- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #50491 üzenetére
Szívesen, örültem h rájöttem hogyan lehet YouTube linket egyik appból másikba másolni androidon.
Mellesleg ha szóba került legutóbb h kuka az összes abroncs rajta, akkor félve kérdezem h a pótkerék hogy van? Ha van egyáltalán... Gondolom nem akarsz kétszer menni a gumishoz...
-
Majdnem panelban, társasházban lakom, egy fűtött garázs van, abban meg van már egy másik autó, sajnos a kettő nem fér be. Lenne lehetőség másik garázst építtetni, de ez a megoldás 1xűbb, és olcsóbb is. A szomszédnak van egy nagy Ford-ja, abban szokott dübörögni télen az állófűtés, nagyon muris. Beszéltem vele, azt mondja, 15-20 perc elég ahhoz, h kellemes hő legyen a kocsiban és leolvadjon a fagy az ablakokról. Magamról lenne szó, nem érdekelne, de a nejem fázós nagyon, Őt akarom kímélni. Az meg vitathatatlan, h nem éppen olcsó. Maga a készülék nem is annyira (-Webasto Thermo Top EVO4 (4 kWatt) készülékre 196.500 Ft+ÁFA ) de van valami beszerelő készlet amit írtál, van még munkadíj, kezelő, távvezérlő, ha esetleg mobil appal akarod az is 120 plusz fa, szóval az "apróságok" teszik költségessé.
#50492M_AND:
Minden autómhoz vezetem-vezetek egy Excel-t, itt nemcsak a kötelezőket, de írom az összes költséget, a tankoláson kívül. Szerintem nem lehet fejben tartani mindent. Nagyon hasznosnak tartom, átlátható és informatív. -
-
Chereiose
addikt
Észrevettem, hogy S-crosson szeretettel gyűlik az első ajtókon a sárfelverődés. Erre megoldást jelenthet valamilyen, leginkább gyári sárvédő az első kerekekhez? Illetve egyáltalán lehet kapni ilyet valahol? Rákerestem de nem nagyon találtam semmit.
-
Szajo
őstag
válasz
simonjoe #50463 üzenetére
Én használok,szerelek és értékesítünk webastot. Ha már van szinte le sem tudsz szokni róla, főleg annak jó aki panelban lakik és nem akar a kocsija mellett állni míg leolvad...
Persze drága ez tutti... De egyébként ha azonos üzemanyag rendszerű kocsit veszel akkor ki és be szereltetheted az új kocsidba is, egyedül a beszerelőkészletet kell az adott típushoz venni... -
AMD Power
titán
Látom más kereskedés is vett ebből a flottából. Csak itt már kicsit drágábban adják őket.....
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
tboldi #50483 üzenetére
Látom még nem volt felfázós barátnőd...
Tudod ha a patikában mire pulthoz érsz már be is van ütve a gépbe amiért mentél, akkor meggondolod h ezt a pénzt a gyógyszertárba hordod, vagy erre költöd.
Az már csak hab a tortán hogy olyankor kevésbé kedvesek a hölgyek és más szolgáltatások sem üzemelnek átmenetileg...
-
válasz
TommyY2 #50481 üzenetére
Ez a vízkört melegíti, tehát a motort is. Van vizes és levegős, az utóbbi csak az utasteret melegíti.
Itt tájékozódhatsz:
[link]
#50482dethroner: van benne ülésfűtés, a sörözésben benne vagyok, bár nem lennék jó partner.
#50484beef: hát az messze van még attól, de biztosan ismered a mondást: "ami majdnem az, az nem az". Amikor Q...va hideg van, hiába fűtesz a segged alá, ott még a környezet, kúrmány még igencsak hideg. Na, meg a másik oldala, h nem kell a jeget kapargatni róla a hidegben vacogva. Indulás előtt elég egy 20-30 perces üzem, és kellemes környezetbe ülhetsz be. Az meg tényleg csak egy plusz ebben, h magát a motort is kíméled ezzel. Üzemanyagot nem sokat fogyaszt, akkuból illik kicsivel nagyobbat belerakni. Mindezek ellenére én is sokallom az árát egy kicsit, de ezt csak nektek írom.
-
tboldi
nagyúr
A Hondában is van nyilván, de 194 cm vagyok, a legalacsonyabb állásban is csak pár centi van a fejem és a tetőkárpit között.
Egyébként a legtöbb autót könnyen magamra állítom. Teljesen hátra, teljesen le, és végül a támlát a legmeredekebb állásba, mert csak úgy érem el a kormány tetejét a csuklómmal.
Ja, meg ahol lehet, a kormányt is teljesen fel. -
TommyY2
tag
válasz
simonjoe #50480 üzenetére
Épp most kérdeztem meg a jelenlegi szerelőmet, hogy mit melegít az állófűtés, a motort, vagy az autó légterét? Én is szerettem volna az S-Cross-ba valami motor előmelegítő eszközt, mivel nagyon rövid távokon járok, de azt mondta, hogy csak a légteret melegíti. Igaz ez?
TommyY
-
válasz
tboldi #50464 üzenetére
NEM!
De, a feleségem viszont igen. Az a baj, h reggel amikor megy munkába, hideg autóba ül, és valóban igaz, h rövid idő alatt bemelegszik az autó, viszont addig meg fázik. Az autónak is jó, ha nem hideg indítást kap, a Zasszony meg örömködik. Elég jól menedzselhető a Webasto. Pár évre terveztük az autót, de azt hiszem, maradni fog egy jó darabig. A plusz ráköltés meg ha nem térülne meg, akkor kivetetem, jó lesz a következőbe.
-
Gyöször
senior tag
válasz
2ozzmexy #50475 üzenetére
Én azért írtam, mert szerintem az enyém ha néz is valamit az csak a kilométer lehet. Mivel nem szólt. Soha eddig. 6-8e kmeket mentem vele általában éves szervizek közt.
Gondolkodtam rajta, hogy nem resetelem ki meglátjuk mit mond, meg mikor, de jobb a békesség alapon kiütöttem mert valami autópálya közben beadja a villáskulcsot rosszul esik. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
Brogyi #50471 üzenetére
Én sosem megyek vele annyit, előbb cseréltetem... legutóbb 10 hónap 17 napot volt benne az olaj és 1800km-t futott vele.
@Gyöször: Azzal mindig ki tudod resetelni, ha nem cseréltél olajat akkor is...
Semmi sem ellenőrzi, annyi történik h figyeli az eltelt időt és a megtett km-t, bár állítólag valamilyen módszerrel nézi az olaj minőségét, de ezt is csak a totalcar-on olvastam.
-
AMD Power
titán
Ha jól emlékszek akkor az SX4-en valami ősküvölet Continental nyári gumi volt. Sajnos azzal most nem sokra fogok menni télen. Így szerintem erre is megveszem az új 4 évszakos szettet.
-
Gyöször
senior tag
válasz
Brogyi #50471 üzenetére
Nekem nem jelzett sose semmit. Mindig 2-3 héttel később vittem mint előző évben garis szervízre. Most meg aug helyett októberben cseréltem le itthon az olajat mert covid miatt nem mentünk sehová és volt benne valami 4800 km. A műszerfalban benyomtam neki, hogy reset nemtom mi lesz idén október után, most is kicsit tovább fogom tolni ahogy elnézem.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
galaxys80 #50466 üzenetére
Hát akkor nem ha ezt akartad kérdezni, de ez esetben kezelési útmutató rendszeres karbantartás Brazília kivételével fejezetét ajánlom figyelmedbe. 15000km vagy 12 hónap ha jól emlékszem, de K14D esetében nem vagyok benne biztos... Ha úgy simán tapasztalati úton kérdezed, akkor én 10-12k km-nél többet nem tennék az olajba, de ha nem telt le az 1 év nem fogják lecserélni a markaszervizben...
-
Gyöször
senior tag
válasz
Roxbury #50458 üzenetére
Most ránéztem nekem az scrosson rá van írva az absre mit hová kell betekerni. Nemtom neked rá van-e írva, de tőhülyének kb tökmindegy. Odafeszegette a bunkó pedig rohadtul nem akarta kiadni a szitu gondolom. De csakazértis. Úbakker ennyire gyökérnek 6 csőhöz 6 féle menetet ha csinálna a gyár akkor átmetszené vagy egyszerűen beleszaggatná vagy nemtom :-).
Mikor más szed szét egy kocsit és nekem kell visszarakni a blokkot klímát szervót, a kábelek megmondják hol volt, nemhogy a fékcső.... Pff. -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Suzuki Vitara 1.4 GL+ 2019 autóban hogyan működik az olajcsere figyelmeztetés? Október végén volt 86e km-nél az előző, a héten megtette már a 102e km-t, de még nem jelez a computer. Aggódjunk, vagy ez a 15k km periódus nem kőbe vésett?
-
Sziasztok!!
Fejlemény Splash ügyben.
Szeretnék Webasto napfénytetőt és állófűtést a feleségem cirkálójába.
A tető sajnos nem megy, mert meg kellene vágni a tető merevítést, így nincs gyári Webasto ajánlás a tetőre.
Az állófűtés viszont beszerelhető. 655eHUF bruttó az ár.
Webasto szerviz fogja csinálni Nagytarcsán, ha kész beszámolok róla. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
galaxys80 #50455 üzenetére
Látom még mindig nem tudják értelmezni emberek ezt a dolgot... Az autó 1 éves korában, tehát ha teszem azt 2020.9.27-én helyezték forgalomba, akkor 2020.10.27-en kell 1 hónapos /1000km-es szervizre vinni legkésőbb, amelyik hamarabb eljön, tehát ha nem mutat a km számláló 1000-et 2020.10.27-én,akkor is be kell vinni aznap, ha hamarabb mutatja az 1000-et akkor akkor kell bevinni. Az egy éves dettó, akkor kell vinni ha 15000km-t mutat a km számláló, de legkésőbb 2021.9.27--én.
Így már érted? A 2 éves 30000km-nel de legkésőbb 2022.9.27-én, már ha a garancia megtartása a cél... Nem ahhoz képest amikor legutóbb volt még ilyenek, de hallottam olyat is h "jobb minőségű olaj van benne, márkás, azzal elmegy 25ezret is, ami nekem 2 év" .
-
AMD Power
titán
Hívtam ma a kereakedést! Volt szervízben az autó, megnézték. Semmi baja a váltónak, valami bowden problémája volt, kész van. Mondtam a srácnak,hogy hétfőn oda megyek, ki lesz probálva az autó és ha jó akkor le is foglalózom és mehet az átírás!
-
Roxbury
őstag
Én köszönöm, hogy meghallgattátok, elolvastátok a problémámat.
-
galaxys80
veterán
Az első 1000-és után a következő szerviz az 1 év vagy 15.000 km?
Scross 2020 -
AMD Power
titán
válasz
2ozzmexy #50448 üzenetére
Én ugy tudom,hogy ezeket az autókat amiket én néztem nem mindig ugyan az vezette. De persze abban ia van valami amitt írsz...
Mind1 elméltileg most délután kiderűl mi a baja a váltónak.
Mivel vezetett a szervízkönyves és szeretném ezt a jó szokását megtartani, nem sufni szerelőhöz fogom vinni majd az autót.
-
Roxbury
őstag
válasz
Brogyi #50450 üzenetére
Nevet nem írok a későbbi pereskedés elkerülése végett, de Móron a Major utca végén van valami.
Egy kis suttyó gyereknek osztották ki a melót, ő vitte be a kocsit. A gárdonyi Rewopro-s srác mondta, hogy hátul 100%, hogy nem légtelenitette le anno a kis suttyó a féket, annyire be voltak rohadva a csavarok. Ezek szerint a fékcsövek is meghaladták a képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest