Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandras83
csendes tag
Olvastam pár hozzászólással korábban az óráitok napi/havi eltérését. Nekem van egy 1964-es Omega Seamaster-em és ezek szerint a napi -2 mp eltérés óriási eredmény tőle? Van egy automata Hamilton-om is, ha tartósan óraforgatón van, akkor napi 1-2 mp mínuszban, ha viselem, akkor kb -7 mp. Azt hittem ez is nagyon sok, de ezek szerint elfogadható eredmény?
-
-
WiZARD
addikt
Seiko Sumot japánban szombat reggel adták postára. Tracking szerint ma hajnalban már Budapesten volt a csomag. Rákérdeztem, hogy mikor várható, erre közölték, hogy 1.5-2 hét a vám....
balkán rulz
-
Dzsana
senior tag
válasz
Misi1979 #28638 üzenetére
Kösz a segítséget Misi, nem értem rá. Azért arra a számlapra ránéznék, patinásnak tűnik. Vagy csak a vízjel kavar be? Egyébként nem értem, hogy miért ilyen drágák az arany órák! Hány gramm aranyról is beszélünk? Max. 50 gramm lehet? Az arany most 7000 Ft körül van, az 35.000 Ft, meg mondjuk maga a Doxa óra ér max. 15.000 Ft-ot, ha rendben van. Ez még mindig csak 50.000 Ft! Mi adja ki a maradék 30-40 ezret?
-
Misi1979
őstag
válasz
Dr.Zoo #28636 üzenetére
Bármelyik ékszerész, itt Bp-n még nem találkoztam olyannal, aki pénzt kért volna ilyesmiért.
Jó, legtöbbször azt gondolhatták, hogy a vizsgált órát stb ott akarom hagyni náluk törtaranynak
Amúgy 90%-ra mondom, hogy arany, van hasonló Doxám, még a fémjelek pozíciói is stimmelnek.
-
Elvitték a narancs Monstert...
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Dr.Zoo #28622 üzenetére
Természetesen tudom (és köszönöm mindenkinek), hogy hamisítvány és nem létezik ilyen, de mostanság ez vitte a gagyi prímet nálam a vatera kínálatából.
Mivel mint írtam, én is Tissot tulaj vagyok, szeretek csemegézni ezeken a licitálós oldalakon, néha felnyerítek néhány replika/hamisítvány stb láttán, továbbá a hozzájuk tartozó hozzászólások fenomenálisak. Ezért sem értem, hogy mi ösztönzi a "gyártóját", hogy az említett évszám helyett miért logót/egyebet helyez el. Volt már példa arra is, hogy a hamisítvány mellé eredeti dobozt csomagoltak(nem azt a hamisítvány dobozt, amiben belül a Tissot betűk kályhaezüst színűek és a piros fedlapon is kilógnak a negatív nyomásból. Ha érdekel valakit, feltöltöm ezeket.)
Az előző hozzászólásomban lévő tachyméteres kérdésre tudja valaki a választ?Young78?Külföldi fórumokon már kutakodtam, ott a kamu PCR 50-en tachymeter volt írva.
-
Dr.Zoo
őstag
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Neurotoxin #28616 üzenetére
Ez egy hamisítvány.
Itt meg tudod nézni az eredeti verziókat is. -
seiko
senior tag
válasz
Neurotoxin #28616 üzenetére
Ez szerintem egy kínai gagyi!
Nézd meg a többi termékét is, mind "design". -
csaszi72
senior tag
elvársos=elvtársos
-
csaszi72
senior tag
Irni akartam ide, hogy a Fossil és a három citizen mellé végre leparkolt egy Tí Tács nállam, de látom az elvársos órák és a 1,5 milleres közt csak csumpiskodnék.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Zozzer888 #28566 üzenetére
Nekem most ez és ehhez hasonlók a favoritok. Az egy dolog, hogy az életben nem láttam még ilyet, de hogy az 1853as évszám helyett miért a logót rakták rá, rejtély. Sluszpoén: "-Elem az órában"
Egyébként arra mi a válasz, hogy a Tissot szereti/te felváltva alkalmazni a tachyméter 2 féle "tachymetre" és "tachymeter" írását? Azt tudom, hogy a kamu órákon rendre elrontották az írását, de nekem eredeti órám van (V8 T36.1.316.72, közvetlenül a forgalmazótól vettem) és emlékeim szerint más típuson is helyesen szerepel így: "tachymetre".
-
NoOne1976
őstag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy az alábbi Certinába milyen széles szíj való gyárilag? [link]
-
seiko
senior tag
válasz
occsebogyo #28602 üzenetére
Még a vadiúj orosz búvárórák is beázhatnak, nem hogy egy régi vacak! :-)
-
Dzsana
senior tag
válasz
occsebogyo #28600 üzenetére
Á, vintage órák között ne nagyon keressél vízálló órát!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest