Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
Ha már tv-nél tartunk, 50 Hz-es led kilőve, plazma kilőve, régi lcd kilőve, normális 100 Hz-es tv-k 160-tól indulnak, 5 év gyári garival 42-es méretben 200 felett.
3D nagyon is jó dolog, főleg a passzív, aktív egy nagy hulladék, akikkel leteszteltem, senki sem bírta 10 percnél tovább az aktívat, passzívat bárkivel végig tudok nézetni.
Tehát ha már full hd led, 3D(sokkal jobb 2D panelok vannak bennük), két választás maradt:LG és a ratyi Philips. Én LG-nél tettem le a voksomat, nem is bántam meg, ha kijelzőről van szó, nálam csak LG.
Smart része engem sem érdekel, viszont ez már kötelező tartozéka a 100 Hz-es ledeknek.
Philips LG belsőt használ évek óta, tehát IPS panel, de ratyi az elektronikája.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest