Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#188724) p0lip válasza Nekton (#188721) üzenetére


p0lip
tag

Már jó ideje rádiós, fényevőim vannak. Nincs velük egyáltalán macera. Persze az elején illik megismerni a kezelését és egyszer be kell állítani, utána csak működik, bármikor veszem elő "atompontos". Az egyiket október 30. óta nem használtam és úgy adódott, hogy egy sötét sarokban volt azóta. Ma vettem elő, az indikátor szerint fullon az aksi, ami nem 100%-os töltöttséget jelent, de beavatkozásra nem volna szükség. Ennek ellenére, mivel ma sütött a nap és babráltam vele, kiraktam kajálni.
Szerintem pont ez a lényege, ha akarsz millió dolgot babrálhatsz vele, pátyolgathatod, manuál módban, kézi beavatkozások zömét hajhatod végre. Vagy... automatára állítasz mindent és semmi gondod vele, nem kell semmit tenni, hónapokra leteheted, akár sötétbe is és amikor előveszed pontos, azonnal használhatod.

t_a_m_a_s A vételi problémákra megoldás a gps alapú szinkronizálás. Szerencsére az új órám már tudja, az atom sync mellett ezt a módot is. Hozzáteszem, a hagyományos atom szinkronizációval sem volt gondom, de valóban kényesebb, előfordul, hogy meg kell találni a helyét a lakásban, ahol jobb a vétel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.