Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
nekem és pár ismerősömnek bevált
-
D.Orion
veterán
No ezért nem tudok venni magamnak most már lassan fél éve egy rendes cipőt, mert ebben a tetves városban nincs egy normális bolt. 17K-ért néztem egy Adidas cipőt, de mikor alaposabban szemügyre vettem, akkor azonnal vissza is raktam a polcra, mert olyan ótvar szar volt a ragasztása és a varrása.
-
mokujin2
tag
Valakinek?
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_am2_am2-es_konfig_olcson_csere_is_van_ne/hsz_1-50.html -
honda23
aktív tag
válasz
cellpeti #387 üzenetére
A Hervis egy vicc, ilyen szánalmas cipőket, amiket ott árulnak, 12e Ft-ért olyan Nike cipőket láttam, hogy röhögőgörcsöt kaptam. Fényezett műbőr az egész, egyszer rendesen meghajlítottam, meg is tört.
Uncsitesóm is ott vett, egy hónap után kettétört a cipő talpa...
Szerintem még olcsók is ott a cipők, mert normális Nike cipőt nem lehet kapni 20e Ft alatt, az olyan is...
A melegítők is elég érdekesek, e-bayről rendelek normális Barca melegítőt negyedáron, ami hivatalos méretben nekem az M-es, tehát Adidas és Nike melegítő, focimez méretem az M-es, erre a Hervisben az S-es melegítő a 100kg-os fateromra nem lett volna jó, olyan nagy volt...
Deichmann és Humanic is vicckategória, feleségem is csak röhögött a választékon, marad a Decathlon vagy a sajnos nagyon drága Maraton.
Esetleg netes rendelés...
Ennyit ér ez a város, itt nincs semmi, csak a nagy büdös semmi...
Bemész egy cipőboltba, elvárom, hogy egy márkából legyen kb 50 választható pár... -
MunezXBK
nagyúr
válasz
LamerGyuri #384 üzenetére
Kösz srác....az eleje nem madárszaros, hanem hibás a fényezés. De az nem is lett polírozva, pont ez miatt.
A váltózsák pedig nem poros, hanem épp bőrtisztítós...
És nem szalonban csináltattam, hanem a képen látható helyen csináltam. De amúgy
.
-
honda23
aktív tag
Hol lehet ebben a városban normális cipőt venni?
Nike, Puma, Adidas márkákban gondolkodok, Nike felé hajlok.
Voltam a plázában, de az ottani boltok kínálata vicckategória. -
Szfváron hol lehet venni fekete testfestéket?
-
-conrad-
addikt
--
-
Mizsala
tag
válasz
MunezXBK #367 üzenetére
Sajnos nem tudok róla semmit, csak úgy hallottam, hogy Agárdra érdemes vinni ehhez a sráchoz.
De a lényeg, hogy megoldódni látszik a dolog, van Fehérváron is egy szerelő srác, aki rá van állva a BMW-kre, meg is szereztem a számát(bár ki van kapcsolva, de hát hosszú hétvége van!), úgyhogy először helyben próbálkozok.
Dodi72: ha esetleg nem érem el jövőhéten munkanapokon a srácot, akkor kereslek.
Köszönöm szépen a segítségeteket! -
izomhod
őstag
sziasztok!
egy hét múlva szombaton délelőtt 27-én Debrecen- Budapest-Székesfehérvár,
28-án vasárnap este vissza Fehérvár-BP-Debrecen
fuvart vállalok -
MacCaine
őstag
Monaco, Avenue Princess Grace.
-
Mizsala
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy Agárdon van egy autószerelő srác, aki nagyon profi BMW javításban. Sajnos nincs hozzá kontaktom. Nem ismeri esetleg valaki? Vagy valakinek az ismerőse nem hordja hozzá az autóját?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
cellpeti
nagyúr
olyan 40-48 nmeset keresek...
-
Tom5
addikt
válasz
Napfénysüti #358 üzenetére
Én már nem tudom...
-
cellpeti
nagyúr
valaki nem tud kiadó albérletet Székesfehérváron?
-
Tom5
addikt
megint szopunk...
-
-
M.W.H
aktív tag
ibm t60 ultrabay hdd caddy
ha kellene ilyen cucc valakinek kis ssd rendszernek és mellékesbe egy nagyobb hdd király gép lesz ujra a t60-adbol. -
mokujin2
tag
Okés!
-
-conrad-
addikt
sziasztok,
eladóvá vált a fényképezőgépem, ha valakit érdekel keressetek nyugodtan.
-
mokujin2
tag
Na senkinek sincsen 15-20kg-os egykezes súlyzója??
Ha akad még is, akkor PÜ-ben jelezze. Köszönöm! -
rekop
senior tag
Eladó Kingmax DDR2-800 Ram: 2x2GB= 7000Ft csak egyben. Érdeklődni pü-ben!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
nem tudtok valakiről aki Fehérváron árulna Lenovo Thinkpad akkumulátorokat?
-
Timyyy
őstag
Na, csakhogy megjavult a ph, eddig nem lehetett egy topicba se hsz-t írni, se privátot senkinek.
-
rekop
senior tag
válasz
Napfénysüti #335 üzenetére
Lehet, hogy tényleg fényes a kijelző majd megnézem jobban, bár nincs jelentősége, a Lenovo-m ettől még kritikán aluli. Nem is gondoltam, hogy egy ilyen minőségű gépet ennyire gyatra panellel szerelnek...
-
Kloden
senior tag
Eladó 12"-os noti, érd priviben!
-
madarasz92
őstag
válasz
LamerGyuri #338 üzenetére
Asztali
Ha valaki egyben elviszi mindet még olcsóbb -
LamerGyuri
senior tag
válasz
madarasz92 #336 üzenetére
Asztali vagy notiramok?
A többieknek: még mindig keresek IDE-s notivinyót!
Ez privibe jöjjön, azt hamarabb "érzékelem"
-
eddie1978
senior tag
A Thinkpad kijelző témához:
Nekem két darabos mintám van. A régi gépem egy X31 volt kicsit sárgába hajló kijelzővel. A mostani X200s-ben egy wxga+ kijelző van, ami a legnagyobb felbontású a sorozatban. Persze a leggyengébb is a képét tekintve. Ezért is vettem egy kalibrált Dell 2212 monitort mellé. Dokkolóról van rákötve DP-on keresztül. Ég és föld. -
madarasz92
őstag
Na valakinek kell esetleg Ram valakinek:
-van 1db 512mb Kingmax 533mhz 1000ft
-1db 512mb Kingmax 800mhz 1000ft
-1db 1gb Kingmax 800mhz 2000ft
-1db 2gb Kingmax 800mhz 4000ft
Mindegyik DDR2es! -
Napfénysüti
nagyúr
Nehéz meglelni de valahol én úgy találtam meg hogy fényes kijelzős.
De ezt etsztelheted: menj ki napfényre és ha nem látod ami a kijelzőn van vagy saját magadat mintha tökör lenne akkor az fényes lesz. Viszont a színei sötétben szép élénkek.
Ha valamennyire erős nagyfényben is láthatő és kissé életelenek a színek sötétben is illetve oldalról a fekete átmegy elég fura árnyalatba akkor meg matt.Egyébként szerintem az R400-ba ha nem hibás a kijelző nem fogsz jobbat találni. X200-ba lehet AFFS kijelzőt tenni ami állítólag elég brutál. De sajnos a mainstream T szériába és annak kisöccsébe az R-be nincs durva kijelző.
-
rekop
senior tag
válasz
Napfénysüti #330 üzenetére
Persze, a típusa: Amilo M7405
-
rekop
senior tag
válasz
Napfénysüti #324 üzenetére
Most vettem és elsőre feltűnt. Elkövettem azt a hibát, hogy látatlanba vásároltam meg
Bent a cégnél van egy kb. 5 éves Fujitsu Amilo-m, és kiváncsiságból egymás mellé tettem a két gépet, a Fujitsu-n nagyságrendekkel szebb volt a kép(a fehér azon tényleg "fehér", élénkebb színek). Egyébként az is matt kijelzős.
Ezért gondoltam, ha cserével jobb kijelzőt kaphatnék, rááldoznék még egy keveset a gépre, mert egyébként tetszene, csak nincs viszonyítási alapom nem láttam még másik lenovo-t. -
f27
senior tag
195/65 R15 PIRELLI téli gumi érdekel valakit?
egy telet volt felnin. -
rekop
senior tag
Sziasztok! Van itt valaki fehérváron, vagy a környéken aki otthon van Lenovo notikban? Egy kis segítség kellene, van egy R400-am és kiváncsi lennék aki már látott több ilyen típust, hogy mit mondana a kijelzőjére, hogy ennyire sz*r (gyakorlatilag a fehér szín szürke rajt), vagy ezek ilyenek semmi gond sincs vele. Megmondom őszintén én még nem láttam másik ilyen gépet, így nincs összehasonlítási alapom, csak azt látom, hogy az enyém borzasztó. Ha új kijelzővel jobb lenne, lehet rászánnám magam, hogy vegyek bele egy újat. Szóval ha valaki otthon van a témában, és vetne rá egy pillantást azt nagyon megköszönném!
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #316 üzenetére
öööö itt nem arra gondolok, hogy gyilkolja az autót, hanem hogy abba pörögnek a kilométerek.
-
f27
senior tag
válasz
Napfénysüti #306 üzenetére
ez így vín.
én ismertem egy csávot kihozta a maxda 6ot szalonbol 1 év alatt több mint 200ezer Km volt a kocsiba
álítolag vissza tekerték 20 ezerre és ment vissza a boltba szinte újként eladtákés kihozott egy másikat.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #269 üzenetére
van a családban egy 2004-es mazda 6 2.0 TE sedan garantált 89000km
első tulaj, mellette inkább a céges van tekerve mert napközben úgyis a városba van az ember, minek hozza ki a garázsból
Most jöttek csak le róla a gyári bridgestone gumik
Nem mindenki hajtja a sajátját, ha adnak neki másikat amit lehet.
-
Napfénysüti
nagyúr
Motorcserésnél lehet reális. Viszont új dízelnél 6 évesen elég irreális lenne mivel dízelt kb évi 25k km futástól éri meg venni. Céges autókkal meg ugye ennél mennek többet is. Vagy ott van egy barátom aki amolyan "szállító" (céges embereket furikáz) és ő a saját dízel Peugeot-jába tett bele 1,5 év alatt 180.000 km-t.
-
siti
őstag
sata2 és sata3 kábelei között van valami különbség? mert hogy boltban drágább a sata3-as...
-
f27
senior tag
Tudjátok mi az elzomorító egyépként?
ha talál valaki egy autót amiben kevés a kilóméter tutira az van hogy hazudik ,mivel természetesé vált hog mindenki átálítja a KM órát.
És ez valóban így van.
én megmondom őszintén azért hiszek ebbe a 83e Km be mert egy 2 éves autóban 83e km szerintem nagyon sók én WC-re is kocsival járok és évi 35ezret teszek bele a kocsiba.
Szoval a 83ezer 2 évre brutál menyiség.
ha az lenne benne hogy 10ezer akkor igen érdekes lenne de 2 évre 83ezer hihetőnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest