- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Compaku
tag
Valakinek nincs véletlen Samsung telefonhoz JIG-je eladóba?
-
Pópa
senior tag
Srácok,
Szabadon továbbítható az információ, hálás lennék
ELADÓ szinte teljesen új Electrolux ERD18002W hűtőszekrény.
Szuper, fagyasztós-hűtős gép, tech. részletek a leírásban.
Fehérvár környékiekkel még az áron is hajlandó vagyok rugalmas(abb) lenni.
Privátot, telefont, mindent fogadok a dologgal kapcsolatban. Nálam megtekinthető a gép.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #1394 üzenetére
Amikor mindenkinek megfelel, pl. szerdán 10:43-kor.
Nem tom, egyik pénteken, mondjuk.
Fecogame: csak így "szűk" körben gondoltam.
-
válasz
MunezXBK #1390 üzenetére
Jó ötlet, nyiss neki egy logout-os eseményt, mint én a pikcsörsz-generátorosat
-
MunezXBK
nagyúr
Felmerült bennem egy ötlet.
Mi lenne, ha rendeznénk egy össznépi bebaszcsit?
-
akyyy
senior tag
Fehérváron hova lehet menni korcsolyázni, amikor még nincs jég?
albavolanhockey oldalát néztem, de nem találtam arra pontos információt, hogy mikor lehet oda menni csak simán korcsolyázni, amikor nincs meccs, edzés, stb...?
-
Tom5
addikt
Én sem tudom csak vele örülök, fő a pozitív gondolkodás. Már csak 3 nap!
-
JohnnyX
őstag
Már csak 3 nap!
-
rekop
senior tag
Sziasztok! Van esetleg valakinek fehérváron a Brendon bababoltban ismerőse/kedvezménye? Cserébe autóalkatrész(Unix, Bárdi, Trost) kedvezményben tunék neki segíteni... Részletekért pü-ben keressetek, azt hamarabb észreveszem! Köszi!
-
kovsol
titán
Van egy eladó Audigy2 pci hangkártyám 3k.
-
mdk01
addikt
Van nekem egy analóg VGA kábelem kb. 5m lehet, de le kellene mérnem.
Ha érdekel vkit lefényképezem, meg lemérem. -
Eladó vezeték nélküli routert keresek.
-
ocsi19
senior tag
Samsung HD502HJ 500GB SATA2 hibátlan HDD eladó! - 10k
100/100-as!"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 4839 alkalommal."
Ez azért volt, mert ~ 1 éve külső vinyóként használtam és rossz volt az eSATA kábelem, kicseréltem és utána hibátlanul működött! Az utóbbi 1 évben rendszer vinyó volt és nem szaporodott a problémák száma és teljesen hibátlan volt! -
sedo
tag
Hali!
Hátha érdekel valakit egy PCI wifi kártya, vagy egy régi HP brand félkonfig. Fehérváriaknak fél-egy giga memót még akár tudok is szerezni bele plusz pár forintért, ha azon múlna
-
don_peter
senior tag
Urak, vennék olyan 17" vagy nagyobb átmérőjű LCD vagy LED monitort amelynek a magassága talp nélkül nem haladja meg a 28cm-ert.
Természetesen a talp nélkülit azért is írtam, hogy levehető talpas jöhet csak számításba.
Ha van ilyened eladó akkor jelezd azt nekem.
A lényeg, hogy ne legyen teljesen leélve illetve pixel és egyéb hiba mentes legyen.
Priviben írj.Jah a méret nagyon fix mert ez a 28cm a maximális hely ahová függőleges irányban elfér.
Jah és szempont az is, hogy olcsó legyen. -
Napfénysüti
nagyúr
Ha nekem szántad márpedig kinek akkor hadd jegyezem már meg hogy jó lenne ha gondolkodnál is néha. Egy rossz szavam nem volt a csapatodra és nem azért linkeltem. Csak a szenzációhajhász címre akartam utalni. Amúgy meg a Basel 13. vagy hányadik helye számomra sokkal viccesebb mint kedvenc csapatodé. Örülök hogy van magyar a 100-ban. Sőt nemzetközi meccseken még szorítottam is nekik meg gratuláltam ha eredményt értek el.
Szóval remélem rám céloztál. -
honda23
aktív tag
Hol lehet kapni Fehérváron Loctite pillanatragasztókat, akár két pólusút is?
-
eddie1978
senior tag
NAV-tól töltöttem le listát pálinkafőzdékről. Abban van fehérvári is, illetve környében is egy rakás. Lehet battyánba viszem. Most kérdeztem kollégámat. Frissen felújított a hely, hordják oda ismerősei. Ez csak vegyes lesz.
-
Tom5
addikt
Pálinka nálam is van, érdeklődni nem kell, elfogy.
-
siti
őstag
nálam is van pálinka. ezt az alkesz bandát...
-
Pálinka nálam van. Érdeklődés privátban
Komolyan.
-
deicide
veterán
Házi pálinkát vennék jó áron...
de tényleg.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1344 üzenetére
Azzal mosod a kocsit?
-
eddie1978
senior tag
Köszönöm az infót! Kétszáz liter körül van. Nem nagy tétel. Öregfater Lepsénybe szokta vinni. Idén már mi intézzük. Valami közelebbire gondoltam ha van.
-
eddie1978
senior tag
Pálinkát hol lehet fehérváron vagy környékén főzetni?
-
D.Orion
veterán
Öcsém hazaért Basel-ből. Hát voltak érdekes dolgok na...
A rendőrök folyamatosan provokálták a szurkolókat a városban és mindenhol. Civil ruhás rendőrök be beszólogattak, hogy hátha valaki majd ugrik és akkor azt a kiöltözött kollégák majd beviszik. Az egyik civil ruhás zsaru olyan sikeresen szólt be az egyik szurkolónak, hogy az egy ütésre ki is csapta a svájcit az utca közepén. Édes anyukájára és hazánkra tett egy megjegyzést.
Random kiemeltek egy egy embert, azt vagy elengedték vagy nem. Gumilövedéket kilővő fegyvereket nyomtak szó szerint a szurkolók arcába, hogy ha kérdéseket tettek fel.
Terelés képen gumibottal való hátba csapkodás volt.
Egy srác elővett egy kerepelőt és a rendőrök azonnal felkapták a fegyvereket és rátartották a gyerekre.
Az ott lakó normál állampolgárok akik nem rendőrök és nem bolt/étterem tulajdonosok azok mind normálisak voltak.
De a legjobb, hogy a O.V.-t nem szolgálták ki egy étteremben, mert nincs bérelt helye!
Nagyságrendileg ennyit a Basel-ről. Egy élmény volt neki, de nem lesz a kedvence. Kis video.
-
MunezXBK
nagyúr
Hehe, olvastátok a svájci balhét?
-
Viper26
nagyúr
Valakinek nincs véletlen egy ilyen "mikro" csillagcsavarhúzója?Telefonhoz kéne kölcsönbe pár percre.
-
AtiGef
senior tag
Sziasztok
Vennék egy Samsung Galaxy mini Fehér T-mobilos Telefont. Akinek lenne esetleg eladó azt megvenném -
murlock
csendes tag
(9600GT eladva.)
Esetleg ha valakit érdekel egy 3850-es (512Mb GDDR3, 256bit) kártya, az írjon bátran -
USB-s külső hangkártya, ma délutáni átvétellel.
-
vk1972
csendes tag
Nincs köztetek aki PC World újságot előfizet? A NOD32 kód kellene. Ha egy évig elküldené nekem a havi kódot 5000 Ft-ot átutalnék, havi bontásban.
Esetleg más PC újság is érdekelne amiben van ingyenes internet security program.
-
szijartg
őstag
Bőven aqua garis WD20EARS vinyó nem érdekel valakit?
-
Bocsek
aktív tag
Eladó ÚJ Adidas Galaxy Elite 2 férfi futócipő 46-os (UK11) méretben. Ára: 16ezer Ft [link]
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #1313 üzenetére
Én meg addigra megyek ki menhelyre
na sebaj, majd máskor.
-
siti
őstag
1Kg 50Ohmos koax kábel, két T dugó és 2 vagy 4db 50Ohmos véglezárás eladó, vagy sörért ingyen elvihető.
nem tudom hány méter, súlyra egyszerűbb volt lemérni -
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #1310 üzenetére
Miért nem jössz wotozni?
-
A vákörúton van egy fodrászat ( I. Istvánnal szemben ), ahol hétfőnként 700-ért vágnak hajat. Tudja valaki meddig vannak nyitva?
juliabrilke: Most ez komoly?
-
Laca73
csendes tag
Szasztok! Nincs valakinek 1 ilyen eladó?
-
Tom5
addikt
Szerintem szépen játszottak a fiúk, helytálltunk. Ma a Basel-nek volt szerencséje. Semmi nincs veszve, a másik két csapat döntetlent játszott. HAJRÁ VIDI!
-
Viper26
nagyúr
Nesze nekünk Zorro...
-
deicide
veterán
A Genk megverte a Sportingot, győzni kell és megvan a továbbjutás!
Legalább is az UEFA oldalán ezt láttam, de lehet, hogy be vannak drogozva, mert az index meg azt írja, hogy a másik meccsen sincs gól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple asztali gépek
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest