Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3275) Sz.Miki


Sz.Miki
őstag

Sziasztok!

Nagy problémáim vannak T-kábellel, lassan fél éve, hogy be van kötve, 5Mbites alapcsomag, eleinte voltak sebesség gondjaim, de utána minden működött rendesen egész nyáron.
Utóbbi egy hónapban a tünet a következő, Délután 16:00-után elkezd néha néha szakadozni a kapcsolat, 17-18h között már hosszabb időkre megáll a net, majd 18h-tól egészen reggelig egyáltalán nincs kapcsolat, egy darabig világít a négy led a modemen, majd elkezd próbálkozni az újracsatlakozással, és így megy reggelig, utána megint kezdődik minden előröl, egész nap van net, majd este elmegy teljesen.
Az MT ügyfél azonosítómat már fejből tudom, lassan egy hónapja 3 naponta újra kell hínom őket, mert mindíg azt az sms-t kapom, hogy a hibát elhárították, persze kényesen ügyelve, hogy a 72-órából ki ne lépjenek....

Mit tudok tenni?

Már volt kint szaki, természetesen délután amikor minden rendben volt a sebességgel és a kapcsolattal is, de neki is mondtam, hogy csak este van probléma. Persze este megint nem volt net.

Most már ott tartottam, hogy üvöltöttem az ügyfélszolgálattal, hogy mint egy papagáj elmondom mindig ugyan azt , ők továbbítják és nem történik semmi, persze ők is látják, hogy vagy nem csatlakozik fel a modem, vagy elvesznek a ping csomagok.

Ilyen esetben hűség időn belül felbonthatom a szerződést?? mit tudok tenni??

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.