Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Casco ügyintézéssel van valakinek tapasztalata? Sajnos sikerült megtolnom egy zártszelvény oszlopot és kicsit megsínylette a lökhárító. 10% vagy 52k önrészes avulásmentes cascom van. Tud esetleg valaki dél Pest vagy Vecsés környéki agglomerációban megbízható szervizt aki minden papírmunkát elintéz illetve nem kókányolja össze hanem eredeti gyárira cseréli a sérült elemet? Így néz ki
-
Pintim....
tag
Koszi a valaszokat sracok!
-
tboldi
nagyúr
válasz
Pintim.... #36194 üzenetére
Átlagfogyasztás (average): 41 mérföld egy gallon üzemanyagból (~5,74 l/100km)
-
Pintim....
tag
Es az mit jelent hogy AVG es alatta pl 41MPG?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Pintim.... #36191 üzenetére
Napi km számláló, mindegyiket nullázhatod.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Pintim.... #36191 üzenetére
Két külön napi számláló van, de ezek szerint sikerült egyszerre nullázni a kettőt.
-
Pintim....
tag
Sziasztok. Az az A es B mit jelent a muszerfalon? Mind a 2 ugyan azt a szamot mutatja akkor minertelme van a nak es.b nek?
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244 #36181 üzenetére
Üdv!
Sajnos valószínű elkapkodtam a dolgot ami a gyári BT rádió vételét illeti, mivel nekem nincs a kormányon BT kezelésére alkalmas dedikált gomb, így a telefon párosítása nem fog menni. Azzal tisztában voltam, hogy hívást fogadni és szakítani nem fogok tudni, mivel nincs ilyen gombom. De azt nem gondoltam volna, hogy a BT menü ezekkel a gombokkal hozható elő
A rádión - legalábbis az útmutató szerint - nincs semmi lehetőség BT menübe lépni, ami agyrém :/ Az bosszant igazából, hogy csak egy kattintás kell, mert utána már a rádió kezelő szervein folytatódik a párosítás.
Most vegyek másik kormányt is?
Igazából bontott kapcsoló is megtenné amit elrejtek a kesztyű tartóban, de egy ilyet beszerezni szerintem csekély remény, mert általában kormánnyal együtt bontják(?)
Véleményeket tanácsokat szívesen fogadom. (Ugyan itt gyári swift rádió eladó)
T
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244 #36177 üzenetére
Megvettem végül, mert faterom pont az eladó fele járt.
Hétvégén betesszük az autóba aztán kiderül mit tud. Elöl, magán a fejegységen nem látok mikrofont, mondjuk egy kis lyukat
Lehet az az utastérben van még valahol elhelyezve?
Amúgy egy SSS-ból lett kibontva, vásárlás után egyből kiszedték 0km-es gyári BT-os fejegysége. 25e ért hoztam el.
-
blakey
titán
válasz
Yushchenko #36178 üzenetére
Csak ne feledd a motort is számításba venni, persze, így 100k, valójában az sokkal több viszont ha ezekre mind szükséged van, akkor nincs is min gondolkodnod. Én távolról sem akartam 1.0-át, így alkudozásaimat, extrákat is beleszámítva 500e lett volna a különbség, Vitara esetében meg még több.
-
tomi5244
őstag
Megint én, találtam a neten 2014es swift gyári rádiót, ami a BTos kivitel.
Kérdés, hogy behelyezhető e az én autómba, ami típusra ugyan az, de a kormányom ugye nincs a telefon felvételére dedikált gomb. Nagyon jó áron meg tudnám venni!!
-
PeterPH
senior tag
Nagyjából ezekkel több a GL+ Vitaránál a GL+ S-Cross:
-LED-es első és hátsó lámpa
-Elektromosan behajtható tükrök, irányjelzővel
-automatikusan sötétedő visszapillantó
-automata ablaktörlő
-automata világításvezérlés
-könyöklő
-nyomógombos motorindító rendszer
-automata kétzónás klíma -
tboldi
nagyúr
válasz
dssport #36174 üzenetére
Menj át az olajos topikba és olvasd el Kornel vergődéseit.
-
dssport
tag
Üdv!
Szerintetek milyen motorolaj való 2018-as sx4 Scross 1.4 Boosterjet turbómotorba?
A kezelési könyv és a szervizek véleménye sajnos számos esetben eltér.
Valamint még mindig áll az a feltevés, hogy új autóban érdemes pár 1000 km után olajat cserélni?
Érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata, mikor cseréltetett olajat, mit tett bele az adott márkaszerviz?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Yushchenko #36164 üzenetére
"valahogy tágasabbnak tűnt belülről "
Egyértelműen tágasabb, hiszen nagyobb a tengelytáv.
-
válasz
Yushchenko #36169 üzenetére
Jah, nálunk is most jön a baba, kíváncsi leszek a sedan-ba hogy fogunk elférni
-
Ez lehet hogy így lesz, de nem biztos. Az scross-ba se kerülhetett volna bele a gl+-ba ezen logika alapján.
Amit én látok hogy nagyon sok helyen már alappá válik. Jogosan félhet aki kihagyja, hogy 2-3 év és elvárt alap lesz.
Ha jól nézem a volvo xc40-ben is alap már (tudom más kategória de prémium az szeret extrákért fizettetni, előbb utóbb ez biztosan alap lesz egyre olcsóbban is).
-
Yushchenko
őstag
válasz
blakey #36167 üzenetére
Az a baj, hogy 0km-es gyerek lesz, szóval babakocsi, mobil ágy, stb. Nem tudom hogy megy, még se 0km-es gyerekem, se 0km-es autóm nem volt
(#36168) tomi5244: Lehet az lesz. Megyünk mind a kettővel, amelyik tetszik, bepróbáljuk a garázsba és kész. Nem hiszem, hogy ennyit akarok várni a fl-re, főleg így, hogy semmi info egyelőre.
-
tomi5244
őstag
válasz
Én hallottam olyanról, hogy haza vihette a tesztautót az értékesítő jelenlétében. Megmutatta a családnak stb.
-
blakey
titán
válasz
Két gyerekkel használom a Vitarát, egyik 187 cm, bőven elfér, mögöttem (178), a másik gyerek meg 11 éves, tágasabb, mint a G Astra kombi volt. Az első ülés egy picit rövidebb, ezért nem érzékelhető, hogy kisebb lenne a belső tér. Könyöktámasz kiegészítőként rendelhető, alkudható.
Ha elmennek veled akkor szerintem megoldható a parkolás. -
válasz
Yushchenko #36160 üzenetére
Pár hónap múlva jön az Fl, meg utána pár hónap mire megkapod. ~Fél év kb mire lesz autód.
-
Yushchenko
őstag
GL+ igen. Kulcsnélküliség és a könyöktámasz tűnt fel. +100e Ft az ára a Vitarához képest. Ezen kívül valahogy tágasabbnak tűnt belülről (főleg felfele).
(#36162) blakey: Most valószínű, hogy kelleni fog a hely, mert jön a gyerek (ezért is lett kukázva a Fabiám).
Lehet, hogy tényleg az lesz, hogy elviszem tesztvezetni az s-cross-t, és valahogy megdumálom velük, hogy berakhassam a garázsba. Ezt meg szokták amúgy engedni? Néhány km-ről van szó.
-
Full led fényszóró a legfontosabb plusz szerintem az scrossban. Első ülőlap is hosszabb kicsivel. Ja és alap a középső kartámasz nem extra.
De kíváncsi vagyok a full led fényszóró alap lesz e a faceliftes vitara gl+-ban. Az azért jó dolog. Meg ha kapsz gl+ felszereltségben 1.4t-t. Az már nagyon megy ha van pénz benzinre
-
blakey
titán
válasz
Külső méretben nagyobb az eltérés, térkínálatban nem akkora a különbség, 3-4 cm-ről beszélünk, a hátsó lábtérnél nem akkora a különbség, a csomagtartónál van olyan 5 cm és az orra hosszabb de jobban jársz ha kipróbálod, pl. csomagtartóhoz viszel egy üres böröndöt és megnézed, hogy melyiknél mekkora a különbség, a hátsó üléseknél meg ugye beállított első ülés mögött meg tudod nézni, a külső méreteke meg adottak.
-
HKorn
veterán
válasz
Amúgy mivel tud többet a GL+ Vitaránál a GL+ S-Cross? Odáig már nem jutottam el, hogy összehasonlítsam őket.
-
Yushchenko
őstag
Én már az 1000-es turbóval is megbarátkoztam, mert szerintem gari idő végén eladom, de nekem az s-cross kicsit nagynak tűnik, mert nagyon szűk a garázsbeállóm (kanyarodva kell tolatni). Ezen kívül a Vitara jobban is tetszik, csak most nagyon zavar, hogy pár hónap múlva már facelift-elve fogják árulni...
Amúgy s-cross jobban bejön mind felszereltségben, mint belsőleg. Arra számítok, hogy nagyjából ugyanazt a felszereltséget fogja megkapni az új vitara, mint a mostani s-cross. -
HKorn
veterán
válasz
Yushchenko #36157 üzenetére
Én is hezitáltam kicsit rajta, hogy S-Cross, vagy Vitara, nekem az S-Cross nagyobb mérete jól jött voln a család miatt, de a Vitara formája annyival jobban tetszik, hogy képtelen letttem volna olyan autóban ülni, ami nem is tetszik, csak max parktikusabb.
Nameg ott volt az S-Cross 3 henger ezres turbósa a Vitara 1.6 szívójával és nálam kizáró tényező volt a kis 3 hengeres, többet költeni meg nem akartam 1.4-re, így Vitara lett.
-
blakey
titán
válasz
Yushchenko #36157 üzenetére
Neked kell eldöntened illetve a felszerelés bővíthető kiegészítőkkel, én is így tettem. Ha tudod, hogy pontosan mire van szükséged akkor összehozhatod a megfelelő konfigurációt. Én írtam egy listát, hogy mi az ami feltétlenül kell és mi az ami nélkül megvagyok, így szépen a kiválasztott modelleknél megcsináltam a listát és összehasonlítottam őket majd eldöntőttem, hogy megér-e annyit az egyik a másikkal szemben vagy sem.
-
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #36103 üzenetére
Sikerült eladnom 1 nap alatt a kocsimat, úgyhogy eléggé aktuális lett az új kocsi téma.
Szerintetek s-cross, vitara, vagy érdemes várni az új vitarára? Én szívem szerint vitarát vennék, de felszereltségben sokkal jobb az s-cross, csakhát csúnyább is, meg nagyobb is, ami a garázsom miatt nem feltétlenül jobb...
-
tomi5244
őstag
válasz
blakey #36154 üzenetére
Majd nyomkodok valamit, hátha előjön egy OFF lehetőség. Szerintem az lehet a gond, mert a hangerő is felhangosodik, miután random pittyen egyet, (gondolom) az útinfó miatt. Ki kapcsolok mindent valahogy majd, az a tuti
Kicsit más: vannak ezek a két dines fejegységek. Ami már tud BT kihangosítást is, mivel egy komplett kihangosító közel annyi, mint egy ilyen egység, gondoltam betetetnék egy ilyet. Viszont a multikormány lehetősége ilyen estben ugrana? Vagy lehet hozzá kompatibilis adapter?
Gondolom horror áron.
-
blakey
titán
válasz
tomi5244 #36153 üzenetére
Mivel nagyon régen használtam illetve teszteltem így csak emlékezetből írom, szerintem ha a PTY-t nyomod akkor a kiválasztott stílust leokézva keresi az adások között az annak megfelelőt, ha talált akkor odaugrik, próbáld meg RDS gombbal vagy valamelyikkel inaktívvá tenni, nálam egyik rádión sem aktív. Biztos, hogy az pittyeg?
-
tomi5244
őstag
Hali!
Mostanság fogyott el a türelmem, gondoltam írok pár sort a jelenségről.
Swift 2014-es kivitel. Rádiónak van ez a PTY funkciója. USB-ről, CD-ről, vagy bármi más eszközről hallgatok zenét, vagy rádiót. Random csipog egyet a rádió, kiírja, hogy ERROR és utána folytatódik az épp kiválasztott funkció, pl telefonról zene hallgatás. Nagyon idegesítő, mert ilyenkor felhangosodik a hangerő is. Ez gondolom arra a célra szolgál, hogy figyelje a híreket, vagy úti információkat. Akárhol néztem, próbálgattam, de nem tudtam kikapcsolni. Létezik, hogy szoftveres hibáról van szó? Már csak az error hibaüzenetből kiindulva. Elvinném én szervizbe, de nem tudom produkálni a hibát csak úgy. Van, hogy nem csinálja órákig, van viszont mikor 5-10 percenként.
Továbbá a rádiónak ez az AS funkciója micsoda? Lehet az is bekavar?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest