Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nescafé
őstag
Üdv
Srácok az első számlát mikorra várhatom Sat-Tv ,február 26-óta van. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
dedix
tag
Mit kell ezen figyelni? Most is vannak 1-2-4-8... stb. csomagok, sot valahol 2.5M is pl. Be kell loni a juzernel a speedet es es aranyosan ahany M annyit fizet... Ez ilyen egyszeru lenne, ha nem lehuzos modszerrel mukodnenek ezek a dolgok (is).
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
petne
őstag
válasz KicsiUbul #5789 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy oldanád meg, hogy minden percben figyelje a vonal paramétereit és az alapján korrigálja az árat... egyik nap megy a 8 megabit, a másik nap csak 4, a harmadik nap megint 8. Ebből inkább nagy kavar lenne és ez nem biztos, hogy olyan jó az előfizetőnek. Ráadásul a manipulálást meg se említem...
-
Motion_Blur
félisten
Pénteken online megcsináltam a csomagváltást. Azóta (3 napja) se történt semmi, még csak fel sem hívtak ez ügyben...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TeeJay
félisten
legfőképp sehogy
a SAT TV-hez a cuccot (tányér fej beltéri) azért kapod hogy a SAT TV csomagokat kifogástalanul tudd nézni és kész.
egyéb csatornák vételéért nem felel T így nem is lehet nézni azokat
meg felesleges is mert aki az 50csatornás családi csomagot kevesli az vegyen minicsomagot még mellé.
az ingyenes csatornákhoz meg vegyen a user saját cuccot és nézze azonMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
NKFN
csendes tag
Üdv,
a Sat TV-vel kapcsolatban még azt szeretném kérdezni, hogy ADB beltérivel be lehet hozni valahogy ingyenes csatornákat? Elsősorban német RTL érdekelne, vagy az nem ingyenes?
Köszi. -
TeeJay
félisten
válasz KicsiUbul #5781 üzenetére
sőt mikor kezdtem e netezést ADSL-el az 512-es csomagom volt 10körüli áron azt hiszem most meg már a belépő csomag 2megabites és 4ezer alá befér ami ugye 4x gyorsabb mint amivel régen kezdtem
bár nekem már 2éve 8megabit van mióta emelték a speedet
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
dedix
tag
Nalam is hasonlo a problema, bar nem ennyire durva. Szinte minden reggel rejtelyes modon 7:40-41-kor szakad, majd ugy is marad, amig eszre nem veszem. Ha kikapcsolom ilyenkor a HGW-t, (pirelli) majd egybol vissza, felall ujra. Ez ugye azert gaz fokent, mert a telo is errol megy, egyebkent nem is erdekelne annyira. Bar ma hasznalat kozben is tapasztaltam egy ilyen szakadast, ha ez igy fog folytatodni morcos leszek es kitorolhetik a segguket a husegidovel.... Invitel is igy jart... Eddig amugy 4szer jelentettem be, SMS, automata hivasai, "kijavitottuk a hibat", egyebek itt is megvoltak.... 72 ora... Varok... De azert van egy limit. Egyebkent merfoldkovekkel jobb, mint az Invitel, az valami katasztrofa volt.
Ezzel kapcsolatban kerdesem is lenne a kedves forumozokhoz, ami kicsit off jellegu:
A GTS-Datanet Kft. oldalain talaltam ra egy igen kedvezo csomagra. Nevezetesen a V2 csomagra, ami 2.5M. Sajnos nalam tobbet nem bir a vonal, pontosabban messze lakom a kozponttol. A kov. adatokat mertem a T ADSL teszt szerveren:
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 7.21 sec
Sebesség: 2278 kbit/sec (2 332 672 bit/sec)
Vonali sebesség: 2688.00 kbpsFeltöltési sebesség teszteredmények
Letöltési idő: 77.08 sec
Sebesség: 212 kbit/sec (217 088 bit/sec)
Vonali sebesség: 256.00 kbpsA fentiek szerint a 2.5M menne. Kerem, akinek vannak Datanetes tapasztalatai (nem a regi betarcsazos idokbol - onnan vannak nekem is) jelezze, erdemes e.
[ Szerkesztve ]
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
dedix
tag
válasz KicsiUbul #5619 üzenetére
Akkor a Bela fizessen 18k-t, te meg 8k-t, ennyi. Mondjak azt hogy 1M ennyi es aranyosan fizessen mindenki. Alapbol jobb lenne, mint most, pl. 1Mbit: 1K korrekt lenne imho. Nalam most 2M van es fizetek erte 5.5K-t. Eszerint 2K-bol kijonnek, ha akarnek emelest, kernem es ha van ra lehetoseg ugy novekedne a havidijam aranyosan. Esetleg azt lehetne, hogy mondjuk 5M-ig magasabb a dij vmivel.
Eleve viccesek ezek a "szuper csomagok" 25M es tarsai, mikor a lakossag 5%-a erheti el. Erre fele meg a 4M sem megy.... No comment.
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #5777 üzenetére
köszi ezt kipróbálom
valszeg tényleg a belső hálós téma lesz a bibi azért nem értem én el a HGW-t Linksys-en keresztül és hiába csináltam a Linksys-re DMZ-t ha Linksys-en keresztül nem lehet elérni a HGW-t ugyeMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
KicsiUbul
őstag
válasz Core2duo6600 #5774 üzenetére
Szia,
Torrent korlátozás nincs. Jól is nézne ki, hogy tölteném le a ~20Gb debian ISOkat
A régi mailboxokat át lehet vinni gond nélkül...
Értem én...
-
Core2duo6600
veterán
Jelenleg adsl van.
De lehet váltok.
Ha máshogy nem, akkor úgy, hogy 30 napig kipróbálom, hogy milyen, csak az úgye + zseton.
Igazán lehetne az egy hónap free...(#5776) TeeJay
No azért nem megy a dolog nálad rendes, mert
192.168.x.x a linksys belső hálózata.
És a képek alapján a HGW ben is ugyanez az ip tartomány van kiosztva
Ha a linksysen belülről akarod elérni a HGW ét ugye a 192.168.1.254
Akkor a linksys 192.168.1.254 ip cimmel rendelkező gép re írányítana, de mivel ilyen nincs a belső hálózatban, nem írányít a külsőre, mert ebben az esetben előfordulhatna az, hogy mind a 2 hálózatban azonos ip legyen, ami nem fordulhat elő.A helyes konfig
A HGW belső hálózatát úgy állítod be, hogy az alul következő ip tartományok egyike legyen.10.0.0.0 - 10.255.255.255
172.16.0.0 - 172.31.255.255
192.168.0.0 - 192.168.255.255De ne a 192.168.x.x, mert a linksysben nem lehet módosítani
Ezek privat ip címek, az interneten nem osztják őket ki.
Ennek ellendmond, hogy a t-com adsl tesztszerverének a címe, 192.168.9.1Tehát pl a HGW ét beálítod, úgy, hogy magának a HGW nek a 10.0.0.1 es legyen a címe,
A dhcp meg ossza ki, pl 10.0.0.2 -től ameddig jól esik, De max 10.0.0.254
Ha használsz fix ip címes cuccot, pl hálózati nyomtató, vagy ilyesmi, akkor tarts fenn neki címet, és a 3 tól vagy 10 től kezdődjön a dolog.
A subnetmask hogy őszinte legyek nem tudom micsoda.Majd a linksysben beállítod, hogy automatic - dhcp vagy ilyesmi.
És persze a linksys is dhcp be menjen.Ezutan ha minden jól megy, müködni fog a dolog.
Az aktiv torrenthez :
Mivel 2 hálózati útválasztó van, így 2 eszközben kell beállítani.
hiszen 2 hálózat van felfűzve.
Pl átírányítod a torrentnek a 40 000 es portot.
Ekkor
A HGW ben a 40 000 est átírányítod a linksys re, aminek kiosztott a hgw egy ip címet.
mondjuk pl a 10.0.0.10 est
tehát erre átírányítod a hgw ben.
Majd a linksys ben is átíránytod a 40 000 est a gépedre.
Mivel mindig ugyanazt az ip ét osztják a routerek csak áramszünet esetén vagy totál reset nél kell újra beállítani,Tovább nőveli a biztonságot.
ha a 3 hálózatban a port száma nem azonos.
ha kivül 40 000 akkor a HGW és a linksys közt lehet, pl 30 000 , linksys en belül megint más.
Mivel nem ismerem a HGW ét, és a routered sem közelről, a legutobbi megoldás nem biztos, hogy életképes az esetedben, de lehetséges.Remélem így már menni fog.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
TeeJay
félisten
feladtam a HGW vs. Linksys küzdelmet
összekötni könnyű és megy is szépen de hiába van DMZ-be rakva a Pirelliben a Linksys router, sajnos a Linksys-en mégsem tudok átjutni szóval a torrent passzív...
egyelőre hagyom most marad a HGW mindenesnek
aztán majd kiderül hogy megyMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #5774 üzenetére
helyedben már csak azért is maradnék kábelneten
mert ott van hova fejlődni DOCSIS 3-nál már 100+megabiteket is tudnak majd adni vele
meg ugye ott a távolság nem lényeg, inkább csak az osztott kapacitás szűkössége szólhat bele. szóval ADSL-t csak akkor ha tényleg TB mennyiségű adatot akarsz tölteniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Core2duo6600
veterán
válasz KicsiUbul #5772 üzenetére
Valszeg ez lesz.
Bizom a kábelnetben abból szempontból, hogy frisebb fejlesztés itt a környéken legalábbis, és talán kevesebben használják, mint az ADSL -tA torrent forgalmat korlátoza a T a kábelen ?
A jelenlegi e-mailcímeket, ha az adsl -t esetleg lemondom, akkor át lehet hozni a kábelnet alá ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Pilács
senior tag
válasz Core2duo6600 #5742 üzenetére
Ja hát igen a digitális technikában vagy van jel vagy nincs csak hogy a kép előállítás - nem mindegy, hogy teljesen reprodukálható-e vagy sem. Azaz az adott információk alapján 100%os lesz e vissza állítás, vagy mondjuk vannak elveszett bitek, amiket ha a hibajavítással nem állítható vissza, akkor közelítően számolja vagy jön egy szétesett képkocka Elvileg gondolom ezt jelentené a "képminőség" a beltéri jelzése szerint. Az én elgondolásom szerint, minél kisebb a jelszint, annál jobban kell dolgozzon a hibajavító algoritmus, és ha ez egy szint alá csökken, akkor valós időben és már lehet azon túl is képtelen vissza adni az eredeti képkockát. Ilyenkor jöhet a kép - hang elcsúszása, néha megugró kép, széteső képkockák stb. Itt ugye egyoldalú kommunikáció van, nincs ismételt adatkérés, ami meg volt az meg van, ami nincs az elveszett, képet meg kellene alkotni valamiből
Javíts ki ha rossz úton járok, én valahogyan így képzelem el ezt az egészet....Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
KicsiUbul
őstag
válasz Core2duo6600 #5753 üzenetére
Javaslat: Ha rászénsz 6 890 Ft ot, rendeld meg a DSL mellé egy hónapra, és ha nem tetszik akkor 30 napon belül lemondhatod szerz bont. díj nélkül. Így tesztelheted mi a jobb.
Értem én...
-
petne
őstag
Valami erősítőre van kötve a hang vagy csak a szimpla tévé hangszóróját használod? Scarttal van összekötve a tévével? Esetleg másik kábellel próbáltad?
Nem vagyok nagy sat szakértő, az viszont biztos, hogy nálad, helyileg okozhatja a problémát valami, mivel ilyen visszajelzést mástól nem olvastam, valamint nálam is minden rendben van (most kifejezetten megnéztem).
[ Szerkesztve ]
-
NKFN
csendes tag
Hi,
fentebb már írtam, hogy a hangcsúszást jeleztem a 1412-n. Kint is volt a szerelő, állított az antennán, most a szint 83-85% között mozog, a minőség pedig 80 alá még nem ment, de legtöbbször 92-94-96%, sőt azóta a 100% sem ritka, mint a képen is látható (sorry, mobillal készült):
[link]DE: a kép-hang csúszás továbbra is fennáll (valamivel előbb érkezik a hang) Legjobban a Duna TV-n és a CNN-en látható, a szerelő mondta is, hogy ezek a legérzékenyebb csatornák, ill. a Dunát Romániából lövik fel. A szerelő szerint nem észrevehető (vagy csak nem akarta észrevenni...) a dolog. Van, hogy több csatornán meg-megakad a kép, persze csak 1-1 villanásra és a STB (ADB) nekem is sípol. Nagyon tanácstalan vagyok, jelentsem újra hibára? Aki kint volt, azt mondta így tökéletesek az értékek, ennyit tud... Mert ennél jóval alacsonyabb értékek mellett is tökéletesnek kell lennie, több helyen volt rá példa. Ha meg jelentem, és megint ugyanazt a szerelőt küldik, akkor... Vagy az antennát kéne átrakni, netán tetőre?
Talán hibásak a beltérik? De mind a három?
Köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz CivicEsi #5050 üzenetére
Csináld azt amit én például.
Vettem egy Pinnacle PCTV 50e típusú USB-s Tv tunert a vaterán. Ehhez kaptam egy szoftvert (Pinnacle TV Center) is amit felraktam a laptopra és utána összekötöttem az IPTV STB-al is.
Ekkor már volt képem a laptopon és elvileg tudtam rögzíteni is mpeg1-be és divx-be is valamint képeket rögzíteni akár a hozzáadott távirányító használatával is.
Persze a gyakorlat más: Az mpeg1-es rögzítésnél minden rendben van csak kicsi a felbontás (VideoCd minőség) a Divx esetében is szép a kép és a hang de elcsúszik egymástól.
Ezért keresgélni kezdtem a neten más programok iránt. És találtam is egy jó progit: ChrisTv 5.10 Professional (találtam a progit maradjunk annyiban )
Ezt bekonfigurálva (2 napomba telt míg a beállításokkal eljátszottam hogy legyen hang is de sikerült ) már jó minőségben tudok felvenni az IPTV-ről is akár real timeban vagy a vinyóról is. Annyi van hogy a beállításoknál a videofelvétel DV Video encoder-re és Pcm hangformátumra van beállítva és így kb 1 perc felvétel olyan 200 mega körüli lesz, de ezt meg seperc alatt az eRightsoft Super nevű konvertáló progival át lehet menteni Xvidbe vagy DivX be és akkor máris olyan 8-9 megás fájlt kapsz a felvett minőséggel majdnem azonos minőségben és felbontásban.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Core2duo6600
veterán
Ezt tudtam eddig is
De látom már, hogy ki kell próbáljam, ha tudni akarom, hogy milyenAnnyit sikerült megtudnom havertól, hogy itt a környéken az ADSL sokkal elöbb volt elérhető, mint a kábelnet.
Ez talán ad arra némi esélyt. hogy a kábel gyorsabb legyen.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
petne
őstag
válasz Core2duo6600 #5751 üzenetére
Semmi köze...
A kábeltelefon kábeltelevíziós hálózaton nyújtott telefon szolgáltatás, ami internetes technológián alapul. -
Core2duo6600
veterán
Egy olyan kérdésem lenne még mindig az ADSL vs kábelnet -hez
Hogy a kábelnetnek, koaxnak, van -e bármiféle köze a telefonközponthoz ? Már csak abból kiíndulva, hogy telefon is van rajta.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #5745 üzenetére
próbáltam a DMZ-t pirellin de valahogy nem működött :S
pedig benyomtam arra ami a Linksys IP címe és ugyanúgy passzív voltam torrent-en
na de majd még ma is szórakozok vele egy pár órát hátha sikerül végre valahogy...Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Core2duo6600
veterán
mivel 2 router van egymás mögött
2 ön kell állítgatnivagy egy 1szerűbb megoldás
Hogy a pirellin dmz re teszed a linksys nek kiosztott címet.
Mert ugye a pirelli is automatikusan osztja.
És mivel a linksys is állandóan megy, mindig ugyanazt fogja kapni.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
TeeJay
félisten
keress nekem korrekt leírást Pirelli vs. Linksys WRT54GL összekapcsolásra
DHCP-vel nekem sehogy sem ment
nem tudom mit rontottam el de ha a Linksys-t benyomom DHCP-re akkor semmi se történikha Static IP-re teszem akkor nagy nehezen sikerül összehozni
viszont így meg hiába van a portforwarding beállítva a Pirelli-n sajnos passzív vagyok uTorrent-en mert nem jó valahogy...erre keresek megoldást hogy használhassam a Linksys-t és hogy aktív lehessek torrenten közbe
-
Pilács
senior tag
válasz Nescafé #5740 üzenetére
mit tesztel? ADB-van? Mert nekem Intek...
petne: az addig rendben van, csak a minőség az 89% és az nem 100%-os képet jelent. Márpedig egy 60%-os jelből lehet 100%-os képet varázsolni, szal nem vágom miért nem annyi... Reményeim szerint gebasz van, vagy tré a hibajavító kódolásuk.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Pilács
senior tag
Most végeztem a SAT-tv antenna áthelyezésével, rövidebb tartóra tettem, meg kicsit arrább szereltem, hogy ne aggasson Na a lényeg, hogy a jelszint 92% és a minőség 89%. A 89% minőséget sehogyan sem tom még mindig feljebb vinni akár melyik transzpondert is nézem. A 11559 / 13400 DVBS - H azaz Duna tv transzpondere 88/88%os ez a csúcs . Már tuti vmi bug lesz ez a max 89%os minőség, mert nem hiszem el, hogy sehogyan sem tom feljebb vinni, akkora jelszintnél. Hiába forgatom a fejet
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
rii
nagyúr
ha internet + telefonom van, akkor a telefont le tudom mondani most már?
Vagy még mindig a kettő őssze van "nőve"?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
TeeJay
félisten
no aki nagyon ért hozzá segítsen nekem mert már nálam elfogyott a tudomány
van ez a Pirelli HGW meg van nekem egy Linksys WRT54GL router (tomato 1.23FW)
és már végre az sikerült hogy összekössem a kettőt és van is net a Linksys-en keresztül
de így viszont a HGW-t nem tudom elérni
192.168.1.254-re nem jön be semmikérdés hogyan lehet úgy bekötni a HGW-re a routert hogy mind a routerbe (192.168.1.1) mind a HGW-be (192.168.1.254) maradéktalanul be tudjak lépni bármikor?
most Static IP-n van a Linksys így sikerült végre valahogy
DHCP-n sehogy sem tudom megoldani :Svalakinek van tippje?
-
KicsiUbul
őstag
válasz Core2duo6600 #5732 üzenetére
Sem adsl, sem kábelnet. Optika lesz majd, valamikor. Állítólag év végéig lesz sok helyen optika, bár én kicsit szkeptikus vagyok... Adslnél kisebb az upload, viszont van fair use policy. Azt vedd figyelembe, mennyit akarsz tölteni. Ha sokat, akkor inkább dsl. Én szubiektíven DSL párti vagyok.
Értem én...
-
Core2duo6600
veterán
Én még mindig azon filózok, hogy ADSL legyen, vagy Kábelnet
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Happy187
tag
Rendben, értem. köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Motion_Blur
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz Happy187 #5728 üzenetére
nem hanem ADSL-nél a bruttó sebesség úgy 85%-a marad meg az előfizetőnél nettóban
192kbit-ből 160körül ahogy látom
az meg úgy 20KB/secugyanígy 8megás csomag esetén (8096/512kbit) és ebből nettóban olyan 53-54KB/sec marad
kábelnetnél jóval kevesebb veszteség van, 3-4%körül max azt hiszem de lehet még kevesebb és ott fölé is tudják lőni nyugodtan mivel ott kevésbé számít a távolságMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Happy187
tag
válasz Motion_Blur #5724 üzenetére
Az előző netem Digi-s volt. Nem tudom menyire mérvadó, de Utorrenten a sebességkalauzban volt egy sebességteszt, azt lefuttatva hasonló eredményeket kaptam (nem volt mellette bekapcsolva a torrent)...
de akkor ez mit akar jelenteni?
Sebesség: 154 kbit/sec (157 696 bit/sec) -
Happy187
tag
válasz Core2duo6600 #5722 üzenetére
Letöltési sebesség teszteredmények
Letöltési idő: 7.55 sec
Sebesség: 2175 kbit/sec (2 227 200 bit/sec)
Vonali sebesség: 2560.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Letöltési idő: 106.21 sec
Sebesség: 154 kbit/sec (157 696 bit/sec)
Vonali sebesség: 192.00 kbpsezeket kaptam. Bármit, és bármennyit próbálok visszatölteni, nem megy feljebb összesen kb 15-20 kb.-nál.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Happy187 #5719 üzenetére
Ha a 9 között van 2 seedserveres akkor ne csodálkozz, hogy ilyen lassú.
Minden más adatforgalom mellözése esetén nézd meg a netkapcsolaton keresztül az adsl serverrel.
a lehető legnagyobb méretű file al.
Ez a cime :
http://192.168.9.1/Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
pamacs
csendes tag
az iptv megy, a telefon megy (nemtudom milyen)
kikapcs-bekapcs volt már. de most kikapcsolatm kihuztam mindent és ujra midnen, de ígysem. felállt midnen... de net az továbbra sincs a kliensen
ezek az ATM/ETH PVC VC1-VC8 mik lehetnek (statusz menüben vannak)
csináltam egy képet statusz menüről, hátha vki megtalál benne vmi hibát
aranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18. 20 év
-
Happy187
tag
Üdv mindenkinek! Most köttettem be egy DSL internetcsomagot a T-homenál. Minden rendben működik, de a UTorrent egyszerűen képtelen normális sebességgel feltölteni. Előző netem az előző albérletben Digi-s volt, 2M, ott kb. 50-60Kbájt/sec-kel ment vissza, itt viszont nem tud kb. 10 felé menni. A portátirányítás rendben van, és pl olyan torrenttel próbálkozok visszatölteni, amit 9-en seedelnek, és 89-en leechelnek. Fogalmam sincs mi lehet a probléma. Hallottam olyanokat, hogy lehet routeren vagyok szolgáltatónál, és ott kéne portot nyitni, de akkor a portátirányítás nem lenne ok, ugye? Nem tudom ki mennyire jártas Utorrentben, de remélem akad aki tud segíteni. Köszi
-
-
pamacs
csendes tag
üdv
olyan problémám lenne, h nem megy a net...
szóval router villog (online led), vilagit adsl led, a statusban online az állapot (még az UP/DOWN is kíírva), lan ledek is villognak
DHCP kiosztva, klienseket listázza, bármelyik gépről elérem a routert
... szóval elvileg megy minden csak a gépekhez nemju már ki a net.
(pirelli, t-home iptv-adsl csomag)ötlet esetleg?
köszönöm(szerencsére még az előző adsl él...)
aranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18. 20 év
-
KicsiUbul
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Core2duo6600 #5713 üzenetére
Thx. Végül is mindegy, mert neten már megrendeltem a 8megás csomagot. Remélem hamar (pár napon belül) megtörténik a váltás
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
válasz Motion_Blur #5712 üzenetére
Ha nincs titkos kódod akkor amikor beszélsz velük, akkor beállítanak egyet.
Ha tudod apád személyes adatait, akkor nem tudják leellenőrízni, hogy valóban vele beszélnek - eGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Motion_Blur
félisten
Telefon: nincs titkos kódom
T-Pont: apám nevén van a telefon, enyémen az internet előfizetés, szal mindketten ott kellett volna, hogy legyünk az ügyintézéshezNetes ügyintézés után mennyi idő, amíg átváltanak?
-
TeeJay
félisten
válasz Motion_Blur #5707 üzenetére
inkább hívd fel az ügyfélszolgálatot mert ott hamarabb történik a váltás
mintha my-thome-on szórakozol.
illetve ügyfélszolgálaton kérdezni is tudsz vagy ők tudnak kapásból infót adniviszont ha már voltál T-pont-ban ott is simán tudtad volna módosítani
ott aztán pláne hamarabb történik a dolog csak tudnod kell az adataidat
meg ugye igazolnod kell magadMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
192.168.1.254 3play/3play
és a wireless résznél disabled-re rakod a WIFI-t és kész is
ha meg bekapcsolod akkor WPA2 titkosítást azonnal rá
legalább 10-12karakteres kóddal már biztonságos lesz
akkor azt tuti senki más nem fogja használni csak aki tudja a kódotMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Motion_Blur
félisten
válasz Core2duo6600 #5708 üzenetére
köszi a helpet
-
Core2duo6600
veterán
válasz Motion_Blur #5707 üzenetére
Kiválasztod mit akarsz
majd megrendelés
majd belépés
ezutan ki lehet választani, hogy mid van, de mutatja magától
és utána lesz olyan, hogy csomagváltásmajd ha minden ok, akkor rendelés leadása vagy vásárlás
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Szeretnék csomagot váltani. Beléptem My T-Home-ba, Szolgáltatásaim menüpont. Ott van az ADSL Otthon, de nincs ilyen, hogy váltás.. csak szüneteltetés + részletesebb infok..
Voltam T-Pontban, ott mondták, hogy Online is meg tudom oldani. Rossz menüpontban keresgélek? Hűség már 2004-ben lejárt
-
MODERÁTOR
-
Sanyix
őstag
válasz Core2duo6600 #5691 üzenetére
Nemtudom nálatok hogy van, de nekünk a padlásra jön be a kábel, ott bele egy erősítőbe, majd egy sokvégű elosztóba. Amikor beszerelték a kábelnetet, kikerülték a modemes ággal az erősítőt. (beraktak egy 2 végű elosztót a bejövő kábelre, 1-ig ment az erősítőbe, másikba meg az erősőből kihúzott modemes ágat dugták és ennyi. Féltem is, hogy akkor azon az ágon ami az én szobám, gáz lesz a tv-képe, de nem lett, gondolom az erősítő mivel erősít, nem sok cuccot szív le a "nyers" kábelről.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Nagynozi
aktív tag
válasz Core2duo6600 #5698 üzenetére
Kábel
-
lajszer
tag
Lehet hülyeséget kérdezek:
Létezik valami olyan lejátszó PC-re, ami ha benyomok egy DVD-t, feljavítja (felskálázza) 720p-re (legalább 720 ) ?
Az tudom, hogy van ilyen asztali, de hogy gépre van-e az nem... -
tibibi
őstag
Tegnap elött du. bejelentettem ,hogy lassú a sebesség azt mondták kivizsgálják tegnap reggel kaptam egy telefont,hogy merre van a ház aztán mégegyet végül harmadszorra közölték,hogy megvan hiba a központban volt valami elállitva .Most jobb bár még mindig nem éri el az elöző sebességét .Viszont meglepödtem a gyors ügyintézésen egyenlöre egy szavam sincs gratula
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest