Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2046) szepi79 válasza ML320 (#2039) üzenetére


szepi79
őstag

Tudtátok, hogy a tízezer forintos kártyához az ügyfél elvárja a DVI kábelt, S-Video kábel, DVI-VGA átalakítót, plussz még jogosan elvárt dolog, hogy bejöhessen és letöltesse a legfrissebb drivert. Bár azzal lett tegnap felrakva és átadva a gép... Tuti, hogy mindent kiloptunk a dobozból, ezért délután még be akar jönni és beszélni akar azzal, aki megcsinálta a gépet. Hiszen még a gyári szám sem stimmel, amit a dobozról felírtunk azzal, ami a gépében van. Ez az egy jogos, de minden más aggályoskodás és szarkeverés.

hmm... ha akkora xpert a juzer, hogy kibontja a házat, hogy ellenőrizze a gyári számot (+még a driver szó jelentésével is tisztában van), akkor mi a halál nyálkájáért nem ő szereli be magának? és akkor nincs ilyen baj, hogy kiloptatok ezt-azt belőle. (én minden cuccot magamnak szerelek, no nem azért, mert nem bízok a boltban, ahol vásárolni szoktam, csak az is időkiesés, meg a franc se fogja cipelgetni a gépet, meg amúgy is szeretem én üzembehelyezni a dolgaimat.)

az viszont, ha nem egyezik a gyári szám, az nem jogos panasz. az gáz. nektek. ezek után viszont jogos, ha az emberünk fantáziája/paranoiája beindul.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.