Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bigmasterg #275219 üzenetére
Nekem egyből beugrott az eset. Rendesen beégett a memóriámba a Nomos munkásóra...
Fagyalllo #275207 : Az általam ismert legjobban leolvasható kis- és nagymutatója a Seiko-nak, sztem az én snzg71-emen is ez van.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #275214 üzenetére
testvéééérem
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
tboldi
nagyúr
válasz bigmasterg #275214 üzenetére
Én meg nem is veszek fel órát, amikor olyasmit dolgozok.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz bigmasterg #275185 üzenetére
Persze, csak azért kérdeztem, mert elég olcsón találtam, egy nem (csak) óra boltban. Van minden féle divat cucc, többek közt óra is, aztán pár hsz-szel korábban pont a hamisítványokról volt szó, megfordult a fejemben, mi van ha...?
Átnézem az órát mindenképp, de nem hinném hogy gond lesz.Amúgy a 3. emeleten szerintem könnyebben veszi a jelet.
-
Héraklész
tag
válasz bigmasterg #275136 üzenetére
A #275126-ban nem arról volt szó.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz bigmasterg #275183 üzenetére
Mind1 is, megrendeltem.
-
Gergőke88
addikt
válasz bigmasterg #275151 üzenetére
-
nagyúr
válasz bigmasterg #275099 üzenetére
Még egyszer: nem műanyag, vagyis polimer. Hanem festékkel színezett kőzet. Tök jól néz ki, de nem türkiz.
Mondjuk geológus ismerős arról is tud, hogy nem szép valódi türkizt porítanak, keverik már ásványokkal és akril vagy valami más anyaggal tömbosítik.
A labor kövek mesterséges anyagok inkább mint műanyagok. A Moissanite elképesztő fénytörése varázslatos szikrázást eredményez. Bitang jól néz ki.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csatacsita
tag
válasz bigmasterg #275021 üzenetére
Nekem van tőle 3 éves szíjam, teljesen okés a minőség, precíz, elkéri a csuklóméreted.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bigmasterg #275015 üzenetére
Ravasz ez a méret dolog, sok mindentől függ, h jól áll-e v kevésbé egy óra.
Oris még a függőségem előtti időkben tetszett, a lengő fülek miatt is. Talán a Poen üzletében láttam a kirakatban egy F1 Wiiliams day-date-et, amikor Nomos nézőbe mentem.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #275015 üzenetére
Nagyon szép ez az Aquis. Szerintem nem tűnik bántóan kicsinek rajtad, de inkább ne nyúld le a feleségedtől. Érdekes, hogy a távolabbi képen nagyobbnak tűnik a csuklódhoz képest, mint a közelin, ez általában fordítva szokott lenni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bigmasterg #275004 üzenetére
Akkor az én csuklóm picit hengeresebb talán. Viszont nem csúszik le, igaz, szorosan hordom. Vastag bőrszíjjal tudok csalni, de abból csak egy van, még M1ó csinálta anno.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz bigmasterg #274988 üzenetére
Gratulálok teljesen jó és egyál talán nem zavaró vagy nincsen túlsúly jobban az arany benne.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
aktív tag
válasz bigmasterg #274976 üzenetére
Szép, nagyon szép, gratula
Mai kék, kék, kék
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
SOAD19
addikt
Gratula hozzá, de főleg a lurkóhoz!
-
addikt
Gratulálok! Nekem az Omega speedmaster sem volt nehéz, jó méretű csavarhúzó kérdése. De a pelagos még annál is könnyebb volt. Loctite -tal berogzitettem és csókolom.
My name is Bond, James... Dean.
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #274953 üzenetére
Na csuklóra állítva a legújabb szerzemény.
Nagyon simán ment, nem volt szenvedős, mint az Omega a menetrögzítővel. (Meg volt már olyan órával dolgom, ahol voltak szoruló csavarok, itt nagyon szépen siklottak.)Volt aki a félszem hiányára panaszkodott, de szerintem a csatban lévő 3 lyukkal be lehet jól állítani. Persze bb54 féle Quick micro adjust jó lenne bele.
Csináltam egy járástartalék tesztet, 68 óránál hagytam abba (még járt) és kezdtem el beállítani. Megadom neki hogy tudja a gyári 70-et.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #274953 üzenetére
Klassz!
Ha esetleg a svájciak kinéznék maguk közül a szerkezete miatt azt a kis piros fidget spinner órát a bal alsóban, tudod, hogy hol keress...:)
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz bigmasterg #274885 üzenetére
Nekem ez volt az első temus rendelésem, Aliról, egyéb kínairól sem rendeltem még soha.
De ezzel a szíjjal tényleg kellemesen csalódtam.Befejeztem az offot.
-
eldoble
aktív tag
válasz bigmasterg #274767 üzenetére
Pedig nagyon szép a tokfül csatlakozása a szíjhoz, és egy 42mm-es órának pont szép a 20mm széles körbefutó szíj, ez egy 18mm széles körbefutóval hülyén is nézni ki férfi kézen.
-
lenox
veterán
válasz bigmasterg #274741 üzenetére
Nem tudom mit akarsz ezzel, termeszetesen van ara a motornak, az enyembe 2 eve 9.5 misi volt, 911 pont nem erdekel, nezzen utana akinek az van.
-
Schafranek
tag
De én tudom, hogy miért kérdeztem...
Ha nem szeretnék szerkezetet venni, attól még nekem fontos.Ha nem kérdezed meg, minek a savazás? Jobban alszol tőle? Erre áll fel?
Na ilyen a cinikus válaszod.
Otium est pulvinar diaboli.
-
rbalint88
addikt
Amcsiknak van erre valasza a crate engine V8-akkal, ott letezik is 6.2-es Mazda MX-5
-
Dapro
senior tag
válasz bigmasterg #274708 üzenetére
-
pulutodurumo
addikt
válasz bigmasterg #274708 üzenetére
Érdekes, látni kéne élőben. Így képen túl lágyak az élek.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #274687 üzenetére
Dettó 36mm, viszont 20mm lug width, erről a diszkrepanciáról korábban már volt szó Lorier / Polerouter / Unimatic példák kapcsán.
De fakó minden teória, s a lét aranyló fája zöld, indulhat végre a kedvenc szórakozásom, az öltöztetés, babázás. A zöld farmerre a jobb szélén különösen kíváncsi vagyok, ha a Patek próbálkozhatott ilyennel, akkor másnak is szabad, a Cubitus után már pláne nem lehetnek gátlásaink.
-
eldoble
aktív tag
válasz bigmasterg #274687 üzenetére
Az a fontos mi tetszik nekünk, de a divat mindenki ízlését befolyásolja, és most egy 38-as nagyon kicsi ..., persze azért a csuklóméret fontos, mert az dönti el, mennyire nagynak/kicsinek mutat.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz bigmasterg #274560 üzenetére
Ugy mondanam inkabb, h lenyegesen tobb a nem zafir, mint az amit azzal szereltek
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #274499 üzenetére
Már sokszor leírtam, hogy az órák ma már inkább csak ékszer funciót töltenek be, de valaki mindig lehurrog, hogy "hát nekem bizony nem ékszer"... francokat nem.
Viszont, ha már van egy funkciója, akkor az működjön rendesen, akkor is, ha senki sem használja. Ezért nem veszek búvár stílusú órát, amin nem forog a lünetta, tahiméterest, amin nincs központi stoppermutató, holdfázisost, amin a hold nem 29.5 nap alatt megy körbe (azaz tesz meg egy félkört általában), stb-stb., és rádiószinkronost sem, ami nálam nem szinkronizál rendesen, bár ez nem feltétlenül az óra hibája, ezért írom csak offban. És ha búváróraként reklámoznak egy órát, akkor annak ne 50 méteres vízállósága legyen, egy pilótaóra pedig legyen megbízható, ami nagyon nem teljesül, ha nem tudjuk, hogy jár-e. (Utóbbi természetesen búvárórák esetén is igaz, nehéz lenne elképzelni mp-mutató nélkül.)[ Szerkesztve ]
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz bigmasterg #274499 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek.
Nincs most időm esszét írni, de a lényeg hogy "okos" cuccokkal sokkal profibban meg lehet oldani kvázi mindent, de a hagyományos óráknak egyszerűen megvan a varázsa, amiért annyira szeretjük őket.
Elképzelhető hogy előbb utóbb teljesen kimennek a divatból, de nehezen tudom elképzelni.
Ha ez meg is történik egyszer, az jó sokára lesz.. -
margithid
veterán
válasz bigmasterg #274377 üzenetére
Ez nekem is tetszik, csak itt is a tokfülek a problémásak.
Nomos-nál is erre panaszkodnak. 36mm-es oratokhoz 47mm-es tokfülek párosulnak -
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #274377 üzenetére
A Hamiltont én is fölé raknám, csak a Certinát nem. A lényeg, hogy nem Certina mellé tenném a Hamiltont, hanem fölé.
Tissot = Certina < Hamilton = Mido
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigmasterg #274315 üzenetére
Bakker! Meg nem fordult volna a fejemben egy ilyen gánya sz.rt kiadni! Mi vitte rá a tervezőket, hogy ezt a szégyent kiadják??
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
@mriya@
őstag
válasz bigmasterg #274315 üzenetére
legalább pontos 😈
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Reaktor71
csendes tag
válasz bigmasterg #274278 üzenetére
" Ezeknek többsége nem túl jó óra, de sokan megveszik, mert ott virít rajta az emporio Armani, boss, Hilfiger stb stb logó. "
Ez igaz. De például a Fossil óráknál minőségibb az anyaghasználat, és saját szerkezetet is gyárt/tervez a Fossil Twist Line alatt (persze ettől még nem klasszikus értelembe vett óragyártó, az is kérdés, hogy ezek mennyire jó szerkezetek). Muterom is évek óta nyúz egy Fossil órát és kutya baja sincsen, miközben a Tissot órája rövidebb idő alatt megadta magát. Nem vagyok híve a divatóráknak, de divatóra és divatóra között is vannak különbségek. -
brumi1024
veterán
válasz bigmasterg #274294 üzenetére
Létezik, pl a 9R01, 9R02, 9R32 kézzel húzósok.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #274294 üzenetére
Igen, de helyesebb, ha úgy mondod, hogy létezik belőle mechanikus is és automata is. Lehet, hogy van elemes is belőle, bár még nem hallottam olyanról, de ez semmit se jelent.
-
psg5
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz bigmasterg #274205 üzenetére
Tokióban pl fóliásan lehetett próbálni, csak vételkor vették le a fóliát, de a szomszédos központi Grand Seikoban (Wako) fólia nélkül lehetett próbálni, és nem azt adták vétel esetén.
-
fagyalllo
őstag
válasz bigmasterg #274188 üzenetére
És tényleg, a monokrómosok elírták az adatlapon, a képeket pedig nem néztem meg a hátuljáról.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Icewloxy
junior tag
válasz bigmasterg #274170 üzenetére
2024-ben? nem.
-
Icewloxy
junior tag
válasz bigmasterg #274162 üzenetére
annyi van, hogy tudom a kereskedők nem mennek minuszba, és ha egy órát ilyen 55% kedvezményel is eladnak, az minimum a beszerzési ár, de egyébként még ezen is van nekik 10-20% profit senki se fog magának minuszt csinálni mert "óóóó blekfrájdéjj van"..
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz bigmasterg #274146 üzenetére
A Speedtimerem pin & collar szíjával kicsit megszenvedtem azért itthon, szerencsére kárt nem okoztam látható helyen, csak ott, ahol rátakar a csat.
A legjobban még mindig a G-Shockok rugós stiftes megoldása tetszik. -
nagyúr
válasz bigmasterg #274107 üzenetére
Jézus 71k-ért sikerült behúzni egy automata Mako-t
közel féláron.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ricsik
őstag
RA-AR0003L : 76.409 Ft, nagyjából fél áron van. Ez most best buy, ha valaki ilyet akar.
Kicsit megremegtem, de ellenálltam. Kigyógyultam lehet
-
margithid
veterán
Ez tényleg Best buy!
-
phrenetiX
tag
válasz bigmasterg #274111 üzenetére
De ha utánvétes fizetést választasz, akkor nem fogadja el a kódot.
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
phrenetiX
tag
válasz bigmasterg #274109 üzenetére
Nekem is az emagos van, de sajnos ha utánvéttel akarok fizetni akkor nem engedi beváltani a kedvezményt..
Sőt, igazából akkor sem engedi érvényesíteni a kedvezményt, ha kártyával akarok fizetni, egyik szállítási módnál sem.
[ Szerkesztve ]
-
phrenetiX
tag
Wow, ez tényleg jó, d
e sajnos a kódot nem engedi beváltani: Sajnáljuk, ez az utalvány csak a Genius vásárlók számára elérhető.
Emag accounttal belépve már elfogadja.[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz bigmasterg #274015 üzenetére
Ok, én vagyok csak ilyen maradi, hogy ilyen segédletek nélkül is be kell parkolnom, mert nincs a roncsomon. 😀 Meglepődtem hol tart a teknika.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz bigmasterg #273981 üzenetére
A baroncelli egy minőségi óra. Sok helyen leirják.
Na most ez kerül kb 380-400 dollarba.
"Kicsit" jobb mint az itthoni ára. -
xXxian
senior tag
válasz bigmasterg #273981 üzenetére
Azért ÁFA még jön az órákra, ha jól sejtem.
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz bigmasterg #273964 üzenetére
Egyelőre 100%-osnak látom a kivitelezését, még nem találtam hibát rajta.
Sok "komolyabb" (ismertebb) márka elbújhat mellette!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #273890 üzenetére
Valóban, az úgy korrekt. Csak mellé kell dobni egy másik termélet is, amire vonatkozik ez az akció.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #273774 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz bigmasterg #273774 üzenetére
Ez pedig egy VC homage
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
diegho
nagyúr
válasz bigmasterg #273652 üzenetére
Konkrétan erre gondoltam, ez kicsit más kategória, mint a linkelt. [link]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #273652 üzenetére
A digitális fa óra elég érdekes. [link]
-
stellaz
veterán
válasz bigmasterg #273624 üzenetére
Jogos is lehetne, bár azért elég sok oltást, de még tiltást is kaptam itt én már, mert leírtam , hogy mi teszik vagy mi nem, szóval előbb a gerendát kell észrevenni a saját szemekben...
-
stellaz
veterán
válasz bigmasterg #273619 üzenetére
Legjobb, férfias méret
-
stellaz
veterán
válasz bigmasterg #273617 üzenetére
Te is kezded? De végül is, te vagy a második, aki szerint elég a telefon is.
[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz bigmasterg #273534 üzenetére
Köszi, ezek jót, ilyen lenne az elképzelés, főleg az első linkem lévő (
a harmadik link a szerkezetről nekem most nem jön be, de lehet csak itt a mh. gépenbejött).[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz bigmasterg #273530 üzenetére
Köszi, az első kettő óra is tetszik, de ott a mutatók elvékonyodnak a tengelynél, de a 3. az szép minden tekintetben.
-
sipi83
aktív tag
válasz bigmasterg #273524 üzenetére
Ennyire durvát ugyan nem, de én is találtam egy kis igazítási hibát az FXD-en.
A 12 órát jelző háromszög index alsó sarka nem pont az alatta lévő pajzs logó közepéhez tart.
A felrakott képemen látszik sajnos, most mobilról vagyok nem linkelgetnék.Együtt tudok vele élni, de akkor is na….
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Ezt a felragasztós megoldást elfelejthetnék már, sosem tetszett, hogy kiáll a lünetta síkjából, nem is értem, mit keres még mindig ilyen drága órákon.
Nem mondom, hogy a San Martin pontosabban ragasztaná fel, de nem is próbálkoznak vele, mert ők tudják, hogy "ami nem megy...".[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
Rendelni kell Aliról lünettabetétet, és a gond letudva.
Mondjuk "kissé" bosszús lennék ha ez velem történik meg."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #273507 üzenetére
WDL-ben most meg tudod próbálni, elvileg van készleten ilyen is, meg sima count-up lünettás fekete is.
-
sipi83
aktív tag
válasz bigmasterg #273507 üzenetére
Köszönöm.
Kihagyták belőle a hélium szelepet, gondolom ezért is lehet vékonyabb.
Szerk.: pl. Jól megválasztott szíjjal még ingúj alá is szépen betud majd bújni[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz bigmasterg #273466 üzenetére
Borzasztó rossz, a kínai óragyártás szégyene. 10 USD Alin.
Még ha tetszik is neki: próbáld meg lebeszélni róla. -
Churpik
tag
válasz bigmasterg #273461 üzenetére
Poedagar.
Minden leírás stimmel rá: nagyméretű, kék, dátumos, hosszúnév apró betűkkel, a háromszemes fémszíjon domborodó polír csillagok, lünetta nincs. Kivéve, hogy a márkanév a logo alatt van.Persze valószínűleg valami más lehetett, de ezt így nehéz megtalálni.
-
andrew01
tag
válasz bigmasterg #273431 üzenetére
A klasszik Speedmaster sosem fogott meg, részleteiben vizsgálva pláne, és ez nagyjából a teljes Speedy repertoárra elmondható(1 kivétellel*), de EZ... (megértem a dillemád Memmaao ) ez nagyon el van találva, részleteiben és összességében is. Azért élőben megnézném, ill. majd videókban meg fogom, hogy mennyire fehér az a stopper mutató, egyelőre nem tűnik túl rikítónak(ami jó). Kézi felhúzás is tetszik... ez a fémszíj is felüdülés.
Egy másik* modell pár hónapja bekerült a grail mappámba, még mindig ez a kedvenc, de most meg lett közelítve... (39mm, 3523.30.00 ref. számú):
-
addikt
válasz bigmasterg #273437 üzenetére
Látom, hogy minimálisan nagyobb a ltl és a vastagság. De nekem akkor is!
-
addikt
válasz bigmasterg #273431 üzenetére
Tökéletes 40mm alatti méret! Már azon agyalok, hogy tudnám a 3861 SS-t erre becserélni. Jobb méret lenne nekem, mint a 42mm. 🙈
-
stellaz
veterán
válasz bigmasterg #273413 üzenetére
A leolvashatósága ennek sem lett igazán jó, pedig az alapkövetelmény lenne szerintem.
-
pulutodurumo
addikt
Ez egy jó modul. Apámnak volt egy top Edifice, abban volt ilyen, vagy hasonló. Például lehet igazítani a mp. mutatót, ha mellé üt.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
tboldi
nagyúr
Én még nem döntöttem el, hogy tetszik-e, élőben kellene látnom. Az eddigi Casioakokkal is úgy vagyok, hogy bejön, de nem kelt különösebb birtoklási vágyat, még felpróbálás után sem.
Apropó felpróbálás meg élőben megnézés, a Speedtimerrel úgy voltam, hogy képek alapján jobban tetszik a "Pogue", de személyesen már túl harsánynak találtam a saját ízlésemhez mérten, így inkább maradtam az SSC911-nél.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz bigmasterg #273355 üzenetére
Öltözködés függő szerintem hogy milyen óra a jó választás.
Amúgy ez gyanúsan jó vétel. Zafír, sok év garancia.
Mondjuk a kvarc szerkezet nem tudom milyen. -
margithid
veterán
válasz bigmasterg #273280 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz bigmasterg #273280 üzenetére
De az már annyira se moonwatch, mint a most kapható plexis.
Ha a minőség alatt a műszaki igényességet, tartósságot értjük, nem pedig a felületek tapintását...
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nagyúr
válasz bigmasterg #273255 üzenetére
Rakat gyártó van aki Huangzu turbit rak az órájába. De ez vicc. Én speciel szégyennek tartom, ha valaki ennek az inbecilis pszichopata nevével jelzett akármit magára aggatná.
-
Churpik
tag
válasz bigmasterg #273107 üzenetére
Ez VD53-as?
-
stellaz
veterán
Jah, hajnal volt, direkt itt néztem meg, hogy ne mondjak hülyeséget
https://seikoboutique.hu/ora/SSB425P1 -
dzsi23
addikt
Én is erre próbáltam finoman célozni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz bigmasterg #272998 üzenetére
Köszönöm Neked is!
Megérte benéznem, ezeket figyelembe véve nézelődök.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Ceree
senior tag
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #272887 üzenetére
Nagyon szépek. Megnéztem most, 27 darab öreg, fél-öreg Seiko van jelenleg figyelőben nálam, van köztük hasonló. Van olyan, amelyiknek szimplán csak a logójába estem bele, vagy a feliratozásába. [kép] [kép]
De ezt a veszteséget még mindig nem hevertem ki.
A mai napig verem miatta a fejem a falba, mindent leleveleztünk, korrekt eladó volt, csak éppen eltotojáztam egy-két nappal a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #272879 üzenetére
Én idén pont fordítva terveztem, hogy majd veszek 1 darab drágább újat, a szokásos
itt volt egy számnéhány régi vacak mellé, oszlopkerekes flyback lett volna benne, Sellita / AMT.De elfogyott rá a keret, inkább leaszfaltoztuk helyette az utcát, innen is csókoltatom az önkormányzatot.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #272876 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam elvenni a kedvedet az előzővel, sajnálom.
(A Vulcain is L24 'Landeron' szerkezetes.)
Öreg órát kell venni, akkor talán kevesebb a kamuzás (csak azok a szerviz árak:/
Erről a napokban csúsztam le, túl sokat méláztam azon, adjak-e ki ennyit egy krómozott tokosért, meg amúgy is csak dobozlakó lett volna belőle.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #272870 üzenetére
Off-topic, ezen már túl vagyunk február óta.
Svájci fedőcég, magyar ügyvezető, kínai szerkezetek, brazil életbölcsességek, de francia szellemi hullarabló is volt tokozós vonalon. [link] [link] [link]
Ami újdonság, hogy márciusban De Paolo Krisztike kvázi ügyvédi felszólításban követelte a CaliberCorner szerkesztőitől, tartózkodjanak a továbbiakban a cége 'hírnevének rongálásától'.
A CaliberCorner nagyon helyesen megvédte magát, és ők is ugyanolyan maliciózus örömmel mutattak rá a Coelho-szálra, mint korábban én.
A legszebb az, amikor még egy partnercégük, a BWC is szégyelli magát helyettük.
Szóval nekem is tetszenek az új keletű Nivadák, de azért ne legyenek illúzióink.
(Ma különösen erősen érzem azt, hogy már az órázás 8. fázisában járok.)
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #272869 üzenetére
Mindenesetre nagyon nem szimpatikus a dolog, jó esély van rá hogy átdolgozott seagull(?) és/vagy eta clone. Ennyi pénzért ez kicsit kiábrándító számomra, akkor már lehet jobb deal a chronoking jelentősen olcsóbban.
Vagy tisztázniuk kellene a dolgot, a szerkezet gyártója is elég ködösen kommunikál.
Sima chronomasterkben még selita sw510 volt/van. -
nagyúr
válasz bigmasterg #272863 üzenetére
Landeron 70 szerkezet.... Ez meg mi a bánat? Csak nem egy átdolgozott kínai szerkezet újra?
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #272864 üzenetére
Tetszik elölről is, hátulról is, ugyanolyan integrált szíjas és rakott számjegyes, mint az Hermès Cut, mégse veszi be a gyomrom, mert azt a nevet látom az amúgy csinos számlapon.
Fura, mennyire előítéletes az ember. Cartier, Bulgari legit óramárka nekem, Hermès, Chanel inkább vonzóan különc, de simán belefér, LV viszont hard pass. A Montblanc-nal se tudok mit kezdeni, Minerva kronó ide vagy oda, egyszerűen más dolgok jutnak róla az eszembe.
Ez egy jó cikk volt a témában, lehet-e legitim óramárka egy divatmárka, egy eredetileg teljesen másfajta terméket gyártó cég.
Ebben én személy szerint elég megengedő vagyok, pl. a Casio első nagy sikerterméke ez volt, és egyesek szerint az egész cégkultúrájuk a kishikaisei koncepcióján, a biztos piaci bukás elfogadásán és meghaladásán alapult.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz bigmasterg #272801 üzenetére
Par honapja beszelgettem egy ismerosommel orakrol es meselte, hogy vett a baratnojenek ajandekba egy nem olyan draga orat, csak 1milla volt... Nem irodai dolgozo, nem NER lovag, nem orokolt kastelyt. Siman belefert neki, egy havi fizu.
-
aktív tag
-
addikt
válasz bigmasterg #272769 üzenetére
Valoszinuleg masok is igy vannak vele, ha ott lenne a boltban a polcon a MAD, ott is maradna.
-
andrew01
tag
válasz bigmasterg #272764 üzenetére
Ja hogy holnapig, nem holnaptól, oké.. félrehallottam. Igen azok megvoltak, hogy mik a szigorítások, csodálkozom, hogy eddig nem így volt. Nekem még más dimenziókban is csökkennie kéne, meg legalább hatszámjegyűvé válnia árban : ) Bár nem mondom, hogy nincs korrekt ára, mert szerintem valahol reális. Bár, kezd sokadik bőrlehúzás feelingje lenni, ezáltal pedig esni a nívója. Itt megállhatnának.
-
addikt
BB58? Azert az boven nem elerhetetlen, szokott lenni a WDL-ben eleg gyakran. Par hete is volt bent egy. Az 54 az mar mas teszta, abbol osszesen ketto volt eddig az orszagban 1,5 ev alatt.
-
bigmasterg
addikt
Közben még gondolkoztam rajta.
Ha bolondos órát néznék, akkor lehet egy fekete bel cantot vennék. Két mad1 nem lenne elég diverz, úhgyohgy jó eséllyel kiahagyom most.
Azért meg nem neveznék, hogy megpróbáljam profittal eladni. -
nagyúr
válasz bigmasterg #272760 üzenetére
A képnek pl örülnék. Én nem óhajtok ide regisztrálni. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok