Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #257497 üzenetére
Pontosan… atmegy rajtad egy uthenger? Mindegyik gshock, hetkoznapi hasznalatban mit jelent a fem vaz pluszban? En nehezen kepzelek egy szituaciot, amikor a muanyag mar megadta magat, a fem meg nem.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
5-ös kezelő
senior tag
Névtelen fóliát alkalmaztam korábban, átlátszó maradt évekig és hasznosnak tartom. Megóvta a plexit és az üveget is a sérüléstől. Munkahelyemen nagy az esély, h nekikoccan a kezem vmi élesebb, keményebb felületnek. Van aki szerint felesleges óvatosság, szerintem jó dolog, ha nem elegáns drága óráról van szó, ahol a kinézet a fontos - élesebb szeműek kiszúrják.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
A kérdéses óra kívülről full műanyag, semmi csicsa, csak belül acél, + csavaros a hátlap, erősebb, masszívabb a felépítése, talán a szíja is jobbféle műanyagból/gumiból van, szal praktikumban is simán jobb, mint az átlag műanyag kocka G. Csak ugye kicsit nehezebb és drágább.
Én a könnyű órákat szeretem, szal nem érné meg ráfizetnem, de akit nem zavar a nagyobb súly, megértem, hogy a drágábbat választja. -
törölt tag
fagyalllo, Deskdiver
-
Bukk900
őstag
Találtam egy szép, bauhaus stílusú, quartz kronográfot, tetszenek a mutatói. [link]
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #257486 üzenetére
Uncle Seiko GL831 "Irezumi"
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz stellaz #257469 üzenetére
Valamit félreértettél, v szándékosan kötözködsz azzal, aki jóindulatúan segít neked. Nem szégyen bocsánatot kérni, mindenkinek vannak kevésbé sikerült pillanatai.
Veron :
Archimede Pilot 39 no date : Még nem hirdetem (ezt sem), de nem is hordom. Lassan szerviz kellhet neki, a korából kifolyólag, de a pontossága megvan és a járástartaléka is.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-Ben-
veterán
válasz bigmasterg #257479 üzenetére
Esélyes, hogy a D1 Milano lesz az… Köszi
-
-Ben-
veterán
válasz bigmasterg #257479 üzenetére
Ez eléggé közel van hozzá.. Viszont ahogy írtad is, azon nincs dátum és a mutatók is másabbnak tűnnek…
szerk.: jobban megnézve a tok is más, inkább erre emlékeztet:
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Igazából attól volt rohadt menő, hogy tényleg annak tűnt, annyira masszív építés volt a többihez képest, hiába nem tudta rajtam kívül senki sem, hogy mi van rajtam
Sajnos valamiért visszavittük a boltba garanciában és csere helyett egy másik órát kértem, amit nagyon gyorsan megbántam Csak tényleg az van, hogy melegben nagyon zavar az óra, ezt a mostanit kivéve, itt a sulyelosztás és a szíj valahogy jó kombinációt ad. Volt NATO szijjas verzióm is, de az sem volt jó.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kerestem és találtam közép méretű titán kronót. RZE watch Valor. És van hozzá gyári karperec. Igaz, azt külön kell rendelni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Viktor8.
tag
Sziasztok! Adott egy Casio ga 100. Nem túl vészesen de karcos az üveg, mivel tudnám házilag eltüntetni? A polywatch mennyire jó? Illetve a plexihez való polywatch is jó lehet üveghez? Köszönöm!
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
arn
félisten
válasz stellaz #257461 üzenetére
Jah hat en gyerekkoromban meg nem is hallottam a gshockrol, egy napelemes casiom kb 13-20 eves koromig, ami meg is van nekem a muanyag absz nosztalgikus, a femen azert gondolkodom mindig, mert a muanyag casio az irodaban hosszu inghez nem tul meno, ingpoloval kirandulni nyaron szeretem.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fagyalllo
őstag
válasz stellaz #257466 üzenetére
Tényleg azon múlik, hogy valaki más egy ennyire szubjektív dolgot hogy érez? Minden csukló különbözik, a szíjakon fix lyukak vannak, néha 1 mm különbség van a kényelmes és laza/szoros között... Próbáld fel és meglátod.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
stellaz
veterán
válasz fagyalllo #257462 üzenetére
Köszi, akkor nem kell neked szorosabbra húzni a szíjat rajta a resin tokoshoz képest? úgy 30 éve volt már ilyenem, de érthető módon nem emlékszem erre a részére.
Talán nem tűnik nagy dolognak, de eddig ez az egyetlen órám, amit nyári melegben is el tudok viselni magamon.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csabulaxi #257463 üzenetére
Ez a prx vonal jól néz ki! Élőben kíváncsi lennék, a panda fém számlap hogy mutat.
Sajnos a Tissot T Touch Connect Solar óta elment a kedvem a márkától. A Swatch group alsó- közép kategóriába lőtte be, de az 4 hónap után 2 hónapig volt szervíz körön, mert tönkrement benne a nyomás érzékelő szenzor. Ráadásul festés hibás volt a perc szedő (ezt ki sem cserélték) és a bezel super luminova festése többeknél lekopott. A szervíz körről mindennemű dokumentum nélkül jött meg, a kis utazós Tissot tokomat sem kaptam vissza. Úgy kellett megreklamálni a Tempora óránál és végül Chiummo úr maga küldött egy szervíz tokot és intézett új nemzetközi garancia kártyát. Ezek után nem tartottam meg.
Pedig gyönyörű volt.
My name is Bond, James... Dean.
-
stellaz
veterán
áhh.. csak a gyerekkori nosztalgia hajt. Pontosan tudom hogy jobb a resin, csak mindig visszatér ez a gondolat fejembe, hogy de jó lenne egy ilyen. Aztán persze ha megvenném, akkor meg elégedetlen lennék, hogy nem olyan jó hordani.
Faterom régi, resion tokos g-shockját szétszedtem miuátn elromlott és lemálott a tok róla. Bazi masszív az a resin tok, semmivel nem tűnik gyengébbnek egy acél toknál.Ha valaki lebeszél róla, azt megköszönöm
-
arn
félisten
válasz stellaz #257455 üzenetére
Ezt tudja a sima resin is tudom nem vagyunk egyformak, de csicsa gshocknak jo a fem, a tulelosnek meg a muanyag, tradicioiban ertem ezt a felfem konstrukciot, praktikumban nem igazan.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Aki vett műanyag tokos kocka g-shock után GW-5000U-t, attól kérdezném, hogy a nagyobb tömeg miatt feszesebbre kell-e húzni a szijat, hogy ne csússzon el?
Azért fontos, mert a műanyag tokos olyan könnyű, hogy elég lazán hagyni és így nem izzad alá a kezem. Ez fontis szempont nálam. -
5-ös kezelő
senior tag
-
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #257450 üzenetére
valóban, pilóta sok van. de ilyen kidolgozással és történelemmel, kézihúzósban kevés akad.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Húsvéti óranézegetés eredményeként újra felszínre törtek a régi vágyak.
Mindig is szerettem volna egy Stowa duót: pilot & marine classic 36 modelleket kézihúzós werkkel. Nem olcsók (2300 eur együtt) és utóbbira 3 hónapot kell várni.
Kicsit aggaszt a méret, mert bár 36os a tok, a tokfül viszonylag hosszú és nagy a számlap mérete.
Akármennyire is kedvelem a Smith'sem, más kávéház a két márka, így még azt is beáldoznám a németekért.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
törölt tag
válasz dzsi23 #257435 üzenetére
A neve Rios submariner. Kb 10 éve vettem, azóta alkalmanként használom. Már több órámon is megfordult. Gondolom folyamatos használat esetén már megette volna az idő, de így még most is vállalható állapotban van. Elméletileg vízálló, bár ezt sosem teszteltem, esetleg nedves ruhával töröltem át. Emlékeim szerint kellett egy kis idő, amíg a vastagabb résznél is felvette a csuklóm ívét, de utána már nincs vele probléma. Nagyon kényelmesnek tartom, a bőr és a cérnavarrás is jó minőségű. Persze már ennek is szépen felkúszott az ára....
-
nagyúr
válasz fagyalllo #257440 üzenetére
Hát igen. Ezt tudjuk.
Ezért megy olyan kibas..... lassan a mi projektünk is. Mi kategorikusan NEM-et mondtunk a kínai beszerzésre.
Addig is rajzolgatunk... beszélgetünk..... levelezgetünk... és közben k megy fel minden ára. De jól szórakozunk ettől még.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #257438 üzenetére
No igen. Van még máshol is élet. Az egyik első órája a Draken-nek fent volt a Kickstarton. Akkor figyeltem fel rá az érdekes formatervű óratok miatt, amit egy helyi virágról mintáztak. Határozottan ügyes!
Amúgy sok helyen van még szinte észrevétlen gyártó. Izlandon kettő van pl. De van albánoknál és románoknál is. Csak ugye elveszik a nagyok között a sok kicsi. És most nagyon finoman fogalmaztam.
Talán ismertek, de van kedvenc amcsi gyártóm a DuFrane mellett és a J.S Watch Reykjavík nagy kedvencem.[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
-
dzsi23
addikt
válasz #97571072 #257413 üzenetére
Jó ez a színkombó.
Ez melyik Rios szíj, és mi a véleményed róla? A vastagabb részén mennyire hajlékony?5-ös kezelő #257409:
A lünetta cserével én is belerondítottam a tokba, de némelyik marhára nehezen jött le. Nagyon gyengusz a Vostok-minőség, ezért sem sajnálok legózni velük, és nem nagyon hat meg, ha megkarcolom a tokot. Van olcsóbb (kínai) órám, azt jobban sajnálnám.@mriya@ #257405:
"50 ezerig még elviselem az integráltat, fölötte már nem"Ez így kicsit úgy hangzik, mintha az "integrált" csatlakozás egy minőségi probléma lenne, vagy spórolásból alkalmaznák a gyártók. Persze, értem én, hogy neked nem tetszik, és nem adnál érte sok pénzt, de akkor keveset miért adnál?
A PRX-nek nagyon jó a szíja, az SNK-é is meglepően kényelmes számomra, és a jó fémszíjakat nem cserélem le. De más órákat is hordok, azokon kiélhetem az egyéb szíjak iránti vágyaimat/kíváncsiságom. Esetleg annak lehet szívás az integrált szíj, akinek csak egy órája van, és más szíjat is hordana.
Amúgy a PRX-re van gyári gumi/bőr is, + más forrásból is beszerezhetők, csak hát nem olcsók (az alis kínai megoldások elég gagyik). Nato is rakható rá, de eléggé zsebbenyúlós a két kis fém biszbasz, szal kihagyom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigmasterg #257433 üzenetére
Aha, nekem is feltűnt a feketén a piros. Nem fogom használni szerintem soha. A NACA logónak saját színei vannak. Az nem zavar.
A piros nyomtatást elkapkodták. Kifejezetten hülyén jött ki 24 órára tolt 20 decimal skála jelzés.
Amúgy továbbra is piszok jól néz ki az óra.
Ez is bejön nekem, de kerek-perec NEM-et mondtam az árra. 800 ejró. Neeeemááááááár!!! Ugyan az a Seiko mecha-kvarc van benne.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz minas #257431 üzenetére
40 mm...
De mutatok valami érdekeset. Draken, Kruger titan chrono VK63 450 dolcsi, keményített titánnal egyenesen Dél-Afrikából! Frankó!
Igencsak jó vételnek látom, annak figyelembevételével, hogy ezzel a szerkezettel van nejlonos acél óra 900 dollárért is mástól. És ez könnyű!
-
nagyúr
-
@mriya@
őstag
válasz bigmasterg #257418 üzenetére
Az az árszint engem màr nem érint.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
nagyúr
Nincs azzal semmi gond. De nem forint hanem ejró.
-
pulutodurumo
addikt
Mondták neki, de úgy volt vele, hogy csak befér 50000 CHF alá.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #257414 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
Milyen órát viseltek a szamurájok? Mintha időmérő lenne a kezén, nem vagyok biztos benne. Ha igen, ez megint a japán órák fölényét bizonyítja a svájciak felett.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #257399 üzenetére
Ezt azért meg tudom emészteni a PRX-nél is. Az SNK-m is csak a gyári fémmel volt rajtam, pedig annak minden jól áll. A Fortisszal sem az a bajom, hogy más szíj nem lenne jó neki (bőrrel biztos jól nézne ki, gumival is, talán-talán natoval is), hanem az, hogy a gyári fém pont nem jó. Egy milliós órán ne legyen "instant cserés" a fémszíj, mint egy 20 ezres Vostokon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok