Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Sungoo #198595 üzenetére
Ezért volt a smiley
Ha már aranyélet: Milyen óra lehet DTK-n? Seiko5 vagy....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
titán
válasz marquuard #198592 üzenetére
Bár nem neked szólt a kérdés, reagálok.
Azért kérdeztem rá, mert gyakorlatilag semmi jelentősége. A garancia nem ettől függ. A szállítási idő esetleg kicsit hosszabb, azonban usaból is megjön a csomag másfél hét alatt. Árban viszont nem mindegy, hogy szingapúr vagy eu.
Tehát a kérdés, mi az igény. 2 nap alatt óra, legyen garancia, legyen minél olcsóbb?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz vadászcsiga #198587 üzenetére
Csak nem a harmadik évad. A képen látható ember pedig elvileg nem is él. Szóval ennyit erről.
-
Mercutio_
félisten
-
csabulaxi
senior tag
válasz petipetya #198576 üzenetére
egyszer már volt téma Anger Zsolt karórája, akkor nem született megoldás
úgy nézem ugyanaz az óra most isitt egy jó nagy felbontású kép, de szerintem ez másik óra
sőt ez is más óra
ezek szerint szereti az órákat
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
petipetya
nagyúr
válasz gipsztigris #160431 üzenetére
"nincs rá lezsóidő"
-
pilu01
senior tag
Üdv, Urak!
EU-n belül tudok jó áron rendelni SKX007K2-öt?
Rászántam magam, beszerzek egyet.
Ráadásul olyan bolt kéne ahol lehet PP-al fizetni.
Vagy esetleg megkímélt használtat nem láttatok valahol? -
fagyalllo
őstag
válasz Furfangos #198568 üzenetére
Hirdetésekben rengeteg baromságot lehet olvasni, a gyártás helye semmit se számít, főleg hogy a made in Japan is csak a drágább óráknál jelent japán összeszerelést.
A kinézett órákból létezik japán piacra gyártott változat SBDY009 és SBDC063 néven, főleg utóbbival össze lehet futni az ebay-en is, akár az itthoni árnál jelentősen olcsóbban, pl. ez az óra itthon SPB071J1 néven 285.000,-
Más: már a Miyota 9015-öt is másolják
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
saiyajin
senior tag
válasz vadászcsiga #198569 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni. Jól hangzik, de jó lenne látni is. Bár biztos lesz lassan róla anyag is.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
fagyalllo
őstag
-
Furfangos
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Kinéztem két seiko típust.
SRPB 51 4r35
SPB 053 J1 6r15
Kérdés, hogy a két szerkezet miben különbözik, és van e akkora különbség
ami megéri a kb 100 ezer Ft különbséget ?www.carpinfo.hu
-
csabulaxi
senior tag
gondolom minden szejkós megkapta a hírlevelet
A "SMART ADJUSTER" egy új finomállító zárrendszer, amely lehetővé teszi, hogy az óra tulajdonosa kisebb módosításokat végezzen a szíj hosszán szerszám használata nélkül, így a hőmérséklet vagy más hatások következtében változó csukló méretre könnyen beállítható a fémcsat is.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
fagyalllo
őstag
-
Fall-N
veterán
válasz s4tch #198552 üzenetére
Én a fiókban alakítottam ki a helyét így nem foglal felesleges helyett. Meg nem látszik a kék LED-fényár, amikor működik.
De ha nem fontos, hogy automata legyen, akkor ott a Seiko Classic széria, ami külsőre hasonlít az 5-re és kvarc van benne. 40 körül mozog az áruk.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Fall-N #198551 üzenetére
Van forgató, elfér benne 4 óra, szép és jó, de elpakoltam pár éve. Amióta megszületett a fiam, mások a prioritások, egyszerűen nem fér minden el a lakásban. Ezért is szoktam le többek között az automatákról, az SNK kivételével eladtam az összeset. Egyszer lehet, hogy még előkerül, de addig is kerülöm az automatákat, főleg a komplikáltakat. Mondjuk ez a kisteknőc elgondolkodtatott, tényleg végtelenül kényelmes, és fél perc lenne beállítani akkor is, ha megáll.
-
s4tch
veterán
Tegnap vettem egy gyári szíjat a Nomos Orionra, és ha már órás boltban jártam, megnéztem pár órát. Vennék valami sportosat, legalábbis az Orionnál vagányabbat, ami jó méretű a vékony csuklómra. Rájöttem, hogy a tok átmérője semmit nem számít: egy Seiko SSA383K1-ben csak a vastagsága (15 mm) zavart, az átmérője (42 mm) egyáltalán nem - pedig eddig azt hittem, nálam 40 mm az abszolút maximum. Ennek elvileg van egy chrono tesója kvarc szerkezettel (SSB315P1), ami kemény 1 mm-rel vékonyabb; azt fel kéne próbálni. A régóta kedvenc Nomosok mellett két óra tetszett mocskosul:
- Seiko SRPC41J1 ("mini turtle")
Ez se kicsi papíron, 42,3 mm átmérő, viszont a tokfülek távolsága csak 42,5 mm állítólag. Iszonyú kényelmes, le se akartam tenni. A tok környékén "felgyűrt" szilikon szíjnak van némi rugalmas ellenállása, ami szépen ráfeszíti a csuklóra az órát, úgy, hogy nem is lötyög, és nem is szorít egyáltalán. A súlya, a mérete, a színei betaláltak, klassz a kidolgozása is. Állítólag kézzel nem húzható, és a SNK803K2-t is azért nem hordom annyit, mert macerás életben tartani, illetve beállítgatni. Bárcsak kvarc lenne a kisteknőc...
Ez valami szenzációs cucc, tökéletes lenne. A pvd-re nyilván vigyázni kéne, illetve nem is ebben az árkategóriában keresgéltem, ezzel együtt beszarás az a kék számlap, pedig nem vagyok egy Longines fan.
-
fagyalllo
őstag
válasz consono #198542 üzenetére
A panda fehér és fekete számlapos változatából még találtam eladó példányt: [link]
Portugál eladó, valami régi raktárkészletet árul, vannak érdekes órái. Nem olcsó, de egy kicsit lehet alkudni.Ez meg egy másik jópofa SNN: [link]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz fagyalllo #198535 üzenetére
Hallod! Szerintem a Swiss Hanowa ezen max annyit csinált, hogy a Seikotól megrendelte a saját márkajelzéses kivetelt...
Ez picit szomorúvá tesz, hogy sok fantáziát nem tettek bele.
Azt kell mondanom, a Seiko jobb! Szebbek a mutatói!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
válasz Polarstar #198534 üzenetére
Igen, innen: [link]
Ja, én a posta vámkezelésével számoltam, ami 3000 forint, ha DHL-t választod, akkor ők talán a dupláját kérik, cserébe nagyon gyors. De ha türelmes vagy és a registered airmail opciót választod, akár még szerencséd is lehet
Viszont ebben az esetben rendelés után a visszaigazoló emailre írj nekik egy megerősítést, hogy tényleg a választott módon postázzák az órát.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Igen már megtaláltam én is, köszönöm a tanácsokat.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #198527 üzenetére
Ideje lesz egy szemészt megnézned. De nem ablakon át.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Sungoo
addikt
Kicsit nézd meg jobban.
-
Deskdiver
senior tag
Van, csak nem áldozták be érte a 3 órát.
-
-
nagyúr
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #198515 üzenetére
Az amelyiknek olcsóbb a szervize.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
SEIKO SNK807 -et honnan lenne érdemes venni?
Ahogy nézem skywatches-en a legolcsóbb: 69dollár ~ 20k
(plusz ha megfogják akkor áfa+vámkezelési díjjal együtt ~27k)Találtam még egy ebay-es eladót, innen kb 26k-ba jön ki, elvileg Item Location: UK, viszont a contactsnál ezt látom:
REDSOL PTE LTD
Jason C
P O Box 30
Macpherson Road Post Office
913401 Singapore, Singapore
SingaporeDe ez a REDSOL meg nem a Creationwatches? Ahonnan egyébként meg garantált az áfa+6000 kezelési ktg a DHL miatt?
Esetleg tudtok még ajánlani olcsó európai beszerzési forrást?
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Bauhaus design, kvarc szerkezet, a márkát nem ismerem, de jól néz ki. [link]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
marquuard
veterán
válasz Luck Dragon #198506 üzenetére
Nem tévedsz, 4R35 dátum, 4R36 nap/dátum kijelzés.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
-
marquuard
veterán
válasz Luck Dragon #198486 üzenetére
Igaz 4R35, de eddig minimálisan késik (Seiko 5 Sports):
Ahhoz képest, hogy napi +/- 10-20mp szórásban bármit produkálhat adatlap szerint, ez elég jó.
PSN ID: marquuard
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest