Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Asszem egyezkedek a Mikronikaval, mert ok 400-ert irnak egy EPROMot...
Jo poen volt, egykor felhivtam oket, hogy mi van, mikor mehetunk, ha ma meg ossze is akarom rakni a gepet, mondtak, hogy 2-ig van ott a kollega, aki ezzel foglakozik.
Nosza, kocsiba azonnal be, mert Zuglobol a XI. kerulet az jellemzoen nem 10 perc kocsival, plane ugy nem, hogy a fel belvaros le van zarva, mindenfele utfelujitas, hidfelujitas, metro4, delbudaiszennyvizcsatorna, stb cimszoval.2 elott par perccel be is estem az ajton egy jo nagy dobozzal, mini alaplap kulon.
Szaki kiepiti az ICt, aztan fel orara eltunt hatul, kozben nezegethettem a kirakatot, meg hallgattam, hogy a mostani villanykarosok milyen elektronyikus kutyuket akarnak barkacsolni hazilag.
Miutan kesz lett, szaki berakta az ICt a lapba, en meg racsavaroztam az egesz gepet, jeeeee, mukodik.Kemeny 4460 lett a vegosszeg, igaz ebben benne volt 2 Weller pakahegy is.
(580 volt maga az egetes.)
Megsem 24k.Az mas kerdes, hogy az uj BIOS sem oldotta meg a stabilitasi problemaimat, pedig a gyarto nagyon fogadkozott, hogy javitotta.
'szom abba a marhaba aki kitalalta, hogy celeron 650 mar nincs, helyette jo lesz nekunk a via c7 is.Sebaj, most hogy mar nem lesz ilyen gepem legalabb 1 hetig, kollegak le fognak szallni rolam, hogy talaljak mar ki valamit, mert ez igy szaaaaaar.
Aztan vegre tudok haladni a sajat munkammal...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest