Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz LimaBravo69 #247199 üzenetére
Szerintem megkaptad a választ a keresésből. Valami noname kínai.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
LimaBravo69
tag
Ránézésre meg tudja valaki mondani, hogy ez milyen szerkezet lehet?
A "BJ3383A" részletre keresve csak egyetlen találat van, egy ázsiai hieroglifákkal írt pdf.[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
fagyalllo
őstag
Hát persze hogy nagyon szűk réteget érdekel, még a drága mechanikusokhoz képest is elhanyagolható töredék, aki ilyen órát vesz.
Az átlagember örül az okosórának, meg a karkötőknek, több olyat látni a csuklókon, mint ebbe a topikba illőket.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
hallador
addikt
Nekem ebből csak egy olyan van, aminek látom az értelmét, de azt Magyarországon pl nem árulják, hivatalosan:
Nekik elhiszem, hogy esetleg a valósághoz megközelítő adatokat képesek produkálni nyilván egy ekkora szenzor soha nem fog olyan pontos értéked adni, mint egy klinikailag validálr félkaros félautomata vérnyomásmérő, de ha már, akkor talán ez.
Valamint mint az összes ilyen eszköznél nagyon úgy kell állni a csuklón, hogy az pontosabb értéket is mutasson, ami ha nem az én esetem, akkor cseszhetem ezeket a méréseket. Mert soha nem lesz pontos, mellkas öv nélkül, amit meg nem lehet egész nap hordani, mert akkor meg annak is komoly hatása lesz az életminőségre.
Szóval nekem meg az a problémám ezekkel, hogy ezek az okos eszközök olyanok, mint a Multiszerszámok (nekem is van egy Leatherman Wave-n), néha nagyon jól jön, mert tényleg random dolgokat nagyon jól meg lehet vele oldani, de amúgy másra igazán nem jó, mert tényleg, csak akkor használható, ha nagyon nincs semmi más nálad, az az nem fogsz magaddal hordani egy szerszámosládát, de amúgy azzal sokkal jobban meg tudod oldani a problémát.
Nálam ilyenek ezek az okos eszközök, még kell egy pár év, hogy pontosak legyenek, képesek legyen valódi élettani tulajdonságokat is mérni, mint vérnyomás, valódi szívritmus, mert én nagyon kétlem, hogy ezek a kis szenzorok képesen valódi EKG, szintű szívritmus zavart detektálni, vagy vérnyomást mérni, aminek viszont valóban lenne értelme a mindennapi városi ember számára is.
A többire, meg nem kell több 100 ezer Ft-os Garmin, mert ezt a funkcionalitást telefonnak kiegészítve tudja egy okos karkötő is.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
arn
félisten
válasz stellaz #247192 üzenetére
Mutatja az idot Ha a garmint annak tekintjuk (inkabb egy featureora sporthoz), a szervezet monitorozasara hasznalom, segit a regenralodasban sportnal, mikor mennyit hogyan sportolhatok. Az okosoras ertesitesekre ott a telo, azt mindig kikapcsolom.
A testfunkciok egyre kiterjedtebb figyelese lesz szvsz a leghasznosabb resze, foleg ha vkinek vmilyen problemaja van, ott nagy segitseg.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #247188 üzenetére
Epp ilyenre van szuksege a mai atlagos varosban elo embereknek, nem gond se a toltes se a szinkronizalas a vilag vegen, sziberiaban biztos jobb lenne a szuperpontos quartz. De elemet oda is kell magaddal vinni.
Hulyesegrol vitazunk… nyilvanvalo, hogy ez a maga kategoriajaban remek, csak annyit irok, hogy ez nagyon retegigeny, se az atlagos orat viseloket (akik jo esellyel vmi okosorat hasznalnak olcsobban), se az orakkal kutyuznivagyokat nem nagyon erinti (ok nem olyan orat akarnak, ami csak megy).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Ez volt az eredeti maxbill design, nem pont olyan, mint a mostani nepszeru dbok. datum nuku, es csak 34.5mm, a szele hatarozottabbnak tunik, a szamlaposhoz vilagos szij van.
Ez alapjan ez a legkozelebbi:
-
stellaz
veterán
Igen, de ott valójában a referencia atomóra pontossága a meghatározó (mondjuk az sem 100%,, kíváncsi vagyok mennyi időnként pontosítják és az hogy zajlik. Mármint tudom, hogy szextansokkal a csillagok alapján, de hogy a jelátvitelt, az elektronika kiesését, stb hogy oldják meg?).
Így inkább én azt egy rendszernek tekintem, ami amúgy szintén elképesztő, hogy bárki kezén ott lehet egy atomora pontossága.Okosóra szerintem az nem óra, csak éppen van óra funkciója is, ahogy az okostelefonnak is, mégsem hívjuk órának.
Megjegyzem, tegnap utaztam vonattal, ami 10 másodperces pontossággal indult el a pályaudvarról.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Az évi 5 sec eltérésű óra pontossága
99.99998%A napi 5 sec azaz évi 29 perc eltérésű mechanikus órappontossága
99.99421%Azt is mondhatnánk, hogy egyik lenyűgözőbb, mint a másik.
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #247180 üzenetére
Ez igaz az okosorakra is. Akkor irom ugy, hogy az egyik analog, a masik meg elektromos/digitalis. Az ember nosztalgiat erez es vonzodik az analog dolgokhoz, nem csak itt, barmilyen gepnel (mozdonyok, lemezjatszok, autok, stb).
-
hallador
addikt
Na azért ez nagyon kemény, hogy mennyi alkatrészből áll egy Gulfmaster:
Video1
Video2Nagyon komoly, ez a quartz igen csak nagy bonyolultságú.
Aztán itt ki is derül, mikor egy ilyen órát elvisznek kondenzátor cserére, akkor mennyi, meg milyen tömítést kell benne megnézni.
Meg az a felirat az elemen. Na ezek után rakjon bele bárki is akármilyen elemet, vagy kondenzátort.Van mögötte tudomány az biztos. Ezután nem csodálkozom, hogy 15 - 20 ezer Ft egy szerviz. Ezt látva nagyon kényes és nagy precizitású cucc ez.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
busman
veterán
Bulova Accutron 96B210-et hol tudok újat venni? Csak használtat találtam,kifutott?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
fagyalllo
őstag
Ha egy high-end mechanikus óra műremek, miért nem az egy kvarc? A mechanikusban csak sima fogaskerekek és rugók vannak, a periódusos rendszer maroknyi eleméből össze lehet állítani, ehhez képest egy kvarc szerkezet nagyságrendekkel bonyolultabb, sokkal nagyobb és átfogóbb tudás szükséges az elkészítéséhez, sokkal precízebb gépek a legyártásához...
És azért menő egy minden külső segítség nélkül sok éven át iszonyú pontosan járó óra, amiért menőbb fejből felsorolni mondjuk népesség szerint növekvő sorrendben a (vár)megyéket, mint rákeresni a guglin.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
hallador
addikt
Igen szerintem is lehet piaca, aki akar egy nagyon elegáns, és nagyon nagy presztízs-el rendelkező órát, ami nagyon pontos, és nem kell vele foglalkozni, de azért meg is lehet jelenni vele, szerintem ezek nekik készültek. Én is elfogadnám, akár a 9F-es GS-t, vagy Ezt a Citizent is. Persze 1 milliót nem szánnék rá. Így nekem ilyenem nem lesz.
Pont ennek hatására néztem meg a 1,2 milliónál indul a 9F85-ös GS Quartz. De az is elég pimasz szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz hallador #247175 üzenetére
Barmelyik radios, vagy netre kotott okosora. Itt a kerdes a szinkronizaciok kozotti pontossag, egyszeruen nincs ertelme olyanra aldozni, amit mar egy filleres szerkezet is tud, max mashogy.
Egy mechanikus oranal vhogy megertem, hogy van vmi presztizse, multja, meg igazabol nem is elsodleges a pontossag, hanem akarnak egy feleslegesen tulbonyolitott mechanikus muremeket, ami kepvisel vmit.
Quartznal ez vhogy a ket szek koze eses, persze biztos van piaca, amugy nem csinalnak.
-
hallador
addikt
Szerintem itt inkább az lehetett a cél, hogy ez a quartz megfelelő karbantartással, 50 évig elketyeg, mivel fényevő ezért kondenzátort is csak 8 - 10 évente kell benne cserélni.
(és itt nem arra gondoltam, mint a pr100-as Tissot-nál, hogy 8 - 10 évente kuka az ETA szerkezet, illetve minden 2 elemcserénél újabb szerkezetcsere. Hanem akár egy mechanikus esetén, simán megy évtizedekig.)
Évi 5 sec-es eltérésnél melyik lényegesen pontosabb? Azért 5 másodperc elég pontos szerintem.
A többiek is tudják ezt, de csak 3 év elem élettartammal, pl a Seiko 9F de az 10 másodperc/év, ami szintén nagyon nagyon pontos. Az az 6 év alatt késik, vagy siet 1 percet.5 - 10 másodperc per évnél mi a lényegesen pontosabb?
Szerintem a quartz órák eleve nagyon pontosak, a mai Quartz órák jellemzően nagyon pontosak, a kopások miatt az elemélettartam csökken, de ennek a Citizennek, vagy a Seiko 9F-nek pont az a lényege, hogy igencsak nehezen kopnak, ezek a szerkezetek, még mechanikusnak is dicsőségére válna. Nem hogy egy Quartznak.
Nekem eléggé tetszenek ezek.
[ Szerkesztve ]
-
CrissCH
újonc
Köszi! Nem tépőzár specko bújtatott elasztikus
https://youtu.be/a_pIvTvtz5E[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz dzsi23 #247171 üzenetére
Na igen. De az a 23 kő, egy Quartz szerkezetben, 5 sec/év. Tiszta fém az egész. Nagyon komoly a cucc.
-
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #247160 üzenetére
A Paganiban a zafír tényleg zafír, a lünettabetét tényleg kerámia, a szíj tömör szemes, a végszem is tömör, a csat sem lemezből van hajtogatva, minden igaz, ami a specifikációban szerepel. Baj "csak" azzal van, ami a nem szerepel benne (röviden: a minőség), és emiatt nem tudom azt mondani, hogy jó óra.
-
stellaz
veterán
Még egy kérdés a GW-5000 témában.
Attól, hogy kicsit nehezebb az óra, mint a resin tokosok, nem kell szorosabbra húzni a szijat rajta?
A G-5600u annyira könnyű, laza szíj állásnál sem csúszkál a kezemen, de így nem is izzad annyira alá.Másik: a casioak vékony csuklón hogy áll? Tudom, meg is próbálhatnám, de neten akarom rendelni (már ha egyáltalán), így meg nincs pofám a boltost ugráltatni.
-
@mriya@
őstag
válasz momcrew #247157 üzenetére
Az majd kérdez.
Nekem volt mindkettő, nem egy ligában játszottak.
A Pagani nyomáspróbáját nem tudtam megcsináltatni (két helyről is elhajtottak), a tok élei szinte vágták a kezemet. A lünetta nagyon laza volt (idővel a kosztól biztosan szorosabb lett volna). A pontosságával elégedett voltam, de nem tartottam meg annyi ideig, hogy hosszútávú tapasztalatom lett volna vele.
Az Orientnél egyedül a zafír hiánya zavart, bár azt nem tudom állítani, hogy a Pagani-t azzal szerelték.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
fagyalllo
őstag
válasz LimaBravo69 #247150 üzenetére
Műszakilag ennyi a különbség, az árat csak részben indokolja, a másik felelős az általános drágulás, ugyanis újabb modell.
-
LimaBravo69
tag
válasz fagyalllo #247149 üzenetére
Hát igen.
Amazonról is rendelhető, ott végigolvastam az értékeléseket - főleg az egycsillagosokat.Ott aztán minden van, az első napon leeső mutatóktól kezdve a széteső csatokon át. Szóval végül nem rendeltem.
Nézegetem az Orienteket is, például [ezt] és [ezt].
Feltételezem ezek inkább megbízhatóak.
Amúgy mi indokolja itt a közel 30E Ft-os eltérést? Kizárólag a zafír üveg?
[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
fagyalllo
őstag
válasz LimaBravo69 #247147 üzenetére
Aliról rendelve vásárlásnál kifizeted az áfát.
Keresőbe beírva rengeteg tapasztalatot találsz a Pagani órákról. Használható, de nem véletlenül olcsó.
-
arn
félisten
ez a zold kamasu eszmeletlen hagyomanyos modszerrel merve is - +0,4s elterest mertem ra az elso napra (a pirosra +10.3sot). kivancsi leszek majd hordasnal - meg elotte tesztelem meg.
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok.
Régóta követem a topikot, sok dolgot tanultam
Most mégis bizonytalan vagyok. Láttam itt pár hozzászólással feljebb Pagani óráról képet, baromi jól néz ki.A kérdés: akinek van ilyen, mennyire van megelégedve az órával?
Gondolok itt a pontosságra (tudom hogy automata óráknál nagyobb a tűréshatár, nekem egy Certina DS-1 van, az atomórát nem hozzá igazítják - ennek ellenére nagyon szeretem), illetve a tok és a csat minőségére, kidolgozottságára, illeszkedésére, és az üveg minőségére.
Bónuszkérdés: Aliról rendelve mi a helyzet most ÁFA ügyileg? Két hete rendeltem egy fémcsatot, 12 nap alatt itt volt, és nem kellett semmit sem fizetnem - ez általános mondjuk nagyobb értékű rendelésekre is?
-
Csari93
aktív tag
Tudtok magyar beszer forrást GW-M5610-hez bullbar-hoz? (bumper / protector wire stb)
Vagy esetleg valakinél elfekvőben?www.flickr.com/csari
-
arn
félisten
volt hasonlom solar/radio kivitelben, fekete szamlappal. Nagyon szep ora volt, de nem hozott szerencset.
-
stellaz
veterán
Bennem él egy olyan kép, hogy Breitling és Panerai órákat kigyúrt bunkók vesznek általában.
Most jöttem el egy belvárosi óra butik előtt és benézve egy ember vásárolt éppen, egy kopasz, tetovált, atléta trikós, ránézésre nem fizika professzor fazon :D
Persze bármi lehetséges, egyszer a gyúró terembe járt egy hasonló fazon, aztán kiderült róla, hogy sebész orvos :D[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
válasz dzsi23 #247119 üzenetére
Egész jó kis óra ez. Van benne anyag, nem hajtogatottak a szíj szemei. A mutatók nem indexre ütnek, azért ez egy kvarcál szemet szúr. A lünettát tekergettem, az teljesen normálisan jár, be lehet állítani 12re pontosan, nem mászik egyik irányban sem. Mondjuk én ennyi pénzért nem ezt vettem volna, de amúgy ajándékba kapta.
-
ToBeY
nagyúr
Az Eta-2824-2 nem ismeri a 30 napos hónapot? Most 31-t mutat elsején.
-
5-ös kezelő
senior tag
Valaki keresett nemrég kétszáz alatt Fortis pilótát. FB-n van egy fekete bevonatos, bár nem patika. Üvegen mintha karc lenne /vagy az AR rétegen/, de a mai árak mellett nem vetném el elsőre. Ha eredeti, és van hozzá óccó kínai zafír Ebay-en, akár jó vétel is lehet - ha vki éppen ilyet keres.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #247124 üzenetére
Csak a stilus miatt mongy az amazon ertekelesek alapjan a voros a legnepszerubb. Tuti az ragadja meg eloszor az ember figyelmet, nekem is az tetszett meg elsore, csak azota annyi keket lattam, rakivantam.
-
dzsi23
addikt
Te nem búvárkodsz a búváróráddal? Na de akkor miért ne lehetne vörös? Jól néz ki, ennyi elég, nem? Búvárból van fekete, fehér, citrom, narancs, zöld, hupikék, stb., szerintem mind illik a "diverességhez", és az a vörös is illik a Kamasuhoz. És a fekete-arany is illik hozzá, nekem olyan volt. [link]
Na de meghoztad a kedvem a kék órához, elő is bányásztam most hirtelen az enyémet, egy éve már biztos nem volt rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz simsonguru #247101 üzenetére
Szia! Átfutottam a timestore kínálatát, én az alábbi low budget automatákat javasolnám neked:
Invicta 7288 - 41.000 Ft (ha nem zavar a rajos kamuarany)
Invicta 5053 - 42.990 Ft
Invicta 7041 - 52.295 Ft
Festina 20478/1 - 52.990 Ft
Orient Mako II - 60.945 Ft (legolcsóbb búvár Orient, 10%-os kuponnal megfontolandó lehet)
Illetve ha tetszik ez a minimalista stílus, akkor még szerintem ez az Orient is egész jó árban van.Timestore-on SUMMER10 kuponkóddal 10% lejön az árból.
Az Invictarol fogalmam sincs milyen minőséget képvisel, NH35A szerkezetesek ugyan, de a lünetta nekem nagyon úgy tűnik, hogy ránézek és lepattog a festék. A Festina arany középút lehet, zafír üveggel. Az Orient Makot azért tettem bele, mert a 10%-os kuponnal 55 ezerbe kerül, ami szerintem bőven megér egy kis felárat az összes többivel szemben. -
-
dzsi23
addikt
válasz temes69 #247114 üzenetére
"mindenhol csak annyit írnak, hogy kvarc"
Ennél többet nem nagyon szoktak megosztani ebben a kategóriában, és igazából elég is ennyit tudni. Nagy valószínűséggel egy alap japán (Seiko vagy Miyota) szerkezet van benne. Kisebb eséllyel svájci, de azt biztos írnák valahol, mintha előny lenne, pedig ebben jobbak a japánok. Kínait kizárnám, nem érné meg spórolni, mert a japán sem sokkal drágább.
Teszi a dolgát.
Az óráról pedig inkább te írj majd véleményt, mert te fogod majd a kezedben fogni, ha odaadja a kollégád. -
arn
félisten
Balaton diver szinu
-
arn
félisten
Rendeltem egy keket, kuldtek egy zoldet… ami majdnem fekete, meg kekeszoldes arnyalatu Ez a burgundi voros nagyon kulonleges, de vhogy a diveresseghez nem passzol.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Erdekes skeleton
[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Erről mi a véleményetek:
[link]
Kollégám kapta, holnap hozza be szemet kiszedni, mert nagy rá. Azt próbáltam megkeresni, hogy milyen szerkezet van benne, de mindenhol csak annyit írnak, hogy kvarc. -
NYJ75
csendes tag
válasz vadászcsiga #247112 üzenetére
Az is nagyon jó vétel
-
NYJ75
csendes tag
válasz vadászcsiga #247109 üzenetére
Melyiket az új 600-ast? Mikor vetted? Az újat vetted akkor az nagyon jó vétel volt Még boltokban is a régi 600ast tolják kifele most kezdik árulni az új 600ast.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz vadászcsiga #247109 üzenetére
Ocean Star 200 is 80 órás
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz simsonguru #247101 üzenetére
Írtam neked, h kicsi, elkerülhette a figyelmed.
Ha ennyiből szeretnél használható automatát, külföldi rendelésnél talán még találsz. Esetleg bepróbálhatsz egy Vosztok Amfíbiát, de kezdőnek rizikós lehet /pontatlanság, szerviz újonnan/. Másik megoldás, használtak között nézelődni, megbízható eladótól. Ha tetszenek a Pagani Design kínai órái, a 4r vagy NH szerkezetesek vállalhatóak, szűken beleférnek a keretedbe. Itt nem ajánlhatom az enyémet, de sok fórumtárs aláírásában szerepelnek eladó cuccok, és rákérdezhetsz a többiektől, megbízható eladó-e v sem.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
NYJ75
csendes tag
válasz ricsik #247104 üzenetére
Igen nekem is tetszik ,de viszont a 600 már chronometer minősítésű és Sí hajszálrugós ebben a ETA C07.621 szerkezet van az új 600 ban már a C07.821 Si szerkezet . Asszem a 200- as most 376e Ft a 600-as meg 580e Ft tól 596e Ft ig .
Én februárban 536e Ft ért vettem ,annyiért adják most a régi 600- ast .
Jól felmentek az árak 20%os emelés ,de ez még csak a kezdet. -
NYJ75
csendes tag
válasz rbalint88 #247094 üzenetére
Igazad van ez azért van ,mert ahogy írtam ezt a márkát nem nagyon ismerik itt. 10 emberből 1 ismeri . Ebben az ár kategóriában nem hinném ,hogy jobb lenne a Longines hydroconquest ,ha megnézzel egy órás hirdetést pl facebook órás csoportok itt minden második harmadik eladó óra Longines hydroconquest lesz.Már a csapból is ez folyik,ami viszont megdöbbentő ,hogy hamisítják méghozzá a megszólalásig megdöbbentő módon ,én már láttam ilyet .
Ezért is választottam a Mido-t .[ Szerkesztve ]
-
NYJ75
csendes tag
válasz dzsi23 #247095 üzenetére
Nekem a jobb oldali van és jobban tetszik mint a régebbi kiadás szerintem szebb számlapja is van mindig más arcát mutatja feketétől a gyönyörű szép kékig és kicsit feldobják a középen polírozott szemek ,megmondom őszintén tartottam attól ,hogy a középső szemek majd elkezdenek karcolódni és csúnya lesz .Kitaláltam ,hogy kipróbálom ezt a Nanoshine technológiát rákenik a felületre és nem fog karcolódni .
Megmondom őszintén nem hittem ebben ,de kellemesen csalódtam . Az egész órát bekenettem ezzel a folyadékkal .Ajánlom kipróbálni ,ha jól emlékszem 6e Ft -ot fizettem .Az óra olyan mintha most csomagoltam volna ki ,mondjuk vigyázok is rá. -
simsonguru
friss újonc
Sziasztok újra!
Jártam itt pár napja és a Seiko SNK809K1 óra felől érdeklődtem. Tegnap volt lehetőség egyet élőben is megnéznem és felpróbálni, de sajnos ez a méret már zavaróan kicsi a kezemre, nagyon nem tetszett ahogyan állt a kezemen az óra, így ennek a Seikonak a megvásárlását elvetem. Ebben az árkategóriában maradva milyen automata óra jöhetne még szóba (40-45 ezer Ft)? Stílust tekintve az elegáns, bőrszíjas öltönyórán kívül bármi érdekelne. A márka végül is mindegy, ha megbízható.
Valamilyen 41 mm-es óra lenne az, ami megfelelően állna.
Ha ebben az ársávban nincs ajánlott óra, akkor mennyivel kellene mélyebben zsebbe nyúlni, hogy normális órát kapjak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest