Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misi1979

őstag

válasz mykee #94568 üzenetére

A kedvencem:
    (dobozpapíros órát adok el, karcmentesen)

vevő: "Ez túl drága ennyiért!"
    én: "Mutasson ennél olcsóbbat. Segítek: nem talál ilyet. Plusz ez idén lett szervizelve."
    vevő: "De akkoris, ez ennyit nem ér!"
    én: "Ez van, akkor viszlát."
    vevő: "Ha nem kérem a dobozpapírfityegőt hozzá, elvihetem -10%-kal olcsóbban?"

Én ilyenkor nem adom oda, de vannak olyanok, akik bizony igen, mert a dobozpapírkutyafülének is van értéke, ugye, tökjól eladhatóak akár külön-külön is.

...

Itthon nagyon sok ilyen óra kering. Illetve, ami szintén divatos neppermegoldás:

Adott X óra, neves gyártó alsókategóriás modellje, full dobozosan eladó viszonylag jó áron, magánszemélytől

Emberünk megveszi és máris árulhatja a saját Y felsőkategóriás modelljét, full dobozosan. Plusz eladó nála egy X óra is, pucéran.

Vagy: mennyiben jobb az, ha a pucér óra mellé rendel valaki egy ebay-es dobozt 40-50 dollárért? Úgyis bele lesz kalkulálva az árba..

...

Azt gondolom, a lopott órák fő piaca nem Magyarország, ebből a szempontból szerencsések vagyunk - nem vagyunk eléggé fizetőképesek ahhoz, hogy a külföldi lopott órákat ide utaztassák értékesítés céljából. Arra ott van az orosz piac, no meg az ebay. Amit meg itthon lopnak el, hülyék lennének helyben értékesíteni.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés