Hirdetés
Aktív témák
-
titán
-
titán
-
xy2003
tag
válasz Gubek-Einste #4452 üzenetére
54 alatt nem láttam még és amikor be lett üzemelve a szerelő sem mérhetett ennél kevesebbet még is igy hagyta.
amiota kivettem a 3as osztot és a power level jobb nics szakadásom,néha van,hogy a telefonnál engem nem hallanak,de én hallok mindent jol,de ez is sokkal ritkábban van miota kivettemaz osztot.ha bejelentem a telefont meg naponta párszor ki-be kapcsolom a modemet (hogy ugy tünjön szakad a vonal mert gondolom bent ök ezt látják)lépnek valamit?
ezt a power levelt sem értem ma meg már megint -2 nél tartok.
mondjuk ez egy elég szar környék lehet mert a dsl is csak az 5mbites sebet tadták csak
persze a központ itt van közel.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
xy2003
tag
válasz Gubek-Einste #4454 üzenetére
és a jelszintröl is szoljak vagy azt hagyjam,ne okoskodjak?
-
titán
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Szeretnék sima sat tv -t interaktív sat tv -re váltani. Soka riogatnak azzal, hogy ez is olyan mint az iptv, hogy a netet használja (sávszélesség). Kérdésem, hogy ez igaz?
Még egy kérdés én Felcsúton lakom, mivel mostanában elég felkapott lett a falu nem tudtok róla, hogy esetleg nem akar a thome behúzni egy optikai kábelt?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Relo
tag
Sziasztok!
Na most van tele a f@sz a t-home korrupt f@szrágó bandával!
Januárban váltottam netmánia-s díjcsomagra. Átállás után ment a 10 Mbit majd szépen csökkent vissza a sebesség. 10->7->5->3Mbit/s pár hét leforgása alatt!
Eleinte ha hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy lassulás van, felvették a hibát (legutoljára kb áprilisban), és próbáltak javítani rajta!Utolsó hibajelentéskor (március-április körül) egy szerelő vért izzadt, hogy , 6Mbit-nél több az életben nem lesz,mert nem bírja a vonal, de átadja valami kábelesnek az ügyet! Na a kábeles fél óra alatt belőtte a sebességet, hasított a net újra 10-11 Mbit/s-el kb kemény 3-4 hétig. Majd újra lassulás ~7 majd pár hét mulva 5Mbit/s környékére. Már Úgy voltam, hogy lesz@rom, elvagyok/megbékélek vele! De 2-3 napja ujabb lassulás 3-3,5 Mbit/s-re!
Felhívom 1412-t, kedves hölgyike felveszi. Azt mondja kössem ki a routert,de ez nélkül is ugyan az a lassulás! Erre azt mondja terhelt a hálózat, és mivel meg van a garantált 1 Mbit/s, nem vesz fel hibajelentőt. Azt mondja, ha 10 megát akarok, akkor váltsak a következő csomagra, adhatja a kollegáját? Add a k@!??é.d--es? @nyád! Ha terhelt a hálózat a 10megához, hogy szolgáltatod a 20 megás csomagot (ahol 10 Mbit/s a garantált)
Sajnos még van másfél év a hűségen, de az lenne a kérdésem, hogy valahogy elállhatnák a hűségtől?
Egyébként régóta vagyok előfizetőjük:
- 2 év hűséggel 1Mbit /s csomag (sajnos akkor még nem volt jobb választás)
- Hüség lejárta után 2 évig 5 Mbit/s csomag ami végig hibamentes volt, sosem volt lassulás
-2013 januártól Netmánia S díjcsomag, ami egyfolytában sz@raxik, még az 5Mbit s is álom már!Hogyan lehetne elállni a hűségtől, hogy megszabaduljak ettől a mocsok bandától?
-
titán
-
Vyndree
őstag
Nálunk 2011 óta stabilan a 25/5:
Évente kb kétszer fordul elő (vagyis veszem észre) hogy nincs net, akkor is max negyed órát, az is hétköznap délelőttönként. 6200Ft/hó a családi TV/net/korlátlan vezetékes telefon, a diginél is majdnem ennyi, csak ott nem adnak áram és gáz kedvezményt.
T-Home és így szeretlek. -
Sultan
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy a barátnőmnek t-onlie-os email-je van, és pár napja nem tud emailt küldeni.
Már mindent megnéztem, de sehogy se akar működni.
Apple fan! :-)
-
kecskekutya
csendes tag
Nincs valakinek tapasztalata az új dlinkes modemmel? Hogy érdemes beállítani? (DCM-704b). Érdekes, hogy 150 megás wifin 91mega jön át a 120-ból, lanon meg 80. (Elvileg a gépem és a router is gigabit lanos.) A speedtesten kívül viszont katasztrofális a letöltés, feltöltés. (A ciscot cserélték, mert sokat szakadozott.)
-
törölt tag
válasz kecskekutya #4467 üzenetére
Még elég új ez az eszköz. Ahogy hallatom innen onnan elég sok gyerekbetegségtől szenved a szoftver. Idővel kiforrja magát. Esetleg cseréltesd vissza Cisco EPC3925-re , még mindig ez a legstabilabb HGW Telekomnál.
A héten adtam le hibajegyet,kértem hogy D-Link legyen...de szerencsére nem volt raktáron egy darab se, mondták is,hogy jobban járok ha maradok még egy jó darabig a Cisco-nál.
-
Vyndree
őstag
válasz kecskekutya #4473 üzenetére
Ismét visszatérő kérdés, hogy lehet IP-t váltani Cisco EPC3925-tel? Tudom, áramtalanítani kell 2-3 napra, de akkor se tuti, illetve addig ugye nem tudok se netezni, se TV-zni, telefonálni.
A hálókártya MAC címét ha átírom, nem történik IP váltás.Valakinek valami ötlet esetleg?
-
Vyndree
őstag
Felhívtam őket, de nem tudnak ilyenről. Azt mondta minden csatlakozáskor újat kapok, tehát ha kihúzom és visszadugom, ami persze nem igaz. Annyiban maradtunk, hogy húzzam ki minden este és reggelre van esély hogy újat kapok.
A modem beállításainál nem lehet valamit trükközni, ott esetleg MAC címet át lehet írni? Vagy az sem oldaná meg? Esetleg Windowsban be lehet állítani, hogy proxy-t használjon? A Firefoxon/Operán be tudom, de attól még mondjuk egy játék amit elindítok nem fogja azt használni. -
Vyndree
őstag
Maszkolni, vagy proxyval megváltoztatni nem lehet valahogy az IP-t?
Minecraft játékhoz kéne, ugyanis túl sok account van az IP-m alatt, nem akarom, hogy mind lássák. -
wmati
addikt
válasz Vyndree #4476 üzenetére
Érdekes nekem több szerelő is mondta hogy gondot jelent adjam le hibára, kipróbáltam azt mondta most üszf hogy nem tudnak hozzá nyúlni van amikor beragad de 2 hetente biztos cserélődnie kell. Mac címet nem nagyon tudod átírni, szóval nincs jobb ötletem nekem másfél éve ugyan az.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Van-e megoldás arra, hogy a T-Home által adott ZTE ZXDSL 931VII típusú modem router helyett egy saját routert és egy Cisco SPA112 VoIP típusú eszközt használjak? Mármint kiváltatni azt az alap vackot. Vagy van-e valamilyen alternatíva?! Elég régen foglalkoztat ez a dolog, nem is beszélve arról, hogy ezek a T-Home eszközöknek a 70 % kukába való lenne!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
titán
-
devil-k
nagyúr
-
lacy86
addikt
nem ide akartam
[ Szerkesztve ]
-
samen
tag
Sziasztok!
Én nem igazából vagyok képben ezekben a dolgokban,így előre is bocsi ha nagy hülyeséget kérdezek!
Van egy DCM-704 DOCSIS 3.0 Kábelmodem /T-Home/,na már most azt szeretném kérdezni,hogy mit lehet tenni,hogy erősebb legyen a jelerősség?Most cserélték le,mert a régivel gondok voltak,viszont úgy tűnik ennek gyengébb a jelerőssége!
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
sanzi89
addikt
Az mitől lehet, hogy a kábelnetünk az alábbi hibát produkálja: a net megszakad pár 10 másodpercre, a Cisco modem/router nem jelez semmilyen hibát vagy szakadást, és magától helyreáll az egész? Elég sűrűn produkálja a hibát és rettentő idegesítő.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
azbest
félisten
Na de most komolyan... a D-Link DCM-704 modem-router dhcp beállításánál nem lehetséges fix címeket kiosztani?
A dhcp listán, ha véletlen megjelenik egy kliens, akkor a "select" oszlop és "force available" gomb értelmét másnál is az oldal forrásából kell kibogarászni? A meghívott függvény alapján ez szabadítja fel a kiosztott ip-t.A szoftverének verziója másnál is 1.1.0.2?
-
azbest
félisten
Kipróbáltam a dlink dcm 704-en az advanced menüben lévő bridge opciót, de ez nem a router kiiktatására való lehet, mert azzal nem kapott címet a hálózattól. A készülékre írt mac címet megadva a számítógépen meg tudtam nézni a konfig felületet, nem sokra mentem vele.
Eddig egyébként egész jónak tűnik, csak a dhcp szervere nagyon buta, ezért a régi openwrt routeremet is rátettem a hálózatra, mint dhcp szervert (switch portjával). Persze megfelelően be kellett állítani, hogy ne saját magát reklámozza átjáróként és az alap 1-es címét is meg kellett változtatni, hogy ne legyen ütközés.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek az miért lehet, hogy játékokban nagy a pingem?
Ha senki nincs itthon és letöltés sem megy csak a játék akkor is.Mit lehet ezzel kezdeni? Milyen tesztet lehet csinálni a hiba miértjének/okának kiderítésére?
Üdv
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
wmati
addikt
válasz Predator2 #4496 üzenetére
Speedtest.net en mértél már ?
-
azbest
félisten
-
Vyndree
őstag
válasz Predator2 #4502 üzenetére
A 25/5Mbit/s sebességű internet csomag új előfizetőknek már nincs. Viszont van helyette Netmánia M (20Mbit/s) vagy L (30Mbit/s) jóval drágábban, a 2200Ft helyett 3590Ft vagy 4990Ft-ért.
Közben fut a torrent és a gyereknek a Minecraft szervere, lehet azért nem tudta a "packet loss" tesztet végrehajtani?
-
azbest
félisten
Úgy is van, ahogy a #4495ben írtam. A régi TL-WR841N routerem, amit openwrt-vel használtam tettem a hálózatba dhcp szervernek. Ezt persze akár egy számítógép is végezhetné, de pont tökéletes a célra a régi router.
A WR841N egyik switch portját kötöttem a dsm-704 switch portjára. A WR841N saját címét megváltoztattam, hogy ne ő legyen az 1-es a hálózaton, hisz az az új router címe. A dhcp részen meg kell adni, hogy milyen átjárót és dns szervereket reklámozzon az ip kiosztása mellett. Ezt a dhcp-option "3,192.168.1.1" és "6,84.2.44.1,84.2.46.1" paraméterekkel lehet felvinni. minden felesleges dolgot letiltottam a WR841N szolgáltatásai közül. A dsm-704-en pedig a dhcp szevert kapcsoltam ki, hogy ne akadjanak össze. Így teljesen jól megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődenék, hogy kinek mit ír ki a Speedtest a legközelebbi szerverrel, akinek 20-as nete van. Előre is köszönöm!
ui.: Debreceniek, ahhoz közeliek Nyíregyházi szerverrel lenne a legjobbgölmétcsül ©
-
MODERÁTOR
A topik témája a továbbiakban a Telekom (vezetékes telefon, IPTV, Kábel TV, SatTV, xDSL, Kábelnet, Optinet, áram, földgáz) topikban beszélhető meg. Ezt a topikot zártam.
Megértéseteket köszönjük!
Everybody lies.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest