Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skx007
csendes tag
válasz Tothgera30 #107923 üzenetére
Monsters... Király kép
-
-
fagyalllo
őstag
válasz Rocsesz79 #107990 üzenetére
Már van egy hasonló Certinád, nem?
A Ronda katalógusában hirtelen nem találtam, gyanítom valami TAG exkluzív, kicsit átalakított kommersz kronó van benne. Ennyi pénzért szerintem inkább valami stopper nélküli automatát vegyél, nem baj az ha nem jár folyamatosan.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #107991 üzenetére
Hááát, olcsónak nem mondható (igaz ez is viszonyítas kérdése). Ezért is írtam, hogy várjon ki.
Amiket linkelt, azok 1500-1800€ között mozognak, de hárompálcás már 800-ért is van.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Rocsesz79
tag
Jól van na,nem kell egyszerre torokra menni!
Csak eljátszottam a gondolattal hogy kell-e nekem automata ha csak hétvégén tudok órát hordani!
De ha még is veszek valamilyen kvarcot,tuti nem mutatom meg nektek.condy: Lehet hogy az lesz!
Tominak üzentem is hogy mondjon valami jó árat rájuk![ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
-
Robi1985
csendes tag
válasz vadászcsiga #107908 üzenetére
Igen, '85-ös évjárat vagyok. Hát viszonyítás kérdése... De nem érzem magam annak, ha azt nézem, ahol tartok...
"You can go to school, but you can't buy class."
-
condy
senior tag
válasz busman #107972 üzenetére
Én is elgondolkodtam.
Kellene egy ilyen sok kütyü-mütyüs digitális csoda, melynek funkciói közül a tizedét se használom, de a tudat, hogy megtehetném, már magában is megnyugtató. Ha veszek, akkor biztos, hogy minimum három szenzoros, napenergiás, rádiós cuccra ruházok be a G választékából.
És mivel lassan sportembernek is számítok, ezt le se kellene venni futás, meg gyúrás közben.
Szét is nézek a Sky-on."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #107977 üzenetére
A datum mellett a Hungaria felirat teljesen osszezavart..
Egyebkent meg miert kell ket het ahhoz, hogy elinduljon??
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
srácok, ha a TR nr. ezt írja, akkor már kis hazánkban van az óra?
The item ( RTyxxxxxxHK ) left Hong Kong for its destination on 15-Jun-2015
2015-06-15, 00:00:00, HUNGARYI humbly and respectfully decline™
-
szundybence
aktív tag
Létezik nálunk ennél olcsóbb zafíros analóg kvarc?
-
SsPL711
őstag
-
trassher
addikt
válasz busman #107955 üzenetére
Én is olvastam olyan tapasztalatokat hogy napfényben kevésbé olvasható de voltak ellenkező tapasztalatok is. Élőben kéne kipróbálni hogy milyen.
vadászcsiga: Csak nem a GX-56 "King"? Elég betyár az biztos. Ehhez hasonló normális áron a gd-350 ami kapható.
A legtöbb igazán durva G vagy collaboration és heroin áron van vagy már nem kapható.
Múlt héten volt szerencsém egy Rangeman-hez. Az sem volt játék kategória. Egyik ismerősöm azzal húzott már le 2 turnust Afganisztánban, meg van vele elégedve nagyon.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
resool
aktív tag
Facebook csoportos omegáról mi a véleményetek? Érhet 150-et?
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #107957 üzenetére
-
Ereshkigal
őstag
válasz Sterilzona #107935 üzenetére
Nem ciki. Főleg ha sportolsz, nyaralsz, stb. is vele. Szerintem ezekhez a tevékenységekhez pont jó egy könnyű, lapos (már amelyik) óra. Félteni sem fogod annyira. (Tudom, más a Pateket se félti. ) Ha olcsón akarod megúszni, akkor szerintem tökéletes az, amit busman linkelt. A napokban rendeltem én is egyet. Itthon is nézelődhetsz, de valószínűleg drágábbak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
válasz vadászcsiga #107953 üzenetére
Szerintem ez több, mint jó! Elabore-nál bőven tűréshatáron belül van.
-
Takuun
aktív tag
válasz vadászcsiga #107948 üzenetére
Az konkrétan mit jelent, hogy megállapodott az OVM? Nem késett és nem is sietett? 0 sec lett az eltérés naponta?
Amúgy a Constellation-hoz képest kiegyenlítettebb a teljesítménye az O1GMT-nek. A Constellation átlagos napi eltérése volt 3-4 másodperc, míg az O1 GMT stabilan tartja magát és egész nap szép lassan szedi össze a -3 másodperc eltérést. -
szegi77
csendes tag
Bexei tourbillion
Szívesen nézegetném az óratartómban
Érdemes megnézni Áron munkáit... -
icm
tag
válasz t_a_m_a_s #107924 üzenetére
Erre azt tudom mondani, hogy okostelefonom van, ráadásul az amivel sokan státuszszimbolumoznak mert menő vagyok és mert... igazából 4 évente cserélek telefont, mert elöregszik annyira. Amióta itthon kapható iPhone azóta iPhone-om van. Sose volt push, fetch bekapcsolva. Egy alkalmazásnál sem. Gép előtt ülök napi szinten, elég az, hogy ha kell elérnek, ami fontos azért hívjanak fel telefonon. Email, stb szintúgy. Viber is, skype is. Tudom én használom rosszul a telefonom. És arra a max 30 percre míg hazaérek és úgymond távol vagyok az értesítésektől - mert buszon nem fogok üzenetet küldeni, ahogy a wc ülve sem, hogy most szartam egy nagyot - kibírja bárki. Mint említettem amikor kell elérnek. Este 10 után ne zavarj módba kapcsol, reggel 7ig. Továbbra is azt mondom, hogy lehet köpködni mindenre de minden rajtad múlik.
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
Takuun
aktív tag
válasz vadászcsiga #107941 üzenetére
Igen, minden nap -3 másodpercet késik. Miért? Ez fura? A Constellation is napi 3-4 másodpercet késik nálam.
-
busman
veterán
válasz Sterilzona #107935 üzenetére
Nagy kedvenc:[link]
[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
condy
senior tag
válasz Cha-b #107933 üzenetére
Igen, utángyártott. Sajna Certinához nem találtam, de minden nap átnyálazom az Ebay-t, mert Fortis-ra sem volt eddig. A Tag-ra, meg a Bretyó-ra viszont van dögivel. Illetve sok-sok "nagy" márkához, meg Swatch-hoz.
dave118: Köszi! Természetesen kicci occo kínai.
trassher: Igen. Minden órámra próbálok felhajtani egyet.
veloke: Köszi!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
trassher
addikt
válasz chris-v #107921 üzenetére
Egyik legszebb telefon volt anno, kár volt elcsúfítani a gyári kaméleon színt.
Nálam itt pihen egy 6210-es és egy 8850-es is a szekrényben. Backup-nak jók de ma már elég kevés lenne az sms + telefonálás. Nem a facebook meg a viber ami kell hanem az hogy navigáljak, lássam hol van trafi, lefotózzak valamit.condy: Szép, gondolom így igazán "teljes" az érzés.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy sportos órát venni. Szerintetek ez milyen lehet ? Megéri ? Több éves óra lehet ez már. Amúgy Ciki casio G shockot venni és hordani manapság ? Bár erre sose adtam.
Amúgy sose tudtam eldönteni, hogy mutatós vagy digitális legyen. De a kettő egyszerre meg sokszor hülyén mutat, szerintem.
Szóval, G shockok közül, volna esetleg ajánlás ? -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #107918 üzenetére
Megjött a csat. Ahogy Ígértem, próbáltam egy-egy képet lőni. Szerintem ezért a pénzért nem rossz.
Nagyon igényes csomagolásban érkezett, stiftekkel és egy kis szerelő "szerszámmal" egyetemben."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
userxy
őstag
Túl lihegitek a tapifonokat. Teló módba elvannak akár 2-3-4 napig is.
Ha valakit zavar a net rajta kilehet kapcsolni.Az az ember aki inkább fészen beszél a barátjával. Meg nem kommunikál személyesen és elnyeli a világháló az meg szimplán csak balfasz. Ha valaki nem tudja magát szabályozni mikor mennyi telefont és internetet használ az nem a telefon a fészbuk és az internet hibája. Csak és kizárólag a felhasználó felelős ezért.
Tudatosan kell élni és cselekedni józan ember módjára. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz jeneyakos #107906 üzenetére
Ez ott van a szeren. Szép, jól leolvasható, passzol a szíj, és még márkás is.
Tothgera30 : Szörnyeteg . Ne rázd halálra szegényt, Dzsana nagyon elfoglalt.
Veloke : Akkor storno, az én 6497-esem sokkal sárgább... és 21600 a lengése.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
veloke
tag
válasz 5-ös kezelő #107904 üzenetére
-
evo87
őstag
válasz t_a_m_a_s #107924 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá, hogy azt vettem észre, ha személyesen találkozom valakivel, akkor nincs mondanivalónk egymásnak..... mert napközben már megbeszéltünk egy csomó dolgot fb-n vagy viberen... ergo amikor találkozunk, már nincs semmi újdonság.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Takuun
aktív tag
válasz dave118 #107920 üzenetére
Bocs, akkor félre értettél. Az okos telefonokat is lehet értelmesen használni és van is akinek valóban munkaeszköz, csak nekem nincs rá szükségem. De nem vagyok ellenük és nem lázadok, csak reagáltam K_mester ezen kijelentésére: "mai hulladek szutyok tapifon". Barátnőmnek is kellett évekkel ezelőtt, de ritkán van, hogy nem szidja, pedig Galaxy
Amúgy ezt te sem gondoltad komolyan szerintem: "De nem menőségből használ az ember "szutyok tapifont""
Nekem van egy húgom. Összezárom veled, aztán kíváncsi vagyok, hogy fogod látni . No persze nem akarok általánosítani, ez csak egy réteg.
A fészbúkon fent vagyok, de aktívan sőt szerintem passzívan sem használom. Éven 2x belépek, de azon kívül, hogy megtudom a nyilvánvaló dolgot, hogy melyik ismerősömnek van/volt születésnapja, max azt tudom, meg, hogy Pista bá mikor ment sz*rni reggel és hogy érezte magát közben. És talán még egy képet is lő, csak hogy biztos legyen a siker. Hozzáteszem értelmesen is lehet/lehetne használni, mert látok erre is példát. Szóval ez ellen sem tűntetek. Mindennek megvan a rétege, mint a Mónika Show-nak anno.[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Ezt már sok helyen leírtam, nem akarom szétoffolni a topikot, de azért röviden: évek óta okostelefonozok, és egyre jobban utálom. Beszippant, megeszi az embert, megöli a "normális" emberi kapcsolatait. Anno pont elég volt, hogy kb éjjel-nappal elértek telefonon, sms-ben. Ezzel szemben most éjjel-nappal elérhető vagyok telefonon, sms-ben, 3 mailcímen, facsén, fórumon, viberen, skypon. Tudom, nem kötelező ez, de hamár van, használom. És bizony egyre többször fáraszt, mert hétvégén is pittyeg a céges mail (és akkor már megnézem, ha meg megnéztem, akkor már elindul a vezérhangya...), meg minden szar... Nem hagyja kikapcsolódni az embert, és egy idő után a nagy közösségi mindenféleség rabja lesz. Nézz csak körül, mindenki mindenhol a telefonját basztatja. Minap ebédeltünk hétvégén a halászcsárdában, mellettünk fiatal pár ült. Egyik messengerezett valamit, a másik meg az ebédjét fotózta a telcsivel, gondolom ment fel a facséra... A játszótéren az anyukák a telefonjukat baszkurálják ahelyett, hogy a gyerekkel játszanának. Ha a gyerek nyígik valamiért az orvosnál/akárhol, a többség csak odapattintja neki a telefont, ahelyett, hogy mesélne, beszélgetne vele...
Szóval nem mindenképpen lázadás ez, egyszerűen csak belefárad az ember néha, és ilyenkor jó elővenni az öreg Nokiát, akkor is utolérhető vagy, és azt még tölteni sem kell, csak hetente...
Holnap majd jól beletépünk...
-
KelemenUhr
aktív tag
21 éves vagyok, de én sem szeretem az érintőképernyőt, egyszerűen kellemetlen használni - szerintem. És ez nem lázadás, egyszerűen jobban szeretem, ha meg is nyomok valamit, ha megnyomok valamit. Nokia E72-t használok, mindent lehet vele, akár fészbukkozni is. Jó, sörivós alkalmazás nincs, ezt a kompromisszumot meg kellett kötnöm.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
chris-v
senior tag
Egyetértek, mindent lehet használni, csak ésszel! Nem kell belebújni a telefonba és valamit lapozgatni 2 percenként. Angliába az ilyen embereket, akik társaságban vagy szórakozóhelyen a telefonjukat nyomkodják "blue face"-eknek hívják.
És ha már retro telefon...[ Szerkesztve ]
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
dave118
senior tag
válasz Takuun #107919 üzenetére
Sose értettem az új, forradalmi stb dolgok, technológiák ellen küzdő-kardozó megnyilvánulásokat. Sok ismerősöm nincs facén sem mert az "ördögtől való". Jesszus, mindent lehet használni csak ésszel. Tök jó a retro telefonok használata, el lehet is velük lenni sőt! Nekem van egy kinyitható Motorola RazorX, eddigi telefonjaim közül máig a legszebb, kár hogy a bill tönkrement. De nem menőségből használ az ember "szutyok tapifont". Lázadni menő az új dolgok ellen ... csak felesleges. Ez is mondjuk csak az én véleményem .. ami már nagyon off.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Takuun
aktív tag
válasz #57919488 #107917 üzenetére
Azzal, hogy te is ilyen "mai hulladek szutyok tapifon"-t veszel támogatod ezt az irányt.
Sok szép és jó állapotban lévő régi telefon van a piacon, melyek használhatóak, csak már NEM MENŐ
SonyEricsson K810-em volt 2007-2014-ig, de akkor kettétört és hosszúra nyúlt este után. A mostani K800-at 5 eFt-ért vettem egy kisnyugdíjastól, full dobozosan, karc és kopás mentesen extra tartozékokkal. Mintha akkor hozták volna ki a boltból. És tökéletesen megfelel arra amire egy telefon kell. Jó, fészbúkozni ezen nem fogsz (én speciel amúgy sem használom pedig "fiatal vagyok" ). Munkámból kifolyólag meg egész nap gép előtt ülök. Hazafelé és otthon már nem vagyok kíváncsi a pixelekre.vadászcsiga: 2015 - június - 16 (15-06-16) Vagy én nem értem mit akarsz mondani
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
válasz vadászcsiga #107915 üzenetére
Enyém erőszakkal siet (+10-12 sec-et előrébb állítottam) Mert amúgy 1 hete hordom és fixem napi -3 sec-et hoz, ha fejen állok, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
-
-
icm
tag
-
Robi1985
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #107904 üzenetére
Hát úgy legyen.. Csak az a baj, már nem vagyok fiatal.. És inkább mínuszból indulok, mint nulláról.
Na igen.. állítólag vannak olyan elvetemültek, akik a spórolt pénzt órára költik..[ Szerkesztve ]
"You can go to school, but you can't buy class."
-
jeneyakos
csendes tag
Speedmaster Auto és Liberty házassága .
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz veloke #107791 üzenetére
Az én 6497-es klónom 58 órát megy, a 42 kevésnek tűnik. Enyhe sietése van /10 s naponta/, ha csak kétnaponta húzom fel teljesen, pont visszakési magát a végére. - Szabályoztasd be alkalomadtán, de az is lehet, h gyártásnál nem ügyeltek a kenőanyagra v mittudomén. Ha belepiszkálsz, csak óvatosan - tizedmilliméternél többet ne állíts a kulcson elsőre sztem.
Robi1985 : Neked is lesz előbb-utóbb, én is nulláról indultam fiatalon. Becsületes munkából nem lehet meggazdagodni, de a nélkülözést meg lehet úszni, és félre is lehet tenni / annak aki nem szórja el órákra meg zseblámpákra /.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Spórolós topik
- UFL
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest