Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Csak hogy ez pályázati pénzből lett kiépítve...
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
Igen, egész azon múlik, hogy a Digi az analóg sugárzásról le fog-e mondani.
De szerinted őket érdekli a Tarr?
Hát nem.
Miért?Részesedés 2012 október:
UPC: 26,6%
DIGI TV: 23,5%
T-HOME: 22,8%
TARR: 3,1%
PR-Telecom: 2,6%
Hello HD: 1,3%Előfizető és a pénz nem tarr-tól kapják meg, UPC és a T-home a lényeg.
Tarr egy kis ebihal az óceánba ezekhez képest. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Ennél jobban lehet még szívni? Ugyan már ... 10700 Ft 15M netért, 63 olyan csatornáért amiből kb 4-5-t nézek (de ugye kell az extra, mert ott vannak azok ami kell a népnek) + telefon, ami muszájból van. Digitális addig volt, amíg volt ESPN America, kivették, boxot dobtam is vissza.
Gondolkodtam a Digis tányéron, de az már sok lenne, inkább fizetek +500Ft-ot, kapok érte 10M-val gyorsabb netet, talán jól jön majd a streameknél és reménykedve várom, hogy legyen valami megegyezés a Digivel.
-
emre33
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
És akkor mi lesz?
Nem lesz annyi bevétel, újabb adóemelés fog történni.. -
emre33
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Hát ez a méterenkénti közműadó csatra-vágja a kábel szolgáltatókat.
http://index.hu/kultur/media/2012/12/14/kabelhalozatok_szunhetnek_meg_a_kozmuado_miatt/
Van olyan település, ahol havonta előfizetőnként több mint 8 ezer forintot kellene adóként kifizetnie a szolgáltatónak, több tucatnyi településen pedig az adó egyezer és nyolcezer forint között alakul.
-
kabelmania27
Topikgazda
Nem olcsó egy ktv rendszer kiépítése, fenntartása, pl villanyszámla, benzinktg, személyi ktg, fejleszteni is kell, egy tányéros szolgáltatónak csak tp-t kell bérelni, autó kell, box.
A szerelő aki bekötötte a ktv-t mondta, hogy nagyságrendi különbség van egy dth és egy kábeles szolgáltató költségei között. Ettől független nem olcsó szolgáltató a Tarr, lehetne kicsit olcsóbb, ahogy mindegyik szolgáltató, ahol csak adsl az alternatíva nem lesz olcsóbb a szolgáltatás, ahol mellette van Digi, ott olcsbb lesz pl Invitel kábeles előfizető árak alacsonyabbak a Digi által lefedett területen, nagyvárosiak jobb helyzetbe van, Tarr területére kevés nagyváros esik, főként kisvárosokban van jelen. -
kabelmania27
Topikgazda
Sokan nem rendelkeznek a médiával kapcsolatos mélyebb ismeretekkel, nem mindenki olvassa a ph-t, nem mindenki követi nyomon úgy az eseményeket ahogy mi. Amíg nem volt ennyi kábeles és digis adó nem volt annak jelentősége, hogy ki a kábelszolgáltató, mindenhol kb ugyanazok az adók voltak foghatók.
-
emre33
addikt
Hát ami a facebook-on megy.
Mennyi a tudatlan ember.
Ha pár percet gondolkodnának, mielőtt írnának, és panaszkodnának.1: Felfoghatnák, hogy se a T-Home, de az UPC-nél nincs digisport. Nem a tarr a hibás, hanem a Digi TV.
Ő nem 100.000 vannak, hanem sokkal többen, ők nem tüntetnek.2: Csatornakínálatot a szolgáltató bármikor módosíthatja, 30 nappal korábban kell ezt nyilvánosságra hozni. Tarr ezt megtette, semmi törvényszegést nem követett el.
3: Világ nem csak Foci, felhasználók kis része nézi csak.
4: Nincs olyan szolgáltató, ahol az összes Sportcsatorna megy.
5: Kedvenc sportot most ezen a csatornán van, 1-2 év múlva meg máshol lesz.
6: Ha még valaki elkezdi ez a képminőség dolgot...10-11Mbit M1HD, RTL KLUB 8Mbit. Műholdról hol kapsz ilyen sávszélessége? IP Tv esetén hol kapsz ennyit? Örülhetsz, ha kapsz 1.5mbit-et.
Én néztem Mindig TV-t, hát ha nem látod a különbséget, akkor az öreg hiba.Nem folytatom, van értelme? Nincs.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78
üzenetére
Közműadó.
Ezért tessék a korményt szidni.Ne légy naív, kár azt hinni, hogy ezek a cégek ezt kifizetik.
Sok hülye azt hiszi pl: Mobil szolgáltatók úszkálnak a pénzbe. Vagy veszteségesek, vagy ha épp nem, akkor azon gondolkodnak, hogy azt a kevéske pénzt milyen fejlesztésre fordítják. -
HIJ
őstag
válasz
green_army78
üzenetére
Azt a rézfán fütyülő rézangyalát! Összességébe kevesebb tartalomért fizetünk idén többet (ami eddig sem volt kevés)! Direkt vártam a szerződésemmel, hátha csökken az ár vagy növelik a net sebességet. Erre minden marad a régiben: ku.va sokat fizetünk idén is.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78
üzenetére
Invitel is emelt.
-
green_army78
tag
http://tarr.hu/?idmenu=179
közben a kombi csomagok árai
is emelkednek... -
Poplacsek
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szerintem az is probléma, hogy szétküldték a véleményfelmérő lapokat és abból általános képet szűrtek le, holott a sportkedvelő férfiak nagyon kis hányada foglalkozik ilyenek kitöltésével, míg az otthon ülő anyukák, sorozatnéző nagymamák elbíbelődnek vele.... Nahát így lehet az, hogy most erre hivatkoznak... De komolyan mondom a 130 valahány csatorna között van kb. 90-100 szemét, amire semmi szükség nincs a háztartásunkban (asszonynak + a gyereknek se). Bezzeg azokért fizetek a havidíjban.
Igazságtalan a rendszer.. -
válasz
Poplacsek
üzenetére
A lakótelepen élők szívták meg jobban, mert oda jóval körülményesebb felrakni a parabola antennát. Más megoldás meg nincs (a netes stream-ekkel való bajlódást most hagyjuk).
Amit viszont egyáltalán nem értek, az az, hogy ennyire elzárkóznak a Sport 1 HD-tól. Sokkal drágább a Tarr a nagy "multi" szolgáltatóknál (főleg UPC), de erre nem akarnak költeni. De természetesen ebbben az évben is drágulnak. Valamit csinálhatnának már ezzel a céggel, mert felháborító, amit művelnek.Vagy lehet, hogy csak túl sok a "kiváltságos", akik helyett is részben nekünk kell fizetnünk..........
-
Poplacsek
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Elég nagy a népharag
Sztem a férfiak minimum fele csak sportot néz TV-ben (én legalábbis mást nem is tudok megnézni. A hírekben az anarchia tombol, a filmeket általában 100-adszor ismétlik és még 5-6-szor meg is szakítják reklámokkal, nézhetetlenek, az X-Faktor és ilyen Ördög Nóri sikoltozik + a zsűri sír, hogy egy új világsztárt találtunk, a közönség meg a tapsgépből tombol fajta műsoroktól meg egyenesen a hányinger kerülget. Az ismeretterjesztő csatornák elmennek, de nem nagyon érdekelnek.)
Most pufff a két legjobb sportcsatornának.
Nem csodálkoznék ha egy elvándorlási hullám indulna be a Tarr-tól és még az elején 1-2 hónapon belül találnának megoldást a Digivel. Februárban indul a BL szezon addig meg kell egyezzenek, vagy különben most nagyon befürödnek.
De a PL miatt már most jan. elején is sokan ott fogják őket hagyni. -
Alig panaszkodnak FB-n a Digisport miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen rendszeres PL/BL nézőként én se örülök neki, de a Digi műholdas TV szóba se jöhet nálam. -
Televan74
nagyúr
A Digi meg be...hatja. Felőlem visszahúzhatnának Romániába. Így próbálnak teret és újabb előfizetőket megnyerni maguknak. Sokan meg be is cumizzák rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sch_a
addikt
Valószínű nem érné meg nekik olcsóbban adni, mert így meg egyre többen váltanak Digire. Szívatják a népet rendesen. Anno mikor a Sport2 indult, hirtelen elkezdték a nagyobb meccset átrakni a Sport1-ről, hogy minél több szolgáltató felvegye a Sport2-t a kínálatba, aztán mire bekerült a legtöbb szolgáltatóhoz, már ismét a Sport1 adta a nagyobb érdeklődést vonzó meccseket. Aztán jött az Eurosport2 és megvette a Premier League közvetítési jogát. Természetesen az se volt nézhető szinte sehol. (Mi még digitális csomagot is beköttettük arra az időre míg csak abban volt elérhető, pedig akkor még csak SD tv-k voltak a háznál.) Most meg a Digi ugyanezt játssza. Aki angol focit akar nézni az már jó ideje szívatva van. Mondanám, hogy rohadjon meg aki eladta nekik a jogokat, csak hát hülyék lennének nem nekik adni, mikor ők kínálják érte a legtöbbet.
-
XeeN
senior tag
Én úgy tudom, hogy senkinek sem sikerült megállapodnia a DIGi-vel.
-
emre33
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ismeretterjesztő csatornájukat kenjék a hajukra.
Amúgy is a Tarr kábeles digitális minőségét nem cserélném el a harmad akkora műholdas sávszélességre.
És így most BOX nélkül TV nézek, és .TS formába veszek fel-
-
paavoo
aktív tag
Itt még kint van a következő szöveg az oldalukon:
"Digitális DZSEM TV csomag - 19 olyan csatornát tartalmaz, mely tartalmában és előfizetői vélemények alapján is a legnézettebbek és legszínvonalasabbak a TARR Kft. előfizetői körében..."
ott a felsorolásban a Digisport 1,2, és még van pofájuk azt állítani, hogy nincs rá igény.
130 csatornából több mint a fele kuka, nem hiszem el, hogy nem lehet megoldani az ár tartását a fölösleges szarok kiszórásával. Idióták.
Legalább a HD verzió maradna meg. -
Tutu7030
veterán
válasz
norbert999
üzenetére
Akkor nézz bele a spektrum műsorába! Ott a reklámokat szakítják meg egy kis műsorral.

-
emre33
addikt
válasz
norbert999
üzenetére
Nekem pont ideális.
10 perc TV, 5 Perc e-mail olvasás, 10 Perc TV, 5 perc vacsi/netezés -
norbert999
aktív tag
Igen!
Most kizárólag az én véleményemet írom:
A Discovery-t nagyon szerettem, de már elegem lett a 10-15percenkénti reklámokból/ajánlókból (főleg amikor rímekben ajánlottak)
Sajnálom, de nem nézem és nem hiányzik.Pl.: 18:00-kor kezdődik a műsor és 18:10-18-15-körül már reklám látható, ez annyira idegesít, hogy inkább nem nézem a műsort.
Hangsúlyozom ez az én véleményem és lehet, hogy egyedül én gondolom így.
-
emre33
addikt
válasz
norbert999
üzenetére
Digi azért (is) olcsó, mert azokat a csatornákat adják, amik olcsók.
Részbe ezért nincs náluk Discovery. -
norbert999
aktív tag
Én már megrendeltem a Digi műholdas szolgáltatását!
És ahogy fentebb írták, lemondok a Tarr-nál néhány dolgot (amit lehet) és kijövök olcsóbban.
Amint lejár a hűség szerződésem mindent lemondok.
Ekkor elő kell fizetnem egy másik műholdasra is (terv), mert a sportklub meg a Diginél nincs.
(A kézilabda a mindenem és büszke voltam a Tarr kft-re, hogy nála minden kézilabdás csatorna fogható.)Így is olcsóbban jövök ki mint a "Jani TV"-nél.
(Elmondom, hogy annyi "barátja" van a Janinak, hogy a "barátok" által nem fizetett szolgáltatások miatt kell nekünk 1,5-2-szer annyit fizetnünk mintha egy másik szolgáltatónál lennénk.
Remélem, hogy a Digi Kábel most már bátran mer nálunk is terjeszkedni.
Hiszen eddig a jó kapcsolat megőrzése miatt (is) nem terjeszkedett nálunk, aminek most vége!Hajrá Digi!
Emlékszem sok-sok évvel ezelőtt megkérdezték a Digi képviselőjét, hogy mitől ilyen olcsók.
A válasz annyi volt: -Nem vagyunk olcsók! A meglévő szolgáltatók drágák.Látható, hogy azóta igencsak csökkentek az árak, ahol a Digi színre tudott lépni.
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
2013 és 2014 a HD adások elterjedéséről fog szólni.
Minden jelentős csatornának lesz HD verziója.Csak gond ugye az, hogy ennyit belerakni nem lehet.
Kérdés, mikor jön ez az az idő, mikor már nem lesz SD + HD, hanem csak HD.
Azaz 1 csatorna csakis HD verzióba lesz elérhető. -
Az az ország szégyene, hogy egy ilyen alacsony elérhetőséggel bíró csatorna engedélyt kaphat ilyen neves sportesemények sugárzására. Példát vehetnénk kicsit nyugatabbról.
-
sch_a
addikt
Persze túloztam, de lássuk be eltörpül a kínálatuk a digisporthoz képest. Indexen volt egy cikk is nem rég, ahol ha jól emlékszem az jött ki, hogy a Sport1-ért többet is kell fizetniük a kábelszolgáltatóknak előfizetőnként mint a DigiSportért. Igaz, hogy adnak BL-t, de az 1 meccs/forduló, a Digi meg lead 4-5-t élőben. Kézilabda is jól hangzik, de a magyar vonatkozású meccseket a közszolgálati adók adják.
Kösz a linkeket, jobban belegondolva nem fogok 1 adóért 1400Ft-ot fizetni. Inkább szenvedek a netes adókkal, és nézem HD-ban angol kommentárral.
-
1egaly
aktív tag
Szerintem mindegyikre szükség van:
Digi1-2,Sport1.2.m,Sportklub,Eurosport1-2!!!
-
emre33
addikt
DIGI műholdas csatornakiosztás. 55-56 oldal.
http://digi.hu/uploads/documents/aszf/20121201-E_melleklet_csatornakiosztas.pdf
-
emre33
addikt
Azért a Sport TV állításoddal vitatkoznék.
Bajnokok ligája - Kedd
Az UEFA és a csatornát működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televízióban lesznek láthatóak a Bajnokok Ligája keddi játéknapjainak legizgalmasabb mérkőzései, illetve a ránk váró három BL-döntő és az európai Szuperkupa-mérkőzés is.Ezen kívül:
Foci: Magyar, Holland, Spanyol, Angol FA kupa, Angol Liga kupa, Olasz Liga kupa, Spanyol kupa, olasz kupa.
Kosárlabda: NBA, Aba liga
Kézlabda: férfi EB
Ökölvívás.
Tenisz.
PókerMa este Darts PDC VB döntő...
-
-
HIJ
őstag
Nem gondolom, hogy ha ilyen egyszerű lett volna a megoldás akkor valakinek ne jutott volna ez eszébe. Gondolom a másik oldalnak is van ebbe beleszólása. Lehet hogy olyan alapdíjat kér a Digi a csatornákért, amit úgy gondolt a Tarr, hogy nem fedezné a külön előfizetők pénze...
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek
üzenetére
Szerintem az lehetett a felétel, hogy az analóg alap csomag része legyen egypár digis csatorna.
Te lehet kifizetnék érte több pénzt, de a felhasználók nagyrésze nem.
Egyébként is a Tarr volt az egyetlen szolgáltató, ahol az összes magyar sportcsatorna jelen volt.
Tehát hiába mész át más szolgáltatóhoz, valamiről le kell mondanod. -
Poplacsek
senior tag
Foci BL, EL, Premier League, Kézi BL, MotoGP, Judo sziasztok

A kedvenc csatornám volt a DigiSportHD, a tavalyi felmérő lapon is az öt legfontosabb közé írtam a DigiSport1-2-t. Sz@rtak ránk... Az se érdekelt volna ha 10-15eFt-al több az éves előfizu, vagy különdíjasok lettek volna a digik.. De nem nincs semmilyen megoldás, gratulálok tarr kft!

-
emre33
addikt
Mivel a Nóta TV is a Digi csatornája, így érthető hogy eltűnt. Ugyan az a helyzet.
Ok szerintem: Ár és a csatornák helyzete az analóg csatornakínálatban.http://dtvnews.hu/hirek/kikerulnek-a-digi-erdekeltsegu-csatornak-a-tarr-kinalatabol
2013. január 1-től nem lesznek láthatók a Tarr analóg és digitális kábelhálózatain a DIGI-hez tartozó DIGI Sport 1, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 és 1 Music Channel csatornák, valamint a Tematik Kábel-es Musicmix, Nóta TV és PV TV sem.
ATV HD megjavult
-
HIJ
őstag
Nekem már eltűntek a digis adások, de még nem látok új csatornát...
-
Tutu7030
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Úgy legyen!

B.Ú.É.K!
-
kabelmania27
Topikgazda
Mindenkinek Sikerekben, Pozitív Vétel Jelszintekben, 100%jelerősségben és minőségben, alacsony pingben, és paket lossban és Kiesésmentes Időben Gazdag Új Évet Kívánok!
-
Rosep
senior tag
Nekem gyanús volt nagyon.

Viccet félre téve. Én a minap azon akadtam ki - és ez kivételesen (talán) nem a szolgáltató(nk) hibája - TV2 HD Randiguru c. film. Belenéztem mégis milyen minőségben képesek adni. Mondjuk az egy dolog, hogy egy erős felkonvertált DVD minőségének felelt meg, de! 4:3-ban voltak képesek kirakni!!! Itt kész voltam. ekkora emberi hülyeséget még nem láttam...
-
emre33
addikt
Észrevettétek, hogy az M1 HD minősége egy ideje milyen rossz?
Hát azért, mert nem a BIX-ből jön, hanem a mindig TV "szart" adjátok tovább.
Remélem ideiglenes, és visszarakják a régi BIX-es forrást.M1 HD
Bit rate : 5 183 Kbps
Width : 1 440 pixels
Height : 1 080 pixelsM2 HD
Bit rate : 9 680 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels(20 sec felvétel alapján...)
Ilyen kérésel, még az ügyfélszolgálathoz se lehet fordulni.

-
emre33
addikt
"Ergo: az összes digitális adás mpeg4 -es"
Nem! Csak a HD adások MPEG4-ek. SD adások MPEG2.
(Sajnos, mert MPEG4-el több adás fárne el adott mhz kapacitáson)Azért nem tudod nézni a digitális adásokat, mert a TV-be csak földi digitális tuner van (DVB-T) és nincs benne kábel tuner (DVB-C)
Hidd el, hogy igazam van...
-
nfsu17
veterán
A CI magában nem ér semmit, abba kell egy dekódoló kártya is. Az van benne a STB-ban. 8. oldal, 1-es nyílás.
Igen, kb 10 SD szokott lenni benne.
mpeg2 sd [link]
"A kártyafogadó egységbe tudja elhelyezni a "TARR" Kft. által, a digitális szolgáltatáshoz biztosított kártyát"
-
HIJ
őstag
Volt CI modul benne. Na de holnap ha lesz időm bekeresem megint azon a TV -n most, hogy kódolatlanok...
Egyébként meg pont a SuperTV2 -vel van az, hogy az már csak HD -ban érhető el és a Tarr tömöríti SD -re. Ezért van olyan hatása, mintha egy divixet néznél
Mennyi mpeg2 -es SD csatorna fér el egy MHz -en? Mert a tarrnál átlagba 10, de van ahol 12 van.
-
nfsu17
veterán
Azt kellene tudni (mert én nem tarr-os vagyok), hogy milyen boxot kaptok a digitális csomaghoz.
Ha ezt a GCR300-at, akkor az nem tudja sem a hd-t, se az mpeg4-et. Az ÜF-s meg azt mond amit akar, nekik nem kell (nem lehet) hinni.Az, hogy "bejött, de nem mutatott" az nem azért volt, mert nem volt Conax kártya a CAM modulban? Ekkor kódolt adás üzenetet mutat.
Tutu7030
Mert nem is az.Format : MPEG Video
Format version : Version 2Ha mpeg4 lenne, akkor AVC lenne ott.
-
HIJ
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
nem-nem. A CI modulnak csak a dekódoláshoz van köze. Tehát ha a szolgáltató lekódolja az adást, akkor az kell a visszakódoláshoz...
-
HIJ
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
A CI modullal sem fog menni

-
HIJ
őstag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Én bekerestem egy régebbi LCD -vel a digitális adásokat és semmi nem jött. Illetve bejött, de nem mutatott. Ergo: az összes digitális adás mpeg4 -es. Ezt támasztja alá az is, hogy amikor előfizettem, akkor a csaj felhívta a figyelmem, hogy a TV -nek tudnia kell az mpeg4 -et. Pedig nem HD adásra fizettem elő...
-
HIJ
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Jól gondolod. A tarrnál mpeg4-es a digitális adás...
-
nfsu17
veterán
válasz
ftamas0201
üzenetére
rosszul gondolod.
az mpeg2 adás is lehet digitális. legtöbb helyen (tarr-t nem tudom, de biztos) minden sd adás mpeg2-es, a hd-k meg mpeg4-esek. a mindigtv-n van mpeg4-es sd adás (rtl, tv2).
max hd-t nem tudsz nézni. -
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Ha jól gondolom akkor kell tudja a tv az mpeg4-et a digitális adás megtekintéséhez igaz? LCD tv-m van egy LG kb 3 éves de mpeg 2-t tud csak. Kártya nincs benne semmi féle.Előre is köszönöm nektek a választ.

-
Gedeon31
addikt
Kódolatlan napok meddig lesznek a Tarrnál?
-
HIJ
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
DBV-C -n csak az m1 -et (meg talán az m2 -t, de ebbe nem vagyok biztos...) DBV-T -n pedig a mindigTV -s ingyenadók, tehát: m1, m2, RTL Klub, TV2, DunaTV, EuroNews.
-
HUNNIA1920
őstag
Ha vége a "jó világnak" és visszaáll a kódolt csatorna kiosztás, akkor egy mezei analóg előfizető melyik adókat tudja majd befogni Digi/HD adások közül (DVB-C/T)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

is emelkednek...
Igazságtalan a rendszer..
De a PL miatt már most jan. elején is sokan ott fogják őket hagyni.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)