Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXX-TTT
csendes tag
Átválthatsz más csomagra, akár hűségidő nélkül is kérheted, csak úgy értelemszerűen drágább a havidíj, de nem 20e ft....te most 20ezret fizetsz?? Milyen díjcsomagban vagy?
DSL HAPPY (2MBIT/s) hűség nélkül, vezetékes vonal mellett: 5390ft
DSL MÉDIUM (8MBIT/s) hűség nélkül, vezetékes vonal mellett: 7690ft -
XXX-TTT
csendes tag
Ha a 1412-n vezetékes vonallal kapcsolatos az ügyintézés, és még nincs beállítva ügyféljelszó ami 5db számjegyű, akkor az otthoni vonalról kell hívni, kell az MT ID a havi számláról, és akkor fognak tudni segíteni bármilyen ügyintézésben, ami azonosítást igényel....és ezekkel a feltételekkel tudják beállítani az ügyféljelszót, hogy tudjanak segíteni pl díjcsomagváltásnál, szolgáltatás be-ki kapcsolásánál,stb.
Érdemes minél előbb beállítattni ezt az ügyféljelszót, mert erre tért már át az azonosítás! -
Core2duo6600
veterán
Nektek is feltünt, hogy lassult az elérés a rapidshare és a netload.in felé ?
Pénteken reggel még 300 -500 Kbyte/sec el jött a cucc a netload.in ről.
Ehhez képest ma reggel, csak 20-50 között.Azt már kifigyeltem, hogy hétköznap délelött, ill. éjjel 2 után lehet használni.
Ma reggeltől a Rapidshare is lassult.
De nem olyan mértékben mint a másik.
Délután - este, amikor ennél a 2 szervernél, vagy az egész világhálón túlterhelés van, akkor mindig lassabb szokott lenni, mint a "gyors" pillanataiban, azonban ma volt, hogy el sem lehetett érni.Esetleg ez is amiatt van ami miatt akadozik a UPC ?
Amúgy az összes általam gyakrabban látogatott oldal lassult, a weboldalak is.
Most is jelentősen lassabbak, mint máskor.A hazai torrent forgalmon, nem észleltem sebbességgondokat.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Misi 007
őstag
Van valami info arról hogy mikor lesz a sathoz merevlemezes set top box?
-
Kistejes
csendes tag
Hali Mindenki!
A wifi használatához ki tud valami kódtörőt? Valami egyszerűt!
kösziAki nem hajózik, annak a szél sem segit!
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy az optinet pontosan hol van kiépítve Debrecenben? Most még olcsóbb a dsl-nél. Kábelnet nem elérhető ha jól tudom.
-
vbbb
addikt
válasz KicsiUbul #6477 üzenetére
Így van.
Az is jó lenne ha belemennének abba, hogy átmegyek mondjuk ADSL legkisebb csomagra és 1 hónapot még használnám szülőknél, a maradékot pedig kifizetném. Átíratnám anyámék nevére, ők meg lemondanák amikor lejár a hűségidő. Viszont azt nem tudom, hogy mennyi lehet a telepítés költségvonzata ADSL esetén...nem mindegy.
-
vbbb
addikt
válasz Core2duo6600 #6473 üzenetére
T-online internet, nem IPTV. 2009.10.16.-án jár le a szerződésem.
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
válasz Snoop-y #6471 üzenetére
Francba...na úgy látom nem marad más választásom, hogy fizetem tovább a szolgáltatást ami még 20000Ft. Még mindig jobb mint ha szerződésszegésért ki kell pengetnem a 36000Ft-ot. Bár még várom a szolgáltató válaszát a csomag módosítására vonatkozólag. Ez tiszta kiba**ás.
-
vbbb
addikt
Még egy kérdést, ha szabad:
Csomagot váltasz, akkor onnan új szerződés kezdődik ugye? Tehát ha lejárt a régi hűségnyilatkozatod és másikra térsz át akkor megint kezdődik elölről az egész?
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz zoltanvegh #6468 üzenetére
Utólagos számlázás van és ebben a hónapban el fog készülni a számlád... tehát nem kell ez miatt aggódni.
A próbahónap nem azt jelenti egyébként, hogy ingyen van, hanem azt, hogy minden következmény nélkül lemondható ezen időszak alatt.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanvegh
csendes tag
Sziasztok T-szakértők!
Egy nagyon láma kérdésem lenne. Március elején új albiba költöztünk, ahová megrendeltem egy csupasz adsl + iptv családi + dsl telefon kombót (tulaj előző tel+adsl előfizuját lemondta, kábelezés már rendelkezésre állt). Március 13-án jöttek az üzembe helyező T-fickók, bekötötték, beüzemelték, azóta két kb. fél órás leállástól eltekintve pöpecül megy a net, hasít az iptv, van telefon, szóval elégedett ügyfélnek mondhatom magam. Az egyedüli problémám az, hogy ha belépek a My T-home felületre, még mindig az írja ki, hogy nincs elkészült számlám. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Az iptve-re ugye volt egy 30 napos próbahónap, tehát ha ezt figyelembe venném, akkor kb. ápr. közepétől ketyegne az óra. Most néhányan biztos azt gondoljátok, hogy ez a fazon nem normális. MEglehet, de én meg nem szeretném, ha a későbbiekben ebből probléma lenne, mert végül is van egy működő szolgáltatás, de én meg még nem fizettem érte semmit, holott már 2 hónapja használom. Nem szeretném, ha esetleg "tévedésből" valamiféle késedelmi pótlékot kelljen még fizetni. Szerintetek mi a teendő ilyen esetben? Találkoztatok már ilyennel vagy ez egyedi eset lenne?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
-
petne
őstag
Igen. Két lehetőséged lehetséges, az egyik, hogy az új lakóra átíratod az előfizetést. A másik meg kérvényt nyújtasz be postai levél formájában, hogy mivel az új helyen nem érhető el a kábelnet szolgáltatás, hanem esetleg csak adsl, ezért engedjék el a szerződésbontási díjat, annak fejében, hogy megrendeled az adsl szolgáltatást.
-
vbbb
addikt
Üdv!
Ha elköltözöl, és műszakilag nem tudják biztosítani a hűségnyilatkozatban vállalt csomagot akkor kell büntetést fizetned szerződés szegésért?
Van még hátra pár hónap, és valószínűleg olyan helyre kell mennem ahol nincs t-home kábelnet lefedettség.
Vonalas telefon van, ilyenkor át lehet térni valamilyen másik csomagra? -
petne
őstag
válasz Core2duo6600 #6461 üzenetére
1 hét...
-
Core2duo6600
veterán
válasz dzsozefo #6460 üzenetére
Egy bizonyos ideig a teljes kinálat elérhető amolyen beetetésként, hátha megrendelsz mást is ....
IPTV nél is, és asszem a digitális kábelen is.
Hogy ez mennyi idő azt nem tudom, de ezen a forumon olvastam erről.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
dzsozefo
aktív tag
Hali. Kérdésem hozzátok, sok szenvedés után teljesen rendben be lett kötve minden a kertes házba..
* Telefon Alap díjcsomag T-Home hűségszerződéssel
* Internet DSL Classic Happy
* TV SATCsaladicsomag_ALAP |minden oké is... de tegnap tv -zés közben rájöttem hogy nekem nem 50 csatornám van hanem kb 70 80 + van HD - csatornám is. Én csak az alapot rendeltem meg azaz Családit 1990ft ért + jött hozzá még egy 2. set box 2 televízió miatt.
Tehát én a neten 50 csatornát látok a családi csomagba ami nekem van, meg van külön HD csomag is. Kedvezmény miatt lenne ez? Ötletek?
Köszönöm
-
Core2duo6600
veterán
válasz #41635072 #6441 üzenetére
LCD TV én, függetlenül attól, hogy milyen a jelforrás, csak akkor lesz jobb a kép a katodsugárcsöveshez képest, ha tényleges hd ét nézel, tehát legalán 1024 pixel szélest.
Amig sima pál szabvány a kép, tehát 720*576-os, addig a katodsugárcsövessel jobb lesz, hiszen ennek van vagy 50 év fejlesztési multja, a LCD ehhez képest, meg épp hogy csak megjelent.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
TeeJay
félisten
2napja eltűnt a BIX
http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=Summary&portid=BIX-IPv4-TotalLOL (persze csak a grafikon gondolom)
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
válasz Psychonaut #6452 üzenetére
6 km távolságon felül előfordulhat... tehát ebben semmi vicc nincs. Ha közvetlenül van rákapcsolva a gépedre a modem (tehát nincs router, meg egyéb eszköz közötte), akkor az itt letöltött programmal tudod lekérdezni a vonaladatokat, az sok mindent meg tud mondani.
-
petne
őstag
válasz Psychonaut #6442 üzenetére
Milyen modemed van? Esetlegesen meg lehetne nézni a vonaladatokat, mert nagy valószínűséggel, hogy nem bírja a jelenlegi sebességet a vonalad.
-
csövi
tag
helló,
régen volt olyan tonline-os internet előfizetés amihez járt egy számítógép is. Nem tudja valaki milyen volt azoknak a gépeknek a pontos típusa, mert kellenének hozzá a driverek. -
bambano
titán
válasz KicsiUbul #6444 üzenetére
A wget bemegy az ftp portra, könyvtárat vált, passzív módba teszi a szervert és hozzáfogna letölteni. Ez nincs összesen egy másodperc. Utána maga a letöltés nem indul el, amikor a wget rá akar csatlakozni a szerverre, az már nem megy...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
KicsiUbul
őstag
-
bambano
titán
válasz Core2duo6600 #6440 üzenetére
Azért lenne jó a válasz, hogy el tudjam dönteni, ügyfélszolgálattal akarok kínlódni vagy a routeremmel
A szerverrel valószínűleg nincs gond, mert másik gépről (ami nem adsl mögött van), ment az ftp, több fájlt is leszedtem.
Nem hiszem, hogy tiltva lenne az ftp a gépemen, házon belül működik, meg nem windows.thx
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Kérdésem lenne: nálunk (Budaörsön) T-Online és Fibernet net van, ez utóbbiról nem tudok semmit, nem is térnék ki rá. Viszont. A mi szolgáltatónk Interware, ami viszont nem rendelkezik saját kiépített hálózattal, hanem a T-Online hálózatát bérli, és azon keresztül adja a szolgáltatást ( ). A gond az, hogy érzésem szerint rengeteg a netszakadás - napi szintű dolog. A kérdés az lenne, hogy ez a szolgáltató hibája, a hálózat hibája, vagy mi? Modem kizárva, többel is próbáltam... -
törölt tag
Üdv!
T-SAT és IPTV-n milyen az adás nektek LCD TV-n?
Nekem most digitv-m van, de hátha itt jobb. -
Core2duo6600
veterán
válasz bambano #6439 üzenetére
Olyaat, hogy nem lehet, olyat nem, olyat már igen, hogy az adott ftp szerverrel, vagy nálam volt valami gubanc.
Próbáld meg másik klienssel stb...
Router nélkül esetleg, valamint nézd meg a windowsod, hogy nincs - e tiltva az ftpGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bambano
titán
Pls help, láttatok már ilyet:
wget ftp://ftp.freeradius.org/pub/radius/freeradius-server-2.1.3.tar.bz2
--22:14:27-- ftp://ftp.freeradius.org/pub/radius/freeradius-server-2.1.3.tar.bz2
=> `freeradius-server-2.1.3.tar.bz2.2'
IP keresés ftp.freeradius.org... 88.191.76.128, 64.34.165.250
Connecting to ftp.freeradius.org|88.191.76.128|:21... kapcsolódva.
Belépés mint anonymous ... Belépve !
==> SYST ... vége. ==> PWD ... vége.
==> TYPE I ... vége. ==> CWD /pub/radius ... vége.
==> PASV ... vége. ==> RETR freeradius-server-2.1.3.tar.bz2 ... vége.
Hossz: 2.380.451 (2.3M) (nem hiteles)
0% [ --.--K/smagyarul nem tudok ftp-vel letölteni. Tapasztalt már ilyet valaki tonlány adsl mögül?
-
KicsiUbul
őstag
-
KicsiUbul
őstag
-
Core2duo6600
veterán
Merre található a t-home oldalán a stb nek a leírása ?
Kiváncsi vagyok, hogy miket tud ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
KicsiUbul
őstag
válasz Snoop-y #6426 üzenetére
Szerintem nincs vele kisegítve.
Ha jól tudom egy email cím megszűnés után fenn van tartva 180 napig az addigi előfizetőnek, addig másnak nem osztható ki, csak az esetben az email cím tuajdonosa ezt írásban nem jelzi. (mint a lemondott vezetékes számnál). Mivel a nyílt internet supportja nem túl magas szintű, így kizártnak tartom, hogy a régi email címet bárki visszaregisztrálná a nyílt internet csomaghoz.
De javíts ki ha tévedekÉrtem én...
-
krack
csendes tag
Helló!
Milyen digitális tv-re érdemes most előfizetni? Nézelődtem, de nem nagyon kerültem képbe. Társasházban lakom, tehát Sat TV nem nagyon, net hűségem még van, így IPTV sem, t-hóm digitális kábelről pedig itt olvasom, hogy nem is digitális, legalábbis a STB HDMI kimenet híján. full hd-s plazmára szeretném. Hello HD-ről megint nem sokat tudtam meg, de nem is olcsó.
-
Snoop-y
veterán
válasz Core2duo6600 #6427 üzenetére
Előtted egy hozzászólással lett linkelve
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Core2duo6600
veterán
válasz #35685120 #6424 üzenetére
Keress egy modemet és csatlakozz fel a nyilt internettel,
Semmi regisztráció nem kell :
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/tovabbi_szolgaltatasok/nyilt_internet
És akkor magad is el tudod intézni.
Az ilyen login meg dolgokat tényleg ne add ki másnak, épp elég hogy néha amúgy is illetéktelen kezekbe jut.
Anno még a modmee időszakban sokszor előfordult, hogy nem engedett fel a rendszer, mert valaki más is használta.
Én nem mondtam meg senkinek sem.
És mivel akkor még nem voltunk 24 órában neten mint mostanában, még az antivirus sem volt naprakész ha éppen volt.
Többször kellett telozni nekik, hogy gond, kidobták a kollegát, generáltak egy másik jelszót, és utána ment.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
Urak!
Segítséget szeretnék kérni. Valaki akinek T-Home-os ADSL-je van nem hozna létre nekem 2db T-Online-os email címet? Mert megszűnt a hozzáférésem, és nincs a környezetemben olyan akinek lenne. 5db van ingyenesen az előfizukhoz ezt általában nem szokták kihasználni. Nem tud nekem valaki segíteni?
köszi!
LACI
-
headhunter
addikt
válasz KicsiUbul #6421 üzenetére
T-online.de viszonyítási alap a mostani szolgáltatóhoz.
bix.hu :
193.239.149.1
Packets Sent:73
Packets Received:73
Packets Lost:0(0% loss)
Response time Minimum:18ms
Response time Maximum:64ms
Response time Average:21msactel.hu
88.209.130.3
Response time Maximum:59ms
Response time Average:21mshwsw.hu
193.188.141.57
Response time Maximum:56ms
Response time Average:20msprohardver.hu
92.61.114.124
Location/A
Response time Minimum:17ms
Response time Maximum:67ms
Response time Average:20msmpeg4-players.info
87.229.7.58
Response time Minimum:16ms
Response time Maximum:61ms
Response time Average:20mst-online.de
217.6.164.162
Packets Sent:72
Packets Received:72
Response time Minimum:42ms
Response time Maximum:56ms
Response time Average:44ms[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
KicsiUbul
őstag
-
wagi
senior tag
Nálam ilyen :
1 14 ms 99 ms 99 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]
2 11 ms 11 ms 10 ms lo1.bsr0-kiskunhalas.net.telekom.hu [145.236.238.87]
3 11 ms 11 ms 11 ms gi1-1.osr0-kiskunhalas.net.telekom.hu [84.1.72.70]
4 18 ms 18 ms 17 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
5 18 ms 17 ms 17 ms www.bix.hu [193.239.149.1]De miért ilyen magas a ping az első számnál???
-
TeeJay
félisten
válasz headhunter #6418 üzenetére
ez optikás csomag én meg kábelnetről beszéltem
tehát hogy a DOCSIS 3.0 esetén 4sávot összefogva 200/108megabitből lehet gazdálkodni, és ha a mostani 8/1megás csomag esetén elég volt a rendszer akkor a 4x annyi kapacitás esetén 3x akkora sebességre pláne elég leszoptinet más tészta ott teljesen új a hálózat
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
(#6375) KicsiUbul, (#6377) wagi, (#6400) Snoop-y köszönöm a válaszokat!
T-online.de pingelve, milyen értékek jönnek ki?
-
DLDKox
aktív tag
válasz Core2duo6600 #6412 üzenetére
Ha tudod a gép IP címét amiről tölteni szeretnél akkor route add paranccsal állítsd be hozzá az átjárót így ki tudod használni mind2ő netet.
-
TeeJay
félisten
utóbbi időben felénk este kicsit döcögött a net de tegnap este ahogy néztem elment egy pár percre és utána már újítást láttam
Útvonal követése a következőhöz: bix.hu [193.239.149.1]
legfeljebb 30 ugrással:1 <1 ms <1 ms <1 ms . [192.168.1.254]
2 8 ms 8 ms 7 ms lo1.bsr1-eger.net.telekom.hu [145.236.238.161]
3 8 ms 8 ms 8 ms g1-3.osr0-eger.net.telekom.hu [84.1.84.0]
4 14 ms 14 ms 13 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
5 14 ms 14 ms 14 ms bix.hu [193.239.149.1]lo1.bsr1-eger.net.telekom.hu után eddig vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu jött de tegnap óta g1-3.osr1-eger.net.telekom.hu van már helyette
gondolom bővítették a gerincet vagy ilyenek mert most már nagyon pörög újra minden weboldal.más is tapasztalt ilyet?
-
Core2duo6600
veterán
30 napon kersztül, pontosabban 29 napon keresztül lesz 2 elérésem, emiatt nem ruházok be semmire sem, majd a virtuális gép vagy gépek segítségével asszem meg lehet oldani.
2 hálókari van a gépben az egyiket, az egyikhez, a másikat meg a másik virtuálishoz rendelem hozzá.
Na most ha mind a 2 be bedugom az utp ét és lesz mind a 2 ben jel, akkor vajon a gazdagép, melyiket fogja használni ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
PEPE85
senior tag
válasz Core2duo6600 #6409 üzenetére
Load balance-t általában Windows 2000-el ajánlott megoldani, de javaslom a Linksys RV042 -es routert, évekig ezt használtam és meg voltam vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
Watch 4k movies with Netflix :)
-
Snoop-y
veterán
válasz Core2duo6600 #6409 üzenetére
Vagy egy 2 wan portos router kell ami összefogja a sávszélt vagy load balancing szolgáltatással egy szerver gépen. XP-n vagy vista-n nem fog menni csak az első verzió.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Core2duo6600
veterán
Majd teszek egy próbát, 30 nap alatt csak kiderül mennyire lesz okés a dolog.
Addig megtartom az ADSL -t is.Lehet, hogy kretén kérdés, de lehet, egy gépről egyszerre 2 elérést használni ?
Olyan céllal, hogy így egyszerre tudnék 2 dolgot szedni, pl a Rapidshare ről ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #6399 üzenetére
ezt sosem fogod megtudni hogy hány user van egy koaxos hálózaton és mennyien osztoztok és egyáltalán hány DS sávon.
a 200/108megabit meg elég jó mert jelenleg T-home-nál 50/9megabiten osztozik x előfizető.
ja és ugye eddig 8/1megabit volt a legnagyobb csomag most meg 25/5megabit lesz, viszont a kapacitás négyszereződik míg a csomag sebesség csak háromszor lesz gyorsabb.
és nem is mindenki fog a legnagyobb csomagra előfizetni szóval bőven elég lesz ez elhihetedMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
veber
tag
Hi
Mostanába milyen at-sat minősége illetve melyik adások szólnak sztereóba?
toki
-
csibe74
csendes tag
Köszi Nektek, működik
-
Snoop-y
veterán
válasz Core2duo6600 #6404 üzenetére
Ez nem minden esetben igaz
Nem feltétlenül egyezik meg a netes bejelentkezési azonosítóvalNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
csibe74
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. Feltöltöttem egy pár dolgot a T-home-tól kapott webtárhelyre. Index.html-el stb.
Hogyan tudom megnézni? Mi a webcíme a tárhelynek? Bocs a Láma kérésért , de nem tudom.. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest