Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37085) axioma válasza pycur (#37071) üzenetére


axioma
veterán

Bocs, off.
Persze, hasznalatfuggo, az en celomra nem eleg. Korabban en is a fizikailag kis meretet preferaltam allandoan magamnal hordas - ovtok - miatt (most is sony-tol a compact sorozatbol nyuvok egyet), de ha megjon a pebblem akkor telo lehet nagyobb, taskapozitiv de tobbretuen hasznalhato. Es en sok emailt kezelnek benne, de utalom a tapibillt. Netbook erre jo persze, de azt nem napi szinten hordom magammal, meg netet kell csiholni neki kulon, es hely ahova lerakom gepeles idejere - buszmegallo es hasonlok eselytelen. Ezert kene bill-es telo.
Priv kene kijojjon olcsobb kiadasban, meg lehetoleg nem csak nem "edge" hanem nem is amoled kijelzovel... 3G ram es tarsai nem hatnak meg, de az android+bill [es arcedula...] igen. Sot, BB-t is vettem volna, a vegen mar csuszka nelkuli qwerty-t is, ha nem a negyzetes kijelzot biggyesztettek volna fole... es nem lett volna par alkalmazas ami kell nekem, de gyenge vagy hasznalhatatlan volt a BB-s android futtatoval (pl. waze). Na jo, igy jar akinek nem jo a face-viber-stb. irany...
Amcsi mobilokat neztem (csereknel), sot volt is Moto Droid2 Global valtozatom, ott me'g valamennyire van qwerty. Kulon bill eseten megint az van, hogy 2 kez kell a bill-t fogni es utni, de ki fogja akkor a telot mint kijelzot? Bill-es tokot kb. iphone-hoz csinalnak, vagy mar ahhoz se.
Torpe kisebbseg vagyok igenyeim alapjan, el kell ismernem. Ezert csaptam volna le, 4G alapjan azt hittem valami frissebb cucc, maibb igenyekre meretezve. Szerencsedre nem olyan:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.