Hirdetés
Aktív témák
-
joevagyok
csendes tag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a T-Home-s Ext. (külső) IP címem, hogy lehetne változtatni? Win7, Kábelnet
Próbálkozásaim: Modem ki-be kapcsolása, IPv4 cím átírása majd visszakapcsolás automatikus IP cím lekérésre.
-
gabeeen
tag
Sziasztok, ma kötötték be Bp. XV ker[ Szerkesztve ]
-
szoszo75
aktív tag
Hali! Van valaki kábelnetes a 17. kerületből?
Kinél hogy szuperál, mert nálam kritikán aluli a sebesség!!DIGI 500 ról 1000-re
-
szoszo75
aktív tag
válasz gabeeen #3753 üzenetére
Igen, csatlakozom az előttem szólóhoz. Majd helyreáll. Ez még az etetés.
Egyébként meg ha lehetne választani most már biztos hogy nem ezt a szolgáltatót választanám. Csak a probléma van vele.
Jelen pillanatban ezek az értékek nálam.. De estére késő du.-ra már sokszor a minimumot se éri el. Ja, és 50 megás a net....[ Szerkesztve ]
DIGI 500 ról 1000-re
-
legenda
válasz szoszo75 #3759 üzenetére
etetés? amennyiben most annyit bír, úgy változni kell a körülményeknek - például (túl)terhelődés -, hogy csökkenjen, ellenkező esetben fogja az vinni a névleges sebességet!
több tényező függvénye a dolog, sok helyen folyamatosan és stabilan a maximumon megy, illetve kicsit még felette is! ahol problémás, ott meg nincs meg a maximum, sőt...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szoszo75
aktív tag
Oké, tudom én miről beszélsz. Az etetés úgymond idézőjelesen írtam. Viszont úgy gondolom ha valami már ennyire xar mint nálam akkor illene megoldani a problémát vagy közölni korrektül hogy ennyit bír kész vége és akkor max visszalépek a csomagban és nem fizetek egy ilyen szolgáltatásnak nem nevezhető valamiért egy rakat pénzt.
DIGI 500 ról 1000-re
-
szoszo75
aktív tag
Alakul....
DIGI 500 ról 1000-re
-
nagyúr
Nekem sincs más, esetleg invitel adsl de az meg 1MB max. Én többnyire elégedett vagyok csak nyár vagy ősz óta kicsit többet szakad, kb. heti 2-3-szor. Gyanús a modem de még annyira nem nagy gond, hogy bejelentsem. Routert nem használok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
szoszo75
aktív tag
És eljött a 4 óra....
DIGI 500 ról 1000-re
-
cdp
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, idáig a kábeltv és a kábelnet egy szolgáltatónál volt, de most egy kedvezőbb ajánlat miatt a kábelnettel egy másik szolgáltatóhoz mennék. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges e az, hogy a kábeltv és a kábelnet más szolgáltatónál legyen. Köszi előre is! -
cdp
csendes tag
És ha a házba egy kábelen jön be?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan "gondom" lenne, hogy a Youtube videók nem akarnak menni rendesen. Egyszerűen nem hajlandó a "csík" tölteni a megfelelő sebességgel, pedig a net bőven jó hozzá: 25 megás tré onlány kábelnet. Elég sokáig kell várni, hogy normálisan tujdam nézni a videókat, mert mindig megáll. A minőség állítgatása nem sokat segít, van amikor a 720-as HD és a 360-as videó sem megy.
Tapaasztalt már valaki hasonlót?
Chrome-ot használok, de ma kipróbáltam explorerrel is, de ugyanaz az eredmény...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz KubanitoS #3783 üzenetére
A Youtube szerverek nem magyarországon vannak, keresztül kell menni még a bix-en is a "műsornak" és ez lassítja. Pl én egy Bostoni Comcast szervernél mérve a szintén 25/5-ös nettel ezt mértem:
Nincs min csodálkozni.
Itthon mérve ennyi:[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Huroq
senior tag
válasz szoszo75 #3776 üzenetére
Szia.
Én is 17. kerületben lakom keresztúron. Nálunk is volt ilyen probléma, bár nálunk szakadozott is. Olyan 5-10 alkalom között volt kinn a szerelő. (Amit lehetett cseréltek az oszlopon is.) Azóta semmilyen probléma nincsen.
50-es net van és ezt produkálja több mint 2 hónapja. Csúcsidőben is meg szokott lenni a 80-90 Mbit. -
Huroq
senior tag
Múltkor egy szerelő azt mondta: Mondjak egy címet, hogy bejelentse. Mondom ezt ugye ő sem gondolta komolyan
Kíváncsian várom mikor lesz vége a teszt időszaknak. -
szoszo75
aktív tag
Szép mondhatom. Én rákoscsabán vagyok, kertes övezet. Én több mint 2 hónapja szívok velük, sokszor hétvégén még a garantált minimumot se éri el a sebesség. Senki nem járt kint, csak a szegmentálással halogatnak, de még hozzávetőleges időpontot se tudtak belőni arra hogy mikor fog megvalósulni. Nem tudom minősíteni ezt a céget..
DIGI 500 ról 1000-re
-
Huroq
senior tag
válasz szoszo75 #3797 üzenetére
Sajnos mire elértük, hogy tökéletes legyen a jel illetve a sebesség, nagyon de nagyon sok telefonálgatás e-mailezés személyes megkeresésen végig mentünk. Arról nem is beszélve, hogy sík ideg voltam minden telefonbeszélgetés után. Volt hogy 1 nap kétszer voltak kint, és mind a kétszer azt kérdezték ezt ki csinálta mert rosszul csinálták. Tehát sajnos minőség problémákra vezethető mindig vissza a hiba oka. Idegeskedés és panaszáradat nélkül sajnos manapság nem lehet megoldani :/
-
szoszo75
aktív tag
Igen ismerem a szitut . Én is rengeteg telefonon, emailen, panaszon vagyok túl de semmi pozitív változás nincsen. Halogatják a dolgot a szegmentálással, rizsáznak össze vissza de nincs eredmény. De igen, egy hónapot teljes egészében kompenzáltak, de természetesen azóta is rossz az egész. Tényleg már több mint 2 hónapja megy ez a tortúra. Cserélték a régebbi cisco epc 3000- modemet egy cisco 3225-re de nem oldódott meg, sőt rosszabb lett mint volt. gyatra sebesség, csúcsidőben, hétvégén sokszor a minimumot se hozza net sebessége. Nem igazán tudom mit tehetnék még, mivel most szerintük a szegmentálás a megoldás de azt meg nem tudják mikor történik meg.Kijönni meg nem fognak mert szerintük itt semmi probléma nincs a helyszínen. Ennyi, meg vagyok lőve.
[ Szerkesztve ]
DIGI 500 ról 1000-re
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest