Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
justgiveup #203598 üzenetére
Ezen betojtam majdnem a röhögéstől!
A svájci Rotary márkát frankón befordította "forgó"nak.
- A forgóórák klasszikus időmérők márkája, amelyek ötvözik a régi és az újakat.Néha nem ártana, ha mondjuk ránézne a kedves tulajdonos, mit ad ki a kezéből. Ez így silányságos.
Mondjuk az oldalra olyan 2 percet fordítottak kb. Valami kinti bolt jáccási magyar verziója. -
justgiveup
tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok/vélemények erről a webshopról? -
Deskdiver
senior tag
Csak én értettem?
A magyar marketingről van szó és nem a minőségről Omega alatt.
"Melyiknek van magyar nyelvű honlapja, dedikált üzlete?" -
-
-
törölt tag
Sziasztok !
Régen jártam már erre és le is maradtam rendesen :/
Véleményetek szerint mennyire van egy szinten a Seiko 4R26 és az Orient F6922 ?
Esetleg pro/contra ?Egy SRP583 -mat gondoltam leváltani egy Mako III -ra . Nem tudom, hogy fogok e észrevenni nagy változást a szerkezetek közt. Igazából “átlagfelhasználóként” nem nagyon hiszem, de ha mégis
Beszerzések a TUTU - ra gondoltam.
Üdv: Rhcspsz
-
fagyalllo
őstag
Nem kifejezetten neked címzem, csak folytatom a gondolatsort.
Milyen marketinget vártok a Seikótól, japánoktól? Kövessék hűen a svájciakat mindenben, például a TAG, amelyik Ronda kvarcokat, Sellita automatákat tokoz és iszonyat pénzt költ reklámra? Vagy a Tissot, amit egyre silányítanak le az eldobhatós automatákkal, a cserélhetetlen kvarcokkal?Ha már a hitvány Tissot-hoz hasonlítottad, de lehetne Omega alatt bármelyik swatch csoport. Melyiknek van magyar nyelvű honlapja, dedikált üzlete? .hu-t beírva mindegyik a nemzetközi oldalra visz, ahol nincs magyar nyelv, az órákat sok másik márkával együtt árulják, ráadásul ott van a Seiko magazin, szponzorálnak meglehetősen ismert sportolókat...
-
Lev Abalkin
tag
válasz
5-ös kezelő #203584 üzenetére
Hajrá! Arra azért számíts, hogy a(z ipari) homokfújás végeredménye egy egérszürke, matt vasdarab...
Utána az itt sokak által ajánlott rossmannos körömbufferral estem neki, és így kapott egy teljesen vállalható selyemfényt. A színe így is szürkébe hajló, de jól harmonizál majd a szíjjal, lünettával, számlappal stb. Olyan toolwatch-os...(nem hiszem el, hogy leírtam...) -
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #203583 üzenetére
Van 60 USD-ért iskép
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Lev Abalkin #203551 üzenetére
Köszi. Még a végén kedvet kapok egy homokfúvatásra az egyik Amfíbiámon.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
KelemenUhr #203582 üzenetére
Szép is az a koktél, jó választás.
Csak kár, hogy a Seiko feljebb akarja pozícionálni magát, ezért már ebben nem a 6R, hanem a 4R werk van. "Túl olcsó" már ez az óra a jobb szerkezetekhez. Nem tudom mi lesz így, eddig azért volt vonzó a szajkó, mert olcsón adott jó közepes órákat. Én elhiszem hogy van olyan jó mint egy Tissot ami ugyan ennyibe kerül, de azért kéne valami marketing hogy ellensúlyozni tudják a swiss made feliratot. Az még mindig sokat jelent. -
KelemenUhr
aktív tag
"Napi" jó cselekedet: sikerült egy jó barátomat másfél hét kitartó munkájával lebeszélni sok-sok jópofának tűnő, de szerintem nettó átbaszásnak is nevezhető óráról lebeszélni és a tartalmas, minőségi órák irányába terelni.
Adott egy diplomaosztó és 100k keret egy maradandó ajándékra... És mivel az óramániámmal akaratlanul is szabadjára engedtem a vezérhangyát a fejében, ezért nyilván automatát szeretett volna. És persze lehetőleg svájcit. És hát éppen akad. Egyik személyes kedvencem, ami viccnek éppen elmegy, de én olyan régen hallottam erről, hogy elfelejtettem óva inteni, így majdnem vásárlás lett belőle, ami annyira már nem vicces:
Pontosan nem emlékszem, konkrétan melyik típus volt, de a Swissmatic nevű csodával volt szerelve, ami valójában megegyezik a Swatch-ok modulokból álló, low budget, sok helyen műanyag szerkezetével...És egy Seiko Presage Cocktail Time"Blue Moon" lett a vége.
Én nem vagyok japán fanatikus, márkafanatikus meg pláne nem (egyszerűen csak szeretem a szép, minőségi órákat, amelyek megérik az árukat), így ne is ilyen hittérítés meg rábeszélés zajlott, inkább csak lebeszélés meg terelgetés, ehhez a modellhez magától jutott el.
A tanmesém lényege igazából az lenne, hogy baromi evidensnek tűnik, hogy mi jó és mi nem, mi divatmárka és mi óramárka, meg hogy merre érdemes keresni de valójában az, aki eddig nem foglalkozott az órákkal, de most szeretne valami igazán jót a pénzéért nincs könnyű helyzetben. Ha csak a közvetlen környezetemet nézem, azt látom, hogy jó eséllyel rád sóz a marketing valami fost. Ha csak a fentebb említett Tissot-nál maradunk: swiss made, automata és ha megguglizom, viszonylag kitartóan kell keresnem, hogy találjak róla valami nem marketinges infót - pláne magyarul. Ráadásul sok értelmes (főleg japán) gyártó hivatalos fotói igénytelenek és semmitmondóak, így az egyszeri vásárló, akinek nem suttogják a fülébe, hogy de keressen csuklófotókat a modellekről simán továbbgörgeti pl. a Presage sorozatot. Ő meg most tök boldog lesz, mert egy nagyon szép és igényes, minőségi órát választott, de biztos vagyok benne, hogy akinek nincs óramániás ismerőse, annál sok jó opció látótérbe sem kerül.
Nem akartam belefolyni a korábbi krono vloggal kapcsolatos vitába, de most akaratlanul is eszembe jutott, amikor a srácok a japán marketingről beszéltek, én megértem Dávid indulatait a témával kapcsolatban, engem is dühít pontosan azért, amit írtam.
-
válasz
Lev Abalkin #203574 üzenetére
Remek a fém lünetta. Külön vetted?
-
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy nato szíjat skx007-re. Lehet egy phenomenato lesz, ha jól értem ezt egy fórum tag gyártja, mennyi a posta költség vagy valahol meg lehet venni személyesen is? Kellene még egy stift kiszedő is, ha tudnátok ajánlani egyet azt megköszönném!
Üdv!
-
gonger
senior tag
Tudtok javasolni olyan EU-s webáruházat ahonnan az itthoninál kedvezőbb árakon tudok rendelni órát?(seiko búvárt vagy ami vele árban tud vesrenyezni)
Creationwathces és skywatches lapját néztem, de az onnan érkező termékeket tuti megfogják vámügyintézésre. (vagy nem?) -
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #203563 üzenetére
Apropó szíjak......
20mm-es finomállítós búvárcsatot nem láttál valamerre kíméletes áron?
A Strapcode-nál találtam olyat amit meg is vennék, de a szállítással+adóval növelt 112 dolláros árat egy kissé sokallom érte.Pláne ha még itthon is megáfázzák, akkor belekerül 37 eFt-ba egyetlen csat.
-
syler123
veterán
válasz
fagyalllo #203561 üzenetére
Majd nézelődök, itt látszik, hogy náluk minőség-ellenőrzés nem létezik. Az hogy más véleményt találunk az egy dolog, nálam bemutatkozott a márka, egy ideig biztos kerülöm. A 2-3eFt -os kínai vackok évek óta ott ketyegnek a fiókban (nem használom őket).
Ha csak javítják, akkor marad, ha visszaadják az árát, akkor veszek egy Xiaomi AMAZFIT Stratos-t.
-
fagyalllo
őstag
Nem olcsó, de szimpatikus szíjak: [link]
-
syler123
veterán
válasz
namilegyen #203559 üzenetére
Az szép, de neked hogy adták vissza a pénzt? Mert ugye gondolom csak javítják, nem fogják felajánlani, hogy visszaadják az árát.
Mondjuk én nem veszek többet ebből a márkából... Ezek szerint ez típushiba mégis árusítják. -
syler123
veterán
Ezt produkálja egy 3 hónapos óra, amit kb 3-szor használtam. Abban sem vagyok biztos hogy eredeti, a 60eFt-os vételár ellenére.
Tehát néhány nap alatt megáll és csak a korona be és kihúzása után indul el. Szerencsétlenkedek 1 kézzel, de a lényeg látszik a végén. Az csak hab a tortán hogy a videón a nap kijelzése éppen fél állásban van és nem vált normálisan. 3000ft-os kínai óra szintjén van, de lehet túlzok, inkább a 3 pálcás a céllövöldében.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
5-ös kezelő #203550 üzenetére
Maszkoltam. Jó sok szigszalaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- iPhone topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest