Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz Tothgera30 #27899 üzenetére
-
-
Cymbee
csendes tag
válasz ds podium #27896 üzenetére
Igen, valami hasonlót. Lehet, hogy hülyeség, de nekem fontos, hogy milyen "magas/vastag" az óra. Ez a Doxa azért is tetszik, mert viszonylag lapos (Sajnos viszonylag vékony csuklóm, ezért a vastagabb órák nem mutatnak jól. Ezt viszont már felpróbáltam és nagyon pöpecül néz ki.). Van még egy Slim Line-os Doxa is, ami tetszik, de az teljesen más kinézettel bír.
-
seiko
senior tag
válasz Tothgera30 #27889 üzenetére
nem kicsit hasonlít a Robert Poseidon-ra. ;-)
vagy mondhatnék Steinhart Ocean-t is! -
Wg5113
aktív tag
válasz Tothgera30 #27889 üzenetére
Két hónapja nézegetem én is , szép.Már levitte az árát ,ha megpróbálod lehet ,hogy még ebből is enged egy kicsit.Van egy fekete is az szebb,legalábbis nekem, meg lehet ,hogy újabb kiadás.Igényes kidolgozású órák.
-
Tothgera30
Ármester
Ez a Revue Thommen órácska igazán bejövős számomra.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Ti Bo
aktív tag
Biztos volt már róla szó, de perverz ha tetszik ez az óra?
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Zozzer888
addikt
Egy sima "mezei" 35-36os átmérőjű kvarc órába mennyiért raknak új üveget?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
tupacamaru
veterán
válasz WiZARD #27878 üzenetére
Nem kellene gyémántgyűrűvel vagdalkoni a közelében.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
WiZARD
addikt
Én próbálkoztam ezzel, van már itthon 5 féle paszta, de nem tűnt el a karc, bár halványodott.
Nyilván mélyebb karc, lehet tovább kéne csinálni, pedig 2x álltam neki.
(A Fortisról van szó, van rajta 1 nagyobb/mélyebb karc, meg pár pici, ami csak bizonyos szögből, bizonyos fénynél látszik. Ezért is akarok új zafírt bele)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
csabulaxi
senior tag
ez a kazán tetszik
itt kaphatóak (mondjuk ez pont nincs)
a net sok replika oldalt dob fel
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
Sungoo
addikt
Ej srácok, kell ez most?
-
-
Sungoo
addikt
Nézem ezt a The Sopranos sorozatot, és meg kell mondjam, ennyi szájbarágott ROLEX-et egy helyre gyűjtve még nem láttam! Minden második szereplőn az lóg.
-
Dzsana
senior tag
válasz tupacamaru #27850 üzenetére
100 dolog? Tételesen?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Zozzer888
addikt
válasz Illusion1010 #27844 üzenetére
Én igen,kazánokat gyártanak
(akkor ez mégse az lesz )
-
Skimaster
senior tag
válasz tupacamaru #27850 üzenetére
Rendben,akkor félreértés.
-
young78
tag
válasz Illusion1010 #27837 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz Skimaster #27847 üzenetére
A gyémánt természetesen karcolja, meg még azon kívül vagy 100 dolog. De én azt olvastam ki az írásodból hogy te úgy gondolod hogy csak az és erre írtam hogy ez nem teljesen igaz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Cymbee
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Eljött az idő, hogy beruházzak egy karórára. Az ár max 50-60 ezer lenne. Milyen márkákat ajánlotok? Ja igen, és lenne egy Doxa Paralello 120.10.044.20S kb. 80 ezerért. Ezt én már egy kicsit soknak tartom egy karóráért, de nagyon tetszik. A pénz is megvan rá. Vélemény erről a márkáról/típusról?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Skimaster
senior tag
válasz tupacamaru #27846 üzenetére
Akkor most 1:1!!!Csak annyit tegyél meg,hogy utána olvasol,hogy a gyémánt karcolja v nem!
-
tupacamaru
veterán
-
Skimaster
senior tag
válasz tupacamaru #27842 üzenetére
Az pedig a te tudatlanságod,hogy azt írtad,hogy ez ebben a formában nem igaz.(Közben köztudott,hogy a gyémánt karcolja a zafírt,akkor végül is mire írtad,hogy nem igaz????)Az észbeli képességeket pedig hagyjuk,mert nem ismersz,tehát fogalmad sincs arról, hogy milyen észbeli képességekkel rendelkezem,a sértegetésedre pedig nem vagyok kíváncsi.
-
tupacamaru
veterán
válasz Skimaster #27820 üzenetére
Sajnálom hogy nem éred fel ésszel hogy állítottál valami: Gyémánt tudja megkarcolni. Amire én válaszoltam, mindenesetre tudatlanságodat nagyon frappánsan megfogalmaztad, ennyi...Gratulálok!
-
csabulaxi
senior tag
válasz Skimaster #27826 üzenetére
Feleségemnek van kb. 15 éve egy citizen zafir üveges karórája és bizony van rajta már karc és biztosan nem került még a közelébe sem semmilyen gyémántnak (sajnos).
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
seiko
senior tag
válasz Dzsana #27825 üzenetére
Lehet ám olyan dolog is, amit esetleg nem jól tudsz.
"Az ún. nem karcolásmentes anyagokkal ellentétben, a karcolásmentes anyagok, mint zafir, keményfém vagy kerámia a más anyagokkal való érintkezést mindenfajta nyom és károsodás nélkül viselik el.
Veszélyes azonban az olyan anyagokkal való érintkezés, mint a gyémánt, korund, kvarckristály, fémoxidok, pl. csiszolókövek, csiszolópapir, tűreszelő, betonfalak, kőpadló. Egy rövid érintkezés is elég, hogy egy karcolás történjen. Éppen ezért egy bizonyos óvatosság is mindig célszerű."Idézet a Zeno Watch Basel weblapjáról
-
anri-ur
tag
válasz Illusion1010 #27819 üzenetére
-
young78
tag
válasz Illusion1010 #27833 üzenetére
ez méretre lesz kicsi szerintem.
-
Illusion1010
senior tag
Ez a Tissot is bejön, kicsit sportosabb mint az eddigi Seiko, de tetszik.
Elég durva akciók vannak ebben az üzletben, megbízható hely?
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
Illusion1010
senior tag
válasz Sungoo #27828 üzenetére
Szerintem a 60-80 ezer közé túl komoly dolog nem fér be, így kvarc lesz az.
Automatát biztosan nem akarok, nem szeretem ha pontatlan, és megáll ha pár napig nem használom. (forgatóra külön nem költenék)
Nem vagyok ennyire óra mániás, csak tetszenek a szépekJa, és olyat keresek, amit nem csak netről lehet megrendelni, hanem üzletben kézbe vehetem, megnézegethetem.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Illusion1010 #27819 üzenetére
Kicsit bővebben? Mechanikus? Kvarc? Ecodrive? Toug Solar?
-
Dzsana
senior tag
válasz Skimaster #27817 üzenetére
Ez így van, csak az ipari gyémánt viszi. A vakolatot inkább lebontja, de a zaffir üvegnek semmi baja sem lesz. Mikor az elsõ Tissot-mat vettem, az eladó az Idõzónában órás csavarahúzóval kezdte el vakarni az üvegét, fehéredett az újja vége, úgy nyomta rá, de semmi baja nem lett. És lendületbõl is vágtam már oda vas ajtón lévõ éles sarokkal rendelkezõ nyitójának és semmi baja nem lett. Szóval nem is olyan könnyen törik, ez a vakolat meg hülyeség.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
ds podium
csendes tag
-
Skimaster
senior tag
Találni ilyen finomságokat:Aeronautec
-
Skimaster
senior tag
válasz tupacamaru #27818 üzenetére
Hogy mi nem igaz,azt nem tudjuk,de frappáns válasz volt.Hogy miért nem igaz,amit nem tudunk,az megint mindegy,a lényeg,hogy nem igaz...ennyi.Gratulálok!
-
tupacamaru
veterán
-
cekkk
veterán
Tegnap linkeltem ezt az órát, ott ásványi üveget írtak itt meg hardlexet Akkor melyik az igaz vajon?
-
Zozzer888
addikt
válasz ds podium #27801 üzenetére
Ott a pont Amúgy a szerkezetnek ez a része ugyan mitől menne tönkre?
más: Most jövök az órástól, megcsinálta a Casiom csatját,meg rakott bele elemetMeg a seiko is kapott új elemet,meglepett kicsit hogy mindkettőnek csak ennyi kellett,nem is tudom mióta vannak lemerülve...izé...voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Proxmox VE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok