- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Szerintetek egy kek ray-hez milyen szíj menne nyarra ami egy kicsit konnyedebb mint a fem ?
Gondolom valami szovet lenne jo mert a bor nyaron bebudosodik -
Dzsana
senior tag
válasz
Neurotoxin #31092 üzenetére
Természetesen!
-
-
Sungoo
addikt
válasz
nostromo73 #31088 üzenetére
Én a 3. és a 4.-re szavazok.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Neurotoxin #31089 üzenetére
Köszönöm-köszönöm, a Tissot érdeme, nem az enyém!
Bár ezzel titkot árulok el, de ha jól emlékszem, 800 Ft volt a beszerzési ára.
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
nostromo73 #31084 üzenetére
Pedig azokból azért lehet találni, vaterán is szokott lenni, e-bay-en is, a barátomnál is biztos van pár darab.
-
nostromo73
tag
válasz
Dzsana #31082 üzenetére
szívből jött.....
Annak idején nagyon vadásztam a Poljot 70-es években használt Aviator 3133 chronojára, de itthon csak egyet találtam nagyon ramaty állapotban, egy kitűnő állapotút a gyári fémszíjával meg egy szds csuklóján... azonnal megkérdeztem hogy mennyiért válna meg tőle...de sajnos nem adta -
Dzsana
senior tag
válasz
nostromo73 #31078 üzenetére
Köszönöm szépen az elismerésedet! Nagyon sok időt elvesz a feleségem és a lányaim szerint, de én mégis úgy érzem, hogy nem haladok. Itt van most is 4 óra darabokban, restaurálnom kellene őket, de mindig elmegy az idő. Muszáj némi pénzt most már visszaszereznem, mert átestem a ló túloldalára, és kell visszaforgatnom egy kis pénzt.
-
nostromo73
tag
válasz
Misi1979 #31079 üzenetére
Az utcán is azt látom ( mert persze figyelem
) hogy a sok replica meg ice foss mellett, ki-ki a pénztárcájának függvényében, jó minőségű és igényes órát hord, sőt van aki még a saját egyéniségéhez-külleméhez valót is ..ami szerintem jó jel...hátha felnőtt korba lép itthon is az óra kultúra.......
ui: tudom hogy a Replica eredendően nem bűn, de itthon másként csapódik le
-
Misi1979
őstag
válasz
nostromo73 #31077 üzenetére
Ez így van, ezért is jó, ha az ember leírja, hogy a vaterás ZOKNI77 hamis órákat is árul. Mert a google mindent indexel
-
nostromo73
tag
válasz
Dzsana #31070 üzenetére
Ahogy itt figyelgetem a dolgokat, azt látom hogy a legtöbb ember, most már egy óra vásárlás előtt, tájékozódik ( fórumok stb ).. és ez szerintem nagyon jó dolog mert, így talán a csalódás is kevesebb.
Ennek ellenére az ilyen " ELADÓK" mégis hülyének nézik az embereket, de valószínű hogy egyre kevesebb ügyfelet tudnak megtéveszteni ( remélhetőleg ). -
Dzsana
senior tag
válasz
stevewonder #31074 üzenetére
Igen, azt tokozzák be a kínaiak is, a G10.211-et, tehát egy mezei órás eredetinek hiszi. Csak hát az összes többi nem eredeti benne...
-
Dzsana
senior tag
válasz
nostromo73 #31068 üzenetére
EREDETI KÍNAI! Csak a véletlen műve, hogy mellette kínai GPS-eket árul!
Ha meg kéred, hogy vizsgáltassátok be együtt, elzárkózik előle, személyes találkozó meg nincs! Messze kerülendő!
-
Dzsana
senior tag
válasz
stevewonder #31067 üzenetére
Nehéz megmondani, az arany szabály, hogy amennyit a piac ad érte. Mivel ritka, és minden elfogultság nélkül tényleg szép, szerintem felvernék az árát min. 150-170$-ig. Szerencsére én a töredékéért jutottam hozzá, de hát nem minden a pénz.
-
nostromo73
tag
válasz
profi91 #31040 üzenetére
"-Ellenkező esetben ha óráshoz viszi és akár csak a hátulját is leveszi abban az esetben a GARANCIÁT ELVESZTI és mi nem tudunk foglalkozni a továbbiakban a termékkel!!!
- A termékeim EREDETI termékek és a kérdésekben nem vagyok hajlandó/ kötekedő-okoskodó-miért ennyi-miért annyi-replika-másolat kérdésekre/
-Saját költségre bárki bevizsgáltathatja ahogy jó páran ezt meg is tették"Érdekes, ha saját költségre bevizsgáltatom, akkor nem ugrik a garancia....de egyébként tilos felnyitni
....na persze.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Mosanke #31062 üzenetére
Máris? 4 napja kelt el itt Szegeden Tissot óra, a vevő meg Győri, épp hogy megkaphatta. Ne titkold már el azt a hirdetés, légyszi oszd már meg. A belinkelt képed alapján még új képet is lusta volt készíteni.
-
Mosanke
senior tag
válasz
Dzsana #31059 üzenetére
Valóban. Bocs ennyire nem figyelek de nálam nem nagyon látni külön a fehéret meg az ezüstöt. Majd átállítom a monitor felbontását.
Más : - ez az óra vajon mikor készülhetett? Én a mutatók formájából gondolom, hogy valamikor talán még a háború előtti években.
Ha igen, akkor alig fiatalabb nálam. -
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31056 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31054 üzenetére
Eladni??? Tissot-t nem adunk el! Pláne nem egy fekete számlapos ilyen jó állapotban lévő Campinget, nem tudsz másikat mutatni. Megy szépen a videókártya dobozába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nest doorbell gen2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest