Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Ilyet mennyiert lehetne eladni itthon? Nem ismerem a markat. Itthon 72 ert lattam akciosan. (zsir uj, dobozaban, garival, pecsettel, folia mindenutt)
Koszi
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
vegre megvan az ahitatott oram
koszonet young78 kolleganakMostmar csak a Edox Xtreme Pilot III ra kell gyujteni...7x ennyit
-
Z0mbi
senior tag
válasz Misi1979 #24327 üzenetére
Amikor te egy ferrari muanyag 'karosszeriat' raakasztasz az egyes polodra azt minek hivod? Hamisitvany? Nem. Ez az intezmeny nem csak ilyen helyeken letezik.
Igazabol a gebasz ott van hogy a Rolex felirat rajta van. (ha nem lenne hanem mondjuk R0lex lenne akkor nem lenne hamisitvany -
Z0mbi
senior tag
válasz Misi1979 #24303 üzenetére
igazsag szerint en nem latom a kulonbseget akozott hogy valaki megveszi ezt a szutykot vagy hogy jozsefvarosi Louis Vuitton tatyival szaladgalna, vagy az ebay rol vasarolt 5 fontos tommy hilfiger polokba jarna... azzal a kulonbseggel hogy itt legalabb a kollega odabigyeszti hogy replika. Egyebkent undorito
-
Z0mbi
senior tag
válasz TimeCenter #23686 üzenetére
hat en eddig nem voltam casio parti egyaltalan... de miota sokan linkelgetik be ezeket egyre jobban tetszenek... (bar meg mindig a ra gyurok )
-
Z0mbi
senior tag
válasz nostromo73 #23638 üzenetére
gratula
-
Z0mbi
senior tag
válasz TimeCenter #23629 üzenetére
Jesszusz... ez brutal jol nez ki ($7000+ azert annyira nem)
[ Szerkesztve ]
-
Z0mbi
senior tag
Kivancsi vagyok hogy egyedul vagyok e azzal hogy a edox xtreme pilot III az egyik legszebb ora valaha...
Szetneztem es itthon bizony ~750 ert lehetne ezt megkapni. Majdnem ugy volt hogy kell menjek Zurich be ahol ugyanez 5k lett volna 'csak'. (mondom ezt ugy hogy egyelore 100 at akarok felrerakni az alom tissot -mra) De ha az meglesz akkor jon ez
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Tissot vasarlasan agyalok (Couturier) es ami tetszik a boltban 140k. Ezzel nincs is gond de nagyon sokat olvasok a hamisitvanyokrol meg arrol mennyire nehez a kulonbseget eszrevenni.
Szerintetek hol mehet az ember biztosra hogy nem hamisitvanyt kap? En a 'nagyhiru' plazak oraboltjaiban se nagyon bizom...
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest