- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
válasz
DonThomasino #253313 üzenetére
@ fagyalllo úr : Erre esetleg tudna reflektálni? [link]
köszi -
válasz
Lali-213 #253344 üzenetére
Mert ugyanúgy retro stílusú, itt max a régebbi stílusra hajaznak az órák, nem a másikra, ebben a versenyben most nincs első.
Amúgy a Tissot nekem csalódás volt kézen, a szíj az pedig mehhh... Valahogy nem adta, vékony volt és túl könnyű is. Ez lehet feature, nekem hátrány volt, a Tsuyosa-nál nem érzek ilyet, hacsak a kicsit nehezebb kézi húzás és a másodpercstop hiányát annak lehet venni (szerintem nem). Összeségében a PRX pont annyival drágább mint amennyit nem ér meg, ráadásul az csak kvarc. 300k fölött meg már vannak jobb ajánlatok is. Oké nem feltétlen ilyen retro stílusban. -
-
bigmasterg
addikt
Tsuyosa-t nézegettem a kommentek után.
Most látom hogy létezik belőle ilyen szín is:
NJ0154-80H
Sőt egy fekete is -
válasz
fagyalllo #253312 üzenetére
Igen, végigsasoltam én is őket, volt, van és lesz is még Seiko órám
Pl. a GMT Spring Driveba, tutti nem az van, meg a GS-ben sem.Tunám van, egyszerű, az erősebb. De, hogy abba az 199x-es Saturationba mit kentek, az örök titok marad számomrakisüti a retinámat
Igaz, nem mértem még le Geiger-Müller mérővel
-
Subby8
csendes tag
válasz
Richee11 #253336 üzenetére
Szia!
Én a sárga számlaposat vettem, és annyira bejön, hogy gondolkodok a zöldben is...
TimeCentertől vásároltam, amíg elérhető volt ez a szín, ajánlom őt is, de az Óra Győrrel is csak jó tapasztalataim vannak.
A szíj szerintem nagyon jó, a csatról pedig meggyőztek a többiek, hogy az is tökéletesEgyébként összességében és komolyan: ilyen áron a Tsuyosa bestbuy!
-
Richee11
senior tag
Több fórumozó társnál láttam már a Citizen Tsuyosa óráját.
Van egy Eco Driveos Citizen búvár órám, imádom is, és szemezgetek a márka ezen darabjával.
Akinek van ilyen órája, esetleg tudna mondani róla pár szót? Hol rendelte, milyen a szíj minősége, illetve végső soron elégedettek e vele.
-
feddel
senior tag
Nagyon efelé a Seiko felé hajlok, jól világít, és hazudnék ha letagadnám hogy a hatalmas engedmény ne játszana szerepet...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
DonThomasino #253313 üzenetére
A szerkezet megadta magát, az asszony Citizenje is így járt.
-
JoinR
őstag
Nagyon szeretem a GW-B5600-as órámat, de alig lehet találni pozitív kijelzős verziót belőle, és az olvashatóság nem a legjobb. Jófogáson egy viszont pont szembejött, úgyhogy le is csaptam rá, gyűjteményből jött, teljesen hordatlan (a Gorillazt is szeretem
):
-
Van nekem egy Fossil Deckerem, ami 1-2 hét alatt összeszed a többi kvarchoz képest 1 óra késést. Ez szerkezethiba vagy az elem merülésének a jele? Fene se emlékszik mikor cseréltem utoljára benne...
-
DonThomasino
veterán
Van egy ősrégi casio illuminátoros órám.w-727h
Létezik, hogy úgy romlott el hogy zabálja az elemet?
1év alatt lemerül kb.
Már többször cseréltem minőségi elemet, de hamar lemerül
világításnál meg nem látszik semmi ha megnyomom
utána visszajön minden érték.
Van ajánlott elem márka? -
fagyalllo
őstag
válasz
djeperto #253309 üzenetére
Próbálj ki egyszer egy 2015 utáni bármilyen Marinemastert (MM300, kvarc és 8L Tuna). Akkor jelent meg az új generációs Seiko LumiBrite, amit először a felsőbb kategóriás órák kaptak meg, a búvárok mellett pl. a Spring Drive Landmaster is, aminél nem is változtattak mást, SBDB005-ről SBDB015 lett a neve. Aztán pár év múlva a Tritec is gyárthatta és eljutott sok más órába, az Omega is ezt használja a búvároknál.
#253311feddel: Seikónál maradva fényevő zafíros búvárok: [link]
-
feddel
senior tag
Valójában lehet hogy annyira nem is fontos nekem a meghajtás, bár vonzóbbnak tűnik egy automata. A legfontosabb dolog a jól leolvashatóság éjjel-nappal (öregedő szemmel),és a forgatható lünetta.
(A linkelt Seiko Prospexek bejönnek)
A Luminox az gáz? -
i400
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #253279 üzenetére
Ez szép sor, a jobb szélsőre rámennék minden gond nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest