Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30026) Kube válasza biker (#30012) üzenetére


Kube
senior tag

Hát igen az igénytelenség magasiskolája... Minimum domestos, engem meggyőzött régen a "minden ismert kórokozót elpusztít" szlogenjük :D

Én ugyan nem vagyok számtech boltos, de már nekem is elegem van a gépújrarakásokból, meg a sok kérdésből is. Kedvencem az, amikor áthívnak, hogy lassú a gép. Na most a gép persze, hogy lassú mert régi... De ennek ellenére azért csak rakjam újra, majd egy hónap múlva megint szólnak.

Aztán a mit lehet rajta turbózni, meg a W8-at rátudom-e rakni. Mindent lehet, kérdés, hogy megéri-e. Jah és persze szívesség alapon a 80% nem jut eszébe adni x óra szenvedés után egy kis zsebpénzt, még véletlenül se. Gondolják biztosan szívesen töltöm a szabadidőmet a Windows telepítés nézegetésével, meg a gép tákolásával. Van olyan ismerősöm akinek 5 éve rakosgatom újra a gépét, meg minden cuccát rendbe tartom, még egyszer nem viszonozta semmivel sem. Nem vagyok pénzéhes, dehogy egy szendót vagy valamit oda rakhatna elém, azért ez nem akkora elvárás.

A legnagyobb bajom, hogy sokan csak akkor hívnak amikor kell valami. Egyébként viszont sosem. Vagy ha mégis, akkor előjön a "ha már itt vagy csináld meg ezt és ezt" című kérés csokor. Néha úgy érzem magam mint egy rabszolga, ha valami ilyesmire kérnek, és ilyen elbánásban részesülök. Lehet, hogy én vagyok túl igényes, és inkább örüljek neki, hogy gépekkel kell szívnom, de úgy érzem nincsenek nagy elvárásaim.

Igyekeztem leépíteni ezeket a dolgokat, de nem sok sikerrel. Nem akarok senkit se megbántani, de időt vesznek el az embertől, és abból bizony kevés van.

[ Szerkesztve ]

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.