Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Lenry #10256 üzenetére

Hehh ezzel egyetértek :) Mindenki tisztában volt vele, hogy mit vállal. El kell fogadni.
    Én pl pontosan ezért nem megyek olyan helyre, ahol közvetlenül (utcáról bejövő) emberkékkel kell foglalkozni.
    Egyszerűen nem bírnám idegileg, és 2 hét alatt elküldenék pár ember a búsba...

Azonban van ám egy másik oldal is. A számtechboltos eladók se istenek...
    Én speciel csak űberbalfasszal találkoztam.
    Talán eddig egy bolt volt, ahol értett is valamit a csávó a témához.
    Lehet ez azért van, mert aki diplomát szerzett mérnök informatikából, az nem megy eladónak, aki meg elvégzett egy számtech szki-t van amikor kevés.
    Persze az is lehet (sőt v.színű), hogy én fogtam ki eddig nagyon ratyi boltokat.

De amikor megkérdezem az eladót, hogy ugyan mégis 'mennyi a DVD író (amit venni akarok) elérési sebessége?' akkor néz rám bután... aztán kérdőn... majd megint bután... mondom neki ms? 110?130?140? Aztán a végén még neki áll feljebb, hogy én miért kérdezek ilyet? Honnan kéne neki azt tudnia, mert hogy ez olyan, mintha egy autó kerékfelfüggesztésének a nemtom milyen csavar méretét kérdezném tőle. Na ekkora adtam fel, és jöttem rá, hogy végképp fingja sincs, hogy miről is beszélek.
    Egy másik, sokkal durvább példa.

Szal tény, hogy vannak átlag emberek. Meg nagyon buta átlagemberek. De aki(k)nek igazán értenie kéne a dolgot, az a szakeladó, elvégre benne is van a nevében. És sajnos én még nem sok ilyennel találkoztam.

Hja, és ezt most nem ekte neked címeztem, csak a ti beszélgetésetek nyomán jutott eszembe ez a pár dolog... :)

Új hozzászólás Aktív témák