Hirdetés
Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Hát akkor felejtős lesz ez a játék.A következő rész remélem nem így lesz megoldva mert a játék maga nagyon jó csak ez a rendszer egy kalap sz.r!
Így tényleg olyan mintha csalnék ha Én vagyok a host.
Köszönöm a magyarázatot így nem is erőlködök tovább semmivel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
raul560
tag
Szomszéd nete nincs le jelszavazva a vezeték nélküli kapcsolata
-
Brutális eb
addikt
Rettenetesen retek a net mostanában nálam.(Már nem sokáig )Külföldi oldalak lassan jönnek be, sok a szakadás,ping egekbe.
A sebesség soha nincs meg az már csak hab a tortán.Másnál minden rendben?
Bp XVII.
Ez most ilyen csúcsidőn kívűl napközben a 3 mega az átlag.
25/5........ lehetne......
Ez az tréonline ip-tv-t kábelra.?!
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
-
Kraptor
őstag
Hát tényleg egy kicsit tré a tré. Első két hónap fullon megy utána jönnek a szarakodások. Mondjuk még így is elviselhető (olyan sokat nem játszok). Azt megfigyeltem, hogy mikor rosszalkodik a net akkor a modem PC LED-e folyamatosan villog még amikor nincs is adatforgalom, holott folyamatosan kellene világítania.
Szakadás hál istennek eddig nem volt. Mondjuk upload az mindig meg van az 1mbit.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
olvasgatva a hsz-eket, azt hiszem a 2 kezem osszetehetem, h nalam koppra hozza a 25/5-ot. csaladi hazas kornyek, Bp.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Brutális eb
addikt
Hehe ma kaptam meg a tájékoztatást a kötbér mértékéről mivel költözök.
75.000 forint a netre (Van rajta még 5 hónap hűség)
Lehet le sem mondom kihúzom a modemet aztán jó éjt majd ha lejárt lemondom.
Gondolkoztam méltányossági kérelmen,hogy mérsékeljék, öregem nevén van a cucc aki rokkant nyugdíjas de szerintem esélytelen.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Rick4
félisten
válasz raul560 #3159 üzenetére
Ha már nagyon hekkerkedsz, akkor vegyél egy olyan routert, ami a wifi jeleket is képes fogni, és azt osztani. Kiteszed a konyhába, fogja ezt a jelet, és osztja is az egész lakásban.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
luciferk
senior tag
válasz Brutális eb #3162 üzenetére
" Lehet le sem mondom kihúzom a modemet aztán jó éjt majd ha lejárt lemondom. "
Szerintem jó ötlet, ha 8k körüli a havi díjad még 30 ropit spórolsz is a kötbér fizetés helyett.
Amúgy stabil, gyors és olcsó nettet kívánok, amit megérdemelsz mert megszenvedtél a T-s nettel. -
luciferk
senior tag
válasz Brutális eb #3167 üzenetére
Látom nem tudtad megállni, hogy be ne írjál a hivatalos T-home fórumba és ecseteld a Kábelnet minőségét na meg fenn áll a veszélye annak, hogy újból fel kapod a vizet és megint felajánlod a T-nek, hogy ápolja le a legbecsesebb testrészedet. most néztem az ott regisztrált profilodat, amiből látszik, hogy nem igen veszed komolyan a hivatalos T-home fórumot, ez LOL; Vezetéknév: 2.János
Utónév: Pál
Nem: Férfi
Cím: Temető
Város: Vatican -
Brutális eb
addikt
válasz luciferk #3168 üzenetére
Lesz...om
Abszolute félreérted nem a megállásról van szó hanem az emberek korrekt tájékoztatásáról.
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
válasz Brutális eb #3169 üzenetére
Létezik, hogy a T-kábelnél [ilyesmi] előfordul, vagyis szarabb ágra tesznek át valakit? vagy csak a muksi feltételezi, hogy ez történt a másik érdekesség, hogy az Attiláék le sem reagálják ezt a feltételezést (vagy igazságot) pl; hogy a T nem csinál ilyet stb..
-
Brutális eb
addikt
-
luciferk
senior tag
válasz Brutális eb #3171 üzenetére
Hmmm, hát mit mondjak erre, finoman fogalmazva ez szemétség mert ezek szerint én is beleeshetek ebbe a szituációba és még alternatíva sincs helyette, mivel a környékünkön egyeduralkodó a T.
-
club1
veterán
válasz luciferk #3170 üzenetére
Ez kevéssé valószínű csillagpontos hálózatnál, mivel akkor az utcákban lévő oszlopokon nem egy, hanem minimum két kábelnek kellene mennie (a jó, meg a rossz ágnak ugye). Sokkal inkább valószínű, hogy az utcában futó kábelt valahol (nem biztos, hogy pont az utcában) megcsapolják, és indítanak onnan egy újabb kábelt (ezt ők fejlesztésnek hívják). Ezzel ki tudnak építeni egy újabb utcát, viszont a az addigi sávszélesség hirtelen sokkal több ember között oszlik meg.
-
Sanyix
őstag
válasz luciferk #3170 üzenetére
bizony létezik én már 3 sávon előfordultam 1 év alatt.
letöltés 738 mhz, 141 mhz és most 148 mhz, feltöltésnél 36 mhz és 45 mhz között rakosgatnak.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
miért kéne több kábel? Egy kábelen van tv szolgáltatás úgy 500 mhz körüli sávterjedelemben. A kábelen úgy 900 mhz határig lehet átvinni valamit hatékonyan. tehát 400 mhz-t lehet osztani adatra, feltöltési egy letöltési sávokra. Mindegyik egy 6 mhz-s tartományt jelent, de 2 sáv között szokott lenni szünet, nehogy bezavarják egymást.
Az ED3-mal is úgy érik el a sok megákat, hogy az ilyen modemek egyszerre 4 letöltési sávot tudnak használni, még az előbbi szabványos modemek 1-et, újra kell szinkronizálni hogy átrakják másik sávra.
Ugyan olyan mint optikán az hogy különböző hullámhosszú fényt használnak, mindegyik hullámhosszon átmegy x sávszélesség. (magyarban nincs még ilyen, délkoreában van kb.egyébként a modem configot nézegetve látszik milyen sávon vagy, ha gyakrabban nézed a változást is látni fogod
Ilyen náluk a fejlesztés. Egyik sáv leterhelődik, esetleg átraknak a másikra (ha akarnak), és így sakkozgatnak a userekkel és a terhelt nem terhelt sávokon.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
válasz Kraptor #3176 üzenetére
le van terhelve a hálózat, vagy a letöltési sávod, a központban pedig kakilnak rá hogy az egyik sáv fullra be van dugulva, a másik meg alig van kihasználva. Telefonálj, lehet átraknak.
Az adatforgalom ledjei mindig villognak kábelmodemre kötve, villog, nem tudom miért. Talán az üzenetszórásos rendszer miatt, ugyanis mindenki mindenki adatcsomagját megkapja letöltés irányban, csak ami nem a te gépednek szól azt eldobja... bár ennek mac szinten kéne működnie, és még a modemnél elakadnia azoknak a csomagoknak amik nem kellenek.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
luciferk
senior tag
Gondolom ti is átváltottatok olcsóbb havi díjú csomagra? mert pl; a15/1-es netnek 4850Ft és a 25/5-ös netnek 6300Ft lett a havi díja, persze ez annak jó aki nem fél a hűségtől mert az bizony újra indul.
-
luciferk
senior tag
válasz napocska2 #3183 üzenetére
Hát ha Kábeles IPTV-re csalogatásról már kaptatok szórólapot, akkor van remény, hogy hamarosan 25 megás netted lehet, mert a kábel IPTV-nek egyik alapvető feltétele az ED3 amely akár 80 megás nettet is elbír. Én egy pár napja migráltam át kábeltévéről kábel IPTV-re és idáig nagyon jól szuperál, 320-as laptop vinyóval szerelt cisco STB-t adtak hozzá és ugyancsak cisco modemet (gateway-t) amelyben wi-fi is van, így a jó öreg d-link routerem is ment pihenni a szekrénybe.
-
luciferk
senior tag
válasz napocska2 #3185 üzenetére
A szórólap nagyjából mit tartalmaz? írnak benne valami konkrétumot vagy csak a közeljövőbeli kábel IPTV elérhetőségét vázolják fel benne? Amúgy engem is kiráz a hideg a sok távirányító használatától, ezért már tavaly beszereztem egy [ilyen] távirányítót és azóta a tv,stb,dvd felvevő,erősítő távirányítója a fiókban pihen.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz luciferk #3186 üzenetére
Sajna már iktattam, úgyhogy erről nem tudok számot adni. Minden esetre külön küldték névre szólóan, meg ügynök is keresett bennünket emiatt, ebből arra következtetek, hogy hamarosan elkezdik a bekötést.
Jó ez a távirányító, biztosan jól is szuperál!
Nálunk nincs ennyi kapcsolgatni való, ezért közelítettem meg más irányból a problémát. A villanyszámla emelkedésével arányosan adom lejjebb az igényeimet, amióta átrendeztük a nappalit még a házimozit sem üzemeltem be. Igaz, hogy kissé régi darab, így nem is nagyon hiányzik... -
Brutális eb
addikt
Felesleges mást írnom........
-
XZoli
aktív tag
válasz Brutális eb #3188 üzenetére
Meg lett az 50/5 netem Budapest XVII ker
milyen pontosan mér a speedtest.net
na azért ez reálisabb
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Brutális eb
addikt
Akkor miért oslo és paris a mérés helye?
Egyébként grat használd örömmel.
-
Rick4
félisten
válasz Brutális eb #3190 üzenetére
Oslo meg Paris az a szerver, ott van a távolság is. Nem tudom mi a bajod szegény hadd örüljön..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
luciferk
senior tag
válasz Brutális eb #3190 üzenetére
Nem fityeg még az új lakhelyeden a gyors és olcsó digi net? vagy nincs szíved elszakadni a T-től?
-
sh4d0w
félisten
15/1-es netem lenne elvileg, de nagyon soxor van connection reset. Oldalak gyakran 3.-4. alkalommal jönnek csak be. Eddig 2x jelentettem ezt be, mindkétszer megcsinálták, de ha eső jön, megint elromlik - mindig utána vannak gondok. Legelőször akkor jelentkezett a probléma, amikor egy vihar okozta áramszünet után másik poolba kerültem.
Most megint telefonáltam, de ha éppen akkor jó, amikor kijön a szerelő, kifizethetem a kiszállás díját.
Van vkinek 5lete, mit lehetne tenni?
https://www.coreinfinity.tech
-
Rick4
félisten
Gondolom odateszed a videokamerát a monitor elé, felveszed mi történik, és ha a szerelőnél nem csinálja, megmutatod neki. Egyébként odabent elég jól képben vannak, hogy mi is történik nálad...
-
leviske
veterán
Üdv mindenkinek!
Mennyire volna öngyilkos küldetés kábelnetre váltani? A district 29-ben ( ) lakom, szóval sajnos a UPC itteni szolgáltatása sem jobb, mint a Telekom-é, csak cserébe kétszer drágább, plusz esély nincs rá, hogy a UPC ezt a körzetet fejlessze.
Azt az egyet sajnálnám csak, hogy a jelenlegi szolgáltatónál sikerült kiharcolni, hogy ne szakadozzon a net. Erre rettentően érzékeny vagyok, szóval, ha erre nagyon hajlamos a T-Home, akkor lehet, hogy még átgondolom a váltást. Bár mondjuk a sebesség sem ártana, ha megvolna, de megjegyzem, hogy jelenleg sincs meg. Nem méregetem folyton, de ma pl ~2Mbps/~160Kbps-t mértem, miközben 12Mbps/1,5Mbps van előfizetve és ebből is 4Mbps/0,5Mbps volna a garantált...
Lakik még valaki ezen a környéken? Tapasztalat? Aki ED3-as területen lakik, az ne írjon, mert Üllőt kihagyta a Telekom a buliból.
Előre is kösz a válaszokat!
MOD: Még annyit, hogy én abban bízom jelenleg, hogy Üllőn nincs annyi T-Home előfizető, hogy túlterhelt legyen a hálózat. Bár aztán ki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
válasz leviske #3195 üzenetére
kábelnet az nagyon dinamikus cucc. Lehet 1 hónapig jó, 1 hónapig nem. Itt nemmegy, ott megy, stb. Nagyon érzékeny mindenre.
Nekem pl 1 évig volt stabil kapcsolatom, az előfizetett maxxal (15/1)
Aztán nem rég bár a stabil kapcsolat megvolt, de a sebesség csúcsidőben lassult. Majd karbantartottak, most megvan a max sebesség, de valami zajong a hálózaton, és a modemem leszakad 1-2 másodpercre a letöltési sávról, ami igen idegesítő bankolásnál, vagy online játéknál.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Petra1987
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani,h hol lehet találni teletronik elosztót? Mert hiába keresek nem találok. Előre is köszi. -
club1
veterán
Érden másnek sem megy péntek délután (a vihar) óta a kábelnetje? Azért vicc, hogy a hét végén nem tudják a hibát elhárítani (merthogy 72 órájuk van rá)
-
Joachim21
őstag
Látom szar a helyzet az egész országban. Most költözök Siófokra, és eléggé kiábrándító amit találtam. Digi nincs, UPC nincs, marad a Telekom, ami szintén nem a csúcs ahogy hallom. Valakinek esetleg vmi javaslata hogy melyik szolgáltatót/vagy partnerét kellene megpróbálni somogy megyében/siófokon? Találtam egy Nordtelekom nevezetű céget is, de ők mennyire megbízhatóak valyon?
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
vegyszer
addikt
Helló!
megmondom nem kicsitt lepett meg, hogy júli 1-el lejjebb nyomta a nagyobb csomagjainak az árait a tréhóm.
észrevettem 8-án délben, négykor már szerződtem.
az eddigi 5/0,5 (4050FT) ből csináltam 15/1 (4850Ft) -os netet. men volt egy rossz üzlet.
a sebesség általában kielégítő most is.
(dunakeszi, új kalópark, talán 4 éve kábelezték be)
de azért néha egy egy napra kőkeményen eldobta magát a hálózaat.
bár nem úgy mint két éve: akkor kedden elment, és péntek estére már vissza is jött.
addig persze se kábeltv, se kábeltelefon... de nem baj, mert eggyikkel sem élekaztán lementem fatrehoz szegedre, és láss csodát, neki is ez van, de cserélték a modemet IPTV miatt, egy cisco epc3925-re.
van itt másnak is ilyen?
van rajta 4 utp kábel. egy a gépnek, 3 az IPTV settopboxnak, de a lelke mélyén egy tökszabványos rooter, mivel a "desztopnak" és a laptopnak az IPTV-vel egyetemben is tudott elérést biztosítani.
rákérdeztem, nekem lehe-e ilyenre cserélni a modemet, állítólag nem tudna feljelentkezni...
viszont van rajta a modemene egy WLAN led, ami (szerintem) azt jelent(het)i, hogy (USB-s) WLAN adaptert kezel.jól sejtem? van a ki próbálkozott vala?
vagy van benne antenna esetleg, és egy WIFI hotspot is a modem? mert az negyon tetszene.köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest