Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
válasz dilajoska1 #258698 üzenetére
Tudom kérdeztem már és válaszoltál is, de mindig meglep a látvány.
Mi is az a plusz segedszámlap?
-
dzsi23
addikt
válasz Lev Abalkin #258686 üzenetére
Hát itt valami csúnyán el lett b@sz@rintva, de több ilyet is látok az ashfordnál, pedig elvileg ilyen nem létezik a Glycine-nél.
Van 4-mutatós 12 órás számlappal és 24 órás lünettával, van a 3-mutatós 12 órás számlappal és 12 órás lünettával (ezt a kettőt raktad be a #258692-es hozzászólásodba), illetve létezik 3-mutatós 24 órás számlappal és 24 órás lünettával, ahol 24 óra alatt meg körbe az óramutató.
Ezek mind értelmesen működnek, nem tudom, mit legózott az ashford...Szerk.: A képen a GL1038 van, aminek 12 órás lünettája van elvileg. [link]
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz Lev Abalkin #258689 üzenetére
Igaz mert ez 24 órás beosztású 😁😁😁. Valamiért 12 órás volt a fejemben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Lev Abalkin
tag
válasz fagyalllo #258690 üzenetére
Van GMT-s változata is, ahol okés lehet a 24 órás lünetta:
Meg ami nekem kellene, 12 órás lünettával:
Persze, írhatok a kiszemelt forgalmazónak, hogy melyik lünettával szállítják, de ha a simára ráteszik a 24 órásat, jóvanazúgy alapon, az nagy puruttyaság...Mondjuk, még várok, hátha kijön ez a szín natur tokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
A honlapjuk szerint ez egy legendás dizájn és szerintem egyszerűbb szerkezettel is ki akarták adni, mert talán valakinek tetszik az óra, de feleslegesnek/zavarónak találja a 24 órás mutatót. Kb. annyi haszna lehet, mint a fix tachymeter skálának egy nem stopperes órán.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Lev Abalkin
tag
válasz dilajoska1 #258688 üzenetére
És akkor a (külföldön töltött) édes órák dupla gyorsan telnek? Csiszolj még az elméleteden.
-
dilajoska1
őstag
Annyi hogy itt nem a külön mutatót állítód hanem a lunettát forgatód az óramutatóhoz. Gondolom én.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
zolikaDB
veterán
válasz Szirtimorc #258674 üzenetére
Passzolna a számlaphoz, de ja... Max valami nyári sörözős délutánon 1x
Nekem is van 4-5 szíjam a Citizenhez, úgy, hogy jópárat eladtam már.
Fémre sajnálom a pénzt (meg félek, hogy állandóra rajta maradna - 58$ USA-ból + posta + móka), és emiatt igyekszek keveset vásárolni CNS-ről, és néha ámítnai magam alis NATO-kkal. Ahonnan egyszer (kétszer) jót is vettem.
Casio 5610-et akarnám mókolni, de nem tudom hogy... NATO azon lehet béna, de a puding próbája... -
arn
félisten
válasz fagyalllo #258679 üzenetére
Csak arra celoztam, nem kell a solaros orakat napoztatni, eleg neha feltolteni. Mukodes szempontjabol egyikkel sem csinal rosszat.
A muanyag lebomlasat lassitani tudjak, meggatolni nem. Hogy ez az ora elettartalmat tekintve jelent e problemat, az sok dologtol fugg. Ha vki hosszu tavra tervez vele, ott mar lehet gond az elszinezodesbol vagy hogy elvesziti a rugalmassaganak egy reszet (konnyebben reped, torik).
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fagyalllo
őstag
-
nagyúr
válasz Szirtimorc #258674 üzenetére
Mi az isten???? 42 milliméteres A-ra-gon?
Ez valami mini széria??Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
dzsi23
addikt
válasz zolikaDB #258657 üzenetére
Premiumból nekem petrol van, nagyon tetszik a színe, de ahogy nézem a paratrooper petrolt, annak teljesen más árnyalata van, az annyira nem jön be. A teal elég merész, nyárra tudom elképzelni póló-rövidnadrág kombóhoz.
#258658 zsizsef:
Vettél hozzá nagyítót?#258665 attilagabor:
Ez már nagyon a másik topikba való, de ott sem ajánlanám. Miyota, Seiko, esetleg (ha mindenáron kínait szeretnél) Seagull szerkezet alá nem mennék... akkor inkább legyen kvarc, de abból is japán. -
norbi93
senior tag
Sziasztok,
Seiko King Samurai ár/érték arányáról mit gondoltok? Most ilyen 260k körül mozog. -
arn
félisten
válasz féldekás #258662 üzenetére
En sotet dobozban tarolom, nyaranta szoktam hordani oket. Ha a toltesjelzo mediumon van, akkor kirakom az ablakba picit egy idore. Ez evente talan egy alkalmat jelent, de ha felevente hordod legalabb egyszer, akkor valszeg erre sincs szukseg, a sotetben elalszanak.
A muanyagnak nem jo az uvsugarzas.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
Nem tudom ez még belefér-e itt. A mechanikájáról érdeklődnék, hogy két irányban húz-e és irodai munka mellett lesz-e még éjszakai járástartaléka?
-
féldekás
senior tag
válasz fagyalllo #258663 üzenetére
Rendben, valószínűleg az ablaknál fogom én is, eddig a fiókban tároltam, de ennek jobb így.
Köszönöm neked is, hogy elbizonytalanítottál a Cadisen és hasonló órákkal szemben.
Ez lehet, hogy nem automata, de hogy jobban jártam vele, az biztos. Miután belegondoltam, nem is igazán kellett nekem automata. -
féldekás
senior tag
Ez 41mm-es, nagyobbat nem akartam.
Kicsit kisebb mint a Casio.
Igen, a dátumablak valóban elég rejtett.
Visszanyomom, a töltődés miatt gondoltam, hogy addig ne menjen az óra, bár lehet semmit sem számít.
Elvileg ilyenkor kéne neki 12 óra töltés napsütésben, de az nem sok lesz az elkövetkezendő pár napban.
Tipikusan az az ember vagyok, aki még egy solar óra töltését is túl tudja gondolni.
A későbbiekben már elég ha viselem, nem kell pluszban tölteni kirakni? -
Jaded
őstag
Megérkezett a pár nappal ezelőtt linkelt Orient: [kép]
Szerettem volna egy fehér számlapos, egyszerűbb órát és az Orientet is ki szerettem volna próbálni. Igazából látszik rajta, hogy olcsó, az óra jó (legalább a számlap nem nyomtatott), a szíj hajtogatott és zörgős de összességében tetszik, örülök neki.
Most már jól kell választanom, mert az óratartóban csak 2 hely van és több van kinézve.Renault Megane IV Limited
-
zolikaDB
veterán
válasz Szirtimorc #258631 üzenetére
Köszi!
No, egy 20mm-es mustár Premium és egy antracit Paratrooper elindult hozzám.
Rég ki akartam próbálni ezeket, ebben az összeállításban. (anyag, kialakítás, szín)
#CNS[ Szerkesztve ]
-
-
dilajoska1
őstag
válasz pulutodurumo #258634 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Miben jobb egy titanium tokos óra, mint egy sima acél?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Veron
addikt
válasz dzsi23 #258628 üzenetére
@dzsi23: én meg pont 18-as kevert szálút vadászok, de egyik sincs raktáron. azt mondták nem tudják mikor érkezik... thanks Obama.
@djeperto: milyen olvasmányt?
@Feherfy: a bal alsó jöhetne, dátum nélkül.
@all: addig-addig keresgéltem valami új darab után, míg végül alig használtan találtam egy Longines Conquest VHP-t meg egy Stowa Marine Peseux 7001-et.
előbbi 210k, utóbbi 330k. teljesen más iskola a kettő, de mindkettő szép és érdekes a maga nemében.
olvastam már negatívumot és sok-sok pozitívumot erről is arról is. van olyan objektív jellemző, ami egyiket a másik fölé helyezi? mindkettő nem fér bele keretbe.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
bigmasterg
addikt
válasz szekra #258636 üzenetére
Mondjuk feltételeket nem adtál meg hogy miben hasonlítson.
De ha ez a doxa tetszik, akkor azt kell venni.Pl
Certina DS Eagle Automatic Chronograph [link] Itthon is kapható, csak jelentősen drágább.
C023.727.27.051.00
Vannak hasonlóságok, de csomó stílusjegyben meg egészen más.
Meg ez nem is kvarc.
-
aktív tag
válasz csatacsita #258591 üzenetére
"there are more jacks then one at the fair..."
-
szekra
addikt
Doxa D sporthoz hasonló órát tudnátok javasolni? [link]
-
zolikaDB
veterán
válasz Szirtimorc #258624 üzenetére
Muta meg, mit!
bigmasterg: köszi! -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Rendelt valaki mostanában CNS-ről?
Promasterre akarok valami kis változatosságot, és kéne némi képes inspiráció (alapból egy szürke paratrooper-t néztem, de tennék mellé még 1-2 dolgot ha már rendelek) -
-
fagyalllo
őstag
válasz Polarstar #258616 üzenetére
Attól, hogy az Ashford kifutott modelleket szokott árulni, illetve a Glycine az Invictáé, ami szeret irreálisan magas árakat megadni és abból sokat "engedni".
#258604dzsi23: Szép ez nagyon, ő aki sántikál? Azt egyszerűen lehet orvosolni, 2 ms már sok.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nagyúr
-
prime77
aktív tag
válasz bigmasterg #258593 üzenetére
Köszönöm szépen a linkeket!
És tényleg létezik, viszont az általad linkelt oldalakon már nem olyan szép, sajnos.
Annak idején ráakadtam egy órára, a neve Edox Grand Ocean volt.
Nem tudom ismered-e?
De ott is, azon a típuson belül is rengeteg óra van.
Most találtam egy állati szépet, de ezt már sajnos sehol sem kapni, ahogyan nézem.
Ő az!
[link]
De, ha te ezt is megtalálod elérhető, megvehető formában, akkor te vagy a google-király, de tényleg.
Amúgy ezek is szépek nagyon!
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz bigmasterg #258610 üzenetére
és igazad van!
nekem le sem esett, hogy az az óramutató vége.
de valóban, konverziót végez. okos húzás, tetszik.
köszi, hogy fény gyújtottál az agyamban.[ Szerkesztve ]
-
"_Maverick_"
kezdő
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék az óráimhoz egy 22mm széles, vastagabb MESH karperecet. Olyat keresek ami H-linkes, tehát harapófogó nélkül is rövidítő, relatíve olcsó, (max 50 dollár) ténylegesen acélból van, jó minőségű, szálcsiszolt felületű, és nem áraszt magából büdös fémszagot, mint az olcsóbb Aliexpress-es karperecek. Honnan tudnék ezekkel a paraméterekkel ilyen szíjt rendelni?
-
bigmasterg
addikt
válasz Veron #258609 üzenetére
Keresnem kellett egy darabig mire megtaláltam, hogy mire gondolsz 5. mutató alatt.
De leesett hogy az óra mutató másik végére gondolsz. Józan paraszti ész alapján 12/24 órás konverziót csinál.
Ha valakinek nehezen megy az átváltás, hogy 20 óra az este 8, akkor ott mutatja.Szerk: Egy ilyen 24 órás órát mondjuk lehet nehéz lenne megszokni. Alapból nem a számokat olvassa az ember hanem a mutatók állását nézi. Főleg ahol nem is számozottak az indexek.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Számomra ez már átlépné azt a határt, amikor már én vagyok az óráért, és nem az óra értem; inkább pontosítom hetente egyszer. Vagyis pontosítanám hetente egyszer, ha csak egy órát hordanék, de mivel váltogatom, minden nap be kell állítanom, amit éppen felveszek, mert megáll, mire újra sorra kerül, így meg lényegtelen, hogy 2 vagy 20 másodpercet tér el egy nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest