Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz LimaBravo69 #247798 üzenetére
De ez nem off! 😱
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
arn
félisten
Ez az uj certina szin nagyon szep tegnap neztem eloben a tudorokat es a rolexeket, a tudort amennyire korberajongjak, annyira nem jott be, pedig kepeken gyunyoru a pelagos.
A rolexnel a barna pottyos, kisebb db hol van a hivatalos oldalon?
de milyen kommersz ora ez, ot oldalnyi van belole a willhabenen
[link][ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
LimaBravo69
tag
Nem lenne szabad a fórumot olvasgatnom , attól tartok az asszony előbb-utóbb el fog tiltani
Pár napja érdeklődtem itt egy Invicta óráról, aztán olvasgatva a hozzászólásokat (még a sokkal régebbieket is), végül megrendeltem ezt:CERTINA DS ACTION POWERMATIC 80 C032.407.11.041.00
Szerintem gyönyörű darab.
Kb 4-8 hét mire megérkezik, de már nagyon várom
kösz a fórum minden egyes tagjának
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Veron
addikt
A következőt tapasztalom az új Miyota 90xx szerkezetnél: koronáról húzás "darabos" érzetet kelt, kicsit kerregő hangja is van talán és egy ponton minimálisan megakad, mintha azon mindig át kellene ugrani. És valóban egy nagyon halk kattanással tudja, hogy átbillent a pontom.
Olyat már tapasztaltam, hogy nehezen járt az új szerkezet az elején, amíg be nem járódik, de ilyen megakadást nem láttam még.
Mitől lehet ez?[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
arn
félisten
válasz Veron #247788 üzenetére
Meg is van az automata, 38as datumos, meg vettem hozza kulon milanese szijat.
Felprobaltam a 34eset, es vekony csuklom van, de nekem noiesnek tunt. Foleg vilagos borszijjal (a fekete meg oregapas, foleg a szamnelkuli verzio - a titanhoz a szurke nyersbor szebb).
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Veron
addikt
Nekem volt 34-es Max Billem. Nagyon finom darab, ugyan a tok kialakítása miatt nagyobbnak hat, de értelemszerűen egy kis óra. Leginkább elegáns(abb) öltözékhez vettem fel. Egy klasszikus, időtlen darab, valószínűleg sosem megy ki a divatból.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
stellaz
veterán
A híreket nézve lehet, hogy menőbb lesz valami rongyrázós helyen megjelenni egy naponta töltőért kiáltó okosórával a kezeden, mint egy Rolex Submarinerrel.
-
ricsik
őstag
A neten rendelt és nemtetszés miatt visszaküldött, de bontott, megtaperolt stb órákat gond nélkül újra eladják, mint vadi új?
-
hallador
addikt
Hát túl sok műanyag ebben sincs! 9F62 (Video)
Ez de szépen összerakott szerkezet.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #247774 üzenetére
Persze, csak ez a draga radios kvarc szerkezet, ami gyk nem is pontosabb, mint a 30 euros - nehez mar megideologizalni miert is draga. Mechanikusnal legalabb egy szintig mukodik a dolog, itt mar az elejen elbukik, ha rendesen mukodik.
Itt is csak a retro kulso vonzott, funcionalitasra meg ugy minosegre is a citizen is teljesen jo volt. A max billem automata lesz.
-
Csari93
aktív tag
Gyönyörű óra, de engem ami tutira kicsinálna az a súly(talanság)a. Volt nagy méretű könnyű órám, borzasztó volt hogy nem éreztem. Ráadásul bőr szíjas volt, nem tudtam pont jól beállítani, súlytalanul lötyögött rajtam pfejj.
Személy szerint én nem is látom a titán értelmét hacsak valaki nem fémérzékeny, még a külleme is kevésbé tetszik az anyagnak.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
fagyalllo
őstag
-
arn
félisten
válasz andrew01 #247769 üzenetére
Az eredeti merete a 34es, amig nem latom, addig tokeletesnek erzem a 38asat is. Karon mar mas a kerdes, mert tul noiesnek tunt, eloben nagyon torekeny vminek tunik. Az egyszeru oraknal minden az aranyokon mulik, rossz aranyokkal nem mukodik a dolog. A gorbe uveggel, mutatoval jatszanak is kicsit vele - de azert nem veletlenul ma is ez a junghans legnepszerubb modellje (60 eves design).
-
arn
félisten
válasz m3tr0 #247768 üzenetére
Volt radios solar citizenem (linkeltem a kepet), annal nem volt gond. Mechanikust ugy vesz az ember, hogy foglalkozni kell vele, mint a pincsi kutyaval, ez a tortenet resze.
Amiben a kvarcok jobbak (pontossag), azt tudjak az okosorak is tobb szempontbol, igy egy kicsit tudathasadasos allapot is, miert aldoz az ember egy hightech (nem okos) orara sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz andrew01 #247769 üzenetére
" Unalmassága " stílusából fakadhat.
Én szerintem örömmel pillantanék rá, bár messze vagyok pillanatnyilag egy bármilyen Junghans- tól.
Egyedül a vékony mutatókat kellene szoknom, sajnos romlik a szemem.
De azért elhordanám az tuti.Amit a végén írtál, azt nagyon adom.
Ha valami igazán tetszik, simán elnéz ezt- azt az ember... -
andrew01
tag
válasz Empsepo #247765 üzenetére
Számomra egy unalmas és aránytalan óra ez a Junghans. A letisztultsága az egyetlen, ami karaktert ad neki, mondjuk azt jól hozza. Nekem pont ez tűnt fel, kézen még nem is láttuk.
Apró technikai malőröket azért még simán felül írhatná, ha baromira tetszik az óra és jó rápillantani. De valószínű ezzel van a gond.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, ha nekem irtó jól állt az óra, akkor aztán hidegen hagyott a másodperc járása ugyanakkor ha nem, akkor meg hibátlan létére is ment vissza(avagy addig kerestem egy hibát míg belemagyaráztam indoknak)[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
Ha nem alkalmi használatra lesz, jó a dátum.
Valóban kicsit megbontja a számlapot, de összességében ez még mindig egy gyönyörű óra.
Én türelmes lennék a helyedben.
Azok az " apróságok " majd megszokottá válnak.
Amikor felveszed, ránézel csak egy pillanatra, az milyen érzés?
Mert az a lényeg.
-
arn
félisten
válasz djeperto #247762 üzenetére
Allandoan hordanam, automata szvsz igenyli is. Ezzel a minimalis tapasztalattal en ugy latom vhol resze is a az “elo” mechanikusnak, foglalkozni kell vele, amugy nem jar megfeleloen. Felhuzosban csak az eredeti 34es van, ami nekem nagyon feniminnek tunt.
Design szempontjabol jobban bejon a datum nelkuli, a datum bontja a szep szimmetriat, meg nem tudom mennyire zavar hosszabb allitgatas, de igazatok van, hogy neha jol jon.
-
arn
félisten
En asszem ezt visszakuldom, ma reggel raneztem, aztan az volt az elso, hogy hova ut a masodperc mutato, es megint ugy latom, hogy bizonyos helyzetekben felre - egyszeruen zavar. Ennyi penzert egyszeruen nekem ez nem fer bele, egy automatanal nem problema.
Egy otodebe kerulo, legyegeben hasonlo technikai szintu citizennel meg tudtak oldani, itt nem.
Jah igen… itt a szamlapon rajta voltak a veteli statuszok.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ez egy gyönyörű óra 🙏
Az igaz, hogy én (és ez tényleg csak saját érzés, vélemény) egy ennyire alkalmi megjelenésű óránál el sem gondolkodnék a solar meg radio meg kékfog... meg hasonló dolgokon. Egy kézzel húzhatós, dátum nélküli "milf" óra az igazi nekem. Ha kell, felhúzom, beállítom és felpattintom a kezemre.
A dátum nélküli az nagyon ott van!
Pl. a casio MTG n tényleg oda üt a mp mutató ahova kell. Ha a Kronométeres srácok nyelvezetét használnám, akkor, igen... oda rajzolja magát, ahol a helye. Az okés, de a mindennapi használatba ügetelő óráimnál ez nagyon zavarna.
Szerintem neked (is) spring drive kell 😁"there are more jacks then one at the fair..."
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #247760 üzenetére
Ezt a Sinn 556 I B-st is, csak és kizárólag ezért nem veszem meg. Komolyra fordítva, mostanában jobban tetszenek, azok az órák, ahol a 3-6-9-12 órás indexek eltérőek, nagyobbak, vagy más dizájnnal bírnak, ezáltal könnyebb a tájékozódás, leolvashatóság. Jó példa erre, a régi nagy kedvencem:
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz stellaz #247757 üzenetére
Igen, tud. Be lehet állítani mind a menüben történő navigálásra, mind az értesítésekre: [link] (videó) Engem idegesített, hogy állandóan rezgett a kezemen, így ki is kapcsoltam a hanggal együtt. Legalább kevesebbet is fogyaszt. Sőt, még az automatikus világítást is kinyomtam. Nagyon kihasználom a funkcióit...
#247758 arn
Felhasználás függő. Ha tényleg, csak alkalmanként hordanám, akkor dátum nélküli. De, ha minden napi használatra venném, akkor dátumost vennék, sokszor jól jön.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
ez igy se csunya nem is ertem, hogy a szamlapos verziot miert nem aruljak sose milanese szijjal. nektek melyik jon be, a datumos vagy a datum nelkuli automatabol?
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #247748 üzenetére
igy mozog... szvsz szinkronizalja, mert amikor az egyik korben kicsit mellette van, a kovetkezoben ok. hogy ennek igy mi ertelme, azt nem tudom.
The ITC (Intelligent Time Correction) technology synchronises the position of the second hand against the most recently received time information 1,440 times a day. In addition, the position of hour and minute hands gets checked daily and the position of the date once a month. If necessary, e.g. after a shock or interference from a mag- netic field, a correction is made.
ez a gyerek szobajaban levo kvarc, teljesen kussban van.
-
fagyalllo
őstag
Találtam róla youtube videót, három motorja van, az óra és perc együtt mozog. A mutatókat úgy pozícionálja, mint a Casio Tough Movement (ez is youtube), azaz lyukak vannak a kerekeken és ha a manócska zsemblámpával át tud világítani rajtuk, akkor jó helyen vannak, ha nem sikerül, akkor a helyükre tekeri őket.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
@mriya@
őstag
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #247743 üzenetére
Hat passz… mert vmikor egyutt mozognak, de ugy remlik mintha ment volna kulon is - a datumot is kepes az idotol fuggetlenul tekerni. A mutatok poziciojanak szinkronizacioja talan epp arra utal, hogy kepes ra.
A gombbal nincs gondom, adtak hozza egy gombnyomo bigyot de pl a citizennel is ilyen volt. Amugy nagyon szep doboza van, mikroszalas kendovel, stb, majd lefotozom.
-
dzsi23
addikt
A Bulova Moonwatch is 2-t lép másodpercenként, illetve vannak még kvarcok, amik 4-et vagy 5-öt lépnek, de ezeken is simán látszik, ahogy lépkednek, ahogy a 6-8-at lépő mechanikus órákon is, vagyis mind digitális (a te szóhasználatod szerint). Analógnak csak azok a Bulova kvarcok tűnnek, amik 16-ot lépnek másodpercenként, nagyon kell sasolni, hogy azoknál észrevedd az ugrást. Na meg ott van a GS Spring Drive, ami, ha jól tudom, már tényleg analóg.
Amúgy szerintem tök jó, hogy a percmutató csak percenként ugrik, nekem az tetszik. Az kevésbé, hogy amiket én láttam videón, nem indexre mutat. Nem tudom, hogy lehet-e kalibrálni a mutatókat, mint a rádiós Citizeneken, vagy máshogy... nem voltam hajlandó több videót megnézni youtube-on, mert k.rvára frusztráló, amikor a 6. videót nézi az ember, és mindig pont akkor fordítja el az órát a tesztelő (vagy éppen akkor dobja el a fókuszt a kamera), amikor 60-at ütne a másodperc, én meg nem látom, hogyan lép a percmutató. Végül láttam.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz hallador #247742 üzenetére
Tetszeni kulsore tetszik, csak a hibaival kerdes tudok e egyutt elni, ami az elso pillanattol zavar, az valszeg kesobb is zavarna. De alszom ra parat, 30 napig lehet visszakuldeni, majd figyelem a mukodeset.
Ha visszakuldom, lehet pihentetem ezt az oravasarlast, az orienttel ugyis kell meg tapasztalat a mechanikusrol (vhol ez is befolyasolja a junghans sorsat).
-
arn
félisten
válasz @mriya@ #247741 üzenetére
Mint a hasonlo mutatos radiosoknal, ha megnyomod a gombot, a masodpercmutato egy adott allasba ugrik, es abbol latszik, hogy mi a statusz. Asszem a napelem toltottseget is hasonloan mutatja (nem neztem).
Alapvetoen a koronanak van harom allasa + a gombot kell adott ideig nyomni a kulonbozo funkciokhoz. Lehet pl idozonat is beallitani, es akkor annak megfeleloen szinkronizal. Okos szerkezet, de a mutatok mukodesen kicsit agyalhattak volna meg.
-
fagyalllo
őstag
válasz @mriya@ #247741 üzenetére
Nem fog, ez direkt így működik, fél másodpercenként ugrik a mutató, elég fura a videókban.
arn: a percmutató tényleg fura, főleg hogy közös motorja van az óramutatóval, ami ezért szintén percenként ugrik, de folyamatosnak tűnik a kicsi lépések miatt. Energiatakarékossági oka lehet, folyamatos lépkedés helyett pl. az S100 Oceanuson a percmutató 10 másodpercenként lép előre és független az óramutatótól, abban négy motor van (mp, perc, óra, dátum)
És az se tetszik, hogy a szinkronizálás gombot beáldozták az esztétikáért és csak fogpiszkálóval lehet benyomni. Tényleg jobb lenne egy egyszerűbb kvarc, vagy valami mechanikus.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
hallador
addikt
Pedig még a képen is amit beillesztettél igen jól néz ki. Az az tényleg.
De ha nem tetszik, akkor ez nagyon sok pénz. Az is biztos.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
arn
félisten
Megjott (junghans max bill mega solar zafir, titan, bor), nagyon szep, legies ora, passzol a datum betutipusa, bar a datum kicsit bontja a szimmetriat. A casio gshock az 52 grammjaval nehezsulyu (vs 24g) hozza kepest. Viszont a mutatoi kisse identitaszavarosak… mintha nem tudna eldonteni, hogy ez egy analog vagy digitalis ora.Kritika (termeszetemnel fogva elobb veszem eszre a hibakat):
A masodperc ketszer ugrik, nem tudom mi volt a keszitok celja ezzel… egyaltalan nincs analog hatasa, viszont fura, hogy nem egysegenkent megy. Videon majer volt, eloben mintha bugos lenne. Van olyan kvarc, aminel folyamatosan mozog, miert nem az, vagy ha vmi energiatakarekossagi oka van, akkor miert nem analogos frekvenciaval? Ez nekem olyan ket szek koze eses.
Elvileg szinkronizalja az indexekhez, de a csillogas, a gorbe mutato es zafiruveg alatt optikailag mintha neha felreutne. Eloszor az volt a benyomasom, hogy ez szimplan szar, de ahogy bamultam az ablaknal szogben, pontosnak tunik. Ez a hajszalvekony fenyes mutato es a finom vonalak kegyetlenek ilyen szempontbol. Foleg, hogy a citizen otodennyiert is meg tudja oldani, hogy pontosan oda essen, minden szempontbol (casionakmez neha nem megy).
Ami a legfurabb, a percmutato nem folyamatosan megy, hanem ugrik… miert? Amikor tekeri, folyamatosan mozog, egy analog mutatos oran, ahol a masodperc es ora sem egeszet ugrik, miert pont a perc mutato lep nagyot? Gyk van egy felanalog masodpercmutato, egy digitalis perc es egy analog oramutato, ez csak nekem zagyva?
Kirezetessel kezdtem, kiprobaltam a telefonos modszert, azt hittem hamar fogja a jelet, de ugyanugy sokat kellett varni, mint amikor a normal radiojelet fogja.
Elgondolkodom en meg ezen, mert egy 1000+ euros kvarcnak szvsz nagyon uberpopecnek kellene lennie, ilyen aprosagokra odafigyelhettek volna, nem vagyok benne biztos, hogy jo dontes volt az automata helyett.
[ Szerkesztve ]
-
jocoka75
tag
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni ,hogy fehér lum festéket ami kéken világít hol lehet kapni egy órát szeretnék felújítani .
Előre is köszönöm a segítséget
További szép napot mindenkinek !
-
hallador
addikt
válasz Evil Snowman #247730 üzenetére
Ez elég jól néz ki.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Spet
addikt
válasz gipsztigris #247701 üzenetére
Ha megfizethető lenne, akkor inkább venném az eredetit Cal 12. szerkezettel, mint ezt a Miyotá-val.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Kbali
nagyúr
válasz Evil Snowman #247730 üzenetére
Itt látom legközelebb, ebben a lengyel store-ban.
