- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
15300 - 15201
74555 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
Asszem azota ilyen miota bele tettem egy visszajelzőt ami pirosan világit ha nyitva az ajtó és csak akkor ha benn kulcs acc-ra forditva
A szivargyujtorol vetten le a 12v ot, a testet meg 2 nyomó adja ha nyitva az ajtó
Csak igytudom elmagyarázni remélem érteni

-
Mercutio_
félisten
Sracok akartam mar kerdezni, hogy nem szokott lenni Suzukis topik talalkozo? En szivesen reszt vennek rajta.

Szerintem az ilyet vagy indexen, vagy a márka rajongói klubjának saját oldalán szervezik, ott van nagy élet.
Itt az autós topic szervez talit, épp mostanában lesz, ha jól tudom. -
wertigo1984
őstag
Sracok akartam mar kerdezni, hogy nem szokott lenni Suzukis topik talalkozo? En szivesen reszt vennek rajta.

-
Mercutio_
félisten
Még mindig a szervízben, mivel a biztosítótól tegnap jött egy levél hogy nem hajlandóak kifizetni, hiába ismerte el a másik fél a felelősségét (KÖBE). Fél oldala szétkapva, első kökhárító és a küszöb is sérült. Nagyon rossz volt így látni. Már megvannak hozzá a cuccok, le is vannak fényezve, de addig nem rakják össze amíg nem sikerül a papírmunkát elintézni. Még jó hogy olyan casco-t kötettem rá ami töréskárra is kiterjed és a legkisebb önrésszel. Remélhetőleg jövő héten már hozhatom el, ha a casco-s ügyintézés simán megy
Ha nem akkor megyek ügyvédhez. Szépen indul az első autóm története

Oszt ezt így hogy?
Mire hivatkozik a köbö? -
Tomics
addikt
Még mindig a szervízben, mivel a biztosítótól tegnap jött egy levél hogy nem hajlandóak kifizetni, hiába ismerte el a másik fél a felelősségét (KÖBE). Fél oldala szétkapva, első kökhárító és a küszöb is sérült. Nagyon rossz volt így látni. Már megvannak hozzá a cuccok, le is vannak fényezve, de addig nem rakják össze amíg nem sikerül a papírmunkát elintézni. Még jó hogy olyan casco-t kötettem rá ami töréskárra is kiterjed és a legkisebb önrésszel. Remélhetőleg jövő héten már hozhatom el, ha a casco-s ügyintézés simán megy

-
Doze
aktív tag
, ilyenről még nem hallottam, az nem lehet hogy valami zárlatos+valaki megmókolta a rádiót?egy Fiatban láttam olyat, ha indexeltek akkor még a műszerfal világítás is villogott

-
pjen
félisten
Ez általában test zárlat szokott lenni,na de megtalálni...

-
PRDZsolesz
aktív tag
Fogd fel úgy, hogy ez nem bug, hanem feature

-
zalman90
őstag
milyen bug ez hogy ha be van csukva az ajtó , nincs benn a kulcs , bekapcsolom fenn azt a kis lámpát , akkor megy a rádió , meg a szivargyujtó is
ha kinyitom az ajtót akkor már nem és a lámpa világít hogy nyitva az ajtó
gyárilag csak akkor kap áramot a rádió ha el van forgatva a kulcs
-
trassher
addikt
-
roti86
őstag
-
trassher
addikt
-
roti86
őstag
-
trassher
addikt
2-re a boltban lesznek a csillapítók, igencsak baráti áron.
-
trassher
addikt
-
Kornel
veterán
-
trassher
addikt
-
Kornel
veterán
Felujitas 7500.
Az eleg olcso.
Ha nem volt nagyon gaz en azt valasztottam volna el is
-
trassher
addikt
Elől nyáron volt cserélve optimal-ra. Nem akarok sokat költeni rá bevallom mivel nyártól már csak boltba járásra lesz használva az autó.
Szerk: Rákerestem a lindor-ra, a gond csak annyi hogy dunakeszi nekem cirka 300 km
. -
Kornel
veterán
Koni str.t elore is hatra is.
Ha lehet kapni hozza.
Vagy ujittasd fel a gyarit, a.legolcsobban a lindornal csinaltak volna meg, de oda kiveve kell vinni.
Tudnak tetszoleges kemenyseget beallitani. -
trassher
addikt
'96-os swift-be hátra milyen lengéscsillapítót érdemes rakni? A gyári már nagyon gallyra ment, holnap szeretném cseréltetni.
-
neduddki
nagyúr
-
zalman90
őstag
-
neduddki
nagyúr
H
vekony tuvel es tnemi tulnyopmassal:- )
udv
neduddki
-
zalman90
őstag
hátsó ablak spriccelő tömítődött már el valakinek ?

az hátsó ülésnél lévő kárpit alatt megtaláltam a csövet , ott még látni benne folyadékot , de nem jut el benne a végéig

valakinek ötlete hogy csináljam meg ? mert nekem nincs
-
wertigo1984
őstag
-
gordonfreemN
addikt
Nekem 180-at tartva 8 liter, 130 környéke 6 liter és picivel alata, kresszt betartva pálya nélkül 5.5l.
1.3 2006-os swift 14-es gyári gumikkal. -
anonymus89
addikt
No ma tankoltam ra sx4 1.5 varosban 6-6, 5 lityko benzinnel 104 km.

-
AMD Power
titán
Az szép! Nagyon jó kis fogyi.
A 6l nekem tökéletes lenne.giigz: Tetszenek ezek a számok.

-
t1
veterán
-
giigz
veterán
-
AMD Power
titán
-
roti86
őstag
-
giigz
veterán
-
AMD Power
titán
3 személlyel autópályán 110km/h mit eszik egy 1.3 Swift?
-
xmad
őstag
ma voltam a szervízben, tényleg a lengőkar hátsó szilent volt a rossz, teljesen fém perselyestűl kijött a lengőkarból, nem gyakran látnak ilyet a szerelők azt mondták, azt meg végképp nem értik, hogy lehetett ez a hiba fél évvel ezelött is

-
ipojan
újonc
-
Noddy
senior tag
-
anonymus89
addikt
HI!
igy jartam a hondaval., felrakott egesz szep kepeket /pont fiozos volt hogy hozza kell-e nyulni/ kaptam egy laharcolt vackot, az elso pillnatban kicsi tprocos voltam, de asztan aszontam a fen ott eszi meg legalabb ledolt hogy meg kell csinaltati es lesz egy szep felnim:- )
udv
neduddki
No úgy néz ki kapok 4 újat 25k-ért már intézem a fuvart.

-
Nem3sys
tag
dot 5.1-t évente illik lecserélni, utcai autóba felesleges
-
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban a régi suzukit használókat kérdezném:
Most van nálam egy 2002-es gyártású swift 2 éve és a szervízkönyv szerint most esedékes fékfolyadék, hűtőfolyadék és gyertya csere. Fékfolyadékból és hűtőfolyadékból vannak márkák vagy egyféle van és kész? Gyertyából mi ajánlott? Elnézést, ha nagyon triviális vagy bugyuta kérdések.Köszönöm. Úgy látom, hogy az olcsó gyertya csereérett, ha pedig komolyabbat teszek bele akkor később az maradhat tovább. A fék és hűtőfolyadékok terén van infótok?
-
Doze
aktív tag
Üdv!
Találkozott már valaki Suzuki swift 1.0 Vezérlőelektronika hibával?
Jelenség: Hidegen-Melegen dől bele a benzin (CO=8 HC=12000), gyakorlatilag alig lehet elindítani és alapjárat sincs. Hosszas kínlódások után ha elindul padlógázon is alig jár 2 henger, majd jönnek sorba a hibakódok (13, 21, 31). Csak akkor jár szépen, egyenletesen a motor, ha laposfogóval majdnem teljesen elszorítom a bemenő benzincsövet.
Üzemanyag nyomás jó (1.4bar), map szenzor jó (másikkal sem javult a helyzet), vízhő érzékelő jó, befecskendező fej, alapjárati léptető motor, fojtószelep potméter jó (próbálva egy bontott komplett egységgel),
a lambda szonda hibás, de mivel már a hidegindítással is gond van ezért nem hiszem, hogy ez okozza a hibát (de a biztonság kedvéért kipróbáltam egy másik szondával aminek csak a fűtőszála rossz és azzal sem javult)
gyújtás és annak alkatrészei jók, üa tank szellőztetés kiiktatva.
Kizárásos alapon gondoltam az ECU-ra, de mivel 10-en x éves pályafutásom alatt gyakorlatilag ez az első suzuki motor amivel bajom van (leszámítva a fogyó-kopó alkatrészeket) nehezen tudom elhinni, hogy az ment volna tönkre.Nem lehet hogy az injektorral van baj?
-
ipojan
újonc
Üdv!
Találkozott már valaki Suzuki swift 1.0 Vezérlőelektronika hibával?
Jelenség: Hidegen-Melegen dől bele a benzin (CO=8 HC=12000), gyakorlatilag alig lehet elindítani és alapjárat sincs. Hosszas kínlódások után ha elindul padlógázon is alig jár 2 henger, majd jönnek sorba a hibakódok (13, 21, 31). Csak akkor jár szépen, egyenletesen a motor, ha laposfogóval majdnem teljesen elszorítom a bemenő benzincsövet.
Üzemanyag nyomás jó (1.4bar), map szenzor jó (másikkal sem javult a helyzet), vízhő érzékelő jó, befecskendező fej, alapjárati léptető motor, fojtószelep potméter jó (próbálva egy bontott komplett egységgel),
a lambda szonda hibás, de mivel már a hidegindítással is gond van ezért nem hiszem, hogy ez okozza a hibát (de a biztonság kedvéért kipróbáltam egy másik szondával aminek csak a fűtőszála rossz és azzal sem javult)
gyújtás és annak alkatrészei jók, üa tank szellőztetés kiiktatva.
Kizárásos alapon gondoltam az ECU-ra, de mivel 10-en x éves pályafutásom alatt gyakorlatilag ez az első suzuki motor amivel bajom van (leszámítva a fogyó-kopó alkatrészeket) nehezen tudom elhinni, hogy az ment volna tönkre. -
Doze
aktív tag
-
Nem3sys
tag
-
pjen
félisten
-
gordonfreemN
addikt
hello.
Ket 1.3 swift gyorsul egymas mellett. Mindketto ujswift, az elso szeriakbol. Nekem supersprint kozep es veg, a masik gyari.
Az enyem kimelt, mindig cserelve minden idoben, 80e km, 5w30as olaj stb.
A masik hanyagoltabb, 10w40 olaj stb. 120e km.
mellemer haver 90nel, intek neki, hogy mehet.
Tolok egy 3.-at, egy autohosszal lehagyom, de azt mar tartja.
huzok 4.-et 140nel, majd olyan 160nal elkezd feljonni hozzam.
170nel meg megindul neki es kb 10km/h-val kezd megelozni, picit ment is neki, de mar le kellett alljunk.
Nekem leesett az allam, hogy ezt hogy?
170nel mar neki is 4.-be kellett lennie reg.
150 el tiltanak ezek 3.-ba.
De akkor mitol indult meg igy???
5.-be meg mar nem tud gyorsulni 170 kornyeken...
Kerekmeretek ugyanazok. -
hcs57
addikt
Miért? ha nem jó a gyertya, azt úgyis észre veszi... ha meg jó, akkor minek cserélni?

-
Kornel
veterán
Gratulalok.
Ezt meg a 2005- swift eseteben sem javaslom, ahol a gyari periodus 105000 km, mert ez idealis esetben igaz csak. Pl. Varosi hasznalat eseten nyugodtan meg lehet felezni, ahohy a kezelesi utmutatoban le is van irva. -
AMD Power
titán
-
hcs57
addikt
-
Kornel
veterán
-
hcs57
addikt
Sziasztok!
Most van nálam egy 2002-es gyártású swift 2 éve és a szervízkönyv szerint most esedékes fékfolyadék, hűtőfolyadék és gyertya csere. Fékfolyadékból és hűtőfolyadékból vannak márkák vagy egyféle van és kész? Gyertyából mi ajánlott? Elnézést, ha nagyon triviális vagy bugyuta kérdések.A gyertyát nem kell 2 évente cserélni vígan megy 60 ekm-t, vagy még többet is.
-
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Most van nálam egy 2002-es gyártású swift 2 éve és a szervízkönyv szerint most esedékes fékfolyadék, hűtőfolyadék és gyertya csere. Fékfolyadékból és hűtőfolyadékból vannak márkák vagy egyféle van és kész? Gyertyából mi ajánlott? Elnézést, ha nagyon triviális vagy bugyuta kérdések. -
anonymus89
addikt
HI!
igy jartam a hondaval., felrakott egesz szep kepeket /pont fiozos volt hogy hozza kell-e nyulni/ kaptam egy laharcolt vackot, az elso pillnatban kicsi tprocos voltam, de asztan aszontam a fen ott eszi meg legalabb ledolt hogy meg kell csinaltati es lesz egy szep felnim:- )
udv
neduddki
Le a kalappal tényleg szép lett....

No keresgélek még hátha találok. -
neduddki
nagyúr
No igen csak ha elpostáztatom egy magánszeméllyel lehet ott fog át**szni ahol csak tud.....

HI!
udv
neduddki
-
anonymus89
addikt
-
neduddki
nagyúr
Nem néztem, köszi!
Sajnos itt egyik sincs jó állapotban.
Volt vaterán garnitúra de a fickó nem hirdette tovább. -
anonymus89
addikt
-
neduddki
nagyúr
Srácok honnan érdemes 15"-os lemezfelnit venni sx4-re?

Az égvilágon nem találok sehol sem. -
anonymus89
addikt
Srácok honnan érdemes 15"-os lemezfelnit venni sx4-re?

Az égvilágon nem találok sehol sem. -
Nem3sys
tag
-
AMD Power
titán
-
Kornel
veterán
-
AMD Power
titán
-
trassher
addikt
-
AMD Power
titán
-
Kornel
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
Kornel
veterán
viszont olyan helyen is rohad, amit elsőre nem szúrsz ki.
ezért terelnélek óvatosan mindig a fiatalabb, esetleg garázsban tartott, keveset futott példányok felé
-
AMD Power
titán
-
Kornel
veterán
-
AMD Power
titán
helyedbe egy hasonlót néznék, ez elég őszinte autónak tűnik, nem olcsó, de ez még sokáig elmenne gond nélkül. amúgy meg fullos, minden van benne, ami nem hátrány. lealkudnék belőle 50 ezret, és vinném, amíg más el nem viszi

persze nem 300k, de azokra nagy eséllyel rá fogod költeni azt, amit a vételáron megspórolsz. a facebook suzuki csoportban most fejtegetik a swiftes srácok, hogy kinek mikor fog kiesni a futóműve, mert szétrohadnak a bekötési pontok, stb...
küszöb is szeret rohadni, a lakatolás meg nem olcsó mulatság.
ami meg normális, annak meg meg is kérik az árát, ld. én, 570k-ért adtam el 1,5 éve az 1.0 GL-t
Szép kis gép az biztos. De én ennyit soha nem adnék érte. De nagyon szép állapotban van az nem vitás!

-
Kornel
veterán
helyedbe egy hasonlót néznék, ez elég őszinte autónak tűnik, nem olcsó, de ez még sokáig elmenne gond nélkül. amúgy meg fullos, minden van benne, ami nem hátrány. lealkudnék belőle 50 ezret, és vinném, amíg más el nem viszi

persze nem 300k, de azokra nagy eséllyel rá fogod költeni azt, amit a vételáron megspórolsz. a facebook suzuki csoportban most fejtegetik a swiftes srácok, hogy kinek mikor fog kiesni a futóműve, mert szétrohadnak a bekötési pontok, stb...
küszöb is szeret rohadni, a lakatolás meg nem olcsó mulatság.
ami meg normális, annak meg meg is kérik az árát, ld. én, 570k-ért adtam el 1,5 éve az 1.0 GL-t
-
AMD Power
titán
-
Kornel
veterán
-
AMD Power
titán
-
trassher
addikt
Ezek szerintetek milyenek?

Én a harmadikra szavazok. Az első az varjú mobil, azt élből kizárnám.
-
Doze
aktív tag
-
Nem3sys
tag
-
Kornel
veterán

3. a leghihetőbb.
-
zalman90
őstag
2001 es swift be tudok utólag légzsákokat rakni ? láttam kapni légzsákkal szerelt kormányt , csak az a kérdés a szenzor meg hogy fog e működni
-
AMD Power
titán
Neked az jön be mi?

Amúgy Mindenkinek köszönöm az eddig segítséget és tanácsot amit kaptam tőletek!

-
zalman90
őstag

nekem az első a leg szimpatikusabb ha ezek tényleg benne vannak
tábla-felismerő funkció
indításgátló (immobiliser)
centrálzár
riasztó
4 hangszórómeg nálam nyerő az embléma nélküli hűtőrács

-
AMD Power
titán

-
AMD Power
titán
Swiftbe 1.3 milyen autó biztosítékot érdemes venni?
-
trassher
addikt
-
Kornel
veterán
Sziasztok.
Egy 2006/12 Suzuki Swift 1.3 GS autóm van. Ma reggel ismeretlen hibák tömkelege tört elő , minden előjel nélkül az autómból.
Beszálltam az autóba, ráadtam a gyújtás, de a belső világítás nem aludt el, a műszerfal világítása viszont nem gyulladt ki.
Beindítottam a motort, menet közben a check engine lámpa folyton égett, a hőmérsékletet és az átlagfogyasztást nem jelezte. Az ajtókat sem a távirányítóval sem a kilincsen lévő gombbal nem lehet bezárni azóta sem (kulcsnélküli indítás).
A távirányítóban lévő kulcsot behelyezve az indítókapcsolóba kerregő hangot ad és kipattintja a csomagtérajtót. A kulcsal a sofőrajtó zárható, viszont a központizár nem reagál rá.Ezen problémák egyike sem állt fenn ma reggelig. Van bármiféle ötlet, hogy mi lehet a gond?
nyest elrágta a kábeleket?
én ránézetnék valahol, leginkább márkaszervizben, egy diagnózis felállítás nem nagy összeg.
semmiképp sem használnám addig, amíg nem derül ki ennek az oka. -
Kornel
veterán
egy szimering a gyújtáselosztóban és/vagy egy O gyűrű ugyanott.
megkeresem neked, én is szívtam ezzel.
egyébként nem nagy cucc, csapágyboltba kell venni méret szerint, jobb minőségű is, mint a gyári, és tized annyiba kerül
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok.
Egy 2006/12 Suzuki Swift 1.3 GS autóm van. Ma reggel ismeretlen hibák tömkelege tört elő , minden előjel nélkül az autómból.
Beszálltam az autóba, ráadtam a gyújtás, de a belső világítás nem aludt el, a műszerfal világítása viszont nem gyulladt ki.
Beindítottam a motort, menet közben a check engine lámpa folyton égett, a hőmérsékletet és az átlagfogyasztást nem jelezte. Az ajtókat sem a távirányítóval sem a kilincsen lévő gombbal nem lehet bezárni azóta sem (kulcsnélküli indítás).
A távirányítóban lévő kulcsot behelyezve az indítókapcsolóba kerregő hangot ad és kipattintja a csomagtérajtót. A kulcsal a sofőrajtó zárható, viszont a központizár nem reagál rá.Ezen problémák egyike sem állt fenn ma reggelig. Van bármiféle ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
zalman90
őstag
-
giigz
veterán
Esetleg meg Fulda Ecocontrol, nem tudom az mennyivel kerul tobbe...
Nekem a Fulda es a Vredi kozott 1k kulonbseg volt darabonkent, a Barum javara meg 1,5k, igy en inkabb a Vredestein-t valasztottam.
Nagyobb meretben, tehat 195-ben is 100% biztosan Vredit vennek, mert nagyon jol tapad szarazon, esoben is, halk, jo minosegu, atlagosan kopik es viszonylag olcso.
Ha meg mar nagyon nagy meret, akkor is a Vredi Ultrac Vorti, azt a gumit is nagyon eltalaltak...
Viszont 155-ben annyira nem szamit, siman mehet ra a Barum, azzal sincs gond...
-
AMD Power
titán
-
giigz
veterán
-
AMD Power
titán
Maga a rangsorolás a kopás miatt úgy sz@r ahogy van, de a tapadást nézve szerintem lehet hinni, Continental az első, után GY, Hankook, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Vredestein, Nokian, ezek vannak a tűzközelben, és a gyakorlat is ezeket szokta jó tapadásúnak mutatni, nem nagyon lehet melléfogni ezekkel...
Én ettől a teszttől függetlenül is azt mondom ,hogy ilyen olcsó gumikból Barum érdemes venni.
-
giigz
veterán

Higgyünk nekik a nagy balhéjuk után?
Vajon melyik a legjobb nyári gumi az ADAC szerint?
ADAC nyárigumi-teszt 2014: van meglepetésMaga a rangsorolás a kopás miatt úgy sz@r ahogy van, de a tapadást nézve szerintem lehet hinni, Continental az első, után GY, Hankook, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Vredestein, Nokian, ezek vannak a tűzközelben, és a gyakorlat is ezeket szokta jó tapadásúnak mutatni, nem nagyon lehet melléfogni ezekkel...
-
AMD Power
titán
-
t1
veterán
-
AMD Power
titán
Nem volt nagy sebesség szerencsére így nem, csak a vérnyomásom hirtelen 200 lett. Ki akart fordulni a fazon egy utcából és ahol én mentem szélen végig parkoltak autók. Ő meg szépen csorgott kifelé hogy kilásson. Láttam is hogy jön kifelé de megállt majd mikor majdnem elé értem elindult nagy gázzal. Egyből el akartam tekerni a kormányt a szembe sávba ott viszont tőlem 10 méterre robogott egy ikarus. Nem volt kérdés hogy akkor inkább marad a duda és hogy oldalba kapjanak.

Szép kis story. Remélem nem sok ilyenben lesz részünk.
Kérdezi egy srác.
"Fogyasztásilag mennyi a különbség a 96 előtti karbis 1.3 és a 96 utáni injektoros 1.3 között?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
15300 - 15201
74555 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapotban 100% akkumulátor (99 ciklus)
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ilyenről még nem hallottam, az nem lehet hogy valami zárlatos+valaki megmókolta a rádiót?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)