- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Arena Breakout: Infinite összefoglaló szerkesztése
- Digitális Állampolgárság Program
- Vajaskinyír újragondolva
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az Árulók
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
IPTV-nél a távirányító alkalmazást ki tudta valaki próbálni milyen? Sajnos androidra még nincs,de remélem lesz.
-
törölt tag
válasz Newlachka #26895 üzenetére
Hát ott már tényleg az S ami indokolt lenne az olcsóbb havidíjért... de nálam még a 12 Mbit/s megvan. Az 2 Mbit/s többlet a 10 Mbit-es S csomag maximumához képest így is.
Viszont országosan problémák vannak az ADSL sávszéllel, itteni fórumbejegyzések szerint is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na most vagy így hagyom, vagy elkezdek vele kínlódni, mert esélyes ha leadom hibára, akkor visszaraknak S-re. Az meg 10 Mbit/s max. Ennél a 12 is jobb. a Durva, hogy nyáron még 13-14 simán megvolt ahogy korábbi hozzászólásaimból is látható. Tehát a vonal bírná, a szűrővel sincs semmi gond, a modem pedig egy 321B. Most elővehetnék egy 360 R-et a kettő tartalék modemből, de nem a modem sara ez. A 360R meg egyébként is gyengébb vas.
-
Newlachka
őstag
nah kijött a szervízes..
táp hibás a speedtács
de amúgy a kábel nem is bírja a 20 megát de azért azt kapom, csak ha nem menne, akkor hívjam fel és visszahúzzák 10re -
Gabesz87
veterán
Azt meg tudnátok mondani, hogy ha az asztali gép közvetlenül a Cisco modembe van dugva, a wifi meg külön routerről megy, akkor azt meg lehet valahogy oldani, hogy a laptop hálózaton lássa az asztali gépen megosztott cuccokat? Mert korábban, míg DSL-em volt, a routerbe volt dugva kábellel a PC is, és akkor gond nélkül láttam hálón laptopon, de most nem tudom, ez kivitelezhető-e, vagy csak akkor, ha most is a routerbe dugom a PC-t.
-
zunicum
tag
válasz pagonyinhu #26885 üzenetére
Az adb-s boxok jók, csak már régiek. Felújítottakat visznek ki, amiknek bármilyen hibájuk lehet.
Jelenleg talán az intek hd-s boxok a legjobbak, a huawei boxoknak is van pár hibájuk.
Ha lehet, akkor a szüleid kérjenek intek hd-s boxokat. Az intek sd-s boxoknak van egy kis hibájuk, minden indításnál bootolnak (elrontották bennük az epg lekérést és az leterheli a box-ot) -
Gedeon31
addikt
A T-homenál is lehetne valami rendes karácsonyi akció.
Pár tv van akcióban, azon kívül semmi pedig árulnak mást is.
-
Apa+Fia
aktív tag
-
pagonyinhu
csendes tag
válasz zunicum #26882 üzenetére
Szia!
Már túl vagyok a kábel cseréjén, HDMI port változtatáson, gyári visszaállításokon, sajna semmi változás. A box csere azért történt, mert ősöknek már nem volt szükségük a "felvevős-megállítós" fícsörre és a búgós Sagemcom helyett egy ilyet hoztak. Én is azt hittem, hogy egy sima Sagem boxot hoznak majd, de nem. Az igazat megvallva azt sem tudom, hogy egyáltalán most milyen HDMI-s boxok futnak T-Home-nál.
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia!
-
pagonyinhu
csendes tag
-
zunicum
tag
válasz pagonyinhu #26880 üzenetére
Cserélj hdmi kábelt!
Nálam is jelentkezett ez a hiba adb5800-nál, mert a kábel volt rossz minőségű vagy hibás.
Miért fogadták el a szüleid a felújított adb-t? Régen kiváló volt, de már eljárt felette az idő. -
dchard
veterán
válasz pagonyinhu #26880 üzenetére
Box, TV áramtalanít majd újraindít. Valószínűleg a HDCP kulcscserénél őrül meg valamelyik készülék.
Lehet még a TV-re nézni FW frissítést, hátha adtak ki, Illetve csak kipróbálnám másik HDMI kábelle, illetve a Boxot másik HDMI portra kötni a TV-n, illetve más TV-vel is kipróbálnám.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
pagonyinhu
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek SAT TV-je van és a mai napon a korábbi felvevős Sagemcom box-ot lecserélték egy felújított ADB 5800S-re. SMS rendben megjött, hogy a szolgáltatást aktiválták. A box HDMI kábellel csatlakozik egy Panasonic U30-as plazmához. Ősök elmondása szerint a box azt írja ki, hogy a TV nem támogatja a HDCP tartalom védelmet és a képen kicsi vonalkák jelennek meg folyamatosan. Estére valamelyest javult a helyzet, de a vonalkák még zavaróan ott vannak. Megnéztem a box használatiját, amiben azt tanácsolják, hogy amennyiben a TV nem támogatja a HDCP-t, akkor kösse össze YPbPr-rel. Ez komoly?
Mi lehet a probléma?
A TV biztosan támogatja a HDCP-t. Esetleg HDMI kábel (a szerelő srác a Sagembox kábelét hagyta ott)? Találkozott már valaki ilyen esettel?
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia!
-
dr.bubo
őstag
Mi van a dobozban: (termék jellemzőknél megtalálod) 1x, PlayStation® 3 rendszer, 1x Vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK®3), 1x hálózati vezeték, 1x AV kábel, 1x USB kábel + meg hozzá jön a Wonderbook™: Book of Spells játék
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz Newlachka #26872 üzenetére
Ha bridge módba lehet tenni a thomsont, akkor csináld úgy és a tp-link-ben be kell állítani a PPPoE kapcsolatott.
A másik, ha lehetséges dmz-be tenni a tp-link ip-jét, kb így csak a cisco helyére a thomsont helyettesítsed be.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Rendeltem ma a T-től egy PS3-at. Kérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy jár-e Move Controller a játékhoz, de nem tudta. Valaki tudja esetleg, hogy mi van pontosan a csomagban?
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
A lényeget kihagytad a gondolatmenetből, ami a lényeg. Jelenleg, ha megáll a box, attól még tudsz internetezni.
Nem jó az, ha egyben van minden. Ezért is mondom azt, hogy van előnye, hátránya a Cisco HGW-nek is. A fő előnye az, hogy 1 eszközt ki tudtál iktatni, mégpedig a router-t, bár ez mindentől függetlenül sokaknak kell. De itt, ebben az esetben, ha meghal a box, akkor lényegében semmit nem tudsz csinálni.
De mint le is van írva a cikkben, az általad felsorolt dolgokat csak a "legnagyobb" box tudja. 5GHz-s eszközöket itthon kétlem, hogy szolgáltató ingyen osztogatna. Plusz, a teljes értékű médiabox részt szinte biztosan korlátozni fogják, HA ideér... Nem véletlen teszi ezt a T sem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #26863 üzenetére
Ja, nem jó, nekem is mondták anno, hogy miért külön vettem routert és adsl modem-et, amikor van kettő az egyben is. Pontosan azért, mert hiba esetén problémásabb. Pl szolgáltató is elsőként ezen rugózna még ha nem is a készülékben lenne a hiba. Első lépés náluk mindig, hogy most iktassa ki a routert és kösse közvetlenül rá a modemet, úgy meg kicsit problémás lenne
-
törölt tag
Magyar Telekom Nyrt. karbantartási munkálatokat végez 2012. december 6-án 0 és 2 óra között országosan, amelynek következtében IPTV és Sat TV szolgáltatásunk maximum 2 órás szünetelése várható.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem nem. Ők szerintem megmaradnak a Cisco vonalon, még. Tudtommal itt még marad a HGW-s rendszer.
Mondjuk itt ugye saját rendszer van, ennek.
Kicsit vegyes érzelmeim vannak, őszintén szólva. Mondjuk az jó, hogy nem kell külön HGW hozzá, hanem ebb e megy a koax, viszont, akkor ez lenne maga a hgw is? Tehát, ebből megy ki az utp a gépbe? Tehát akkor ez router is? Érdekes...
Na meg, vajon milyen/mekkora felárat fognak ezért kérni?
Véleményem szubjektív...
-
wmati
addikt
Ilyen vagy valami ehhez hasonlóra számíthatunk a T-Home háza táján ?
-
törölt tag
válasz lemusz #26857 üzenetére
Hehe tényleg a szolgáltató féle 360R-hez - melynek hatalmas doboza is van egyébként - jár a szűrő, a külön vásárolt 321B-hez - aminek kevesebb mint fele akkora a doboza - pedig nem. Gyengébb modem + szűrő, erősebb modem, nincs szűrő. Persze szerencsére legtöbbünk szolgáltatói modemmel kezdte, így a szűrő megmaradt Az is lehet, hogy a fekete 360R-hez is jár szűrő.
-
titán
-
törölt tag
Sziasztok T-home ADSL netem van és egy D-link 360R típusú modemem van,szeretném cserélni egy újabb típusra erre:360R T1 az lenne a kérdésem,hogy elég lesz-e ha csak simán kicserélem a modemeket,vagy esetleg van-e valami speciális beállítás amit végre kell hajtani,ahhoz hogy legyen netkapcsolat az új modem segítésével?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Ninja760 #26853 üzenetére
Ha a régi szürke-kék modemed van akkor cseréld le feketére + mehet rá dchard firmware-e, ezután diagnosztika készítése/megosztása és meg tudod mit lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Ninja760
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kis problémám a 10 Mb nettel előtte 5Mb es volt kb 2 hete a probléma a következő megszakad a net
A csomagváltás után csak késő este csinálta ált. 11 után most meg amikor éppen gondolja megszakad
ami érdekes hogy ha szakad a net és gépet alvó állapotba rakom és úgy néha visszajön a net de inkább a modemet áramtalanítom úgy jó szokott lenni ( 360 as modem , tetejét jó ideje levett hogy jobban hüljön , még talán az 1Mb nethez kaptuk 2 db kis kondi kicsit meg púposodott ) jelenleg a sebességet mértem de valahogy nem voltan elájulva tőle többszöri modem reset után sem [link] valakinek valami ötlete lenne erre a problémára ?
modem + wifi router használok pc és laptop miatt mindegyiken win 7 64 bit 5 Mb nettel 1 év alatt jó ha 5x megszakadt minden tökéletes volt de most már nemNekem mindegy, miben hiszel. Csak az nem mindegy, hogy hogyan hiszel benne!
-
törölt tag
Amúgy én a 10-15 megás netet is elégségesnek tartom, csak hát ugya ha lehet gyorsabb is miért ne Tegnap is Origin kliens feldob egy UAC ablakot, gondoltam hogy kliens frissítés... közben fórumot olvasgattam, oda nézek 20 perc múlva látom, hogy nem, szépen letöltődött a Battlefield 3 Premium keretében az aktuális DLC az Aftermath csekély 3.8 GB-al. Anno 10 Mbit-el jött le a GTA4 is, na az már kicsit húzos volt, mert Steamről a két csomag 30 GB körül volt Most talán a Max Payne 3 lehetne ilyen az egymagában 35 GB. Ahhoz már nem bánnám a 20-as netet. Kaposvári haveromnak 45 -ös netje van, de hát hol van ez a város Kaposvártól A T-kábelt is 2009-ben mondogatták hogy jön jön jön... aztán most is jön jön jön
-
törölt tag
Mennyiért vetted amúgy a T1-et?
Amúgy linkeltem szomszédomnak, gondolkodik, hogy átáll ő is, de kérdezte adnak e modemet. Úgy tudom csak új előfizetés mellé adnak, illetve ha külön kéri akkor is talán, de pl nekem amikor invitelről váltottam nem adtak, de nem is kellett volna mert akkoriban még a szürke 360 R-eseket telítették abból akkor is volt idehaza kettő
Természetesen ha megtörténik a váltás, majd rámérek, de etekintetben nem aggódom, szerencsém van közel lakom a központhoz viszonylag, a vonal is jó. A külvárosban volt olyan akinek a 15-öt be sem tudák kötni, csak a 10 Mbit-et, egyik barátomnak meg 5 Mbit-et mértek. Persze pechjük van, mert ADSL-en kívül itt más nem jöhet szóba, és 2 km-nél akik távolabb laknak a központtól azoknak szívás van, meg max 10 Mbit.
-
törölt tag
Ja, az poén volt hogy hajnalban amikor beléptem a T-s mail címemre látom az ajánlatot. Ott volt egy link, kapásból Netmánia L-t ajánlott ahol 30 Mbit/s lenne, de ugye itt csak ADSL van...
Tehát nem onnan váltottam, első körben megnéztem a T-Home oldalát, MT ügyfél azonosító alapján éscím alapján generált ajánlatot, ahol szintén Netmánia L, ott megnéztem hogy az ADSL-es verzióhoz is 30 Mbit/s-ot ír, na mindegy, elmentem aludni, aztán ébredés után eljött a rendelés ideje, bejelentkeztem, kiválasztottam hogy csomagot váltok, lejött az ajánlat, de ott már nem ajánlotta fel a Netmánia L-t, csak az M-et
-
törölt tag
válasz deminos #26842 üzenetére
Nem, az a Chrome 11 egyik bővítménye miatt volt. Igencsak régi mérés.
Ping terén is az volt, 530ms
Aktuális:
-
törölt tag
Milyen modemről milyen modemre váltasz? Most rendeltük meg, még folyamatban van a dolog. Egyébként itt marad az ADSL, a modem pedig D-LINK 321B.
360R-en keresztül megnéztem a vonalat korábban és dchard által is jónak találtatott (fullos-nak).
Itt körül mozgott :
Mostanában 13 és 14 között van a max. Majd meglátjuk milyen lesz, ha új portra kerül.
-
Timyyy
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Timyyy #26834 üzenetére
Hopp.. Mondjuk a hybrid-ből Én arra következtettem, hogy belső..
Nadeakkorviszont.. Földfelszíni analógot ill. digitálist néznél, ha jól értem. Legalábbis gondolom nincs Coax csati a tunerkártyán.
Ha földfelszínit néznél, akkor ez innentől nem a T "dolga".
Véleményem szubjektív...
-
FireShadow
senior tag
válasz FireShadow #26832 üzenetére
2.2.1es verzioval 25 szállal 3.0MB/s stabil yay
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
FireShadow
senior tag
2 problémám van:
Egyik az, hogy egy ideje alig megyeget a torrent, pedig 25/5-ös netem van, de a "régi jó" 3.1/3.3MB/s-ig felkúszó uTorrentet nagyon rég láttam. Általában 2MB/s-re megy csak fel és még onnan is vissza vissza esik 1-1.6MB/s-re. A grafikonok egyenletes hullámzást mutatnak. A speedtest.net-en viszont mindig jó az eredmény, csak a torrent nem megy rendesen. Mi lehet a gond? Elég régi motoros vagyok uTorrent beállítása terén, de sehogy se sikerül megcsinálni. A routert gyanítom hogy folyton 'elfárad', egy nagy resetet eresztek rá mindenesetre.
Másik, hogy áramszolgáltatást a T-homehoz váltottunk és véletlen csak az egyik mérőt számlázzák ki (a vezéreltet), a rendeset nem. Nekem kéne szólni nekik? Félre rakom én a rendes számlára a pénzt azzal nincs gond, hátha egyszer benyujtják fél év elteltével... De ilyenkor ez számomra lehet hátrányos? Kötelességem lenne észrevenni hogy rosszul számláznak? Eddig már 2x is volt ilyen, amúgy teljesen jogosan utólag kiszámláztak fél évnyi elfelejtett számlatételt de megbeszéltem velük és lemondtak róla. Máskor meg kötbért is fizettek Szóval hagyjam?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Timyyy
őstag
válasz kabelmania27 #26829 üzenetére
Marha jó, ez már a 3. tunerem, direkt azért vettem ilyet hogy analóg és digi jelet is tudjon majd fogni, hogy ne kelljen később amiatt cserélnem, mert nem lesz analóg.
Erre ez se működik, és az előző 2 se volt soha tökéletes, de legalább ott annyiban kimerült a dolog hogy 1-2 adó kicsit szemcsés volt. Milyen érdekes, hogy valahogy ebbe mindig én fogom ki az "érdekes esetet", olyat, ami "nagyon ritka"...........
Egyszerűen tunerből még soha nem volt olyan ami kifogástalanul működött volna, lehetetlen olyat venni, szerintem nem is létezik. De ez azért mindenen túltesz hogy csak annak a 2 adónak nemjó a hangja amit néznék... mi a rákot vegyek mostmár, mert az meg tuti valami olyat nem fog tudni, amit ez a hybrid igen. Talán lesz hang a 2 adón, de akkor majd valami más nem fog működni vele....[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Timyyy #26828 üzenetére
NICAM sztereóba hangja csak a földi UHF sávban sugárzott tévé adásoknak van.
Írtad, hogy a hanggal van gond, de kép van.
A többi adás vagy monó hanggal jön, vagy sima sztereóba.
Érdekes ez a hibajelenség, régi tunerkártyával általábanszokott működni a két kereskedelmi adó, tied pedig újnak mondható, írtad hogy hibrid.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz kabelmania27 #26825 üzenetére
Ezt hogyan tudom kideríteni?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
villamos
őstag
Arra gondolok, hogy esetleg lehet ennek az eszköznek valamilyen bennfentes jelszava, amivel a szürke részek is feketék lesznek. Csak azt persze senkinek sem árulják el...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Timyyy
őstag
válasz hackeeeee #26823 üzenetére
Mit próbáljak ki tévén?
Ehhez a témához kicsit noob vagyok természetesen van a csomagomban a 2 adó, azért nem ennyire de a képe jó is, a tévé adással sose volt gond a tévémen, de a tuneren valamiért az istennek se jön össze.
Hívjak T-s szerelőket?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Ma ismét próbáltam életet lehellni a tv tunerembe (msi digivox mini hybrid), analóg jellel.
Nagyjából meg is vannak az adók, kép, hang oké. 2 kivétellel: rtl klub és tv2. Ajkán lakok, régi csatornakiosztásos táblázatom van, de hiába írom be egészen pontosan az értéket, hallok 1 szótagot a műsor hangjából, és 5 mp sistergés, megint 1 szótag, megint sistergés... tehát lényegében nézhetetlen, élvezhetetlen, pedig a kép jó... és csak azon a 2 csatornán csinálja ezt, amit néznék, a többivel nincs gond...
Mi a retkes szart csináljak ezekkel? Kaptam már olyan választ, hogy a t-home eltér a szabvány kép-hang frekvenciától, ezért van az, hogy a kép jó, de a hangot saját kezűleg elkúrták, mert más frekvencián jön, mint amin kéne, ezért a tunereket meghülyíti.
Mit csináljak ezzel? Létezik ilyen, vagy fújhatom ezt a 2 adót? Mert akkor a tuner is felesleges, a tv-t is csak ezekért kapcsolnám be...
Ja, meg ha lehet, ajánljatok már valami normális tévé néző progit, olyat, amit akkorára csukok össze, amekkorára akarok, felrakom a képernyő sarkába, beállítom, hogy "mindig legfelül", és közbe tudok mást is csinálni a gépen.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
villamos
őstag
A következő a szitu. Gépet bekapcsolom, közben percekig várok, hogy adjon ez a csoda (HG8245) ip címet. Három és fél perc után be is jön. Molyolok, majd egy kis idő múlva úgy döntök, hogy pár percre egy másik gépet is szeretnék használni, így bekapcsolom, és átdugom a netet abba. Tudom, erre kellene egy router, de az valamiért a kedves szolgáltatónak fáj, hogy nem a saját hulladékuk tárcsáz (nem lehet letiltani a felületén), hanem egy saját eszköz. Miután befejeztem a ténykedést visszaraknám a korábbi gépre, keres, keres, majd közli a win. hogy nincs internetkapcsolat, meg nem azonosított hálózat meg stb. és tényleg nem működik. Mindkét gépen ugyanúgy van beállítva a tcp/ip (ip cím automatikus kérése). Már próbáltam letiltani a dhcp -t, és beírkálni ip címeket (azt le lehet, meg a wifit is, csak a tárcsázást nem, sőt arra sem lehet megkérni, hogy újratárcsázzon).
Mindeközben a szomszédos szobában a wifi működik.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
bul07
nagyúr
Legközelebb csinálok képeket , azt hitem ilyen megszokot
Reggel majd a linket is beteszem ide( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ne tölem kérdezd nem értek hozzá
Csak azt tudom hogy egy oldalnak a fórumán az avatarom egy kis link ami kiírja az ip-t ahoz tartozó országot, rendszert, bőngésző tipusát
(most nem tudom linkelni. mert felefonrról vagyok reggel megyek haza)
És nem egyszer előfordult már hogy az ip-hez az ukrán zászlót rakta
És ha ekkor a speedtestel mérek a kezdő pontott Ukrajnába teszi
Havi párszor veszem észre[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gedeon31
addikt
válasz kabelmania27 #26809 üzenetére
Annyira nem értek hozzá ,de szerintem ez a probléma nem csak ott van jelen max ide nem írnak.
Nem hiszem a T hálózata mindenhol fel van készítve a 120 Mbit/s sebességre.
-
bul07
nagyúr
Nem lehet hogy ukrán ip oszt neked néha a rendszer és ezért irámyít át
Speedtest is kiírja ha jól emlékszek
Nekem is előfordul hogy Ukrán ip oszt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #26805 üzenetére
Nem fog maradni. Tuti.
(#26804) hackeeeee Amikor előszór tettem a bejelentést,már akkor mondta a fickó, hogy majdnem a maxon pörög a szakasz. Na most ha látják, hogy maxon pörög akkor miért nem csinálnak valamit? Megvárják még, még több panasz zúdul be? Egyik szaki ezt mondja a másik meg mást,igazodj el rajtuk.
Ja másik meg, miért egy tableten vagy mobilon nézi a felügyeleti rendszert? Miért nem ül a gépem elé és nézi ott? Legalább én is látnám rendesen, nem csak így fél szemmel. Ma is a srácnak lefagyott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest