Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
Rendeltem egy Rodinát... Egy darabig nyugton leszek, mert lefogyott a számlám. Fél havi fizut vásárolgattam el, nem lesz ez így jó. Bár egyesek szerint a pénz arra való, h elköltsük. Az én pénzemet például Sipos István Ferenc / volt Aranyközpont és Safety Gold vezér / költi, vagy a mögötte álló megélhetési nemzeti politikusok. Könnyen jött, könnyen ment
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
V-I-D-A
aktív tag
-
condy
senior tag
válasz Ereshkigal #102279 üzenetére
Nekem (még) nincs vele rossz tapasztalatom. Az Epos SW200 ketyegője is hozza amit kell.
Minden esetre várok. Nincs Oris ütemezve."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Magnum_
nagyúr
-
Kgabi56
tag
válasz Miamiquake #102261 üzenetére
Talán a WOSTOK-al érdemes lenne foglalkozn,kizárólag csak érzelmi alapon!
Az órákat nagyon túlértékelted!
Egy 0-átn el lehet hahyni az általad írt összegből,de akkor sem biztos,hogy megveszi valaki!Gabi
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz vadászcsiga #102273 üzenetére
Megtörtént! Eddig nem voltam tagja a csoportnak, köszönöm az infót!
(egyúttal micsoda titokra derült fény ott )
-
MODERÁTOR
24 órás számlapú órát tudtok ajánlani a megfizethető, de nem gagyi kategóriában?
-
Magnum_
nagyúr
nincs valakinek egy ilyen, tschibos oradoboza elado?
Vida! Zsenialis kep!
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
vadászcsiga
félisten
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz vadászcsiga #102268 üzenetére
Hova töltsem? Melyik csoportba?
-
Zebu
addikt
De rég jártam itt!
Nekem most ő az új kedvenc. Végre egy óra aminél kitartok... imádom. Gyönyörű.
-
b4zsi-
őstag
Sajnos van egy Citizen, ami Skywatchesen és Dutyfreen is out of stock.
Érdekelne, hogy tudtok-e hasonló kinézetet más márkából illetve van rá esély, hogy újra készleten lesz?
Citizen Eco-Drive BM6890 más színből (piros-fekete) van készleten, de nekem ez a kombináció tetszik. -
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #102252 üzenetére
akad egy pár:
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #102254 üzenetére
Szerkeszteni nem ér!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #102252 üzenetére
Casio 3000-ért
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
Dátumtárcsáról jut eszembe. Van ugye egy olyan perce a napnak amikor nem olvasható mert eltakarja a percmutató. Nekem rendszeresen akkor van szükségem arra hogy megtudjam hányadika van amikor takarásban van.
Van olyan ora ahol ezt ugy oldottak meg hogy mindig latszik? Lcd órák nem játszanak csak hagyományos.[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz torok.vince #102247 üzenetére
Muti már képet!
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Zozzer888
addikt
válasz 5-ös kezelő #102243 üzenetére
Én pl jobban kedvelem mint az automatát
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
torok.vince
újonc
válasz 5-ös kezelő #102234 üzenetére
Köszi mindenkinek! 2000-ért vettem, a szerkezete jó, ha ennyiért adsz el működő svájci kvarcot, bármikor írj rám, és rohanok!
-
Pé
senior tag
válasz Ereshkigal #102220 üzenetére
-
Zozzer888
addikt
válasz Mr. Deluxe #102200 üzenetére
Gratula
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
von toth
tag
válasz bence0929 #102235 üzenetére
Nem fog a felhúzótengely okvetlenül kopni felhúzósnál. Az automatát is fel kell húznod, ha hétvégére leteszed vagy egyszer egy héten ha pontosságot állítasz, akkor is használod. A felsoroltakból azt vedd, ami tetszik.
Nézd meg jó-e a csuklódra, megy-e a stílusodhoz (nem öregapámos-e). Vizes helyeket meg el kell felejteni ezekkel.
Bevált ETA szerkezet mind.
Esetleg a Seikok között nézz körül 4R35 vagy 6R15 szerkezettel szereltek között. Százba talán egy Orient Star is belefér.
[ Szerkesztve ]
-
bence0929
tag
Üdv minden fórumozónak. Már olvasgatom a topikot egy jó ideje, de most írok először, lévén újra óravásár előtt állok. Kiszemeltjeim az Atlantic márka tagjai: Worldmaster: 1888, Art Deco Auto (ETA2824-2) vagy Mecha és pont ez itt a nagy kérdés, hogy vegyek e ETA 2804 felhúzóst, szembeállítva az auto-val, aggodalmam ugyanis, hogy a korona és egyéb alkatrészek az állandó igénybevételtől, melyet a felhúzás okoz, kevésbé időtálló. Ezen kívül sem tudom, hogy melyik a jobb és esetleg szebben járó szerkezet. Ebben kérném segítségeteket és szívesen vesze pár ajánlatot arra, hogy 100k-ig bezàrólag milyen órákkal lehetne ezeket versenyeztetni. Nem ragaszkodom a bolgi vételhdz, csak legyen megbízható a forrás és ne áramos a werk.
Előre is köszi.
Kiszemeltek:http://www.atlantic-watches.ch/product-detail/product/52752.41.25-worldmaster-1888-automatic-gents.html
http://www.atlantic-watches.ch/product-detail/product/worldmaster-the-original-mechanical-537534123r.html
http://www.atlantic-watches.ch/product-detail/product/worldmaster-art-deco-mechanical-516514125s.html
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz torok.vince #102231 üzenetére
Máskor itt vásárolj, nálunk . Valami olyan megoldás kell, h por és nedvesség ne jusson be. Óra értékétől függően /érdemes-e rá költeni/ órás, vagy házilagos praktikák. Hátlap sajátja-e egyáltalán. Utálom a pattintós hátlapokat, a menetes sokkal jobb.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #102213 üzenetére
Köszi
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
vadászcsiga
félisten
válasz torok.vince #102231 üzenetére
Szigetelőszalag
Szerintem bízd órásra. -
torok.vince
újonc
Sziasztok, Most zsibiztem össze egy Tissot quartzórát. Esetleg bárki találkozott már olyannal, hogy a hátlap simán lejárjon az óráról? Szerintem ennek megreszelték a peremét, ha jól látom.... Ilyen esetben mit lehet csinálni? Egy vastag tömítőgyűrű megfogja? Vagy van bármi mód a ragasztón kívül, hogy a helyén maradjon? Köszi előre is mindenféle segítséget!
-
vadászcsiga
félisten
Nem tök mindegy fiuk hogy pista vagy jenő?
[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz alessandro9 #102218 üzenetére
Alessandro!
Valóban, pofás a kocka, de a másikat venném! Az említett ETA kvarc jó kis belső, DS-rendszer, de nem olyan pontos, mint írtad. Azt még a precidrive szerkezetek sem tudják. Én az enyémen havi 3, 4 mp sietést mérek. Valamint a mp mutatónak is van némi holtjátéka, egyik oldalon pontosan üt a markerekre, másikon nem teljesen. Ahogy épp tartod. Van, akit ez a kis holtjáték /dead-game / nagyon zavar.
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz kronómalac #102212 üzenetére
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
alessandro9
csendes tag
Erről a fajta óráról, mi az általános vélemény?
Tudom hogy nem automata, viszont a hétköznapokban jobban ki lehet használni, ún. "több alkalmas" óraA szerkezet egy "egyszerű" Eta F06.111-es, viszont korábban olvastam, hogy nagyon pontos évi 1-2 sec tud ez, és tartós megbízható!? Mivel ez már egy kifutott modell, ezért bőven van gyakorlati tapasztalat róla
Szintén érdekelne hozzáértők véleménye, mert most fél áron tudnék hozzájutni, mint a netes listaára, így elég vonzó lett ez a típus is számomra, valamint egy könnyű nyári viselethez is jobban igazodna, mint a fentebb linkelt modell
-
MODERÁTOR
válasz kronómalac #102212 üzenetére
Viceroy a felirat, ha jól látom? Az nem valami cigimárka?
-
alessandro9
csendes tag
válasz WiZARD #102010 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igen valóban, amit alphaville linkelt az letisztultabb, viszon saját részre így közel a 33. születésnapomhoz, ezzel lepném meg magam, szerintem különlegesebb óra ez a limitást edition. Sikerült egy darabot kifognom, és az ára is nagyon jó véleményem szerint, mert hivatalosan, boltban, teljesen új állapotban 209eFt, szemben a 235-250eFt-os hivatalos árával, amíg kapni lehetett.
Igen a szerkezetről sokat olvastam ill. utána érdeklődtem, de valóban mivel 2 éves ez az újabb fejlesztés, ezért a hosszútávú strapabíróság ezután derül ki
Használ valaki itt a fórumon ilyet, vagy ehhez hasonló powermatic 80-ast? Érdekelne a pontossága, mivel tudom, hogy a lengésszámot visszavették 3Hz-re 21.600, így kevésbé van igénybevéve a szerkezet, viszont pontatlanabb elvileg mint a 28.800-as.
Azt is olvastam egy helyen a neten, hogy ezt a szerkezetet nem lehet szabályozni, csak azt tudja amit a gyárban "kapott", ez mennyire igaz?!
Ha jól értem a két sziliciumos alkatrészt mostanában még nem lehet pótolni, vagyis ha netalán idővel "elfáradna", akkor nem biztos, hogy javítható??
-
albert8
veterán
válasz vadászcsiga #102213 üzenetére
Van 5 stringes/buckles zulu is, csak kiegészitésképp.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
kronómalac
újonc
Ezt a hirdetést nézzétek meg, az agyam eldobtam... Ez vagy ennyire hülyének nézi a többieket, vagy ő maga az... [link]
Lili estélyi ruhában és kabátban ébredt...
-
Szulita28
senior tag
Bocs, ha láma: mi a különbség a NATO és a ZULU szíj között??
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Mercutio_
félisten
válasz condy #102162 üzenetére
Susogós mackó kemény dolog
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #102204 üzenetére
Nem ilyen van neked is? Ronin tegnap világosított fel
-
Pé
senior tag
Jófajta
-
Dzsana
senior tag
Szóhoz se jutunk!
Herzliche Glückwünschehttp://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Mr. Deluxe
tag
válasz alphaville #102204 üzenetére
Lesz par orosz jelentkezo privatban. :-)
-
alphaville
aktív tag
A fèl királyságomat-ès vesèmet adnám èrte.
Gratulálok!
Ha megjön az óra, mi több:IWC, ne bánj szűken a fotókkal! -
szundybence
aktív tag
Ezen a két gomb mechanikusan tologatja a mutatókat, vagy csak elektromos impulzust ad a léptetőmotornak?
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #102201 üzenetére
Meg nem, DHL hozza valamikor. Igen, SW200.
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest