztos, ha benézel egy üszire és megkérdezed

-
3pdavid
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki esetleg, hogy ha nekem van már tv előfizetésem a tarr-nál hűségszerződéssel akkor lehet-e kombi csomagra váltani vagy meg kell várni a hűség végét? köszönöm -
Kope91
csendes tag
igazság szerint lehet hogy túlléptem de nem találkoztam korlátozással...
-
korcsi
veterán
Áfsz 35. oldal 5.2.1.2
"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti
azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma adott hónapra nézve a 200 Gigabyte forgalmi
mennyiséget meghaladja (extrém használat).
...
Amennyiben az Előfizető az extrém használatnak minősülő adatmennyiség 80%-át eléri, a
Szolgáltató erről e-mail formájában értesíti az Előfizetőt, a jogkövetkezményekre történő
figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerződésszegő magatartástól való tartózkodásra.
Ha a hozzáférési pont forgalma meghaladja az extrém használatnak minősülő átvitt
adatmennyiséget, akkor a Szolgáltató az adott előfizetői hozzáférési ponton keresztüli
adatforgalom sebességét a 6. számú mellékletben foglaltak szerint jogosult korlátozni.
Amennyiben az Előfizető a szerződésszegést a Szolgáltató jogkövetkezményekre történő
felhívása esetén sem szünteti meg, azaz adatforgalma az értesítést követő hónapban ismételten
meghaladja a 200 Gigabyte adatmennyiséget, a Szolgáltató a szerződést felmondhatja.
A Szolgáltatás korlátozása a jelen pont alkalmazása szempontjából az Előfizető által igénybe vett
Internet hozzáférési csomaghoz rendelt adatátviteli sebesség maximum 90%-os lassítását, azaz a
rendelkezésre álló sávszélesség csökkentését jelenti."
Csak lassítanának, ha nem megy akkor hiba van nálad. -
Kope91
csendes tag
nem tudja vki megmondani, hogy mostanság van e 25mb-esnetnél adaforgalom? elvileg afsz szerint nincsnen
ha mégis azért apróbetűs részben irnának ilyent, akkro az meddig tart?
mert ma elment a net, és még nem jött vissza, nem tudom mit csinálnak vele megint, meg egy fél napig de kicsit idegesítő
már probáltam minden kábel ki-be-...restart
vki vmi megoldás?
-
eduba
aktív tag
-
kabelmania27
Topikgazda
Jelszintje több lenne, de nem biztos hogy az lesz a gond.
Ha kiveteted az aljzatokat akkor is növekedni fog a modem jelszintje, akár splittert akár leágazót tesznek a helyére 3,5-nél nem lesz több csillapítása.
Ha már kimennek hozzád a szerelők érdemes rendbe rakni a kábelezést, így sokáig nem kell vele foglalkozni, feleslegesen nem érdemes fojtani a jelet. -
eduba
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mindhárom szobában van tv, de az egyikben viszonylag keveset használjuk (ez a nem sorba kötött szoba). Ezért gondoltam ott jobb lenne a modemnek.
Igazából az zavar, hogy idáig is 15/0,8 megás ADSL netem volt.
Azért váltottam a tarr-os 50 megás csomagra, mert valami gyorsulást reméltem, de sajnos ez nem jött be.
Még az 5 megás feltöltést sem érzem igazán gyorsnak, pedig azzal semmi gond nincs, az minden mérésnél hozza a szintet.Sajnos többször van olyan, hogy egy-egy oldal megnyitásánál sokáig "gondolkodik" mire betölti az oldalt, vagy többször kell frissitenem, hogy egyáltalán betöltse. Pedig a böngészőben már mindent szinte mindent letiltottam (flash stb.)
Mac-et használok, így a vírust kizárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap (előtt??), hogy, hogy nem, pont kis városunkról volt riport a Tényekben, és meglepően jó volt a kép minősége ( nem a híré!).

ftamas0201