-
válasz Kbali #247724 üzenetére
Valószínűleg, ha majd újra lehet kapni, akkor fogok is egyet venni. Sajna most SOS-ben kellett egy strapabíróbb óra, mert az elkövetkező hetekben nem akarom ezt tönkre vágni:
Még jó, hogy onnan indultam, hogy miután eláztattam az Apple Watch SE-t, akkor használom a fatertól megörökölt Citizen Promaster Wingman Quattro-t, hiszen csak egy elem kell bele és így legalább spórolok. Na azóta már bőven költöttem annyi pénzt klasszikus órákra, hogy simán kijönne belőle egy Watch 6. De hogy őszinte legyek már nem is hiányzik az "okosóra". -
Szulita28
senior tag
válasz rbalint88 #247722 üzenetére
10ora10-nél van pár darab , amit meg lehet nézni. Engem a 104 fogott még meg, az is sokkal utosebb eloben, mint kepeken.
En az Arktis 1et lattam, 1 db forgott egy ideig a piacon. En hülye nem csereltem el erte, amit kertekKis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Kbali
nagyúr
válasz Evil Snowman #247709 üzenetére
Egész jó cucc, de ha lehet majd kapni újra, a GBD-200 egy teljesen másik kategória. Főleg a kijelző tekintetében. Nekem is 5610 van, de én is amióta kijött nézem, hogy mikor tudom elcsípni a 200-asból a kéket.
-
hallador
addikt
válasz rbalint88 #247722 üzenetére
Talán náluk, bár nem tudom mennyire van boltban, mert a weboldal nagyon sok mindent elbír. Abból meg nem lehet kiindulni. Ez a modell amit linkeltek ott sincs.
-
Szulita28
senior tag
válasz joey04 #247695 üzenetére
Nem tudom, a Sinn kepbejott-e egyaltalan, vagy mar elvetesre is kerult, de ha 1 oram lehetne csak (es nem lennék milliárdos..), biztosan őt választanám.
A kép(ek, egyik se, ami fellelhető a neten..) nem adják vissza az elképesztő kékségét, ill. búvár létére elegáns kinézetét.
Furdogatyatol az öltönyig szvsz bármihez felvehető. És az ára sem "annyira" elszállt (még..).
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz gipsztigris #247701 üzenetére
WOW! Ez de k.rva jó
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
@mriya@
őstag
válasz Evil Snowman #247709 üzenetére
Kiváló választás.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
válasz dzsi23 #247689 üzenetére
Tudom, csak kis 6-7 éves tiknó koromban '91, '92 körül nagyapámtól kaptam egy számológépes Casio-t, ő meg vett magának egy a korábban taglalt terrorista Casio-t (F-91W) vagy egy arra nagyon hasonlító modellt (teherhajós volt az öreg, elég sűrűn járt Japánba, azokat is anno onnan hozta). Akkor az agyam összekötötte, hogy ami Casio az szögletes és digitális.
Természetesen az újabb modellekkel sincs semmi bajom, csak az emlékek miatt számomra kicsit "márka idegennek" hatnak. De ez már csak az én hülyeségem. -
Köszönöm még egyszer mindenkinek az infokat, tanácsokat. Sajnos a kiszemelt GBD-200-9ER-ből sehol nincs itthon, valamint több órás üzlettel egyeztetve, még az európai raktárban is hiány van, így megsaccolni sem nagyon tudják, hogy mikor lesz.
Mivel vészesen közeleg a szabim és strapa óra szükséges lesz, ezért végül egy GW-M5610U-1ER-re esett a választásom. Klasszikus kocka, solar és rádió jeles óra beállítás funkcióval.
A színt majd megszokom, vagy vadászok rá különböző színű tokokat és szíjakat. -
arn
félisten
a mechanikus oraknal a jarastartalek es a pontossag hogy fugg ossze? ami alapvetoen siet, a jarastartalek fogyasaval belassul?
egy hetig hordtam az orient kamasut, alapvetoen 2-3 sec pontossagon belul jart minden nap, az atlag -3.8s lett. de volt egy nap, amikor csak kicsit viseltem, ekkor nagyot ugrott a pontatlansag, majd miutan elkezdtem hordani, megint pontos lett. ha ezt kiveszem belole, akkor a pontossag epp -1s lenne naponta.
megsertodott?
-
Macyke82
tag
válasz djeperto #247699 üzenetére
Ez sportóra, ő sem mindenes.
Részemről egy GS Heritage-el és egy Rolex SUB-al vagy Master GMT-vel minden stílust le tudnék fedni. A két stílus közül az egyik már megvan.gipsztigris: az eredeti automata verziója se volt éppen csúnya
A ref szám szerintem el van írva egyébként.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Bulova 98B230 Parking Meter. Egész pofás lett!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest