- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
don_peter #1498 üzenetére
Én már azt a részét nem értem hogy "email címre küldöd a pénzt" Nem érzem magam öregnek de ez nekem kimaradt az elmúlt pár évben.
Igen én egy magánszemélytől akarok vásárolni, semmi ebay meg egyéb.Ezt a paypal dolgot sem értem, pedig elolvastam de mindjárt megnézem mik vannak a regisztrációban aztán regelek vagy nem tudom. Ezt nem lehet megkerülni? Ha jól értem ez csak egy biztonsági lépés.
-
don_peter
senior tag
Nah várjuk csak.
Ha paypal-al fizetsz akkor van egyszer átváltási költség ami a küldőt terheli.
Ha gift vagy donate utalsz akkor van némi százalék ami azért nem elhanyagolható.
De ha valamit veszel mondjuk ebayon és nem email címre küldöd a pénzt akkor nincs plusz költség.Ha jól értem akkor te email címre magánszemélynek küldöd a pénzt és nem ebay vagy hasonló kifizetésről van szó?
Ebben az esetben nem tudom pontosan, de van némi százalék amelyet alap esetben az fizeti aki kapja a pénzt.
Viszont Paypal-on be lehet állítani azt is küldés előtt, hogy ki fizesse a jutalékot.
Ha azt beállítod akkor téged fog terhelni a jutalék is és így egy az egyben azt az összeget kapja amit küldesz neki. -
mdk01
addikt
A posta 100 korona=3300,- erre jön még rá 3,1 korona banki költség ami eddig rendben is van ezt értem és reális.
Ezen a paypal-on vagyok kicsit megakadva. Máshogyan ezt nem lehet csak így?
Gondolom a másik lehetőség ami még működik, hogy bankszámlára átutal---> feladja postára és kész.
14k-ért rendelnék cakk-pakk plusz ez a 10%.Azért várok még hátha jön egy okos vki aki ezt esetleg elmagyarázza és mindenki megvilágosul.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti #1472 üzenetére
imho a mainframes osztályról felállt ~15ember indította el a a dolgokat, akik Tnél ~400-500bruttot fognak hazavinni (illetve expertek 700-900at).
Na most had ne mondjam itt mennyit kaptak. Ráadásul ahogy hallottam T jövőre 100+os nagyságrendben akar MOra mainframes melót hozni. Na ezt tessék összeadnia a fenti fizukkal. bingó.Volt is meeting, hogy beszéljünk róla nyiltan, elmondták, hogy talán persze csak a veszélyeztetetteknek megpróbálnak egy +20%os fizu emelést összehozni, meg sajnálják, hogy az elmúlt 1-2-3évben alig volt fizu emelés... és küzdenek érte. De kérem ha összejön akkor is ~fele annyi fizuért csinálják az emberek ~ugyanazt a munkát. És BP messze sincs.
De had ne mondjam mennyit keres egy ugyanolyan szinten lévő ember Brnoban.kovsol: EUban mi vagyunk messze a legolcsobbak és Kínánál is lényegesen! olcsobbak vagyunk.
Nem tudom KCO... mina helyzet de a technikai személyzet k*ra nincs megfizetve.
Én szeretek az IBMnél dolgozni. Tényleg. Ráadásul itt van a Velencei tó 20kmre ami nekem sokat számít. De a fizetések a konkurenciához képest sehol sincsenekm mármár demoralizálóak és akinek családja van vagy tényleg keresni akar annak sztem nincs sok kérdés.
-
mdk01
addikt
Szeretnék rendelni Svédországból egy csomagot és az ár visszaigazolásnál azt írja a feladó, hogy
PAYPAL takes a fee on 10% of the sum transfers please add some of this to your payment.
...és ehhez van egy account-tom
Ha jól értelmezem akkor a végösszegre dobjam rá a végösszeg 10%-át mert ennyit nyúl le a paypal?
Én nem ismerem a paypal-t de így utána olvasva az 1-3%-ot ír.
Vki segítsen mert nem értem ezt a paypal-t és hogyan lehet ezt kikerülni? Érdemes egyáltalán?
Van internetes vásárlós bankkártyám azzal nem lehet ezt megoldani?Köszönöm
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #1483 üzenetére
Nem csak Én akarok, remélem.
Mittomén, jól megbeszéljük oszt összehozzuk.
-
honda23
aktív tag
Nem tud valaki egy jó virágboltost a Kelemen környékén, Spar, Shell kút oldali részén?
-
MunezXBK
nagyúr
Az össznépi bebaszcsit ne feledjük ám el, hello!
-
Poiro7
senior tag
válasz
juliabrilke #1466 üzenetére
Ment PÜ
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MunezXBK #1477 üzenetére
672$ az csak 150.000 Ft átszámolva mai árfolyamon. Ha br akkor az nem sok annál itt is lehet többet keresni.
Mod: igen az már sajnos lehet valós hogy ott olcsóban megélsz. Az itthoni bér reálértéke már közel sem olyan rózsás.kovsol: csak nem a T-hez mennél pestre?
Sajnos tényleg így van, ez az egyik legolcsóbb. Tőlünk most viszik ki a CRM tesztelést indiába és mondták hogy közel sem azért mert sokkal olcsóbbak lennének...
-
kovsol
titán
válasz
Gaaabeeesz #1476 üzenetére
Azon akadtam ki, hogy eddig nem hittem el amit mondogattak, hogy a székesfehérvári IBM a legolcsóbb, de most már elhiszem ... magas szintű melót csinálunk fillérekért ahhoz képest amit más országokban elkérnek. Itt nem egy 2nd-3rd level melót végző ember nem kap nettó 150 fölött.
(#1479) Napfénysüti "annál itt is lehet többet keresni." csak van egy olyan érzésem Kínában egy bevásárlás vagy a benzin olcsóbb mint itt.
-
kovsol
titán
válasz
MacCaine #1473 üzenetére
Fel is robbant volna a fejem ha hetente keresne annyit valaki Kinában az IBM nél. Havonta. A legalsóbb pozícióban és a srác még csak nem is sok éve van a cégnél és azt mondta ez még nem is mondható jó fizunak.
(#1475) szijartg ha nem műszakban járnék akkor kevesebbet kapnék. Kimentem egy hónapot Angliába azért kaptam naponta 44font pénzt a fizum fölé még, az egy kis extra pénznek jó volt kiegészítésnek, de ha ez nem lett volna akkor nem lennék túl jól eleresztve az biztos.
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #1469 üzenetére
Már egyszer el akartam költözni. Az öreglány megint kezd elszemtelenedni ! Huh de megmondanám neki a magamét, de előtte kell találnom valami mást. De igazából céget is akarok váltani így ha az sikerül akkor várost elhagyom. Most is majd éhbérért egész éjjel új AIX rendszereket adunk át. Tegnap meg beszéltem a kínai monitoringos csókával és amikor benyögte, hogy 672$ nak megfelelő zsetont visz haza Kínában ! akkor felment a vérnyomásom nem kicsit.
-
bim
veterán
válasz
juliabrilke #1466 üzenetére
ára?
-
kovsol
titán
kiadó szobát keresek, de mindenhol csak hölgy részére kiadó
azt hiszik majd egy egyetemista csaj aztán kurva nagy rendet fog tartani
-
juliabrilke
veterán
Kell valakinek Intel Pentium 4 Processor 631 (2M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB) olcsón?
Lenne pár darab, nekem csak egy kellene.
-
JohnnyX
őstag
Fehervaron hol lehet szonyeget tisztittatni?
Egy viszonylag nagy meretut szerete egy ismerosom rendbe rakni. -
deicide
veterán
Samsung HD204UI, 2TB, Sata2, 3év garancia, 2db, 19k/db.
-
D.Orion
veterán
Deák Bill Gyula szívrohamot kapott
"Sziasztok! Az éjszaka folyamán Bill kapitányt kórházba szállították. Szívrohamot kapott. Állapota, az orvosok felkészültségének köszönhetően jelenleg stabil. Amint tudunk további információt, azonnal kirakjuk ide."
-
Tom5
addikt
válasz
LamerGyuri #1448 üzenetére
Nincs nála sweetIM. Szóval ettől nem függ, win reinstall lesz.
Pópa - Simug? Velem ők mindig jó fejek voltak.
-
Pópa
senior tag
Van a városban olyan gumis aki értelmes, olcsón, és jól dolgozik?
Mert a pökhendi 2 ezer per darab, rászarok a kocsidra és irigy vagyok amiért neked bmwd van tipusú seggfejekből elég volt..
-
MacCaine
őstag
válasz
LamerGyuri #1445 üzenetére
Gugli dobta ki, egy csomó találat közül választottam ki a $RANDOM változó segítségével.
Egyébként csinálhatnál egy olyan oldalt, ahol leírod a probléma megoldását konfigban turkálás nélkül.
-
Tom5
addikt
válasz
LamerGyuri #1445 üzenetére
Tegnap én regeditből manuálisan minden babylon bejegyzést töröltem, ccleaner-el is végigmentem a gépen, spybot lefuttatva (ami regedit mókolása után még talált bejegyzést). Ezek után még mindig ott terpeszkedik a köcsög....sweetIM nem rémlik az illető gépén, de írtam neki nézze meg és ha van szedje le...
Amúgy mi ennek a szarnak a veszélye?bim - ez igaz
tegnap ezek után nem hittem el mikor indult a chrome, hogy ugyan úgy ott terpeszkedik a köcsög...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
MacCaine #1427 üzenetére
Első körben a SweetIM nevű cuccot kell törölni a programok közül, mert ha ez fentmarad, akkor 2 nap múlva ugyanúgy visszaállítja a keresőt
Ennek eltávolítása után nekiállni, és legyalulni az összes eszköztárat, majd a böngésző(k)be belépve visszaállítani a kezdőlapot.
Ennyi, és nem több. Nem értem, miért kell rögtön a böngésző konfigjában turkálni. Fejemet fogom néha az ilyen "guru"oldalaktól... -
SzalaiG
addikt
Boldog Hétfőt!
Komplett gép eladó:
Intel C2D E7400 2,8Ghz 3Mb cashe
Intel DG45ID (5sata2, RAID0,1,5)
4Gb DDR2 ram Kingstone 2x2Gb 800Mhz kit
400Gb Hdd 2x200Gb Toshiba 2,5" RAID0
Deer 400W táp
Fekete midi ház
Bill+egér
Samsung 796 MB crt monitor44eFt
-
SzalaiG
addikt
Scandisk M2 1Gb memóriakártya + adapter eladó.
-
don_peter
senior tag
Urak, használt vagy vásárolt már valaki a "sagepay" nevezetű rendszeren keresztül?
Van esetleg vélemény mire kell odafigyelnem? -
kovsol
titán
pvc cső kellene vízhűtéshez, meg kábelösszefogó kis "bilincsek". Ezt hol tudom beszerezni Fehérváron?
-
Gaaabeeesz
senior tag
micsoda alkesz itt mindenki
-
Igen, ez még jó is lenne, csak hogy ennek tök nagy területű a fém része, és még a végén abba is belevágnék
Más: Aki akar jönni, még lehet jelentkezni pikcsörszöt generálni 24.-ére
-
MacCaine
őstag
-
lacko99
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy tegnap egy áramszünet után a gépemen az utorrentben eltűntek a torrentek. Egy sincs.
Hogyan tudnám hegyre állítani? -
mtade
aktív tag
Ki szeretném cserélni a htpc-m belét egy combosabbra.
120Wos paneltáp van benne, egyelőre egy brazos itx lappal.
Gondolkodom erősen egy 1155ös itx motyón bele, valami egyszerű G640es professzorral.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek bírná-e ezt a 120Wnyi paneltáp?
Egy kalkulátor kihozott nekem egy olyat, hogy minimum 97W, ajánlott 147W.
-
Tom5
addikt
Volt már akinek betelepült a Babylon search a böngészőjébe? Egyik barátomnál ez van és nem tudjuk kiszedni. Ilyen olyan angol oldalakon írnak dolgokat az eltávolítását illetően, de hátha van akinek van itt tapasztalata...
-
juliabrilke
veterán
Huh gyerekek!
Ma van az a meccs, amikor nem tudom eldönteni, hogy kinek is szurkoljak.
Minden évben nagy dilemma, de mindig ugyanazt a csapatot választom valamiért. -
Tud valami ma szfváron SIM-et vágni? MicroSIM kellene
-
SzalaiG
addikt
BeLoad meghívó valakinek?
E-mail címeket privátban.Codegen 400W-os táp még decemberig garis 2eFt eladó.
-
don_peter
senior tag
Uraim van valaki aki regisztrálva van erre az oldalra?
http://www.funstock.co.uk/Kellene egy kis segítség.
-
SzalaiG
addikt
i3-2 1155-öshöz új gyári hűtő eladó. 1500Ft.
-
vk1972
csendes tag
Székesfehérváron a diginél törölve lett a Discovery Word és Science? Az új csatornáknál milyen kHz adatokat kell beállítani?
-
MunezXBK
nagyúr
Magyar-Horvát 13-0.
-
Eladó Iphone 4-et keresek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple asztali gépek
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest