- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Tomics #16416 üzenetére
Félévente - évente egyszer én is fogok tankolni.
(#16418) Mercutio
Laikusként az mondom, időnként biztosan jót tesz neki egy kis extra adalékanyag, illetve a magasabb oktánszám, s így az (esetemben) sokszor rövid úton, alacsony fordulaton járatott motort kicsit megpörgetem. -
Doze
aktív tag
Nem tudom, nekem inkább +0,5 liter... nem jött be
vagy csak a kút volt fos ahol tankoltam..
A finomabb járást észrevettem, de nem vpúdernél hanem csak a sima 95 Fuel Save mellett... abban szerintem van valami olyan adalék ami az Sx4-nek tetszik..De am az 1-3 deci (ha valóban így van) nálam hibahatáron belül van, szóval elhanyagolható. Max a tisztító hatása ami fontos..
Csak mellékesen, elhiszem hogy jobb benzin de literenként 35 forintért elég meredek, én havonta 2x tankolok 40 litert... cca 2 teli tank... az már 2800 forint.... és pl az Auchanos kút benzinéből sem zabál többet, ott meg jó 7-8 forinttal meg még olcsóbb....(egy shell, omv, átlag 95-höz képest..)
-
giigz
veterán
Európa szinten is egyik legjobb benzin, nem is hasonlítható az itt kapható sima 95-ösökhöz, de az adalékoltak közül is kiemelkedő: MOL EVO NEO 100+
Én sem hittem benne, egyszer félig üres tankra rá is tankoltam, nem nagyon vettem észre különbséget, talán egy picit finomabban járt, de olyan keveset tankoltam rá, hogy tényleg nem volt nagy változás... Aztán a múltkor porzó tankra, talán 3 liter körül lehetett benne, rátankoltam az EVO-t, a beindítás pillanatában már nem hittem el... Olyan simán járt a motor, hogy az nem igaz. Alul jobban húzott, kisebbek lettek a belső rezgések, egyszóval érezhető volt a pozitív változás. Literenként 35 Ft-tal drágább a sima 95-nél, de engem meggyőzött, azóta 1 tankolás kivételével mindig az EVO-t tankoltam, havi szinten 2.000 Ft-tal több így a benzinköltségem, de mintha fogyiban kevesebb lenne 1-3 decivel, és ugye az autónak sem hátrány, ha jobb benzin van benne, eléggé kopottas már a motorom...
-
Doze
aktív tag
válasz
anonymus89 #16412 üzenetére
Némi tapasztalat.... Shell Vpudert turbo nitro über brutál giga pluszt raktam múltkor az sx4-be, mondom nem ver földhöz az a plusz 400-500 forint... ugyan úgy közlekedtem az autóval, tehát még placebó sem volt hogy kinyomom a szemét, sőt nem is tudtam mert 5.-ben ráléptem a pedálra aztán nem volt semmi...
A 6,3-6,4 fogyasztásom alulról besúrolta a 7 litert... nesze neked v puder...
-
anonymus89
addikt
válasz
PRDZsolesz #16411 üzenetére
Kísérletezgetek ha találok valami használhatót akkor megosztom úgyis.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
anonymus89 #16410 üzenetére
Üres, csak a nitro gomb van benne!
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #16405 üzenetére
Javítva: Sx4 beragadt kesztyűtartó nyitása
PRDZsolesz ne pakolj bele féltéglát
-
rgqjx
aktív tag
válasz
"This video has been removed by the user."
Pedig már a popcorn is be volt készítve...
-
Kornel
veterán
válasz
PRDZsolesz #16406 üzenetére
cseréld le egy bmw-re
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Köszönjük szépen!
Ha már kesztyűtartó, nekem az Ignisben kicsit megereszkedett és lóg, mivel tudnám orvosolni? Idegesít, hogy szar úton zörög, és a mélyláda sem tesz jót neki
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #16404 üzenetére
No mivel senki nem tapasztalt még ilyet és nem kaptam választ így nekiálltam és 30 perc alatt de sikerült kinyitni. Persze az interneten egy normális nagy felbontású kép sincs így vettem a bátorságot és videóra vettem a műveletet, amit 1:30-ba összesűrítettem.
Remélem másnak is hasznára válik majd, ha gondoljátok tekintsétek meg. íme
-
anonymus89
addikt
Na ezt is elértük 7 év után elfáradt a kesztyűtartó nyitószerkezete és be is ragadt faxán, ahogy azt kell.....
Tapasztalat valakinek a nyitásról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- E-book olvasók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest