- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radomer
aktív tag
Tisztelt sorstársak.
Nem olyan régen olvastam az óra átmérő és a kéz átmérő kapcsolatáról. Ez csak iránymutatás szerintetek?
6,5 inch = 16,5cm a csuklóm, és 41mm-es a mostani órám (SNZG15), de a Chronomeet-en felpróbáltam egy 44,8 mm-es 9,8mm magas órát, és nem tűnt bumfordinak. Lehet csak a magassága miatt tűnt jónak?
Tervezem egy Magrette MPP II megvételét, és két méretben kerül forgalomba 42, és 44mm átmérőben. A barátom szerint a 44mm-eset kellene vennem, és nem vagyok benne biztos, mert a magassága tippre 14mm tuti lesz. Sajnos pontos adatot még nem tudok egyenlőre az átmérő kivételével az óráról.
Halkan megjegyzem a 42mm-es változatnak a szíj szélessége kedvezőbb lenne 22mm (vagy egy csomó NATO szíjam ebből a méretből) a másik nagyobb változattal szemben ami 24mm-es.
Köszi előre is a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged