Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én is felraktam az új 11.4-et. (KDE 64bit) Nem tapasztaltam, hogy a telepítője lassabb lenne mint az Ubuntué (azt szoktam még kipróbálni).
Egy bosszantó hibába viszont belefutottam, ami bármelyik nálam is kezdőbb kedvét elveheti az egésztől:
A net beállítása nem ment (Digi kábeles, gyakorlatilag DSL-ként kell beállítani, eddig ez működött is). A YAST-on keresztül próbáltam a megszokott módon.
Yast => hálózati eszközök=> DSL=> hozzáadás=> (eszköz aktiválása rendszerindításkor), végül értelemszerűen felhasználónév, jelszó. Na és itt két hiányzó csomagot jelzett, amit net nélkül ugye nem tudott keresni sem! Ez szerintem elég nagy hiba, hisz innen egy abszolút kezdő nem nagyon tud továbblépni. Hozzáadtam a telepítési forrásokhoz a dvd-t, így legalább az egyik hiányzó csomag felment (ez is lehetne alapból.) Viszont még mindig nem volt net SUSE alatt. Rákerestem a linux-atm-lib csomagra az openSUSE csomagkeresőjében, de nincs 11.4-hez! Végül letöltöttem és visszabootolva SUSE alá telepítettem a 11.3-hoz való csomagot. Így már be tudtam állítani a netet, és működik is. Remélem szép lassan minden csomag bekerül a tárolókba. A codec pack [link] telepítése után működik szépen. Eddig jónak tűnik (leszámítva a netes küszködést az elején).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi