Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Jah 30 nap az igaz csak ne mondják akkor hogy 2-3 mert akkor tűkön ül az ember! Persze semmi gond, szerintem a héten meglesz.
-
19870820
senior tag
-
petne
őstag
Csak úgy oldható meg, hogy mindkét tévén ugyanaz megy. Az STB nem tartalmaz RF modulátort, ezért be kell szerezni egy külső eszközt vagy pedig videón keresztül átvinni koax kábel segítségével. De léteznek jelátvívő készülékek, amelyek vezeték nélkül át tudják vinni a videó és az audió jelet. Persze ezeket a saját magad kell beszerezned... Többféle megoldás létezik, attól függően, hogy mennyi a keret rá.
[ Szerkesztve ]
-
birooo
tag
Sziasztok!
Most köttetném be a T-home Sat TV-t, de nem szeretnék második beltérit vásárolni. Két szobában 2 db TV-m van, a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy, hogy azon a TV-n is menjen a műsör, ahol nincs beltéri? Nekem az is tökéletes lenne, ha ugyanaz az adás menne, mint a beltéris TV-n.
Köszönöm előre is a segítséget. -
pityaa23
senior tag
nekem 2-3 napot mondtak. 2-3 munkanap akkor is ma lenne... Törelmetlen azért vagyok mert most 1giga adatforgalmam lehet, amihez nem vagyok szokva
-
19870820
senior tag
válasz pityaa23 #7981 üzenetére
hello én már több mint 1honapja várok rá,igaz én externetes vagyok,de már kezd elfogyni a türelmem Ha meg megkérdezem hogy álnak a váltással annyi a válasz hogy folyamatba van,pedig nekem is t-com álitja át a csomagot csak annyi hogy az externetnek fizetek.Szóval türelem.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Ti kb. mennyit vártatok a csomag váltásra? 8.án kötődött a szerződés, de egyenlőre semmi változás. Netet váltottam 1el nagyobb csomagra.
-
Kekmen
senior tag
-
spammer
veterán
Már megint csúszik a hang a Eurosporton, mikor teniszt nézne az ember.. Komolyan mondom, egyre szarabb ez a SAT TV
Nem igaz, hogy erre nem figyel a szolgáltató, ezt nem nézi senki/semmi hogy 1-2 mp-et késik a hang?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
roti86
őstag
Sziasztok.
My T-home segítségével szeretnék díjcsomagot váltani. Jelenleg Kábelnet happy díjcsomag van érvényben, de 2009.09.18-án lejár és jó lenne az új Kábelnet alap díjcsomag.
A probléma az, hogy nem sikerül váltani. Kiválasztom, hogy díjcsomagváltás, aztán a következő oldalon kiírja, hogy "A megadott címen az Ön által kért szolgáltatás műszakilag nem létesíthető". pedig még a szolgáltatást sem választottam ki, ezért ez így vicces
Más tapasztalt ilyet, próbáljam meg inkább telefonon a váltást?
-
spyduck
nagyúr
válasz KicsiUbul #7964 üzenetére
30 nap után vissza lehet mondani? Gondolom egyszeri 3850ft-ért....
Ne nézzetek hülyének csak világ életemben mobilnetem volt mert hozzánk nem jut ki se az adsl, se a mikro. Ebből kifolyólag teljesen világtalan vagyok. Nemrég költöztem be a városközpontba és jó volna vmi -
KicsiUbul
őstag
-
válasz KicsiUbul #7959 üzenetére
Kicsit sem vagyok izzzzé, felhívtam őket, válasz: nem tudjuk, se az ügyfélszolgálat se azok akik ezzel foglalkoznak!
Azt h a HWG kommunikál e a Ruckus Wi-Fi adapter (csak vevő)-vel! Sőt azt sem tudják mi van a dlinkem meg a Ruckus akadással stb.... Kérdem én, akkor ki tudja és mi lesz ha mi tv-t akarunk? Állítólag a t-home veszi meg az állítólag csődszélén lévő kábeltv kft-nket, ha ez igaz akkor megvan a kábel csak más adja rajta az adást és övék a környék. Év végre kiderül mi lesz vele, addig sztem marad a 2megás net és a rhdt drága kábel tv.
Én magamtól már nem hívom fel őket, közlöm itthon mi van és kész. A digi tv sem éppen jó ha arra gondolok feltolják az antennát a házra. PONT![ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz KicsiUbul #7956 üzenetére
A HWG-n lévő wifi és a Ruckus Wi-Fi adapter (csak vevő) 18990ft tud kommunikálni egymással? Mert ha igen + nem akadnak össze a dlinkel akkor oké valahogy kigazdálkodom h örüljön a femili. (azért kell a d-link mert gyönyörűen tudom korlátozni vele a netet lent )
Értem köszi!
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Kecskeméten szeretnék az új kecóban internetet és TV-t. Egyrészt, hol a legolcsóbb, másrészt pedig van-e olyan ahol nem kell hűségnyilatkozatot kötni?
A net bőven jó 2mbit-es a TV pedig alap (discovery-nek örülnék )
Köszönet előre is
-
válasz KicsiUbul #7953 üzenetére
Egyik sem jó még akkor sem ha lenne rá pénz! A wifi azért nem jó mert ragaszkodom a d-link di-524-emhez és a másik gép e nélkül nem kaphat netet, a 230v-os megoldáson meg a fázisok szólnak közben, a fenti szint az elsőre van kötve, az alattam lévő pedig nem. Ezt kimondottan tudom. Most el van osztva minden, ha az elmenőtáblába azonos fázisra teszem az alsó és felső szintet akkor erősen túlterhelt lesz az mert rajta lesz a felső és az középső teljes szint konetktorai. Na ez a szép! Ergo nálunk csak akkor lesz IP tv ha a házba átrángatom a 2eres telókábelt UTP-re, ez leglább 3 doboz bontásával jár és 2 baromi nagy szekrény eltolásával, továbbá utána láthatóak lesznek az eddig elburkolt dobozok. Éppen az egyik felé nézek és kizárt h felvágom ez miatt.
Azért kivi lennék tényleg bezavar e a d-linkem a 40 rongyos wifinek, a fázisos dolog reálisnak tűnik h igaz. Még jó h nem építettem ki a túlfeszes dugókat mert az is baj lenne! Ehhez tényleg csak gratulálni tudok a teknológiának![ Szerkesztve ]
-
Nem lesz IPTV-nk, mivel nincs a falból UTP ergó nem tudom a 2. TV-t összekötni a központtal, ergo barmolni kellene vagy venni 230v-on kommunikáló hálózatot, egyik sem megoldható. RIP!
[ Szerkesztve ]
-
Most milyen set top boxokat szór a T-home? Valaki legalább leírná a pontos nevét? PL h X300T vagy ilyen.
-
Már rájöttem......... Kiszámoltam mindent! Most csak a net és a teló van a t-home-tól, a tv egy lassan bezáró cégtől van. Majdnem 12havonta, ez 2 megás net, 5x csatorna, minimálcsomag telónak. Ha a tv átkerül a t-home-hoz akkor a havi majd 12 marad értitek szinte fillérre pontosan, DE innentől a net max 15 megás és a tv pörgethető. Sztem megérné! Még bújom a honlapjukat és ha itthon bólintanak rá akkor felhívom őket. A hölgy felajánlotta, hogy felhívnak és megbeszéljük csak mondja meg mikor, én 3X mondtam el h nem kell majd mi keressük önöket.hmmm
-
Elmesélek valamit! Bnőméknek és nekünk egy és ugyan azon netcsomagunk van/volt szinte egy időben kötöttük. Egyik nap csörög náluk a teló h ugyan váltsanak már 2 megára és olcsóbb, infot megkaptam, veszélyes gyorsasággal felhívtam őket és mondom h van ez? Váltunk, erre ők: háát jó, másnaptól kevesebbet fizettünk és gyorsult a net. Csak arra akarok rávilágítani, hogy oda kell ezekre is figyelni mert ha rájuk se bagózol ők fizettetik veled a többet. Haverom úgy járt h lejárt az egy év, nem szóltak ő se vette észre csak amikor kijött a határozatlan időre szóló csekk ami ugye sokkal több mint a szerződéses.
[ Szerkesztve ]
-
[link]
HA őt megrendelem akkor legalább 5 megát kapunk ugyebár és az 53tv csatornát (amiért most alapból 6ropit fizetünk és kábel TV-s), bár sztem többet mint 5 mert 2 TV-vel is én 10megára számítok (2.5Mb/tv?). Mielőtt a kedves ügyfélszolgálatos hölgyet zaklatnám megmondaná valaki hány TV-re kapunk "dobozt" ami leválassza a telóról a TV-t? Én/mi benne vagyok abban, hogy belépéskor fizessünk többet de utána akkor éljen ez a 6ezer xxx ft-os havidíj.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
"Gyerekek" anno mikor 1ről 2 megára váltottam és felhívtam őket ,szóban megrendeltem. másnap du már az emelet sebességet kaptam. Most is ezt tervezem ha körbejártam a témát.
-
Def26
félisten
válasz Skynet258 #7937 üzenetére
Nagyon sokan váltanak, hülye lenne bárki is kihagyni. Nekem szerencsém volt, mert 4-5 óra alatt meg is emelték 2Mb -ről 5Mb -re.
A céges netet meg már 4 napja lejelentettük és még mindig nem nyúltak hozzá. A telefonos ügyintéző is azt mondta, hogy 99.5%, hogy meglesz de állítólag mindenki el van úszva.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Skynet258
veterán
Sajnos nem valószínű... Azt hittem azért gyorsabb ez az egész - bár gondolom sokan váltanak mostanság, és ezért a lassúság.
Egyébként ne aggódj, hogy nem éred el őket, úgyis csak azt mondanák, hogy folyamatban van, már csak órák kérdése... nekem legalábbis 3 napja ezt mondják[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #7784 üzenetére
Mégsem ment simán a 25/5 beállítása... Én még 4-én beszéltem az ügyintézővel, aki akkor azt mondta, hogy simán lehet váltani mediumról, 48 óra alatt belövik. Közben hívott a szerelő, hogy jönne modemet cserélni... Ezt ügyintéző nem mondta, de jó persze legyen, hozott egy Cisco-t. Ez volt tegnap. A csomagom azóta is a mediumnak megfelelő (8/1), felhívtam a 1412-őt, ahol azt mondták, hogy folyamatban van.
Ennyit a 48 óráról. Kíváncsi leszek mikor váltják át végre. -
kew
senior tag
válasz Cyberslider #7931 üzenetére
Az egész csomagot váltják, tehát sajnos a dsl telefon alap csomag is leváltásra kerül az újra, ami kedvezőtlenebb... Ez az egyetlen hátránya a váltásnak most
Egyébként az sem tetszik, hogy a voip telefon és az analóg között már nincs árkülönbség... Hisz annó pont ezért váltottunk erre, mivel ez ingyenes volt, most meg ugyan annyi mindkettő.
-
Cyberslider
őstag
Nekem is hármas csomagom van, ADSL solo happy, dsl telefon, valamint sat tv.
Azt nem tudja valaki, hogy ennél hogyan megy a "csomagváltás"? Azaz a sebességnövelés? Az oké hogy aláirok innentől még 1 évet, de az új net 3850 lenne, ez most 5400, amihez a telefon ingyen jön (ugye dsl telefon) amit viszont már nem találok a telefoncsomagoknál csak vmi digitális alap van aminek a percdijai teljesen mások (meg kapcsolási dij is van). Ahogy elnézem ide is bevezették a szokásos csomagokat (felező, favorit)
Akkor pl nálam hogy lesz ez az egész? Változik a telefonelőfizetés is? Vagy csak a sebesség nő? De akkor mennyit kell fizetnem? 3800+0+2000 azt nem hinném / vagy marad ugyanennyi? (Nekem 5400 lesz továbbra is a net + a tel) Naés ami a lényeg maranak a percdíjak? Voltaképp én ezek miatt nem szeretném nagyon feltúrni ezt az egész előfizetést! De azért jól jönne a 2mbit helyett az 5
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
petne
őstag
Elindult a frissítése az új kliensnek, ami az 1.6.25044.63-as verziószámot viseli. A terhelés megkönnyítése miatt az STB-k egymás után frissülnek, tehát kell egy pár nap, míg minden STB-n megtörténik a frissítés (kb. 75 ezer darabról van szó). Akinél több STB van, azoknál olyan is előfordulhat, hogy az egyik STB lefrissült, a másik csak később, tehát türelem.
Akiket érdekel a téma, javaslom az IPTV topikot, részletesebben leírtam az újdonságokat is.
-
-
Erre voltam kíváncsi! Ez nem jó mert a 2 tv este megy én meg éppen akkor vagyok otthon. A vonalat hol tudom ellenőrizni? Nekem 8 megabit rémlik régen néztem csak nem tudom már hol. 192.168.0.x meg jelszó..........
KicsiUbul! Ezaz, megnézem! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kew
senior tag
válasz Kolondrum #7920 üzenetére
8 mbit-es vonalon így alakul a sebesség 1 illetve 2 stream esetén:
http://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_303-303.html
Természetesen 5mbites csomaggal kikapcsolt stb-k mellett sem fog 5 fölé menni.A HGW amit kapsz, lényegében egy modem és wifi router egyben, használhatod ezt is, és rákötheted a saját eszközödet is, ha azt jobban szereted. (A jelenlegi modemed nem fog kelleni)
[ Szerkesztve ]
-
Fel fogom őket hívni mert találtam olyat ami nagyon tetszik, optinet alap.
ja csak az nálunk nincs........marad az eredeti változat.[ Szerkesztve ]
-
válasz KicsiUbul #7916 üzenetére
Tehát valójában a vonalon nagy a sebesség de én csak az 5megát látom net formájában a tv-be meg h folyamatos az adás no problem? Igazából nálunk ami fenn áll esténként legrosszabb esetben az 2 helyen tv és 2 helyen net egyszerre, azt már megszoktam h a netem lassul a lentiek miatt de azt már nem nyelném le ha a tv miatt a rendelt net sebesség még esne, tudod ha 5 mega akkor ennyi is legyen.
Folytatom, képet valaki tudna arról az egységről küldeni amit ide kihoznak? (Gondolom ha 2 tv van az + 1 egység és az ugyebár zseton) a lenti szinten a tv mellett van telefon vonal tőle 30 centire, nálam is van + a tv szintén tőle erős 30 centire van és routeren osztom a netet szét, én kábelen kapom lenti gép meg wifin, azaz mindkét tv mellett van telefon.
Bezavar valamit az IP tv az eddigi olyan egyszerűen elérhető net csatlakozásomba? Megszoktam h gép megkapja a kábelt villog kettőt és megy a net, a router szépen elintézi a dologot. ADSL modemem el fog tűnni vagy marad? Tudom h nehéz meg sok kérdés.......
Mégvalami, ha csak netet akarok emelni akkor él az 5900-as havidíj?[ Szerkesztve ]
-
Ez kell nekem! Üdv!
Pár rövid kérdésem lenne. DSL alap csomag per pillanat 5megabit és 3850/hó, de csak IP tv-vel ha jól gondolom. Ha eddig jól gondolom akkor kérdezek tovább. Az IP tv mennyivel lassítja a netet ha 2 helyen megy a tv és legalább 1 helyen a net? Tudom h kell a sáv az IP tv-hez. Nálunk majdnem maxon jön amit garantálnak maximumba a mosatni 2 megás csomaghoz. azaz a letöltés max a fel meg olyan 80-90% a maximunak, ergo gondolom az 5megabit is menne, de az IP tv ugye mit vesz el....2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Márton
nagyúr
mi pénteken igényeltük az 5megát, de még semmi.
modem reset is volt. Olvasom hogy valakinek már másnap emeltek.
Nekünk betartják a 30 napot?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
petne
őstag
De ha van egy olyan telefonos csomag ami megfelelne nekem, akkor ajánlhattok azt is a mostani helyett.
Én ajánlottam, váltsál át DSL Alapra az 4 050 forint + 1 250 forint a Telefon Alap csomag.
Illetve ha összevonjuk és mondjuk a telefont kikapcsolják díjtartozás miatt akkor internet se lesz? Mert sajnos volt már rá példa, hogy a telefonszolgáltatást kikapcsolták emiatt...
Ha összevonjátok, akkor egy számlán érkezik az internet és a telefon díja, így ha díjtartozás miatt kikapcsolásra kerül, akkor egyik se fog működni. De ha külön marad és a telefont kikapcsolják, akkor sincs net.
-
Nordik
őstag
válasz KicsiUbul #7908 üzenetére
Igen telefon van, csak az valamilyen külön csomagba van, tehát azt nem szeretném változtatni ilyen internettel egybekötött telefoncsomagra.
Egyébként DSL alapot szeretnék. Ha egyáltalán megy az 5mega nálunk...
Ha jól látom 4050Ft lenne a havi előfizetési díj. Most a 2megásra fizetek 3900-at azthiszem és erről még nem is biztos, hogy lejárt a hűségem. De mivel nagyobb csomag és 150Ft-al többe is kerül, ezért gondolom újabb 1 év vállalásával nyugodtan módosíthatom a csomagomat.Szerk.: De ha van egy olyan telefonos csomag ami megfelelne nekem, akkor ajánlhattok azt is a mostani helyett.
Illetve ha összevonjuk és mondjuk a telefont kikapcsolják díjtartozás miatt akkor internet se lesz? Mert sajnos volt már rá példa, hogy a telefonszolgáltatást kikapcsolták emiatt...[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Ma voltam egy T-pontba, már sikerült elintéznem a telefonra a meghatalmazást, hogy átírják az én nevemre és akkor mind a kettő szolgáltatás 1 néven lenne, de vmi okból nem tudta megcsinálni nekem az ember, vmi technikai problémára hivatkozva.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
petne
őstag
válasz KicsiUbul #7908 üzenetére
De nem szeretne telefont, bár ha megtartja, akkor járhat a Dupla kedvezmény valóban, ehhez össze kell vonni a két szolgáltatást. És mivel alig használja, ezért ajánlatos a Minimálról átváltani az új Alapra a telefont, az 1 250 forint, ami jóval alacsonyabb, mint a korábbi Minimál díjcsomag havidíja.
Így az 5 megás net 4050 forint + 1250 ft az Alap telefoncsomag. Vagy 15 megás net 6 450 forint + 1250 ft az Alap telefoncsomag.[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Most nézem, hogy lettek új csomagok.
Ha szeretnék váltani a jelenlegi 2megás csomagomról(talán dsl classic happy), akkor mennyit kellene fizetnem havonta? Ugyanis nekem nem kellene TV és telefonszolgáltatás. Illetve telefonszolgáltatás az most is van, viszont nagyon minimális összeget fizetünk érte, talán valami minimál csomagba vagyunk, mert sose használjuk szinte. -
cliath
csendes tag
Sziasztok.
A My T-home szolgáltatással szeretnék ügyet intézni,de csak annyit ír ki napok óta,hogy: "!!!Az ügyfél előminősítés nem futott le, kérjük próbálja meg később"
Ez normális így?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest