Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5100) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt gépkarbantartás volt soron. Egy részét megpucolgattam de még egy délelőtt rá fog menni ha úgy alakul. Még délelőtt beszéltem munka ügyben pár emberrel köztük a munkásommal aki lehet elhagy és átmegy egy másik céghez. Sajnos ez van. Majd a sors alakítja a dolgaimat. Most kap észbe kormányunk hogy valamit kellene tenni mert ha leáll az építőipar akkor lőttek az 5,5% gdp-növekedésnek. Kíváncsian várom hogy a külföldről behozott faanyag árával mit tudnak kezdeni. Sok olyan van hogy megáll az építkezés az árak miatt és majd lesz valami. Egy ilyen miatt szívok én is itthon. A szivárványos zászló ezek szerint nagyon kitakarta a valós problémákat amikkel tényleg kellene foglalkozni . No comment.... :(
Ma a változatosság kedvéért festegetni fogok. Van még festék és van az állványból is egy adag. Amíg meg nem fő az agyvizem vagy el nem fogy a festékem ott leszek.
Tegnap voltunk Győrben egy jó kis cukrászdában. Eddig ez volt a legfinomabb hely, bár leülni nem lehetett csak elvitelre. Onnan 20m.-re van egy kis "sziget" egy fával ahol leültünk megenni a sütit.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.