Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Van egy Casio Edifice EF-502D-1A órám, ha jól számolom ebben a hónapban lesz 19éves cseréltettem benne elemet, szépen működik, bár az elmúlt kb 10 évben nem igazán használtam. Ezen felbuzdulva arra jutottam, hogy veszek mellé egy újabbat, az Apple Watch vonatról pedig 5 év után leszállok.
Hirtelen ezeket találtam: [link] [link] [link] [link]
Igazából a ‘solar’ tetszene a legjobban, de ötletem sincs mire számíthatnék tőle. Elég vastag az alkarom, a csuklóm és a kézfejem is nagy, szóval a 43mm-es EF-502 majdnem kicsinek hat. Bőrszíjast szeretnék mindenképp, Casio a régiből kiindulva nem lehet rossz választás. Ti mit ajánlanátok?Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz mrbego #249023 üzenetére
Azt jelenti, hogy az utolsó előtti lyukba tudom bekapcsolni a csatot nem tudom a csuklókörméretet, nem mértem. Kemény a bőrszíj, nem tudom mennyire tartós. Gondolom valamennyire “betörik” majd. Bár a használati is azt írja, hogy az élettartama 6-12 hónap. Nem tudom ezt mennyire gondolták komolyan
Remélem a kép visszaadja a vastagságot:
szerk: ne a szíj miatt ne vedd meg, az végülis cserélhető. Elég könnyű a méretéhez képest egyébként. Mást nem tudok még róla mondani, holnaptól lesz bevetésen.[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz 5-ös kezelő #249026 üzenetére
Igen, nekem is ez a tervem. Szövet (Nato) nem tudom mennyire passzol hozzá, vagy egy másik bőrszíj. Fémet nem akarok, arra ott a Casio
-
-
Jaded
őstag
-
Jaded
őstag
-
Jaded
őstag
-
Jaded
őstag
válasz dzsi23 #254927 üzenetére
Szerintem a Casio “kelet-európai” árazása miatt is népszerű és ugye nekik is van 5 ezertől 500 ezerig választéka. Én is ezt a márkát ismerem a legrégebbről, lehet ők terjedtek el legjobban itthon a rendszerváltás után és ezért a Casio AZ óra.
Én személy szerint nem ismerem a Seikot, biztosan jók (szeretnék is egyet), de rengeteg automata órájuk van, ami sajnos nekem nem pálya, így nekem nehéz választani. Árban is fentebb vannak, mint a Casio és így valószínű kevesebben is veszik (itthon).Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Nem tudom ki használ Instagramot, de itt akad egy csinos Seiko gyűjtemény: [link] Kellemes nézelődést!
-
Jaded
őstag
Megérkezett a pár nappal ezelőtt linkelt Orient: [kép]
Szerettem volna egy fehér számlapos, egyszerűbb órát és az Orientet is ki szerettem volna próbálni. Igazából látszik rajta, hogy olcsó, az óra jó (legalább a számlap nem nyomtatott), a szíj hajtogatott és zörgős de összességében tetszik, örülök neki.
Most már jól kell választanom, mert az óratartóban csak 2 hely van és több van kinézve.Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Ha már szíj a téma, ezek milyen minőséget képviselhetnek (így kép alapján, nem hiszem hogy lenne valakinek): [link]
Gondolkodom hogy be kellene szerezni egy szövetszíjas Casiora a gyári helyett. A Union Jack külön tetszik rajtuk, szeretem azt a zászlót.Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz SH4D0W2011 #260657 üzenetére
Azok a színek nagyon rákaptam mostanában a zöld színre, ez is jöhetne.
-
Jaded
őstag
Új Yema Superman Quartzok: [link]
Kár hogy mind bejönRenault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Apropó, róluk hallott már valaki? [link] Itt is van pár szép darab, szintén franciák. Francia napjaim vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest