Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #94578 üzenetére
Amikor azt írod, hogy kézzel készülnek, akkor robotkezekre gondolsz? Mert minden tiszteletem a Rolexé, de tömeggyártásban készülnek az órái. És szerintem az egy éves időtartam is a legenda része.
-
törölt tag
-
Melack
veterán
Sziasztok! Lorus órákról milyen vélemények/tapasztalatok vannak? Találtam egyet, ami nekem szimpatikus, nem is horror áron. Szíjból milyet érdemes venni hozzá, ha összejön? Köszönöm előre is! Üdv Melack
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
JDMKid
tag
és nincs is olyan japán óra, amit egy rolex-szel össze lehetne hasonlítani...
csak a svájci szemüveget le kéne hozzá venni.az eredeti hozzászólásban pedig nem a csilliárdos svájci órákról volt szó, amúgy
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
csƵ
addikt
A Seiko SBCA001 már beszerezhetetlen?
-
Ra3
őstag
válasz Mr. Deluxe #94586 üzenetére
Szerintem ha órákat hasonlítunk kocsikhoz akkor a Seiko-Citizen-Orient vonal az inkább a japán vagy koreai vonalra hasonlít, az egy évig kézzel összerakott svájci óra meg mondjuk a Rolls-Royce/Maybach, szóval messze nem egy kategória a kettő.
A Dacia talán valamelyik nagy márka olcsó, de nem gagyi újragondolása, pl. Lorus/Q&Q lehetne, esetleg az olcsó Casio-k.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Hát ha ez a komoly óra feltétele akkor inkább egy csomó komolytalant tartok egy áráért
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
fagyalllo
őstag
Jó bénák és elmaradottak a svájciak, egy kínai rolex óra géppel készül 1 nap alatt.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ronin s8
senior tag
Te mindenkinek megmondod..?
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Ra3
őstag
válasz Misi1979 #94570 üzenetére
Hát ha valaki bedől a nepper dumának, és nem nézi meg hogy mit vesz ennyiért (felső vagy alsó kategória) azt valahogy nem tudom sajnálni, pár órás utánaolvasás után simán képbe kerülhet az ember egy-egy modellről.
Az olx-en pont most van egy Speedmaster Reduced 550-ért, és állítom hogy el fog kelni annyiért, pedig van 450-ért újabb is, jobb szerkezettel (nem ETA+DD hanem Valjoux).
Mondjuk bizonyos esetekben azt is el tudom képzelni hogy az eladó sincs képpel azzal hogy pontosan mit árul.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Misi1979
őstag
A kedvencem:
(dobozpapíros órát adok el, karcmentesen)vevő: "Ez túl drága ennyiért!"
én: "Mutasson ennél olcsóbbat. Segítek: nem talál ilyet. Plusz ez idén lett szervizelve."
vevő: "De akkoris, ez ennyit nem ér!"
én: "Ez van, akkor viszlát."
vevő: "Ha nem kérem a dobozpapírfityegőt hozzá, elvihetem -10%-kal olcsóbban?"Én ilyenkor nem adom oda, de vannak olyanok, akik bizony igen, mert a dobozpapírkutyafülének is van értéke, ugye, tökjól eladhatóak akár külön-külön is.
...
Itthon nagyon sok ilyen óra kering. Illetve, ami szintén divatos neppermegoldás:
Adott X óra, neves gyártó alsókategóriás modellje, full dobozosan eladó viszonylag jó áron, magánszemélytől
Emberünk megveszi és máris árulhatja a saját Y felsőkategóriás modelljét, full dobozosan. Plusz eladó nála egy X óra is, pucéran.
Vagy: mennyiben jobb az, ha a pucér óra mellé rendel valaki egy ebay-es dobozt 40-50 dollárért? Úgyis bele lesz kalkulálva az árba..
...
Azt gondolom, a lopott órák fő piaca nem Magyarország, ebből a szempontból szerencsések vagyunk - nem vagyunk eléggé fizetőképesek ahhoz, hogy a külföldi lopott órákat ide utaztassák értékesítés céljából. Arra ott van az orosz piac, no meg az ebay. Amit meg itthon lopnak el, hülyék lennének helyben értékesíteni.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #94566 üzenetére
ráadásul undorítóan tükörfényesre van polírozva az egész szíja, igényes tulaj...
ez meg nem köszörült!!!
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
mykee
csendes tag
Az egyik 350 villámáron, a másik meg 330fix áras? Én nem nagyon értek hozzá, mennyi lenne a rendes értéke papírokkal? Vagy ilyenkor ez hamis / lopott / .... ? Ha nem nagyon hordták, max az olaj kuka, vagy ha hordták, akkor szétkopnak az alkatrészek? Meg ami 98-as 540-ért, sose látott szervizt, belül az is gatya lehet?
-
Miamiquake
aktív tag
Van egy ilyen szabály, hogy ha te veszed az órát újként akkor SOHA nem kell szervizelni...
Szegény WG5113 az órás világ nagy szervizelője, ami hozzá kerül azt becsületesen egyből viszi szervizelni (ha igényli az óra)Sajnos láttam már olyan kis Daewoo Tico-t amit egy hölgy tulaj vett újként, és soha életében nem vitte szervizbe még olajat sem cserélt 7 év alatt hasonló indokok miatt.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
vadászcsiga
félisten
3 friss SMP van a vateran, ebből kettőhöz nincs semmi csak az ora. Költözéskor elveszett
Egyik 2007-es, szervizben sosem volt és erre még büszke is. Másik '98-as, szervizt ez sem igényel[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #94564 üzenetére
Endlinkkel viszont gondod lesz ha nem az eredetit veszed
-
csƵ
addikt
Svájci kvarc vagy japán automata?
-
fagyalllo
őstag
válasz CoolBoy323 #94559 üzenetére
Teljesen normális.
Használati útmutató írja: "When the watch is swung, the oscillating weight in the generating system rotates to drive the mechanism. As it rotates, it gives out a sound, which is not a malfunction."- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz alphaville #94545 üzenetére
Szoljatok ha megvan az app, nekem is kell
Az normalis dolog, hogy az oramnal hallom a lendkerék hangjat (kinetic kerek v mi lehet) ha kozel mozgatom a fulemnel? Nyiszorog, nyekereg, karistolo hangja van... szoval hallhato egesz jol
Seiko Sportura Kinetic Perpetual
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz vadászcsiga #94557 üzenetére
Ez a mi családunkban nem szokás.
Általában elajándékozzuk amire nincs szükségünk, és nem eladjuk.Szerk.: Bár a 70% mint mondtam jó ha annyiért eladható, akkor kb ingyen hordtam... én kevesebbre számítottam használt cucc esetén. De mondjuk TV-ket bútorokat műszaki cuccokat odaadjuk inkább olyan ismerősöknek akiknek szükségük van rá.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz vadászcsiga #94554 üzenetére
Tőlem valszeg nem, mert nem is adtam el még semmit. Általában inkább családon belül megkapja valaki ingyen, minthogy aprópénzért valaki jól járjon.
Bár a 70% még jól is hangzana, ha meg akarnék tőle válni a jövőben, főleg ha az új árral számolunk.
Bár sztem nem lesz ilyen, kötődöm a dolgaimhoz, pláne hogy ez egy időtálló design amin nincs mit megunni... Ha veszek is másik órát majd a jövőben, marad ez is.CSAKAKISPEST!!!!
-
SÖ
addikt
[link]Mido kronométer, és egy jó példa arra, hogy ETA 28xx sorozat is lehet az. Bár nem tudom, hogy a Mido modol-e.
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz vadászcsiga #94551 üzenetére
Azon kívül, hogy megvan a varázsa annak, ha te veszed el a "szüzességét" és elötte nem hordta senki, a másik nagy varázs a 2 év hivatalos garancia amivel nyugodtan aludhat az ember és bármi történhet vele ezen intervallumon belül, csak besétálok a hivatalos szervízhez. 3. Nem értek az órákhoz, szal aki akar az át is tudna verni úgy hogy valószínüleg nem is venném észre időben. És itt nem csak az eredeti-hamis dologra gondolok, mert azt lenne még legegyszerübb kizárni, inkább szerkezetileg hogy szuperál mennyire van jó állapotban a belseje, nem történt-e valami az órával az előző gazdájánál, amiről nekem fogalmam sincs. Nagy vonalakban ezek. Ha innen a fórumról valaki árulna órát ami tetszene, és jó áron van, azon valószínüleg elgondolkoznék, mert sztem itt mindenki vigyáz az óráira. Ebayről , vateráról stb. egy vadidegentől már nem szivesen vásárolnék látatlanba használt terméket.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #94549 üzenetére
Ooo, egész jó kis szavazás lett belőle, köszi mindenkinek!
Csiga,
Próbáltam DS-t, nagyon szép..minőségi, jól áll, nyerő.Cha-b,
Valszeg kisebbségben vagyunk, de én is az újra szavazok (Persze ki nem). Az órát kicsit intim dolognak érzem, és vhol zavar, ha már hordták. Másban nem (pl. fotóscuccnal) . Nyilvan egyedi hulyeseg nalam.Femszijjal nyerő lenne a Mido. Bár leginkább most a Davosa-ra vagyok raizgulva
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
condy
senior tag
válasz alphaville #94545 üzenetére
Rákeresek az Appstore-ban.squir: Itt tréningben van anyuci!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Cha-b
senior tag
válasz vadászcsiga #94540 üzenetére
Ez egyéni preferencia hiába tartod te hülyeségnek, ez van.
Én amikor óravásárlás elött álltam nem is néztem használtakat, mert tudom, hogy nekem új kell.Ha adja hozzá a hivatalos 2 éves garit elgondolkozom rajta.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Szabikaa20
őstag
Mai...
110/75,20mm race szíj... Hirsch csat...[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
condy
senior tag
válasz alphaville #94538 üzenetére
A zasszonyt a Playboy címlapjára nyomtam fel a progival.
Mit mondjak: Nem volt természetes a mosolya amikor megmutattam neki."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
squir
aktív tag
-
tupacamaru
veterán
-
Cha-b
senior tag
válasz vadászcsiga #94536 üzenetére
"hiszi a piszi" , hol vannak a fóliák?
Ha bemutatódarab volt, akkoris ugyanúgy nem új.CSAKAKISPEST!!!!
-
tacto
aktív tag
Allitolag Del-Amerikaban meg a Mido a Tissot-Certina
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #94529 üzenetére
Jó duma
For everybody: köszi, srácok, sokat segítetek a választásban
[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Cha-b
senior tag
Kiegészíteném, hogy én azért voksoltam az Actionra, mert nem szeretek használt cuccokat venni, sosem vettem még. Azért emeltem is ki, hogy "újonnan". Ha téged nem zavar akkor nem rossz választás, nekem szebb is mint az Action, csak van egy ilyen hülyeségem.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #94529 üzenetére
Winter is coming
-
tupacamaru
veterán
válasz Szulita28 #94524 üzenetére
Inkább a Mido mint a tömeg Certina-Tisso.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Ez ennyiért ilyen állapotban jó vétel? Vagy inkább DS Action újan, garisan, fémszíjjal?
-
condy
senior tag
válasz fagyalllo #94517 üzenetére
A fr@ncba! Lebuktam! Susogós mackóban készült a kép.
Most találtam a progit a az Appstore-ban, gondoltam ökörödök egy kicsit.
De a mai valóben ez volt.atko67: Köszi! Néztem az elődjét is, de ez jobban megfogott.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Golota
aktív tag
válasz mclaren1818 #94505 üzenetére
Visszafogott, elegáns darab, ízléses "chronographokkal". Ha unatkozol, elolvashatod a novellát a számlapon.
-
trassher
addikt
-
fiktív1
tag
Te jó ég! ..Illetve kettő rendel! Egyiket megtartom, hogy szuperál, másikat borsosan tovább adom.
[ Szerkesztve ]
-
walter70
tag
Azért a "chronographok"-at nagyon szépen írta
És tele van dekorációval[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Rossz az, aki ROSRA gondol...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
mclaren1818
csendes tag
Végem:
[link][ Szerkesztve ]
i7 6800k + ARCTIC Liquid Freezer 240 + Asus X99A II + 32 GB DDR4 Corsair Vengeance LPX + Thermaltake 530W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest