Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Rap, Hip-hop 90'
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
válasz
@mriya@ #192774 üzenetére
Köszi a választ!
Az elég ciki, hogy vannak hamisítványok. Azt hittem már egy olyan órás közösség fejlődött ki a facebook meg a többi által, hogy kivetette magából az ilyen alakokat.Nincs facebook-om, de néha ránézek a csoportra.
Nekem sem tetszik, hogy néha látom fécen, hogy csak bömös, Merci, Audi, tegnap Porsche mögül lehet valaki faszagyerek az órájával. Direkt felvágva, hogy neki ott a 30-40 millás verda az óra mellett. Gondolom sok ilyen magamutogatós alak megy a találkozókra.Én is jobban szeretem az ilyen családias, baráti beszélgetéseket, mint az ilyen nagyon személytelen dolgokat.
Viszont egyszer elmegyek egy ilyen nagy összejövetelre kíváncsiságból. Most vasárnap elmentem volna, de vannak fontosabb és kellemesebb dolgok még az óráknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest