- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Szulita28 #187531 üzenetére
Igen. Már egy pár éve kinéztem magamnak de csak most állt össze minden ,hogy lelkiismeret furdalás nélkül tudjak ennyit kiadni "beteges" hobbimra.
Page & Cooper-től rendeltem. Hozzám ők vannak a legközelebb. Profi cég, másfél nap alatt itt volt. Vívódtam még hét elején egy kicsit, mert valójában két órára szűkült le az érdeklődésem. Sinn U1 és ez. Sajnos (vagy inkább nem
) a kinézett U1-ben Sellita SW200 volt ,ezért nem vettem meg. Inkább ETA. A vízállóságon kívül ebbe "mérnökileg" amúgy is többet pakoltak.
Mint látható a szíját már le is cseréltem. Túl sötét volt az összhatás együtt. Kapott egy Fluco Touareg-et. Ezt a szíjat ajánlom figyelmébe mindenkinek akinek tetszik a Hirsch Liberty. Szintén egy darab bőrből kivágott, igényesen varrt darab.(#187532) BAti77 Köszönöm. Én örülök a Seikonak is. Persze ennek most egy picit jobban.
(#187533) bucsher A majdnem az elég.
(#187534) pulutodurumo És olyan szépen váltja át egy pillanat alatt mint a nagy Rolexek. Öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest