- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hóban vigad a ló
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Árnyékos sarok
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lagaes
csendes tag
válasz TimeCenter #119169 üzenetére
nos, hát ezért írtam azt amit írtam az elején a kérdéseknek! nagyon korrekt felvilágosítást kaptam!! igazán nagyon köszönöm!!!
-
lagaes
csendes tag
válasz TimeCenter #99831 üzenetére
Sziasztok! Őszintén szólva nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a blogot és főleg benne timecentert! rengeteg érdekes és hasznos információt oszt meg a "nagyközönséggel". köszönjük szépen timecenter! és ha már itt tartunk, nekem is lenne pár kérdésem a kíváncsiságom kielégítése végett Én kb.: 2 hónapja döntöttem el, hogy veszek órát magamnak! 1.5 hónapig nézegettem a borkutime-nál az órákat, míg végre megvettem a nekem tetszőt, méghozzá ezt : CITIZEN CB0010-88E! szuper, igényes óra! örülök,hogy -e mellett döntöttem. a párom is fog kapni szülinapjára novemberben egy órát, majd abban is kérek tanácsot Tőled. De most lássuk az én kérdéseimet sorjában, bízom benne nem lesz túl megterhelő a megválaszolásuk!
1, Evilskati kérdésére itt azt írod, hogy idézem: "Amikor az óra a másodpercmutatójával jelzi, hogy melyik időzónában vagy ( PAR, LON, NYC stb. ), a másodpercmutató előre-hátra mozgásából következtethetsz a töltöttségi szintre." ezt hogyan kell értelmezni, mert erről a magyar leírásban nincsen szó. ott azt írják,hogy a töltöttséget úgy lehet ellenőrizni, hogy ha nem megfelelő, akkor a másodpercmutató 15 mp-et visszafelé mozog! de ez akkor van, amikor ellenőrzöm, hogy fogadta -e az óra a pontosító jeleket! Ha egyébként elég a töltöttség, akkor rááll a no vagy yes szavakra, ha nem, akkor történik a visszafelé mozgás. Amikor az első kattanásig kihúzom a koronát, akkor rááll Paris-ra, de előtte valóban ide-oda szaladgál a mp-mutató! ITT AKKOR HOGYAN TUDOK KÖVETKEZTETNI A TÖLTÖTTSÉGI SZINTRE? HOGY JELZI, HOGY OKÉ A TÖLTÉS ÉS MIKOR, HA TÖLTENI KELL!!
2, az óra hátlapján van egy megjelölés ANTIMAG. 4800. ERRŐL NEM TALÁLTAM SEMMIT A MAGYAR ÓRÁS OLDALAKON. EZ MIT JELENT PONTOSAN?
3, eco-drive szerkezet. naggggyon jó ez a fénnyel való töltés! szeretném elkerülni még csak azt is, hogy sanszot adhassak a meghibásodásnak, de van némi ellentmondás és ezt szeretném megnyugtatóan tisztázni. A legjobb és leggyorsabb töltést nyáron napos időben lehet elérni. de ekkor van a legmelegebb is.a használati azt írja, ne hagyjuk felforrósodni. ez nyáron, nem felhős időben elkerülhetetlen, viszont a legoptimálisabb töltéshez meg ez kell! azt írja, ne menjen az óra hőmérséklete 60 fok fölé. ki méri töltéskor az óra hőmérsékletét és mivel? Nekem van egy külső hőmérőm. ezt kitettem a az óra mellé a napra és 55 fokra ment fel. már itt is nagyon meleg volt az óra. mi történik, ha melegebb van a napon mint 60 fok, hogyan töltsem az órát, mikortól, hány foktól árt valójában neki a meleg? ez az 55 fok még nem vészes? A EBBEN SZERETNÉK KÉRNI ÚTMUTATÁST!
4, Csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem. Ebben a CITIZEN csúcsmodellben a chip tokozása műanyaggal leöntött, vagy valamilyen tartósabb (pl.: kerámia) tokban van?
5, a szerkezete egy esetleges KÉSŐBBI meghibásodásnál mennyire javítható, a h145 szerkezettel mióta szerelik az órákat?
6, ennél a szerkezetnél a mechanika fém?
7, az, hogy egy óra 5, 10, 20 bar vízálló, a gumitömítések vastagsága határozza meg, vagy egyéb tényezőktől is függ?
8, a feleségemnek melyik órát javasolod a kettő közül: CITIZEN EM0007-51E vagy CITIZEN EM0187-57W. szerkezetileg és egyéb tulajdonságokat figyelembe véve?nagyon köszönöm a kérdezés lehetőségét és ha nem nagy "kihívás" ennyi kérdésre választ adni, kíváncsian várom
üdv; lagaes
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest