Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
válasz elite.cs11 #102997 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz Szabikaa20 #102992 üzenetére
Ez bőrön farmer ?
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #102989 üzenetére
Igen, az eredetiben van, de a Jacobnál nincs. Ott vastagabbra van hagyva a bőr, a tok mellett 5-6mm vastag.
Egyébként gondolkodtam ilyen cipőfertőtlenítő sprén. A cipőben kinyírja a bacikat, és szagtalanít. Hátha az óraszíjjal is működik. -
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz vadászcsiga #102969 üzenetére
Tissot Couturier automata chrono bőr szíjjal, kb 30szor volt rajtam és kiűzhetetlen 'illata' lett. Új eredeti bőr 90 ojróért kb (ami persze nem kellene), acél eredeti, totál rá passzoló 200...
Így maradtak az egyéb forrásokból a bőr és acélszíj, 90 helyett 30ért, 200 helyett 40ért...[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #102986 üzenetére
Ok, lerajzolom majd. A gond az, hogy a szíj két széle tart mindent, úgyhogy elég erősnek kell lennie.
-
hdman
őstag
Ha valakit érdekel egy ilyen Parnis, dobjon egy Pü-t.
Sopron city :)
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #102971 üzenetére
Az eredeti olyan 500 Euro körül van e-bayen, az utángyártottak is olyan 150 körül mennek (de azok jó fajták)
Pl.: Jacob strapcsendesen jegyzem meg, ha ilyet gyártanál, rendesen tudnál szakítani vele
(#102983) alphaville
Pedig az. A probléma az, hogy az IWC direkt ráírja a szíjra, hogy ne vidd vízbe. A sok gondos tulaj meg persze hogy nem olvassa el. Az óra maga vízálló, és azt gondolják a kevlár szíj is az...
[ Szerkesztve ]
-
skx007
csendes tag
válasz gprspeter #102975 üzenetére
Valami kisebb botrány is volt az ARAMAR körül pár éve a Watchuseek-en.
Ugyanezt a Tudor hommage-t adták ki ETA 2824-gyel, ha jól emlékszem gondok voltak a vállalásaikkal, hónapokat csúsztak a szállítások, hektikusan teljesültek a rendelések, majd ezt tetézte az elég sok garanciális probléma, amit igyekeztek orvosolni a holland fiúk, de rossz szájíz társult a márkanevük mellé.
Nem is sikerült olyan brand-et kiépíteniük, mint más kis cégeknek.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, van egy eladó fekete, Romanson TL1245BM típusú órám. Egyszer volt használva,dobozában. Akit érdekel írjon pü-t. Biztos megegyezünk.
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
elite.cs11
senior tag
válasz vadászcsiga #102977 üzenetére
Hát...a szíj valódi bőrből van
Arról nem szól a fáma hogy mi köré teszik a bőrt
Meg épp ezaz, hogy a szíjra írják rá, nem pedig a műanyag darabra, vagy akármi is van benne.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
gprspeter
senior tag
Miyota 9015 automatic movement, 28.800 beat per hour, 24 jewels
-
fiktív1
tag
Ha teljes bőr, érdemes adni neki kis parfümöt, (kölni,.. vagy hogy mondják ma?) igazán szépen bukésodik olyankor. Dohány-aromát is jó csöpögtetni rá.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
-
MODERÁTOR
Hát ez szép. Hamarabb fogok nálad szíjat venni, mint egy ilyet boltban, az biztos.
Nem értem, hogy ilyen játékokkal miért verik át a vevőt. Pláne mivel nem egy esetben anyagilag igencsak beleférne a gyártónak.[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Az még csak hagyján, de itt van a kvázi pótolhatatlan IWC Ingenieur szíj. Dettó ugyanilyen.
-
vadászcsiga
félisten
Csak 18 éven felülieknek!
Egyszer már demonstráltam az igazi bőrnek mondott szíjak miért büdösödnek, tegnap nálam hagytak egy újabb "echt leder" szijat azt is szétvágtam és nem csalódtam. A középső réteg teljesen szintetikus ami nem engedi távozni a nedvességet es berohad.
-
Roland8622
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
kitalalja valak8, hogy hol ennyi az ido?
I humbly and respectfully decline™
-
elite.cs11
senior tag
válasz vadászcsiga #102952 üzenetére
Igazából jelenleg úgy érzem, hogy most van egy sima dátumkijelzős órám, ja meg van egy nap, dátumkijelzős amit restaurálni kell. Szóval kövire esetleg valami olyat szeretnék, amin mondjuk van stopper vagy másképp jelzi a dátumot, szóval hogy valamiben más. De igy leirva hülyeségnek hangzik, szóval nem szóltam
-
szundybence
aktív tag
Végül is most jöttem rá, hogy nekem ösztönösen azok az órák tetszenek, amiken nincs is korona. Az akkor biztosan nem sérti a csuklómon a bőrt.
-
fagyalllo
őstag
válasz szundybence #102953 üzenetére
Tényleg, a felsorolt kritériumokkal pont a Lineage órákat jellemezted
Nekem ez tetszik: [link]
Régebben majdnem vettem egy ilyet, sokáig nézegettem TimeCenternél: [link] Képek: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
válasz elite.cs11 #102951 üzenetére
Fene a gusztusod
-
elite.cs11
senior tag
válasz vadászcsiga #102950 üzenetére
Köszi
A baj csak az, hogy kövi órának nem ilyet terveztem -
vadászcsiga
félisten
válasz elite.cs11 #102949 üzenetére
Ref szám alapján 2254.50.00.
-
elite.cs11
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz szundybence #102945 üzenetére
Pedig van, a naptárrendszernél a teljesen automatikus naptár opciót kell választani.
Tothgera30, gyulagy: Köszi, ennyi pozitív vélemény után már tuti eladó lesz
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #102946 üzenetére
arra, amit említettél, hogy 350 volt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
szundybence
aktív tag
válasz TimeCenter #102933 üzenetére
Kár, hogy a keresődben az öröknaptárasra nem lehet rákeresni. Nekem főleg ez a tulajdonság jelent sokat:
Öröknaptár, zafír üveg, fénytöltés, viszonylag kicsi és nem sértő korona, jó minőségű fémszíj és viszonylag vékony kivitel, legalább 50m vízállóság. Mondjuk 42X9mm-es méret lenne az igazi. Ja, és ha rádiós lenne még ezek mellé, az maga lenne a gyönyör! Persze így meg már nagyon drága lesz.
-
Magnum_
nagyúr
Eppen Hevizen vagyok es beneztem egy nagyon szep oraboltba. Van Seiko SNZF17. A merete eppen tureshatar, de nagyon nagyon tetszik. Lehet, hogy megvan a kovetkezo (Persze itt 86k, a sok orosz miatz )
I humbly and respectfully decline™
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #102934 üzenetére
Szerintem akkor se lehet kihagyni a szervizt az árból, így hogy pont esedékes.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
Attila!
tag
válasz molnarpeter #102935 üzenetére
Semmi, ez ennyit ér.
-
fagyalllo
őstag
válasz TimeCenter #102933 üzenetére
Köszönöm!
Ez is tipikus japán katalógusfotó, kb. meg se látja az ember, annyira béna, viszont jobban megnézve igencsak ígéretes ajánlat.
Igazán tuti a PMD56 lenne, de az már $500+áfaErre meg csak rábtaláltam és nagyon tetszik: PMX56-2812
-
molnarpeter
nagyúr
Több hónapja látom, hogy hirdetik - mi a baj vele?
-
TimeCenter
tag
válasz fagyalllo #102924 üzenetére
A jobb szélső egy alap PERFECTION 2000 - Eco-Drive szerkezet, WR200, acél tok, zafír üveg
Ebből a sorozatból volt öröknaptáras is.
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #102927 üzenetére
Azért erre egyből kellett egy szerviz, ami hely függően 40-100k környéke, és máris közel 400k.
-
Attila!
tag
válasz vadászcsiga #102929 üzenetére
Nem írtam, hogy nincs csak szerencse kell hozzá.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Attila! #102928 üzenetére
Akkor latod hogy van csak 0-24-ben szkennelni kell a netet ami kicsit fárasztó.
Más. Valakinek egy kompresszoros poljot?
Na jo majdnemAttila
Egy kicsi[ Szerkesztve ]
-
Attila!
tag
válasz vadászcsiga #102927 üzenetére
Igen, ezt láttam meg én is linkeltem egy kéket ami 330 volt (mondjuk az is elment már) csak annak karcos volt a lünettája meg még kitudja...
-
Attila!
tag
válasz vadászcsiga #102923 üzenetére
Azért a 350hez kell szerencse, ilyet annyiért nem nagyon látok...
Más: ha valaki tud rá válaszolni, egy 2897 szervízelése mennyivel macerásabb mint egy 2824-2é? Amúgy jó szerkezet? Kerestem rá vissza a fórumban, de nem sok találat volt.
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Ilyet szerintetek lehet még kapni: Seiko SNZF13 ?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
SeatZola
őstag
válasz vadászcsiga #102921 üzenetére
Nagyságrendileg mennyiért lehet beszállni egy ilyen Omegára?
Rappi
-
Macyke82
tag
válasz vadászcsiga #102913 üzenetére
Egyetértek fagyallloval, nem kell ez az ora neked.
Ennyi kompromisszummal más lehetőségek, "szerelem" után kell nézni.
Szerintem. -
SeatZola
őstag
válasz M4mmut #102917 üzenetére
Köszi! Főleg most kitaláltam, hogy veszek hozzá egy fekete bőr szíjat sárga varrással. Fel fogja dobni....
fagyalllo: Nekem tetszik! Jó ez az számlap + tokforma. Könnyen leolvasható + a Lume nagyon üt! Magam ellen beszélek, de szerintem tartsd meg!
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #102915 üzenetére
Megértem, tényleg szebb a Seiko SNDF!
Nekem a kettő közül inkább a pöttyös indexes tetszik kék színben, a másik nagyon nem, főleg a 12-es miatt.
A legszebb pedig az eredeti Seamaster 300 forma.Megint fotózgattam, az SKX belsejével és az SNKE59 ezüst koronájával összerakott SNKK13 következik.
Kreténebb kinézetre számítottam, de szerintem gyengébb gyomrúak számára is emészthető. A kisméretű 5-ösök közül ez a legegyszerűbb tokforma, a legnagyobb fültávolság (20mm) miatt normális méretű szíjat is lehet rá rakni. Még gondolkozok hogy marad-e.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #102913 üzenetére
Megszoknád? Akkor igazából nem is tetszik, miért akarod mégis?
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #102902 üzenetére
Na látod, ez zavart meg. Tudom mit jelent a PO meg az SMP, de annyi variáció van, hogy már nem tudom, melyik melyik...
Minden PO broad arrow mutatós?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
TheZukker
tag
válasz szundybence #102876 üzenetére
A férfiakhoz a "nari" szó sem illik.
-
skx007
csendes tag
válasz vadászcsiga #102902 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz skx007 #102900 üzenetére
Köszönöm de sajnos nem az enyem ez az SMP...még
Pár órája volt itt egy jóbarátom, az övé. Nagyon szép óra, elnézegettem volna egesz este.Gonzi
PO - Planet Ocean
SMP Seamaster ProfessionalÉs mindkettőnek van egy csomó változata, totál káosz számomra. Örülnék ha valaki kisegítene egy linkkel, melyik mikor jelent meg, milyen werk fotókkal stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest