Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Ennek ennyi a fogyasztása, szerintem teljesen rendben van. Dettó ugyanez a verzió van nekem is, még a szín is stimmel.
Én Bp.-Brno-Bp. kört futottam hétvégén (650+ km) egy minimálisan kisebb fogyival, de nem is 140 volt a tempó hanem tempomattal 130-125. Nekem eddig 6,5-re sikerült leglejjebb vinni, de általában dugóban közlekedek vagy éppen pályázom. A fogyasztásnak legideálisabb folyamatos 90-100 keveset fordul elő.
Volt nemrég egy teszt, ahol azember elment Hollandiába meg vissza úgy, hogy tempomatot belőtte 100-rs. (6AT,4WD szintén) Neki sikerült levinnie 4.5-re, de ez már szerintem elég szélsőséges, nem egy mindennapos használat.
Nekem egyébként nagyjából pariban van a fedélzeti meg a tényleges mérés, mindig fullra tankolok. Persze nem mindig ugyanott és ugyanannál a kútfejnél. Ez a fogyasztás teljesen okés, nem izgulok rajta. Az Ignisnél még így is jóval jobb, a komfort/élmény pedig ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest