- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MacCaine #2295 üzenetére
Elvileg tartalomfogyasztásra lenne jó a tablet. Van akinek hasznos de sokaknak fölösleges. Ezt a felhasználónak kell éreznie.
Amúgy jópofa cuccok a komolyabb tabletek csak nekem istenigazából semmi komoly pluszt nem adnának amiért annyit megérné kiadni. De abszolút megértem azt akinek bejön és vesz. -
deicide
veterán
válasz
Napfénysüti #2294 üzenetére
Pedig milyen jó a fürdőkádban játszani/netezni/olvasni egy normális méretű kijelzőn
MacCaine: fürdőkádban a note/netbook nehézkes lenne, ez könnyen egy kézben tartható, másikkal tapicskolható.
-
MacCaine
őstag
válasz
Napfénysüti #2294 üzenetére
Én meg ezt az egész tablet mizériát nem értem. Mire lehet ezeket használni, amire egy note-, vagy netbook nem jó?
-
Pópa
senior tag
ebayről egész jó ICS4 tableteket lehet rendelni, ha elég a wifi ready tudás, akkor harmad áron kaphatóak a samsung 7 / 10 colos tabletek tudásával bíró ázsiai koppintások.
Én már beruháztam volna, de szeretném, hogy navigálni is tudjon, és azok már 30 ezerért mennek
ammeg nincs ingyen
kicci óccó
-
-
JohnnyX
őstag
Gondolkodok en is egy normalis tableten. Reszletre lehet valahol venni?
-
kovsol
titán
válasz
Dare2Live #2287 üzenetére
Én konkrétan arra fogom használni, hogy a céges laptop mellé nincs szükségem a sajátomra is, azt odaadom anyámnak, és amire használnám néha a saját laptopomat arra jó lesz a tablet is. Hátizsák mindig van nálam, abba szépen berakom, nadrágom zsebébe is pont elfér még amúgy. (mondjuk elég nagy zsebek vannak a nadrágjaimon), vagy kabát zsebbe.
Telefonra meg én nem fogok költeni 100+k -t. Elvi kérdés nálam. Egy Nexus 4 telefon ami még tetszene is az meg kurva drága és nálunk még csak kapni se lehet jelenleg, mondjuk biztos méreg drága lesz. Ha olyan telefon előfizetések lennének, mint mondjuk UK-ban akkor vennék valami fasza telefont tényleg.nettop helyett nem a netbookra gondoltál?
Amúgy meg max ha nem tetszik eladom, sokat nem fogok rajta bukni.
-
Dare2Live
félisten
Mindenki ilyen táblát akar, nagyon mennek... én meg nem értem. Nekem van a mobil ami tényleg mobil farzsebembe rakom és mindig velem van (még ha nagy is) aztán ha kell előveszem buszon, originben reggeli közben, kondiban két gyakorlat között... ide az ember nem visz táblát. Dolgozni nem kényelmes rajta de a táblán sem. Meg van a számítógép amin meg dolgozok ha úgy adódik 4-12hkat.
De a baj ~99% velem van, mert ugye mindenki táblát akar. Bár anno ilyen volt a nettop örület is teszem hozzá annak azért vmi értelmét láttam...
bandiras2: rakd bele a gépbe azt a +2gb ramot és nézd meg újra. amúgy ja ilyen "green" lemezek nem túl jó választás power usereknek, ssd mellé halk gépbe ellenben pl kitűnőek.
-
bandiras2
senior tag
2 Gb van a gépben, ezzel kell beérnie a játékoknak(WOT, Bioshock, etc). Lesz majd bele még 2 Gb, de a rendszer sebességét főleg a SWAP file veti vissza szerintem (főleg a WD caviar green lemez sebessége miatt), azt kéne külön költöztetni. Olcsó használt SSD ideális lenne, főleg ilyen RAMDRIVE árak mellett. Az egész gépem nem ér annyit mint az az egy HyperDrive5, ráadásul még fel is kéne tölteni. Mondjuk ennél gyorsabb cucc nincs is a világon. Majd ha nyerek a lottón, akkor ebből lesz 4 Raid0-ban
-
siti
őstag
válasz
bandiras2 #2281 üzenetére
nálam ezek futnak: win7, chrome (facebook, ph!, youtube), valami torrentkliens hogy le tudjam tölteni mások privát családi filmjeit
meg egy media player hogy meg is tudjam nézni. 8Gb ram mellett, még nem szólt hogy kevés lenne és kapcsoljam be. de nincs se munka, se játék most a gépen, viszont ssd-t se gyilkolom a swappel.
-
bandiras2
senior tag
[asszem működni fog]
mennyire tűri egy ilyen rendszerben a SWAP file a teljes áramtalanítást? -
bandiras2
senior tag
válasz
juliabrilke #2275 üzenetére
[de lehet, csak meg kell támogatni akkukkal.]
Ilyet venni viszont télleg rohadt drága lenne.
8 giba ramot lennyelne az alaplap, de 32 bites a rendszerem, és nem most tervezem újrarakni. -
Pópa
senior tag
Nemsoká eladó lesz egy ilyen multifunkciós kondigép. Minden tartozékával, sérülés mentesen. Szét fogom szerelni elemekre, mert úgy könnyen szállítható, és helyben - esetleg BPig - szállítom ha szükséges.
(fekpados, 45 fokos, lehúzós, hátas, tricepszezős, mellezős, lábazós)
Irányár bazi akciós 25k.
Szerintem kezdő felszerelésnek tökéletes. Mi már évek óta nem használjuk, csak tárolom.Privátban lehet érdeklődni
-
siti
őstag
válasz
bandiras2 #2273 üzenetére
akkor vegyél még 8Gb ramot, Tegyél fel egy ramdrivot és swap/temp/cache is mehet oda. megbolondul tőle egy gép. átmeneti (pl telepítő) progikat is onnan indítok. mondjuk nálam nincs ram igényes alkalmazás, 8 giga mellett van IGP, 1Gb ramdrive és a swap kikapcsolva. Nem tudom hogy eddig hogy tudtam létezni
és nincs az az SSD ami ilyet tud:
de komolyan, egy élmény ram drivon dolgozni.
ha lehetne oda telepíteném fel a win7-et is -
16dBi Wi-Fi antennák, és egyéb nyalánkságok
MunezXBK: Nem, ezek már nem
-
honda23
aktív tag
Ismer valaki olyan helyet, ahol fejegységhez beépítő keretet lehet kapni?
Egy Sony lenne az alany. -
bandiras2
senior tag
8 giba körül keresek SSD-t olcsón, lehet használt is.
Priviben akinek van és szabadulna tőle, kérem jelezze! -
Dare2Live
félisten
Eladó:
-Gericom 14" notebook.
2ghz celeron, 1gb ram, 160gb hdd, odd. Aksi ~halott, csak tápról működik rendesen, HDs filmeknél fixen beszaggat. Netezésre, divx filmek nézegetésére, szövegszerkesztésre, zenehallgatásra jó konfig.
22K képek:
https://docs.google.com/open?id=0B97KcHQmc0c0T2FQREYyYmE5Q1k
https://docs.google.com/open?id=0B97KcHQmc0c0WVN4SFpNYWc3eDQ
https://docs.google.com/open?id=0B97KcHQmc0c0YWREaXV4S3ZmbEE-Krups XP4000 eszpresszógép
használt de szuperül működik, nagyon jó kvkat csinál
22K-Canon SX100 [link]
-SE K810 mobil. agybadugós fülesekkel.
-
Rellind
senior tag
Nem megy valaki véletlenül a napokban a Kika-ba Budapesten?
-
Tom5
addikt
Eladó laptopot keresek max 50K értékben.
Netezésre, filmezésre, álltalános dolgokra. Egy csajszinak lesz.
Ne legyen leharcolt, lepukkant, akksija ne legyen halott.
Ha valakinek van kérem jelezze. -
JohnnyX
őstag
Elado, vagy cserelheto:
Intel Pentium Dual-Core T2390 1.86 GHz notebook/laptop processzor.
Intel Pentium 4-M 2.4 GHz Northwood magos notebook/laptop processzor. -
deicide
veterán
Far Cry 3 , Hitman Absolution, Assassin's Creed 3, olcsón, 3900/db. AC3 az egyelőre 1db, jövő héttől soksok db
-
kovsol
titán
válasz
LamerGyuri #2228 üzenetére
Többre mész akkor egy i3-al.
-
Pópa
senior tag
zte blade-hez keresek autós töltőt.. vagy szettet kompletten,
valakinek eladó?
-
siti
őstag
válasz
juliabrilke #2219 üzenetére
ezt hogy benéztem...
-
juliabrilke
veterán
válasz
LamerGyuri #2228 üzenetére
Sajnos nem sokat ér. Sokat eszik és sok 1-2 magos proci megeszi.
Nosztalgiára ok.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #2227 üzenetére
Minden fekete, az ezüst kicsit rikítana.
Mondjuk 19"-nál nagyobb se ártana.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
juliabrilke #2226 üzenetére
Aha; 2db egymagos HT-t fogad max. Occsón lett volna, mondom, hátha jó valamire...
-
juliabrilke
veterán
válasz
LamerGyuri #2211 üzenetére
Ha egy magos HT-vel, akkor kuka.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #2223 üzenetére
Akkor
-
mokujin2
tag
válasz
LamerGyuri #2221 üzenetére
Oké, holnap neki ugrok a szerelésnek.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #2220 üzenetére
Igen. Én sem találok, azért kértem.
Ezüst oder fekete?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
mokujin2 #2215 üzenetére
Szereld ki, szedd szét darabokra - proci ki, memória ki, stb - rakd össze újra és indítsd el az "asztalon". Ha működik, akkor úgy egyben, ahogy van, szereld be a házba és jó lesz.
Ugyanígy jártam múltkor egy Medion PC-vel, pedig csak bios-elemet kellett cserélni: na utána olyan post-kódokat dobott, amiket még életemben nem láttam. Hiába bios-reset meg mittudomén...a háziak meg a hátam mögött...égette a hátamat a kimondatlan "az előbb még működött"...Szépen fogtam, kipakoltam az egész házat az utolsó szögig, aztán nyugodtan, megfontoltan összeraktam újra. Bekapcsol - működik - örül. -
siti
őstag
Felmentették Souzat.
akkor mától szabad tapsolni vagy nem? -
mokujin2
tag
válasz
Gaaabeeesz #2213 üzenetére
Az fasza..
Most vettem hozzá vinyót, erre bedöglik. -
Gaaabeeesz
senior tag
Egy BenQ q9w5 típusú 19" LCD monitor esetleg valakit érdekelne?
Pixelhiba mentes. Tökéletesen működik.Mert ha nem, akkor meghirdetem.
-
mokujin2
tag
-
siti
őstag
válasz
LamerGyuri #2208 üzenetére
milyen proci kell bele? i386 vagy sima i3 ?
mokujin2
csak képet nem ad? speaker hibafütty van?
VGA-n tápcsati boldog?
PCI-E bekattant rendesen?
alaplapon VGA kimeneten sincs jel? (ha van ilyen?)
több vga kimenet esetén arra van dugva a kép, ahol a jel is jön?kb ezekre tudok gondolni, mert eddig csak ilyen történt velem, amikor nem volt kép.
-
mokujin2
tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy AM2-es gépem (de ez lényegtelen szerintem), átraktam egy másik házba a cuccokat (az előző házba működött tökéletesen), és egyszer levettem a proci hűtőt aztán ugyan úgy visszaraktam. Azóta nem ad képet bekapcsoláskor, meg később sem..kb 10-15 perce történt ez az egész!
Valakinek van ötlete mit csináljak a géppel? Mert sajnos nem tudom. -
LamerGyuri
senior tag
Mennyi fantázia van egy 2 procis Intel szerver lapban? Hétköznapokban lehet használni valamire egyáltalán?
-
gabyka
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2200 üzenetére
Gyerekként ne igyál pálinkát...hagyd meg a felnőtteknek.
-
L_ajos
őstag
válasz
Próbálj ki házi ágyas málnást, majd az helyreráz a sokk után
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Legalább nem egyedül voltam az érzéssel...2 feles után majdnem lebomlottam.
Richie: Én láttam, kicsit lehetett csak szar érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest